88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    simán meglett volna, ha odafigyelnek arra amit partychatbe böfögtem. igaz walker, de lehetett látni mindig, hogy mikor gyűlnek hátra, hoyg rusholjanak :D
    jó volt látni a 3-4k-s criteket és ahogy hullottak tőle :P ja és jó volt látni, ahogy frag ráhealel a hullámra :P
  • ZsuzS
    nyertél de akkor most már tudom mitől halt meg ennyiszer
  • Dallie
    Tanom?
  • Szekijoe
    Tényleg(De gordyról amúgy is az az érzésem van neki mindegy kit öl, ellenséget vagy allytársat mindegy csak vér és kill legyen)
  • phalanx
    van egy kakukktojás a listádban
  • Gordis2k
    Azért , hogy ne csak a végeredmény látszódjon mert az igazi vér adennél folyt.!!

• Szekijoe
    Ha a második disznó nem esik össze ilyen gyorsan akkor elvesztették volna Adent is
    Sajnálhatja aki nem volt! Az utóbbi idők legnagyobb server megmozdulása volt!
  • Gordis2k
    :):):):):)

Azt hiszem ideje volt már hogy történjen valami!!

Fantasztikus volt haloba öltük az ellenségen:) ha nem nyirtam ki vagy 20 catalystost akkor egyet sem:).

Flcon16, becca88(3x), Booginator, !stormblaze! , x2kwinz, Tanom, Qazzi, Soulquiber és MrsGuardner voltak a kedvenceim:)tök szar hogy nem lehet eltenni a fülüket emlékbe:).
  • mAilkaEVO3
    Jó kis móka volt ez a mai siege:)))))) és az eredménye :P

• GamerAdams007
    Hát figy ha elolvastad amit belinkeltem abból kiderül hogy a bosstól függ hogy mien tank kell neki... nem a szintjétől... és függ attól is h mien felszerelése van a tanknak... nem csupán a kaszton múlik.
  • Cobra.
    Thx, ezt ismerem, de hátha tapasztalatból tudja valaki, hogy TK, DA, esetleg a Paladin jobb-e? (elsősorban 5x-es bossokra gondolok jelenleg).
    Illetve raiden érdemes a summonokat is bevetni (tudom nem sok, de pl egy 50-es bossnál a varázslók 35-ös summonja meg a Necro valamelyk megfelelő szintű lénye segít-e valamit)?
  • GibboRamone
    Remelem igaz az a pont. En is szeretnek EU serveren jatszani.
  • darkmenx
    az az E a neved mellett kisertetiesen hasonlit az en regi ally logomra, csak piros haterrel... keretik lecserelni. kthx
  • najó
    már vizionáltam is egy Unforgiven-né válást
  • GamerAdams007
    Guide to Tanking: Raid Boss Strategy
  • Cobra.
    Érdeklődnék, hogy Raidhez szerintetek melyik a legjobb tank?
  • Szekijoe
    2007január de nem tudom hogy koreában vagy már USA ban
  • GibboRamone
    kis előretekintő:
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1518134#post1518134
  • Kurgal
    Van itt aki nevelget farkast? Nagyon macerás, egyáltalán megéri?
  • ErrOrHUN
    csak tudnám, miért üvöltöztél trolin :D
  • Looooser
    Hi ' kérdésem lenn C6-ról mi hír? Kb mikorra várható hogy beérjen EU-ba?
  • Sorbon
    Na erről lenne szó:
  • Sorbon
    Csak sikerült összekeverni a képet. Szal sikerült +8-ra felhúznom a Homumat.
  • Sorbon
    Ezt a mákot, tovább nem merem tolni mert ez így már egy komoly összeg
  • macleod2005
    Kipróbáltam, nekem működik, nagyon köszönöm a segítséget
  • fr0z3n
    ITT van erre a celra egy progi bar nekem nem sikerult mukodesre birnom de hatha neked jobban megy
  • McWolfy
    Minek próbálták be... de gondolom akkor telik újra :)
  • macleod2005
    Hi, nem egészen a játék menetéhez kapcsolódik a kérdésem, de ti talán tudjátok a megoldást, a c4 megjelenése óta nem tudom a játék zenefilejait lejátszani, ha valaki tud bármi cuccot, vagy lejátszóprogit amitől megint megy az szóljon plz, előre is kössz
  • Dallie
    Hihi, nem tudom sajnálni, sokat akart a szarka, mintha +13 nem lett volna elég.
  • hpzolee #56317
    autodata 5.500 -ös verziohoz kellene serial plox 1orája keresek googlen de semmi :(
  • Gordis2k
    A drk bowot betörték +14 re menet:( tegnap...
  • ZsuzS
    köszi tudom az adatokat :) de nekem akkor is nagy szám még az is...
  • B@lu
    jolvanna :)

nyertel! fasz se ert az ijaszokhoz:) na majd a kovetkezo sub, vagy a SE m nek csinalkok 1 subot
  • Padidiver
    Whoaaa!
    Végre lejött L2 már csak ápdételnem köll!
    Na good nite all!
  • GibboRamone
    gratu vipiii!
  • Nethyrrea
    "vagy pedig kina 1/10-et ez a srac tartja el, nem ertem"

még mindig van oka máson morfondírozni ebben a játékban? :D

ugyanez RF-ben: egyik játékos 4k dolcsiért vett egy lvl 45/50-es lándzsát (50-es, top szintű fegyó, 45-ön már tudod használni)
  • Endaer
    az, hogy én álltam be mellé és mint valami idióta japán turista, gyors' le is screenshotoltam magam vele :)
  • Ogrus
    ja ez kimaradt... URAMISTEN KVIKSOT LOGÁUT
  • Ogrus
    hát nem is tom, nekem ezen a képen leginkább a 13as draco íjon akadt meg :)
  • Padidiver
    mármint mi?
    az hogy melléd állt vacxe vagy?