88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ahol az előző Chronicle-eknél is. Először a lineage2.com-on csinálsz PlayNC accountot, majd azon belül L2 accountot. -
C5 óta csinál ilyet pár mob, vagy odarohan vagy messzebbről rád varizik aztán meg csak áll mintha mi sem történt volna -ha vársz kb 10 másodpercet azért biztos ami biztos neked ugrik
-
DaniSun #55655 Valaki segítene a C5-nél hol kell regisztrálni magam??????? -
Anahita #55654 érdekes dolog történt velem ma:
leültem pihenni, kb 2 perce ültem már, a távolból elkezdett felém rohanni egy Wisdom of Splendor, mikor odaért rámvarázsolt egyet, majd odébb futott pár métert és ott megállt. ráadásul nem is aggro mob. :D -
Csináltam ma egy necrót egy szerveren és... hát szoval tetszik amikor belövi a 7400es critet :D
(és nem fos l2j, hanem rendes c4 offmod! olyan mint ami fentvolt sieghardton :P) -
Sanca #55652 3.4k pontosan.
Gondolom a 9800-as timecard 3 honapos. -
Erotikus #55651 havi 3k ?????? én médiamárkba 9800-ért vetem time cardot :S -
Lineage2.exe elindít aztán Update gomb (csak ha világít de nyohatsz FULL CHECK gombot is, jah és a host fileban nem kell semmit átírni ha átvan akkor ki kell törölni), ha befejezte akkor a start gomb. Asszem nem hagytam ki semmit
-
DaniSun #55649 Hellótok! Valaki nem tudja hogy, hogy kell elinditani a C5-öt???? Valaki segítsen létszi!!!!
-
Sanca #55648 ige.com, itemgarden.com, de keress ra googlen, meg csomo ilyen van. Legolcsobb viszont ha magyaroktol veszel akik abbahagytak a gamet, de az a legveszelyesebb is. RGP meg amugysincs l2-ben:D Mondjuk en nem eleg ezzel az ebay gyujtoszoval nevezett lehetoseggel, na nem elvbol, hanem mer ilyen faszsagra nem fizetek ft-ot, epp eleg az a havi 3k:( -
Sanca #55647 Ez teljesen nem igaz. Recnek semmi ertelme a kek neven kivul. -
Erotikus #55646 mi ez a pénzé adena vásárlás ?:D menyibe van 1 ien ? de szerintem ez "hülyeség" elveszik az rpg feeling :) abár énis kaptam kölcsön lovét az elején... :P -
Nekem meg 1 hónapig van 300KK-m, akit erdekel + - 10-20 misi
-
Köszi, igy már érthető. -
Oké, 6.-ig bárki akar venni 120 misit meg egy kis extrát :) 11k gyorsan , mindjárt lejár az acc. Pm here, vagy msn, vagy Ventrin ha fennvagyok. -
Erotikus #55642 ha adnak recet neked akor kevesebb esélyel dropolsz ha meghalsz! minél többvan anál kevesebb az esély a dropra :) valahogy igyvan -
Ha már felvetődött, mi ez a REC /recomondation/rendszer? -
Üdv Mindenkinek!
Nekem is lenne egy kérdésem, a házasság intézménye mint olyan hogy müködik, vagy csak a ruhákat lehet megszerezni. Vagy mi szükséges két karakter össze házasításához.
Tud valaki segíteni ebben?
-
Köszönöm szépen
-
lvl 10 alatt ne mtudsz adni
lvl 10 felett 3at adsz 1et levesz
lvl 20 felett 6ot adhatsz és 2őt vesz le
lvl 40 felett 9et adhatsz és 3at vesz le
annyiszor 3at vesz le ahány napot nem vagy. általáan ha jl figyeltem , mikor nálunk este 8van akkor kapod az uj pontokat és akkor vesz el a meglevőkből -
Lenne 1 kérdésem skacok.
Rec rendszer hogy is van?
lvl20 alatt naponta 3 adhato es 1et vesz le
lvl20-lvl40 naponta 3 adhato es 2t vesz le
lvl40 felett naponta 6 adhato es 3at vesz le
ÉS ha 24 óráig nem lépsz be akkor mennyit veszitessz?
Lécci irja le aki pontosan tuggya thanks :P -
köszi a válaszokat.... -
nincsen mana poti a jatekba... Shillien Elder, vagy Elven Elder tudja varazslattal feltölteni a manádat, vagy leülsz és 3-4 perc alatt maxon van... takarékoskodj vele... -
Erotikus #55634 event medálért tudsz venni aszem mana potiont ! de uj le 3percre és feltöltödik! :)
LV1-es alap mati reciket venék -
Segítene valaki...most kezdtem játszani ezzel a játékal....hol lehet manát szerezni ?? potiont vagy valamit?? nem tlaáltam sehol....köszi a választ... -
Adre #55632 wtb 2-2 majestic ring-earring recipe -
Nem reportoltad? Vagy mindig más néven küldözget? -
Viszont kivánom.... -
IQ huszár lehet.... -
lol -
akárki is küldözgeti ezeket a pmeket kezd unalmas lenni 
"Feladó: assdf
Elküldve: 2006. 09. 30. 19:49
Tárgy: re: Rendszerüzenet
A jó kurva anyádat faszkalap"
-
Nem rossz bár a törpimnek több hp-ja van, meg gyorsabban is fut 
Tény hogy az összes többi statod jobb
-
Bah , eladó 120 misi a siegen szerintem 12k jó érte, keressetek meg ventrin vagy msn vagy ide is irhattok :P -
Erotikus #55624 Udv! lv13-mon holtudnak JOL FEJLODNI? -
akkr énis teszek egy statot bár igyaz egy Zerk még jól jött volna^^
de majd 7 szint múlva Draconikkal^^ :P
-
hmmz detoo huzzál bele az a 2/5 eléggé gyengusz ott jobb allul a statoknál :P -
Hehe spoilosok álma -még ki se nyiffantak a mobok máris az összes kék 
Vagy ez csak amolyan spoilosoknál igen gyakori pszichózis???
[/IMG]
-
Sorbon #55620 Szevasztok SorbonHUN vagyok!(Havertól irok)
Jővő hét keddig nemtudok játszani mert fejlesztéseket vége internetszolgáltatom és addig no net

!
Mondjátok meg légyszi spidernek is hogy mi a helyzet nem ám kivág klánból vagy academyből inaktivitás miatt
!
Szóval keddtől leszek addig jó fejlődést és droppot mindenkinek!!! -
Áh nem tudom mi lenne Frag nélkül azzal a soksok magyar karival... 

-
Grat, de Allehandrának mondd meg hogy így ne nagyon mászkáljon egyedül, még a végén inzultálni fogják...