88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    na mind1 azért köszi a segitséget
  • PhoenixKnight
    Nem vettem hozzá gamecardot emrt gondoltam kiprobálom hogy mien és csak utána fektetek bele pénzt :D dombornyomottas kártyát emg még csináltatnom kell emrt anyám nem akarja az övét odaadni emrt az a rendes bankszámlája is és nem akarja hogy bármikor leemeljenek rola pénzt. Van valami modja hogy én utaljak nekik pénzt? vszinü akkor holnap veszek gamecardot hozzá de igy msot buktam 2 ezer forintot:( (bár mondjuk érdekes hogy a dobozon ez nincs rajta)
  • GamerAdams007
    gamecard-ot nem vettél hozzá? mert ha igen akkor azt megadod... ha nem vettél akkor megadod a bankkártyád számát amiről majd 1 hónap után fizetni fogsz... ugyanúgy meg kell adnod a kártya adataid, csak éppen nem vesznek le róla pénzt (csak levesznek róla 1 eurót, hogy valódi-e a kártya és kész)
  • PhoenixKnight
    a dobozban meg csak 1 game activation card volt
  • PhoenixKnight
    Valaki segitsen légyszi: beirtam az activation codot de utána hitelkártya vagy gamecard számot kér és anélkül nem lehet létrehozni az accauntot rendesen hogy ne adnék neki ien számot pedig a dobozra az van irva hogy 1 honap játékot tartalmaz
  • juzosch
    Úgy tudom csak egy rövid időre csökken le.
  • PhoenixKnight
    Ezaaaaaaaaaaaaz végzett a letöltéssel most még az accauntomat megcsinálom aztán kezdem is :P
  • Cobra.
    Legújabb update-tel kitalálták azt, hogy halálkor már nem dobsz semmit, cserébe csökken a harcolóerőd (tőlem ne kérdezd ez mit jelent pontosan). A recovery scroll meg gondolom ennek az állapotnak a megszűnetéséhez van.
  • Anahita
    mi ez a death penalty meghaláskor?
    a scroll recovery-hez van köze? hogyan kell ezt használni?
    A-grade elixir of life-t honnan lehet szerezni?
    thx
  • PhoenixKnight
    remélem franzon azér játszanak annyian mint a többi szerveren, mer én szeretem ha sokan vannak online. Franzon pedig csak 2 honap lemaradottságban vagyok a többiekkel szemben:D
    Neo kösz majd talán irok jude nak :P
  • GamerAdams007
    Franzon van magyar klan, Brotherhood a neve (ha jol emlexem), és Jude a vezető (ha jól emléxem). Egyébként meg az update 4-6 óra a netsebeségeddől, és a szerver telítettségétől függően.
  • PhoenixKnight
    már fél orája fut az auto updater és a total progress rész üres :D (c4 röl c5 re) remélem még ma letölti aztán regisztrálom az accauntot.
    Tök jo emr adtak használati utasitást emg kézi könyvet amibe még csak a 1st classok vannak benne :D gondolom prelude vagy c1 bár a cd n c4 van
    Remélem a franzon majd összefutok magyarokkal
  • GAthersw
    1. tanuld meg az ábécét (úgy látszik, hiányoztál az ly-os jénél.)
    2. Mivel a "megvan a server system konyvtara" részből valószínűsíthető, hogy egy free szerverről van szó ezért a fenti linken (LINK->Free Server Forum<-LINK) a szervered fórumában kaphatsz segítséget.
  • keeper007
    Hi, nekem most jelentkezett egy ijen problema h amikor inditom a jatekot akkor ijet ir ki a login keprenyo hejere: te gameguard update was cancelled. please check your network connection status or firewall.

olvastam h peccsnel van ijen de megvan a server system konyvtara tehat ha bemasolnam akkor jonak kene lennie, megse jo. Valami más 5let?
  • Norbu
    Oksa! Köcce a válaszokat!
  • najó
    kidob végia és jólesz:D
    grat chara
  • Ogrus
    gratula, csak összejött
  • mAilkaEVO3
    reinstall VGA driver és jó lesz!:D
  • PhoenixKnight
    Innen játszik valaki a Franzon?
  • Gordis2k
    én 6 honapja igy tolom
  • Gordis2k
    1-7 ig
  • Sanca
    Nekem is kiirta ezt 1 ideig, de a teljesitmeny nem befolyasolta. Kb 1 honap mulva valamiert elmult magatol.
  • Kurgal
    Franz-ra menj, ha EU-t valasztasz.
  • Norbu
    Hi!
    Ez lenne a problémám: "The game may not be consistant, because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy."

Találtam egy kimerítő választ (#52194) a problémára, de ahogy néztem csak ATI videokártyák esetén lehet a megoldás, nekem pedig egy integrált Nvidia kártyám lenne. Mit csináljak?
  • PhoenixKnight
    sieghardton az olimpiad éjféltöl reggel 6ig tart kb? még a végén Teonra megyek...:D
  • ZsuzS
    cabrio up ^^
  • Sámán
    Grat
  • Sámán
    Ha deaktiválod az accot, az azt jelenti hogy a következő havidíjat nem vonja le automatikusan, de a befizetett hónap nem áll le, amíg az adott havi befizetésed tart addig bármikor beléphetsz, akkor is ha hó felénél megnyomod a deaktiválást, ha letelik ez a hónap (ha belépsz ha nem) csak úgy tudsz belépni ha reaktiválod és egyben megint minimum 1 hónapot kifizetsz
  • dadas9999
    hogyan kell ujraéleszteni egy előfizetést, ha még a kifizetett idő lejárta előtt lett deactiválva?
    mindenáron befizetést akar eszközölni, pedig ki van fizetve még több mint egy hónapig csak szabi és egyéb okok miatt szüneteltetve lett.
  • ZsuzS
    milyen uj szabályok?
  • xt198
    most néztem meg... nagyon durva a kis törpicsek 76+on...
    77es fortune seeker-nek buffolva van 15307 hp-ja (dye-val) :D
  • PhoenixKnight
    Holnap megyek cdgalaxisba és megveszem a játékot :P ha minden jól emgy akkor Paladint csinálok csak az vele a bajom hogy az fogyaszt a legtöbb SPt bár nem tudom miért ( SK skilljei összesen 310k sp be kerül 40es szinten, a paladiné meg 390k sp és abból majdnem mindeik skill szükséges). Ha valaki a sponzorom akar lenni az nyugodtan írjon :D
    Ja és herbeket meik szörnyek dobhatnak?
  • Gordis2k
    Igen nem aquarium lesz a hero:) de sajna nem is én tegnap este szétosztottam a pontjaimat a clanban olyanoknak akiknek van még esélye.
    Mert nekem nincs kimagaslo pontom volt az utolsó hétig amikor az elenség előrántotta az MM jét a földalol és szépen átadta neki a megfelelő menyiségű pontokat... miután tudtam igy semmi esélyem szépen odaadtam a 14 pontomat a klannak ill. 3 még van azt is majd kiosztom. És hála az uj olympiai szabályoknak a jövő honapban fasza lesz:) és nem tudnak csalni:)

• Jungle
    grat Chara!!

Gordi hogy állsz pontokkal, le fog aqua villanykörtéje merülni?
  • Gordis2k
    Gratulálok! Készitsétek elő a questet lasan startol a sub raid tura!!
  • laths
    most értem haza,grat Chara:)
  • Padidiver
    Énnis Énnis!
    GRATULA Chari!
  • Endaer
    én is grat, Chara :)
  • phalanx
    grats
  • Szekijoe
    Gratz