88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Az a gaz hogy nalunk vannak. Patkany ellenseges ally sztem megszimatolta ezt a bugot, es kihasznaltak, es helyettunk ok most a herok, kibaszott geci bugos szar jatek, retardalt ncsoft.
  • mAilkaEVO3
    még nem volt ilyen sztem de most még nálunk sincsenek HERO-k :s :D
  • ErrOrHUN
    raidelj, 2-3 óra alatt 3-4 szintet összehozhatsz, vagy csináljatok partyt necroba
  • PhoenixKnight
    lvl 20as szinten hoo érdemes fejlődni(Human Knight vagyok)
  • McWolfy
    Ja, 14 nap, az nemsoksemmi :/
    Mondjuk reklámnak tényleg jó.
  • McWolfy
    mimimi?
  • fr0z3n
    lol most probaltam ki ingame is es muxik az ingyenes acc, csinaltam kettot is
  • Sanca
    Sieghardton is volt olyan hogy a herok elvesztettek most novemberben a hero statuszukat, es uj herok lettek(vegulis az addigi 6-7 napos reszvetel alapjan szamolodtak ki az uj herok, vmi bug miatt)? Ha volt ilyen, akkor megoldodott ez a problema mar?
  • Dallie
    Ennek a képnek semmi különösebb jelentősége, csak gondoltam idebiggyesztem :).

• fr0z3n
    en is megprobaltam es nekem is az a gondja hogy aktivalni kell
  • Szekijoe
    mindkettő kell
  • TruBy
    Halljátok, a subbhoz meg kell csinalni a fate's whisper-t is, vagy csak a mimir elixirt?
  • matthew 55
    Most próbáltam és azt írja, hogy reaktiválnom kell az accot :P
    Szóval nem tom mi a gondja, pedig mindent úgy csináltam mint ahogy freetrail leírásba mondták...
  • macleod2005
    "NOTE: Trial not available in Europe, Japan, China or Korea." ennek ellenére is működik?
  • McWolfy
    Aktívan, tudod, szokásos, looking for party miegymás :)
    Amúgy hi mindenki ^^
  • phalanx
    aki még sose játszott offon, de szereté kipróbálni hogy milyen, most megteheti ITT
  • Dallie
    Azt tudom, hogy pár hétre a C5 kijövetele után, mentünk Frozenbe xp-zni Pyrossal duóban. Nagyon durva volt, néhány este alatt két és fél szintet húztunk, a gólemekből ilyen 35 ezer XPt szedtünk ki (per csoport), és ezek fél HP-sak, azaz kb. 2 ütés volt egy mob. A mid-patch jelentősen nerfelte azt a helyet, kb. feleannyira csökkent az xp, és sajnos a drop is - pedig a matik is nagyon durván estek (majdnem ezer animal bone/skin/iron stbstb lett a pár nap alatt).
  • najó
    Elvileg úgy kéne lennie ahogy Wolfy mondja, gyakorlatilag meg teljesen változó! Dupla hp-s mobok például sosem adnak dupla annyi xp-t inkább csak kb 1.5x annyit -de mondjuk nem kell annyit rohangálni utánuk és kicsit jöbbak a drop esélyek -azono szintű azonos hp-s mobok kzött is lehet jelentős különbség! Jellemzően "új" területeken kicsit midnig jobb az xp vgay íjász mob is általában több xp mint vele egyszintű más mob -de nincs általános szabály...
    (Jah és Sámli vagyok Ceri gépéről :DDDD )
  • TruBy
    Loool, ennyi Frapsot sem csináltak még egy siegéről...
    L2Blah-n 3-omat is tettek fel Adenről...Nemgond, legalább bővül az enyébként sem kicsi gyújteményünk ^^
    További jó game-lást, és ne feledjétek, nemsokááá jön a mikulás!!
  • mAilkaEVO3
    jééééé* akart lenni :)
  • PhoenixKnight
    van 1 kis felfele/oldalra mutato duplanyíl a skill bar on és azt kell megnyomni (asszem még csak officalon van ien)
  • Sorbon
    Ma kis karbantartást végeztem a vinyomón és többek közt ezt a képet találtam.Egy kis nosztalgia a régi szép időkre mikor nem kelett 1,5 évig nyomni hogy egyáltalán esély legyen.......(Bár most már semmi pénzért nem hagynám abba offot.)

• Dallie
    Photoshop
  • THE DAHAKA3
    Hello! Hogy csináltál 3-at abból ahova beteszed a skilleket ?
  • PhoenixKnight
    szoval akkor ha 1/2 HPju szörnyeket ölök akkor a végén ugyanannyi spm lesz? mert priv szervereken a fél hpju szörny feleannyi xpt adott de az xp-sp arány az szarabb voplt mint az 1x 2x 3x hpju szörnyeknél meg itt is ugy tünt :D
  • GamerAdams007
  • GamerAdams007
    2x HPs mob 2x annyi XPt 2x annyi SP-t ad, sőt még 2x annyi adena-t is!
    1/2 HPs mob fele annyi XPt fele annyi SPt fele annyi penzt dob.
  • PhoenixKnight
    Hali !
    A siegek közül az a legizgalmasabb ha az allianceban lévő klán seggbetámad amikor megbeszélitek hogy kié legyena vár :D na mind1 lenne néhány kérdésem: ha 1/2 HP ju szörnyet ölök akkor kevesebb SP t kapok mintha 1 normal HP jut ölök? és ha 2xes HP jut ölök akkor jobb az xp-sp rate mintha 1xes HP jut ölök ? (remélem viszonylag értelmesre sikeredett :D )
  • xt198
    "De a néma gyereknek eva saint se érti a szavát" :D
  • FragStaR
    végig volt rajtam^^
  • mAilkaEVO3
    jeeeee valaki mocorog :D
  • McWolfy
    De szaaaar :)
  • Gordis2k
    Lol:) Nem tanom hanem az a catalystos WC:) hero is azt hiszem de nem jut eszembe:)
    Ha nem mondjatok el senkinek dirtykittinek jelent meg ez az üzenet:

Shanway hit you for 57xx damage:) a harc heve ugye:)
    nálam meg ez:
    Use Dark Vortex
    Magic critikal hit
    Incorect target
    Incoract target...
    Lilával:
    dirtykiti: Hmm nice crit..but better next time.:)
  • ErrOrHUN
    keghawk velünk volt egy partyban?
  • Szekijoe
    Hm talán szét kellett volna nézni és keresni egy eldert aki rak rád clarityt!
    De a néma gyereknek.....
  • Szekijoe
    Már visszarakták.
  • FragStaR
    First leszedte a wart ?
  • FragStaR
    Totálisan értelmetlen cardinal al jönnöm többet. 10 b heal utan nincs mana mindenki elrohan a halál faszára és csodálkozik h a 600 range es heal em el nem tom gyogyítani ráadásul a saját partytársaim lőnek halomra (keghawk stb... ) Az egyetlen értelme az ha tudnék rezelni de mivel azt sem lehet és % ot sem bukik senki abszolut felesleges
  • ErrOrHUN
    szegény fraget lőttem hátba egy 1800as crittel, assistoltam optimuzra :P
  • mAilkaEVO3
    jáj megen Friendly fire ?:)

igaz én meg szegény Mirtis CP-jét csökkentettem kicsit
    én siege közben nemmertem shotolni sztem ott álltam volna min 30 sec-et :D
    iszonyat laggot de viszont ISZONYAAT JÓÓÓ VOLT :D