88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #56506 Mert te biztos nem értesz hozzá Gordi :P -
50x esen ??? azt felejtsd el. akor offon 16orax50 alat megvan a kari????
érdekes nekem 1 év volt. -
az a 7 nap jo kb. 16 oranak -
50x es szerver?? 7 nap alatt 78/76 igazi élvezet... -
A találgatások helyesek :) SPOILOS lettem ^^ Ogri a főboszi hatott az érzékeimre.
U.i.: SH és nem a gyors fejlődés,hanem a játékélvezet miatt. -
ehhez itt rossz helyen kopogtatsz egy cseppet :) OFFICIAL szerveren ez az event már rég lefutott ügy.(2006 márc-ban volt ha jól emlékszem) És mobokból estek a betűk. Talán kérdezd meg a szerveren játszókat hogy hogy jutnak betűkhöz. de ha gondolod nekem még van pár szivesen eladom őket :) -
Free szerverek dolgaira ott a free fórum. Egyébként a betűk event alatt esnek a mobokból. Bármilyen betű eshet bármilyen mobból. -
ehhez itt rossz helyen kopogtatsz egy cseppet :) OFFICIAL szerveren ez az event már rég lefutott ügy.(2006 márc-ban volt ha jól emlékszem) És mobokból estek a betűk. Talán kérdezd meg a szerveren játszókat hogy hogy jutnak betűkhöz. de ha gondolod nekem még van pár szivesen eladom őket :) -
akvin #56498 Üdv!
62 lvl-es elven summoner vagyok, a judgament 50x szerveren játszok egyelőre...
Segitséget szeretnék kérni mégpeddig abban hogyan tuduk L2 Day "betűk"-hez jutni a játékban?? Van ebből A,L,I....stb!
Itt van példának az A betű:
http://lineage2.stratics.com/content/library/items/etcitems.php?id=3875
Ha tudtok segiteni létszi irjatok köszi:) -
ErrOrHUN #56497 az igazi az lenne, ha én prophet lennék milka meg EE és overbuffolnánk egymást :D -
Jo baszod de úgy könnyü ha a célzot személy a barátod és napi kapcsolatban vagy:) Csaló.
Én tudtam, se lesz jó választas és a másik SEdel tudjatok egymást tölteni micsoda fun!! -
Te figyelj mi lenne ha játszanál és nem az eszet osztanád ember?
J/K= VICC magyarul elpbb tudtam mint te ne nézz már lámának LOL!
Attól függetlenül hogy az vagyok -
lassan jöhetnél ám vissza játszani
-
-
ugynezki jövök vissza :O -
Grat Grat Mindenkinek mindenhez 

-
Isten vagy MEOH
sikerült !
Én meg egy nagy láma ->

Köszi Szépen! -
A jatek jelszot az ACCAUNT DETAILS alatt allitod. Ott reset password. es kesz is. Asszem...:P -
ErrOrHUN #56488 szerintem meg spoilos törpe -
Ha belépek az accountal jobb oldalt felül van hogy "EDIT ACCOUNT INFO"
Itt tudom megváltoztatni a belépést az oldalra.
Mielott beloginolnék van alúl olyan hogy "FORGOT PASSWORD"
Itt pedig kérdezni az accountot születési év majd a kérdésre a választ,
ez után lehet megadni itt is jelszót ami gondolom a játékba lépéshez kell, de bármire irom sem enged be!Mi lehet?
(Ma Aktiváltam ujra az accot a pénz levonta email megkap hogy hajrá mehetsz hentelni...) -
azta -
Hmm... l2calc ftw ^^ Nos elárulom neked ő egy Spellhowler, sőt még azt is, hogy hat rá a Clan Vitality nevű HP bonuszt adó passive clan-skill. :) Jah nincs rajta Dye se. (mondjuk asszem subolásnál nem marad meg szal ezt ki is lehetett volna találni a helyzet alapján...) -
toros sztem -
nem tom pontosan hol, de külön kell beállítani a plaync-s és az ingame jelszót. -
Na de SE demons-ba? sztem nem éri meg az amúgy is baromi alacson WIT-bol meg1et levonni, meg a -HP... én is SH-ra tippelek -
Sziasztok!
Ujra segitséget kérnék
!
A PlayNC account regelös oldalon be tudok lépni az accal meg a passal de a játékba már nem engedi.. ez mitöl lehet? Passot már többször megváltoztattam és igysem.. Ha esetleg van olyan hogy külön a játékba és a PlayNC oldalra lehet jelszót, akkor léccives irjátok le pontosan hol is! Köszi elöre is

-
Jaj srácok olyan kis naívak vagyotk!
Arra nem is gondoltatok hogy esetleg SE-lett miután már felhúzott egy buffert?ÉS Igen ez is csak egy manta féle J/K

-
Sanca #56479 Ja ott figyel rajta a demon set, akkor valszeg tenyleg SH:) -
Sanca #56478 Sztem bd:) -
Mivel D.elf guild-ban van, gonodolom kizartuk a tobbi class-t, és gondolom spellhowler lett, mivel gyorsan akar fejlődni, és ilyenkor mindenki vazsit kezd :) -
Grat, és mi lettél? -
Ezt is megértük :) már csak 3400% a n00bhoz 
-
GRATULA MAILKA! -
Engem a Party Mask recept érdekelne. Illetve az, hogy Oren klánház kb mennyibe kerül (gondolom olcsóbb, mint Giran meg Aden). -
. -
Köszi, remélem holnap sikerülni fog..
-
Gratu!!!! Új magyar Núblessz született!!! 

-
Gumbo #56469 eyepatch (mind 1 melyik)receptet melyik klánháznól lehet kapni? -
LineageII #56468 franz express XD -
ha valakit erdekel... 39M -t adok Franz-on 400M Sieghardt adenaert