88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #55986 Frag, az a röhej, hogy Gildhanas pont Billionsnál tört be két SOM craftot előtted úgy negyed órával max.
-
Köszi, ezeket már egyszer elküldted, de adnak coinokat pl Goddard alatti mobobk is -arra jártam Cerivel ami ránk jött lelőttük és adott 1 blood meduzát... lvl 70 körüli mob... És már hallottam másoktól is hogy jön egyéb 60+ mobokból is low coin... Kail nem hiszem, de ezt se mondanám 100%ra 

-
Értem ? -
Silver Unicorn Coins
Formor: Level 45 Passive - Found Northwest of the Ivory Tower.
Formor Elder: Level 46 Passive - Found Northwest of the Ivory Tower.
Tarlk Bugbear Warrior: Level 48 Passive - Found North of Ivory Tower.
Vanor Silenos Shaman: Level 49 Passive - Found West of the Tower of Aden.
Oel Mahum: Level 53 Agressive - Found South and West by the Border Outpost.
Oel Mahum Warrior: Level 54 Passive - Found South and West by the Border Outpost.
Gold Wyvern Coins
Timak Orc: Level 40 Passive - Found slightly east of Oren Castle just past the river.
Shackle: Level 45 Aggressive - Found in the circle of the Ivory Tower and near the center of Death Pass.
Headless Knight: Level 50 Agressive - Found in the West area of the Dragon Valley.
Royal Cave Servant: Level 51 Passive - Found in the central and West in Dragon Valley.
Malruk Succubus Turen: Level 56 Passive - central and East in the Dragon Valley.
Blood Medusa Coins
Timak Orc Archer: Level 41 Passive - Found around the Ivory Tower outside the circle.
Timak Orc Soldier: Level 42 Aggressive - Found around the Ivory Tower outside the circle.
Timak Orc Shaman: Level 44 Passive - Found around the Ivory Tower outside the circle and Northeast of the Ivory Tower.
Lakin: Level 44 Passive - Found in the Enchanted Valley.
Hatar Hanishee: Level 49 Passive - Found East of the Tower of Aden along the cliff.
Punishment of the Undead: Level 53 Passive - Found inside the Cemetary East of the Tower of Aden.
Kail Coins
Fallen Orcs: Kail's Silver Basilisks
Fallen Orc Archers: Kail's Gold Golems
Fallen Orc Captains: Kail's Gold Golems
Fallen Orc Shamans: Kail's Blood Dragons
Nekem csak ez a listám van. Vagy updatelték esetleg a quesztet? -
Van egy rakás 60+ mob ami ad coinokat... Nem tud ezekről valaki valahol valami jó kis listát??? Melyik miket ad? 

-
Dallie #55981 No comment...
maja -
bsoe forceloggal mivan? :P -
Íígy van hero rift közben kell elaludni gordi ^^ -
Dc set + accus som a necronak ha xpznel nagyon erosen akarsz loni sime c-s demon set.
a magc sa 167 matac + és 15% mana töblet megéri nagyon 61 ig!!
utana felejtős.
-
pontosan:)
80% mindösze az esély hogy meghalsz:) de sajna c5 ben akar a varosbol is viszaránt.... tapasztalat:(
1.265.784 dmg:) -
volt már rá példa hogy túlélte az ébresztő! -
LOL! Na ezt nem tudtam! 
-
aki felébreszti baium ot mindenképpen meghal akármit csinál ha elbsoezol akkor adenból visszaránt és utána vág rád ekkorát -
Sorbon #55973 Igazad van!!
Magic Power------>When attacking with magic, the amount of MP used increases with a fixed percentage and magic power also increases.
-
Minek kötekedel a nagyokkal???? 

Amúgy megütöd és azonnal bsoe -minden egyéb estben vigyél brezt -bár így utólag már te is tudod...
-
15%-al több manát fogyaszt minden lövés, viszont 167 (kb.) megnöveli az m.atok-ot. -
Sorbon #55970 Magic Power - ha varázslattal támadsz, akkor esélyes, hogy kevesebb mp-t fogyasztasz.
Legalábbis ugytudom ezt jelenti, szóljatok ha nem.

-
mattempus #55969 Sziasztok! Lassan másfél éve olvasgatom a fórumot, de nem tettem fel sok kérdés, mert nem offon játszom és nem illik :))
Szerintetek egy nekronak mi az ideális felszerelés? Gyúrjon az m.att-ra (nm set, empoweres elemental sword) vagy inkább gyorsítsa magát (dc set,acus mira) esetleg ezeknek a kombinációja :) ? Másik, hogy a miránál mit jelent a Magic Poweres SA, le tudom fordítani, de nem értem egészen...? Jól érzem, hogy m.att-ba egy empoweres elemental sword a legerősebb?
Hát ennyi, igérem megint 1 évig nem írok ide nem offos kérdést :) -
ErrOrHUN #55968 mondok jobbat, 2 raid ékszer az ellenségnek lett ma adva mert mellé kattintott grog -
Így jar az a farmer aki munkaidőben iszik. Sztem azóta mar ki is lett rugva
-
ErrOrHUN #55966 miért nem healelsz? :D -
piszok mázlista. :) -
ingy3nfr3g #55964 és ez a területes skillje volt? :D
voltam egyszer egy bandával baiumozni :P
15 variból 11 eldőlt a területsebzés miatt 1 skillre (hozzáteszem lámái aura burn/flame-el lőtték :P -
fr0z3n #55963 LOL az igen! 

-
lol
-
Izé... Nem igazán L2 de nem tud véletlenül valaki arról valamit hogy a holnapi tüntetés miatt nem lesznek 2 után számonkérések az egyetemeken meg a főiskolákon???? Életbevágó!!! Holnap 3kor agromet zh -jó lenne ha elmaradna... 
-
Éld túl -
A mákker piackutatók jutalma 

-
Hááát Skacok én már azt hittem, hogy az 1 adenás AOBA reci és a komplett sikeres DC szett es SOM kraft után már az életben nem lesz több szerencsém.....
Erre tessék:

-
Dallie #55957 Szeki, nem tudom kié az IC-ben Alita, ha lesz egy kis időd rá megtennéd, hogy megkéred, üljön ki Majestic sisakot craftolni? Előre is köszi :) -
Mér sztem a Pala magas szinten jól healel 

-
Nagyából minden hasznosabb mind egy boxolt tank:) -
Dallie #55954 nvm, találtam. -
Dallie #55953 TOI 11 blueprintet keresek, már csak az hiányzik a szetthez:) -
Udv Alapito Tag!!
Hianyzik a zold boszi es a a hokotrokepu kis gnom is... Mata mellett Santa es szerenysegem is subos lett. Kezd jo lenne ujra a szerver allapot, visszterhetnel. Vagy legalabb ventrire neha, hallgatni a cingar hangod, ahogy osztod az eszet 

Frag lattom csak raverted a +4et
De eza a paladin komoly? Vennem hasznat mas kaszttal...
-
A és S cry mammon tradertől vásárolható AAért de ha kiülsz beszorják a Cryokat. Szerencsére sok a vállalkozó kedvű Enchant mágnás:DDDDDDD -
több képet, több képet rakjatok ki vagy csak ennyi történt amióta nem vagyok? hol vannak a sieges képek, party-s képek...vagy már nincs is siege a gamában, felháborító
grat a crafthoz a subhoz a híróskodáshoz 
-
Bölcs : Még inkább bölcs :
-
De hátha van olcsóbb megoldás is :) -
ott ahol neked kell, giran groceryben van.