88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dallie
    Frag, az a röhej, hogy Gildhanas pont Billionsnál tört be két SOM craftot előtted úgy negyed órával max.
  • Sámán
    Köszi, ezeket már egyszer elküldted, de adnak coinokat pl Goddard alatti mobobk is -arra jártam Cerivel ami ránk jött lelőttük és adott 1 blood meduzát... lvl 70 körüli mob... És már hallottam másoktól is hogy jön egyéb 60+ mobokból is low coin... Kail nem hiszem, de ezt se mondanám 100%ra
  • FragStaR
    Értem ?
  • Szekijoe
    Silver Unicorn Coins
    Formor: Level 45 Passive - Found Northwest of the Ivory Tower.
    Formor Elder: Level 46 Passive - Found Northwest of the Ivory Tower.
    Tarlk Bugbear Warrior: Level 48 Passive - Found North of Ivory Tower.
    Vanor Silenos Shaman: Level 49 Passive - Found West of the Tower of Aden.
    Oel Mahum: Level 53 Agressive - Found South and West by the Border Outpost.
    Oel Mahum Warrior: Level 54 Passive - Found South and West by the Border Outpost.

Gold Wyvern Coins
    Timak Orc: Level 40 Passive - Found slightly east of Oren Castle just past the river.
    Shackle: Level 45 Aggressive - Found in the circle of the Ivory Tower and near the center of Death Pass.
    Headless Knight: Level 50 Agressive - Found in the West area of the Dragon Valley.
    Royal Cave Servant: Level 51 Passive - Found in the central and West in Dragon Valley.
    Malruk Succubus Turen: Level 56 Passive - central and East in the Dragon Valley.

Blood Medusa Coins
    Timak Orc Archer: Level 41 Passive - Found around the Ivory Tower outside the circle.
    Timak Orc Soldier: Level 42 Aggressive - Found around the Ivory Tower outside the circle.
    Timak Orc Shaman: Level 44 Passive - Found around the Ivory Tower outside the circle and Northeast of the Ivory Tower.
    Lakin: Level 44 Passive - Found in the Enchanted Valley.
    Hatar Hanishee: Level 49 Passive - Found East of the Tower of Aden along the cliff.
    Punishment of the Undead: Level 53 Passive - Found inside the Cemetary East of the Tower of Aden.

Kail Coins
    Fallen Orcs: Kail's Silver Basilisks
    Fallen Orc Archers: Kail's Gold Golems
    Fallen Orc Captains: Kail's Gold Golems
    Fallen Orc Shamans: Kail's Blood Dragons

Nekem csak ez a listám van. Vagy updatelték esetleg a quesztet?
  • Sámán
    Van egy rakás 60+ mob ami ad coinokat... Nem tud ezekről valaki valahol valami jó kis listát??? Melyik miket ad?
  • Dallie
    No comment...

maja
  • darkmenx
    bsoe forceloggal mivan? :P
  • FragStaR
    Íígy van hero rift közben kell elaludni gordi ^^
  • Gordis2k
    Dc set + accus som a necronak ha xpznel nagyon erosen akarsz loni sime c-s demon set.

