88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ilyenben én is benne vagyok :) -
Sieghardton adok 4 misit, Teonon kérek ugyanennyit, pm me itt a fórumon. -
Sieghardton mostanság nem nyüzsögnek a boss farmerek, sőt olyan bossokkal találkozni amiknek a létezéséről eddig a szerver negyrésze max képekről tudhatott -ondbey korszak végéig ugye 
-
Dallie #56423 jóval több pdef/mdef mint egy tanknak, ha már erős a kard, ezek a statok 3500 körül vannak :) -
Azt nem tudtam, hogy kap Vampiric Rage-et. Így viszont tényleg durva, hogy egyedül vagy pár baráttal lefarmolja bármelyik Raid Bosst meg a Bossra váró farmereket is (ezeket ráadásul pk növekedés nélkül
)
-
jaja es hiaba megy a hp jara, tobb p defje van mint egy tanknak szal...
nameg a kibaszott nagy sebzesbo la VR -
Na igen a Zariche VR-je eléggé brutál, simán visszanyomja amit leszed a BOSS, egyébként meg nem tud menni mellé egy party, mert a Zariche-vel nem lehet partyba lépni. Egyébként meg ha mellette megy a party, akkor meg a Zariche-es ember üti a legtöbbet és mivel partyn kívül van, ezért sztem csak ő tudja majd felvenni a dropokat... vagyis ha nem haver megy vele, akkor a többiek semmit nem kapnak. -
Dallie #56419 De egyedül ölte le a bossokat, a Zariche VR-jével egy boss sem tud akkorát ütni rajtad amit ne gyógyulnál fel. -
Sanca #56418 Hat lehet szivatni ezzel az biztos:D Mi az SWS-unket pcztuk ki kollektiv szivatasra, mit kapna ha ilyen dorf-archer lenne, te jo eg:DFD -
csakhogy a kardal egy iszonyat durva vr-t is kapsz, egyedül öli a raideket... -
Nem egyedül ölte le a RB-t, ugyanúgy kell egy party mellé, mert a RB közvetlenül a HP-ját támadja, az meg nem változik a karddal. Csak arra jó, hogy egy Zariche-es ember segítségével fele idő alatt ütnek le egy RB-t. -
lollercoaster...
De tényleg, mész a karddal, oszt viszel magaddal még 2 embert, akik csak távoltartják a többieket, vagy nem is szükséges, úgyis kitart a végéig a cp-d :D -
Sanca mi klánunkban avn egy törpe hawkeye csávó ugyanígy osztja őt mindig azzal szivatom hogy egy double shot a fizetség bármikor 

Egyébként meg a legjobb
És lehet talán ő is az?
-
Khmm... FraG az Sieghardt... Hat sajna a ping dolog eddig sem volt ismeretlen, ez van. De csak lesz jovore vegre server transfer...:P -
SiegeHard Trace route : 18 hop ra tőlem --> 251 ping -
Teon Trace route : 8 hop ra tőlem --> 51 ping -
Sanca #56410 http://www.youtube.com/watch?v=JDrN771-EWc&mode=related&search=
Nezze meg mindenki, talan paran meg nem lattak - koztuk en sem - kurva nagy poen:D -
Ezt a mi serverünkön is csinálták amíg lehetett mert most hogy térkép mutatja kb lehetetlen sztem bár amíg nincsenek herok addíg még oké... -
Figyelem!
