88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Én is adnék egy képet... :$ Ez nekem tök nagy öröm volt... :$
-
Gratz Ceri!!!! 

UI:NEKEMIIIISSSS
-
Dallie #56304 Bah csak nekem nem sikerült az a szar. -

-
Sanca #56302 Lol. BEWS-t leginkabb csak olympiarol lehet szerezni, 450k gate pass, kb 300m adena. Sokkal olcsobb ha az ember sima scrollokkal probalkozik, es utanpotolja a bowokat. -
Hát mer a blessed enchantot olyan egyszerű összehozni... :D -
S-ből nincs blessed enchant scroll? Mert akkor már nem is olyan nehéz összehozni, csak az enchant scrollokat kell összeszedni. -
na de QuickSh0t-on Plated Leather ráadásul -
Sanca #56298 14-es som az lofasz, en csinalok olyat(najo persze nem:DDD), de most alapfegyver 60m, EWA 10m. L2wh szerint 1.98% az eselye 1 olyannak, es atlag 6.2B-bol lehet kihozni. Drac bow alapban kb 400m, EWS 30m. l2wh szerint 2.82% esely, es atlag 20.79B-bol lehet kihozni. Jo mondjuk 3% az annyira nem keves, de nem hiszem hogy elsore sikerult neki... Szoval ha az atlagot nezzuk, 21B = 21kkk adena, ez alig durva:D -
NorahJones kezében a képen meg 14es SOM van. 
Engem már az is földhöz vágott
-
online játék. --> lineage2
ez a hivatalos ,amiért fizetni kell havonta. -
Speedy86 #56295 Ez csak netes játék? vagy ugy mint a adiablo, hogy neten az igazi de lehet egyedül is?:D -
Sanca #56294 Noob atk speed:) De +13-as drac bow azt hogy a faszba. Exploit vagy nagyobb mak mint megnyerni az 5-os lottot, vagy pedig kina 1/10-et ez a srac tartja el, nem ertem:D
Mondjuk en a helyeben inkabb az str-t +5-olnem.
Viszont sztem ha az aimfulos kepen POF helyett COV lett volna, meg lett volna cat dance mint a quickshotnak, meg mindig aimfule lenne a nagyobb dps:) 1.43-al nagyobb patk, viszont 1.28-al lassabban lo, es aimfulnak 500 crit ratje lenne:) -
De aimfulon nincs Valor!
Quicksoton is csak azért van mert Démon warriorként átugrottam monsterre és utána mentem is vissza az erdőbe.
-
-
Semmi fura, csak nem tudtam... mostmár tudom... :) -
Azért ettől még messze áll
II
II
II
II
\\ //
v
-
-
Hat partyizni leginkabb a BDt... A warlord nem rossz rossz class, de nem veletlenul van keves. Magasszinten eroteljesen healer/buffer tamogatassal tud csak haladni. Pala nem rossz c5ben, tankra sokszor szukseg van. -
LineageII #56287 inkább warlord:D -
PhoenixKnight #56286 1ébként warlordból mér van olyan kevés? Elég jo skilljei vannak ?
Elkeztem ezt a dark elfet de inkább kezdek 1 emebrt csak nemtom hogy Pala vagy Warlord.. Partykba meiket szoktűk hívni inkább? -
Bemész az adott város adott Wh-jába ahol általában 3 WH manager szokott lenni a 3 közül az egyik a Warehouse Freightman nevezeűt emberke bár nem mindenhol így híják...No mind1 odacammogsz beszélsz vele deposit a freight...kiválasztod a karit és kicsi pénzért át tudod adni a másik karidnak anélkül hogy kidobálnád és más fölvenné... -
Ketten tolják mi ebben a furcsa? -
PhoenixKnight #56283 de azt hogy csinálom meg ? mit kell csinálni? -
LineageII #56282 warehouse freight -
PhoenixKnight #56281 Hogy lehet átadni cuccokat a másik karakteremnek? Anélkül hogy kidobnám a földre és a másikkal felszedném -
Ez egy internetes játék, egy emberrel mész alapesetben, esetleg van idézett lényed, vagy állatkád, ha sok ember van, az party, páran összejövünk és gyakunk.
Másik megoldás a sokan "létre" a botozás, amikor egy kis program segítségével több accountot futtatsz egy gépről.
Ja, amúgy visszatéérteeem :) -
LineageII #56279 honnan aszarból (elnézést a kifejezésért) szereztek ennyi matit?:D
-
DalliE!!!!
Mákod van én annál a törpénél egymás után betörtem kettőt másnap sikerült a harmadik de tegnap előptt egy dc kesztyűt is betört szóval engem nem igazán szeret ez a törpi de már én se őt
-
ErrOrHUN #56277 az asofeim :D -
Dallie #56276 Hogy jól induljon a nap 

-
Speedy86 #56275 Sziasztok!
Tegnap láttam meg a játék videóját és egyből rájöttem hogy ez kell nekem:D
Nézegettem itt a képeket elég zavarosnak tűnik a játék...
Hány emberrel kell menni? Az egyiken van vagy 30 felirás...
Ez most ilyen diablo, baldur's szerű, hogy fejleszthetek mindenkit.....
A gépemen menne? Athlon 3200+ 64, 512M, 6600 Nvidia -
ez jó, tetszik :P -
a helyzetet viszont még mindig nem
-
ErrOrHUN #56272 nyah mostmár értitek a kérdést :D -
Sanca #56271 vannak ilyen bookok, azokkal lehet megtanulni a skillt a skill trainerednel, divine inspiration a neve ha jol elmexek. Az 1. konyvet a black marketernel lehet venni minden townba 400k-er, 2.at RB dobhatja, 3.at boss, tehat antharas, valakas, stb, 4.et pedig gate passokert lehet venni, 450k gate pass. 1.t celszeru mindenkepp megvenni, mert az kurvara megeri, a tobbit mar nehezebb megszerezni. -
Új peccs óta lehet, már aki eleget áldoz rá annak 
-
wtf, 24buff?
how -
Sanca #56268
:P -
Sanca #56267 mind2onke:)