a magc sa 167 matac + és 15% mana töblet megéri nagyon 61 ig!!
    utana felejtős.
  • Gordis2k
    pontosan:)
    80% mindösze az esély hogy meghalsz:) de sajna c5 ben akar a varosbol is viszaránt.... tapasztalat:(
    1.265.784 dmg:)
  • phalanx
    volt már rá példa hogy túlélte az ébresztő!
  • Sámán
    LOL! Na ezt nem tudtam!
  • FragStaR
    aki felébreszti baium ot mindenképpen meghal akármit csinál ha elbsoezol akkor adenból visszaránt és utána vág rád ekkorát
  • Sorbon
    Igazad van!!
    Magic Power------>When attacking with magic, the amount of MP used increases with a fixed percentage and magic power also increases.
  • Sámán
    Minek kötekedel a nagyokkal????
    Amúgy megütöd és azonnal bsoe -minden egyéb estben vigyél brezt -bár így utólag már te is tudod...
  • GamerAdams007
    15%-al több manát fogyaszt minden lövés, viszont 167 (kb.) megnöveli az m.atok-ot.
  • Sorbon
    Magic Power - ha varázslattal támadsz, akkor esélyes, hogy kevesebb mp-t fogyasztasz.
    Legalábbis ugytudom ezt jelenti, szóljatok ha nem.
  • mattempus
    Sziasztok! Lassan másfél éve olvasgatom a fórumot, de nem tettem fel sok kérdés, mert nem offon játszom és nem illik :))
    Szerintetek egy nekronak mi az ideális felszerelés? Gyúrjon az m.att-ra (nm set, empoweres elemental sword) vagy inkább gyorsítsa magát (dc set,acus mira) esetleg ezeknek a kombinációja :) ? Másik, hogy a miránál mit jelent a Magic Poweres SA, le tudom fordítani, de nem értem egészen...? Jól érzem, hogy m.att-ba egy empoweres elemental sword a legerősebb?
    Hát ennyi, igérem megint 1 évig nem írok ide nem offos kérdést :)
  • ErrOrHUN
    mondok jobbat, 2 raid ékszer az ellenségnek lett ma adva mert mellé kattintott grog
  • GibboRamone
    Így jar az a farmer aki munkaidőben iszik. Sztem azóta mar ki is lett rugva
  • ErrOrHUN
    miért nem healelsz? :D
  • ZsuzS
    piszok mázlista. :)
  • ingy3nfr3g
    és ez a területes skillje volt? :D
    voltam egyszer egy bandával baiumozni :P
    15 variból 11 eldőlt a területsebzés miatt 1 skillre (hozzáteszem lámái aura burn/flame-el lőtték :P
  • fr0z3n
    LOL az igen!
  • phalanx
    lol
  • Sámán
    Izé... Nem igazán L2 de nem tud véletlenül valaki arról valamit hogy a holnapi tüntetés miatt nem lesznek 2 után számonkérések az egyetemeken meg a főiskolákon???? Életbevágó!!! Holnap 3kor agromet zh -jó lenne ha elmaradna...
  • FragStaR
    Éld túl
  • Sámán
    A mákker piackutatók jutalma
  • Cucclee
    Hááát Skacok én már azt hittem, hogy az 1 adenás AOBA reci és a komplett sikeres DC szett es SOM kraft után már az életben nem lesz több szerencsém.....

Erre tessék:

• Dallie
    Szeki, nem tudom kié az IC-ben Alita, ha lesz egy kis időd rá megtennéd, hogy megkéred, üljön ki Majestic sisakot craftolni? Előre is köszi :)
  • Padidiver
    Mér sztem a Pala magas szinten jól healel
  • Gordis2k
    Nagyából minden hasznosabb mind egy boxolt tank:)
  • Dallie
    nvm, találtam.
  • Dallie
    TOI 11 blueprintet keresek, már csak az hiányzik a szetthez:)
  • MeoH #55952
    Udv Alapito Tag!! Hianyzik a zold boszi es a a hokotrokepu kis gnom is... Mata mellett Santa es szerenysegem is subos lett. Kezd jo lenne ujra a szerver allapot, visszterhetnel. Vagy legalabb ventrire neha, hallgatni a cingar hangod, ahogy osztod az eszet

Frag lattom csak raverted a +4et De eza a paladin komoly? Vennem hasznat mas kaszttal...
  • mAilkaEVO3
    A és S cry mammon tradertől vásárolható AAért de ha kiülsz beszorják a Cryokat. Szerencsére sok a vállalkozó kedvű Enchant mágnás:DDDDDDD
  • Ogrus
    több képet, több képet rakjatok ki vagy csak ennyi történt amióta nem vagyok? hol vannak a sieges képek, party-s képek...vagy már nincs is siege a gamában, felháborító grat a crafthoz a subhoz a híróskodáshoz
  • FragStaR
    Bölcs : Még inkább bölcs :
  • Cobra.
    De hátha van olcsóbb megoldás is :)
  • Tufa
    ott ahol neked kell, giran groceryben van.