88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
GRRRRAAAATTZZZZ itt is ;) 

-
1: soul cry, skill ami 415ről 791re emeli a patk-mat.
4: elixir of cp (a grade) - 1000Cpt tölt vissza
5: elixir of life (A-grade) - 1900 Hpt tölt vissza -
nubyy #56144 Az olympián hány órától lehet nézni a pvp-ket? -
Grat :)
A 2. quickbaron az 1,4,5 mik? -
na még1x
-
megvan végreeeeeeeee :) kitettem a 75ös karikát :)
-
PhoenixKnight #56140 A sponzor kap vmit azért hogy engem segit? mert fölöslegesen elég kevés emebr ad ki 900 d cryt -
LineageII #56139 vagy használod az eszed és kitalálod saját magad 
-
juzosch #56138 Te meg légyszíves értsd meg, hogy ez egy másik játék topicja. Van olyan fórum is, ahol arról a játékról írnak, amivel te játszol. Sőt ha nyitott szemmel jársz, akkor itt rögtön linket is találhatsz hozzá egy picit feljebb. -
PhoenixKnight #56137 Hát elég nehéz lesz találnom vkit aki ennyi d cryt lepenget nekem :D
Tuti befektetés vagyok: vagy paladin vagy Bladedancer vagy Treasure hunter leszek -
Jó köszönöm a kielégítő válaszodat ennyi erővel legközelebb felesleges gépelned! normális kérdésre normális választ vártam volna mivel eddig ugy tűnt van itt egy pár normális ember aki mondjuk ért is hozzá és jáccott free szerveren!! -
juzosch #56135 Az lehet, de az egyes free szerverek topicja nem itt van. Ezzel az erővel a wowról is kérdezhetne. -
Sorbon #56134 lvl 20-tól van clan armor (quest-et kell hozzá csináni), és egy sponzor kell hozza a klánból, aki (ha mákod van) állja a hozzá szükséges D-cryt (tipustól függően 750-950 kell). Akármeddig hordhatod de csak D-grades, lvl 40-tol nem tudok rola hogy lenne clan armor.... 
-
Ahhoz, hogy klan armorod legyen, be kell lepni lvl 5s klanba(pl. RS). Ott kell talanod 1 sponzort, majd 1utt meg kell csinalni 1 kvesztet es kb. 900 d-kristalyert maris tied a ruha. Cs klan ruha nincs, As van csak. Megeri megcsinalni, mert nem rossz rucik. De ha kiestel az akademiarol, es nincs masik ruhad, nem szabad levenni, mert nemtod visszavenni. -
PhoenixKnight #56132 Kösz.
Bár még van 1 kérdésem ezzel az akadémiás dologgal kapcsolatban: mit kell csinálnom hogy clan armort kapjak 20as szinten emg asszem 40esen is van vmi clan armor? -
Jah és ő direkt úgy kérdezte, hogy összeólvadós sz@ron melyiket éri meg beválasztani mellé... -
Gumbo #56130 egyes free servereken igen -
juzosch #56129 Nem olvadnak össze a subok. -
Hol és milyen kajat kell venni a Stridernek? -
Nyugodtan vedd meg a 11ks verziot. Az 30+60nap elvezetet nyujt neked:P Igaz az csak c4, de kb 10perc alatt felupdateli. A acc.ert mar nem kell fizetned pluszban, csak a cd-kulcsot keri, amit megtalalsz a dobozban. Es a gamecardot valaszd fizetes megadasanal, igy nem fog kerni bankkartyat. -
Gumbo #56126 Destroyer -
PhoenixKnight #56125 Hi!
Nemtudjátok hogy az epic collection vagy csak simán a c4es dobozos változata az tartalmaz cdkulcsot is? mert akkor ha a c4es dobozos verziot megveszem galaxisneten akkor kérhetek hozzá 60napos kártyát és igy 11ezer be kerül ( a cd hez adnak még 30 nap játékot szal 90 nap játék van 11ezerért csak nem tudom hogy kell e fizetnem azért hogy létrehozzam az accauntot)
Epic collectiont venném meg de csak 2 hónap mulva jön ki Magyarországon Amcsibol emg nem akarom megrendelni -
Hali!
Valaki tudna nekem mondani tyrant melle jo subbokat??? (összeolvadnak a subbok)
köszike!! -
Tomasius #56123 LINK->Free Server Forum<-LINK ezt megtalálod a fent a kép alatt, ajánlom figyelmedbe, ott tuti tudnak segíteni neked. -
orc fingerst még soha életembe nem láttam, egyébként meg a C4es szerveren herb is egy érdekes dolog, harmadrészt meg abból a törpök még egy darab sz@rt se tudnak csinálni sőt senki... az arra van, hogy ha felveszed akkor gyogyit/manat tolt azonnal (tehat nem kerül inventoryba hanem azonnali a hatasa), illetve van meg p.atk/m.atk ado herb is, és az uj update-be van még vmien de azt még nem olvastam át h milyenek az uj herbek -
ulrik #56121 én egy c4-es serveren játszom és van mana herb meg revalation herb gondolom potion tudnak a törpék belőle csinálni csak nem tom, mi kell még hozzá, az orc fingers-t is találtam azt meg végképp nem tom mire jó:) -
herb az az C5-os istant item, de annak mi köze az orc fingershez??? lemaradtam vmi újításról? -
ulrik #56119 üdv!
vki tudna segíteni, hogy ilyen herb-ek, orc fingers stb. mire jók mit, lehet belölük csinálni vgy vmi leírást róluk netán linket, köszi:) -
Csak az első sort tudod használni billentyűzettel, a többit egérrel -de azért van egy csomó olyan skill/item ami aktuálisan nem kell egy villanás alatt, viszont jó ha nem kell érte lapozgatni 
-
fr0z3n #56117 Valaki tudja hogy ez valyon mier van?:
-
Tomasius #56116 És milyen questtel? -
asszem quest-el -
hot springs guild house-t hogy lehet megszerezni? -
De a 2. 3. sort csak egérrel lehet használni, nem? Gondolom a gyorsgombok nem működnek rajta, különben nagy káosz lenne, Greater Haste potival együtt benyomja az UD-t, meg hasonlók... -
Jah 3at már nagyon meg kell szokni hogy átlássa az ember, 2 sirály 
-
a keddi updatel jött be (ugymond C5.5) és 3 sor lehet kint de sztem az már fölös 2 az nekem bőven elég :D -
C5-ös újítás a többsoros quickbar. -
ez a dupla sor alul ez officialba van csak??? vagy elolehet valahogy szedni mert ugye alapbol csak gy sor van!
thx -
Anahita #56108 Eladnám az accountomat. Nem tudom mit lehet kérni érte, de ha kapok ajánlatot elgondolkodom rajta. (Nem létfontosságú)
Jelenleg inaktív, 3 hónap ki van fizetve.
lv63 SPS, lv40 Prophet, lv23 Artisan, üresen, ruhák és fegyo nélkül.
Asan -
ErrOrHUN #56107 jó is az a gothic 3 :D