88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dallie
    Mert te biztos nem értesz hozzá Gordi :P
  • Gordis2k
    50x esen ??? azt felejtsd el. akor offon 16orax50 alat megvan a kari????
    érdekes nekem 1 év volt.
  • darkmenx
    az a 7 nap jo kb. 16 oranak
  • Gordis2k
    50x es szerver?? 7 nap alatt 78/76 igazi élvezet...
  • ZsuzS
    A találgatások helyesek :) SPOILOS lettem ^^ Ogri a főboszi hatott az érzékeimre.

U.i.: SH és nem a gyors fejlődés,hanem a játékélvezet miatt.
  • ZsuzS
    ehhez itt rossz helyen kopogtatsz egy cseppet :) OFFICIAL szerveren ez az event már rég lefutott ügy.(2006 márc-ban volt ha jól emlékszem) És mobokból estek a betűk. Talán kérdezd meg a szerveren játszókat hogy hogy jutnak betűkhöz. de ha gondolod nekem még van pár szivesen eladom őket :)
  • Cobra.
    Free szerverek dolgaira ott a free fórum. Egyébként a betűk event alatt esnek a mobokból. Bármilyen betű eshet bármilyen mobból.
  • ZsuzS
    ehhez itt rossz helyen kopogtatsz egy cseppet :) OFFICIAL szerveren ez az event már rég lefutott ügy.(2006 márc-ban volt ha jól emlékszem) És mobokból estek a betűk. Talán kérdezd meg a szerveren játszókat hogy hogy jutnak betűkhöz. de ha gondolod nekem még van pár szivesen eladom őket :)
  • akvin
    Üdv!

62 lvl-es elven summoner vagyok, a judgament 50x szerveren játszok egyelőre...
    Segitséget szeretnék kérni mégpeddig abban hogyan tuduk L2 Day "betűk"-hez jutni a játékban?? Van ebből A,L,I....stb!

Itt van példának az A betű:
    http://lineage2.stratics.com/content/library/items/etcitems.php?id=3875

Ha tudtok segiteni létszi irjatok köszi:)
  • ErrOrHUN
    az igazi az lenne, ha én prophet lennék milka meg EE és overbuffolnánk egymást :D
  • Gordis2k
    Jo baszod de úgy könnyü ha a célzot személy a barátod és napi kapcsolatban vagy:) Csaló.

Én tudtam, se lesz jó választas és a másik SEdel tudjatok egymást tölteni micsoda fun!!
  • Padidiver
    Te figyelj mi lenne ha játszanál és nem az eszet osztanád ember?
    J/K= VICC magyarul elpbb tudtam mint te ne nézz már lámának LOL!
    Attól függetlenül hogy az vagyok
  • phalanx
    lassan jöhetnél ám vissza játszani
  • phalanx
  • xt198
    ugynezki jövök vissza :O
  • Akhi
    Grat Grat Mindenkinek mindenhez
  • meszitibi
    Isten vagy MEOH sikerült !

Én meg egy nagy láma ->

Köszi Szépen!
  • MeoH #56489
    A jatek jelszot az ACCAUNT DETAILS alatt allitod. Ott reset password. es kesz is. Asszem...:P
  • ErrOrHUN
    szerintem meg spoilos törpe
  • meszitibi
    Ha belépek az accountal jobb oldalt felül van hogy "EDIT ACCOUNT INFO"
    Itt tudom megváltoztatni a belépést az oldalra.

Mielott beloginolnék van alúl olyan hogy "FORGOT PASSWORD"
    Itt pedig kérdezni az accountot születési év majd a kérdésre a választ,
    ez után lehet megadni itt is jelszót ami gondolom a játékba lépéshez kell, de bármire irom sem enged be!Mi lehet?

(Ma Aktiváltam ujra az accot a pénz levonta email megkap hogy hajrá mehetsz hentelni...)
  • Tufa
    azta
  • GamerAdams007
    Hmm... l2calc ftw ^^ Nos elárulom neked ő egy Spellhowler, sőt még azt is, hogy hat rá a Clan Vitality nevű HP bonuszt adó passive clan-skill. :) Jah nincs rajta Dye se. (mondjuk asszem subolásnál nem marad meg szal ezt ki is lehetett volna találni a helyzet alapján...)
  • B@lu
    toros sztem
  • GamerAdams007
    nem tom pontosan hol, de külön kell beállítani a plaync-s és az ingame jelszót.
  • GamerAdams007
    Na de SE demons-ba? sztem nem éri meg az amúgy is baromi alacson WIT-bol meg1et levonni, meg a -HP... én is SH-ra tippelek
  • meszitibi
    Sziasztok!

Ujra segitséget kérnék !
    A PlayNC account regelös oldalon be tudok lépni az accal meg a passal de a játékba már nem engedi.. ez mitöl lehet? Passot már többször megváltoztattam és igysem.. Ha esetleg van olyan hogy külön a játékba és a PlayNC oldalra lehet jelszót, akkor léccives irjátok le pontosan hol is! Köszi elöre is
  • Padidiver
    Jaj srácok olyan kis naívak vagyotk!
    Arra nem is gondoltatok hogy esetleg SE-lett miután már felhúzott egy buffert?ÉS Igen ez is csak egy manta féle J/K
  • Sanca
    Ja ott figyel rajta a demon set, akkor valszeg tenyleg SH:)
  • Sanca
    Sztem bd:)
  • TruBy
    Mivel D.elf guild-ban van, gonodolom kizartuk a tobbi class-t, és gondolom spellhowler lett, mivel gyorsan akar fejlődni, és ilyenkor mindenki vazsit kezd :)
  • Cobra.
    Grat, és mi lettél?
  • ZsuzS
    Ezt is megértük :) már csak 3400% a n00bhoz
  • ooorrrsss
    GRATULA MAILKA!
  • Cobra.
    Engem a Party Mask recept érdekelne. Illetve az, hogy Oren klánház kb mennyibe kerül (gondolom olcsóbb, mint Giran meg Aden).
  • meszitibi
    .
  • meszitibi
    Köszi, remélem holnap sikerülni fog..
  • Sámán
    Gratu!!!! Új magyar Núblessz született!!!
  • Gumbo
    eyepatch (mind 1 melyik)receptet melyik klánháznól lehet kapni?
  • LineageII
    franz express XD
  • darkmenx
    ha valakit erdekel... 39M -t adok Franz-on 400M Sieghardt adenaert