88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #56386 Az a gaz hogy nalunk vannak. Patkany ellenseges ally sztem megszimatolta ezt a bugot, es kihasznaltak, es helyettunk ok most a herok, kibaszott geci bugos szar jatek, retardalt ncsoft. -
még nem volt ilyen sztem de most még nálunk sincsenek HERO-k :s :D -
ErrOrHUN #56384 raidelj, 2-3 óra alatt 3-4 szintet összehozhatsz, vagy csináljatok partyt necroba -
PhoenixKnight #56383 lvl 20as szinten hoo érdemes fejlődni(Human Knight vagyok) -
Ja, 14 nap, az nemsoksemmi :/
Mondjuk reklámnak tényleg jó. -
mimimi? -
fr0z3n #56380 lol most probaltam ki ingame is es muxik az ingyenes acc, csinaltam kettot is 
-
Sanca #56379 Sieghardton is volt olyan hogy a herok elvesztettek most novemberben a hero statuszukat, es uj herok lettek(vegulis az addigi 6-7 napos reszvetel alapjan szamolodtak ki az uj herok, vmi bug miatt)? Ha volt ilyen, akkor megoldodott ez a problema mar? -
Dallie #56378 Ennek a képnek semmi különösebb jelentősége, csak gondoltam idebiggyesztem :).
-
fr0z3n #56377 en is megprobaltam es nekem is az a gondja hogy aktivalni kell
-
mindkettő kell -
Halljátok, a subbhoz meg kell csinalni a fate's whisper-t is, vagy csak a mimir elixirt? -
Most próbáltam és azt írja, hogy reaktiválnom kell az accot :P
Szóval nem tom mi a gondja, pedig mindent úgy csináltam mint ahogy freetrail leírásba mondták... -
"NOTE: Trial not available in Europe, Japan, China or Korea." ennek ellenére is működik? -
Aktívan, tudod, szokásos, looking for party miegymás :)
Amúgy hi mindenki ^^ -
aki még sose játszott offon, de szereté kipróbálni hogy milyen, most megteheti ITT -
Dallie #56370 Azt tudom, hogy pár hétre a C5 kijövetele után, mentünk Frozenbe xp-zni Pyrossal duóban. Nagyon durva volt, néhány este alatt két és fél szintet húztunk, a gólemekből ilyen 35 ezer XPt szedtünk ki (per csoport), és ezek fél HP-sak, azaz kb. 2 ütés volt egy mob. A mid-patch jelentősen nerfelte azt a helyet, kb. feleannyira csökkent az xp, és sajnos a drop is - pedig a matik is nagyon durván estek (majdnem ezer animal bone/skin/iron stbstb lett a pár nap alatt). -
najó #56369 Elvileg úgy kéne lennie ahogy Wolfy mondja, gyakorlatilag meg teljesen változó! Dupla hp-s mobok például sosem adnak dupla annyi xp-t inkább csak kb 1.5x annyit -de mondjuk nem kell annyit rohangálni utánuk és kicsit jöbbak a drop esélyek -azono szintű azonos hp-s mobok kzött is lehet jelentős különbség! Jellemzően "új" területeken kicsit midnig jobb az xp vgay íjász mob is általában több xp mint vele egyszintű más mob -de nincs általános szabály... 
(Jah és Sámli vagyok Ceri gépéről :DDDD ) -
Loool, ennyi Frapsot sem csináltak még egy siegéről...
L2Blah-n 3-omat is tettek fel Adenről...Nemgond, legalább bővül az enyébként sem kicsi gyújteményünk ^^
További jó game-lást, és ne feledjétek, nemsokááá jön a mikulás!!

-
jééééé* akart lenni :) -
PhoenixKnight #56366 van 1 kis felfele/oldalra mutato duplanyíl a skill bar on és azt kell megnyomni (asszem még csak officalon van ien) -
Sorbon #56365 Ma kis karbantartást végeztem a vinyomón és többek közt ezt a képet találtam.Egy kis nosztalgia a régi szép időkre mikor nem kelett 1,5 évig nyomni hogy egyáltalán esély legyen....... 
(Bár most már semmi pénzért nem hagynám abba offot.
)
-
Dallie #56364 Photoshop
-
THE DAHAKA3 #56363 Hello! Hogy csináltál 3-at abból ahova beteszed a skilleket ? -
PhoenixKnight #56362 szoval akkor ha 1/2 HPju szörnyeket ölök akkor a végén ugyanannyi spm lesz? mert priv szervereken a fél hpju szörny feleannyi xpt adott de az xp-sp arány az szarabb voplt mint az 1x 2x 3x hpju szörnyeknél meg itt is ugy tünt :D -

-
2x HPs mob 2x annyi XPt 2x annyi SP-t ad, sőt még 2x annyi adena-t is!
1/2 HPs mob fele annyi XPt fele annyi SPt fele annyi penzt dob. -
PhoenixKnight #56359 Hali !
A siegek közül az a legizgalmasabb ha az allianceban lévő klán seggbetámad amikor megbeszélitek hogy kié legyena vár :D na mind1 lenne néhány kérdésem: ha 1/2 HP ju szörnyet ölök akkor kevesebb SP t kapok mintha 1 normal HP jut ölök? és ha 2xes HP jut ölök akkor jobb az xp-sp rate mintha 1xes HP jut ölök ? (remélem viszonylag értelmesre sikeredett :D )
-
"De a néma gyereknek eva saint se érti a szavát" :D -
végig volt rajtam^^ -
jeeeee valaki mocorog :D -
De szaaaar :) -
Lol:) Nem tanom hanem az a catalystos WC:) hero is azt hiszem de nem jut eszembe:)
Ha nem mondjatok el senkinek dirtykittinek jelent meg ez az üzenet:
Shanway hit you for 57xx damage:) a harc heve ugye:)
nálam meg ez:
Use Dark Vortex
Magic critikal hit
Incorect target
Incoract target...
Lilával:
dirtykiti: Hmm nice crit..but better next time.:) -
ErrOrHUN #56353 keghawk velünk volt egy partyban? -
Hm talán szét kellett volna nézni és keresni egy eldert aki rak rád clarityt!
De a néma gyereknek..... -
Már visszarakták.
-
First leszedte a wart ? -
Totálisan értelmetlen cardinal al jönnöm többet. 10 b heal utan nincs mana mindenki elrohan a halál faszára és csodálkozik h a 600 range es heal em el nem tom gyogyítani ráadásul a saját partytársaim lőnek halomra (keghawk stb... ) Az egyetlen értelme az ha tudnék rezelni de mivel azt sem lehet és % ot sem bukik senki abszolut felesleges -
ErrOrHUN #56348 szegény fraget lőttem hátba egy 1800as crittel, assistoltam optimuzra :P -
jáj megen Friendly fire ?:)
igaz én meg szegény Mirtis CP-jét csökkentettem kicsit

én siege közben nemmertem shotolni sztem ott álltam volna min 30 sec-et :D
iszonyat laggot de viszont ISZONYAAT JÓÓÓ VOLT :D