Sieghardton adok 4 millió adenát, Teonon ugyannennyit kérek cserébe! Aki benne van az üzletben, az írjon privátot itt, a fórumban. -
Kössz -
^^ -
Dallie #56405 Zaiken = Demonic Sword Zariche -
Ez tényleg odabasz... a kiscsaj kifarmolt a Zaikennel
- 2 db Draconic Bow-t
- 1 Dragon Hunter Axe-t
- 226 db Sealed Imperial Crusade Helmet pattern-t
Ez is egyfajta farmolás :D -
AZTA K***************** :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EZ NAGYON KOMOLY :DD
-
Dallie #56402 
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=55808 -
Dallie #56401 Chant of Victory szedte le:) -
A 138-as speed ami elég problémás, mert WW2-vel még egy human mystic is elfut előled :)
Ha lenne Aggression-je a Titannak, akkor én egyértelműen a CON-os verziót javasolnám C5-re, de mivel nincs, így hiába a sok HP meg CP, ha senki nem foglakozik veled :)
Próbáld meg más buff összeállítással, ahol kapsz Wind Walkot. -
Dallie #56399 Játszottam kicsit L2calc-al:)
DD setup,rage&frenzy nélkül(draconic armor, tateossian jewels, heaven's divider w/ focus, minden +3-as, +4 str -4 con tattoo), természetesen 78-as buffokkal
HP 9096 CP 3723
MP 2567 360
P.Atk. 1895 M.Atk. 324
P.Def. 1304 M.Def. 997
Accuracy 127 Evasion 118
Critical 323 Speed 141
Atk. Spd. 716 Casting Spd. 293
Rage-el (ez ugye nem HP függő skill) 2941 patk és 131 accuracy, frenzyben 11031 patk és 135 accuracy. Zealot sajnos nem működik a progiban.
Kipróbáltam a HP felállást is, és bevallom ez is nagyon megtetszett. Imperial Crusader, Heaven's Divider w/health, +4 con -4 str tatto, song of vitality, a többi ua. mint előbb.
Status Window Lv 78 Class Titan
HP 19845 CP 5031
MP 2278 360
P.Atk. 1492 M.Atk. 324
P.Def. 1639 M.Def. 1296
Accuracy 125 Evasion 110
Critical 232 Speed 138
Atk. Spd. 669 Casting Spd. 293
Szóval összesen 25 ezer leütnivaló hp+cp, igazi, ostromra való állatnak tűnik, aki akár magic criteket is simán túlélhet, jófajta heal supporttal igazi pvp tank módjára berongyolhat az ellenséges arcvonalba és pl. egy polearmmal oszthatja az ellent, stunolhat, earthquake stb. Fincsinek tűnik, és bár eléggé eltérő a "csak a patk számít" elképzeléstől, de az irdatlan magas hp+cp miatt egészen jónak tűnik. Nem mellékesen azért a p.atk még így sem lebecsülendő. -
fr0z3n #56398 pm ment... -
haakarod #56397 Hát öszintén megmondom noob vagyok hozzá ,ez van
Nem csinálná nekem eggyet?,v. valaki? privibe elküldene egyet valaki? Nagyon örülnék neki,mert nagyon kiszeretném probálni,de addig nemkezdem el élesbe,mig nemis probáltam,most meg lenne rá lehetöségem
,csak ugylátszik hülye vagyok hozzá
-
fr0z3n #56396 biztos jo accot/passt irsz be? mikor megadtad a serialt akkor rakerdezett hogy a playNC -s accod akarod hasznalni vagy csinalsz ujat -
haakarod #56395 azt,h. rossz a kod,pedig aktivat mutatott,a reg. -
fr0z3n #56394 mit ir ki mikor beirod az id/passod?, hostba semmit ne irjal. -
haakarod #56393 Srácok !Segitsetek lécives!Reggeltem erre a 14 napos freere,levan töltve a c5-os kliens,levan updattelve,de nem megy,hiába irom be a id,passt, mit kell még csinálni?a hostba valamit kell irni? Mi lehet a baj? 
-
igen 1% -
fr0z3n #56391 hat jah 14 nap nem sok... de arulni/botolni nagyon kiraly 

-
PhoenixKnight #56390 és siegen mennyit vesztek? xD priv szerveren asszem 1 % volt de offon nem tudom -
Annyit vesztesz, mint Siege-en. -
Mi megúsztuk egyszerűen nem lehetet résztvenni igy nincsenek herok. -
PhoenixKnight #56387 Nah szereztem 1 akadémiát Franzon Envy a klán neve és a Karmageddon alliancba van (gondolom ez csak annak mond vmit aki franzon nyomja)
Hivtak 1 másik akadémiába is ami a szerver 1ik legjobb klánja de azt hagytam mert várnom kellett volna + avgy 10 klánnal háboruznak ami mondjuk nekem nem poén mert a paladin csak a közelharcosokat alázza pvpbe mágus ellen tul sok esélye nincsen :(
Ha olyan emberrel pvpzel akivel warban vagy és meghalsz veszitesz xpt?