88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Valahol Ceri talált egy képet Jarediről -az a kategória aki ha este egy sötét kis mellékutcában szembe jön veled, vagy átmész a másik oldalra vagy visszafordulsz
    De L2-ben is úgytűnik megtalálja való önmagát...
  • Endaer
    Kár,hogy Catalystes... de majd rájön Ő is talán... egyszer...
  • Endaer
    Nagy kár, hogy Catalystes...
  • MeoH #56583
    Na szoval ezert...
  • MeoH #56582
    Hellcome back...

Jaredi express revbe ert, lehet rettegni...
  • Akhi
    Szeki mar nem en vagyok a te embered:( sajnos mar nincs anyi idom kuckolni, de egy jo hir valakinek nem valakinek igen:P acc-ot befizetem csak FUN :) ijaszkaval nyomom csak egyenlore vazsi kicsit hianyos szal mostantol lehet latni talan naponta ezt a szoveget: Akhi(Friend) has logged in. ! Ja és Ventri Off egyenlore... nos akkor go game
  • Sorbon
    Offon van, de hogy free servereken mi a helyzet azt nem tudom...
  • Sorbon
    5.5 patch óta van, es 3 sort lehet összesen berakni.
  • Herold
    Hogy lehet 2 sornyi eszközcsíkot berakni?
  • LaWMaN
    Ha már nem találod, akkor kénytelen leszek én belinkelni .
    Az igaz, hogy péntek estétől vasárnap estig szedegettem ott a droppot, bár sajna néha más is rávetődött, de azért nem volt rossz. Fél óránként egyszer odamenni és összeszedni nehogy túl lagos legyen a sok szanaszét heverő cucc miatt .
  • Dallie
    Nem rossz, de pár hete Pyros meg én több milliót szedtünk fel így a földről egy este alatt (talán 4-5m ha jól emlékszem), plusz rengeteg mati meg keymati :). Sajna a képet nem találom pedig mintha én is loptam róla.
  • Sorbon
    Az ilyen helyeket szeretem, csak ritkan talalni ilyet:)
  • B@lu
    ja. péemet varok
  • B@lu
    KERESEM A HP s AOBAMAT
    KINEK ADTAM KOLCSON? van 1 -2 tippem
  • GibboRamone
    Alig várom!
  • Anahita
    próféta milyen DYE-t rakjon fel?
  • fr0z3n
    mar ingame megvolt de itt is: el van felejtve
  • Endaer
    Ha már volt az Interlude-ról a kis ízelítő, itt egy oldal angolul a C6ról. Kezd eléggé kolosszális formát ölteni az L2, nem gondoljátok?

Ha már közismert ez a link, elnézést a postolásért.
  • ooorrrsss
    ehh sorrysorry, latszik hogy meg kezdo vagyok, visszaszivtam
  • Endaer
    Nem tudtam, hogy bárkit is érdekelne, itt én kis taknyos kezdő vagyok, ti vagytok túl az 1. meg 2. subotokon - mi újat tudnék én itt bemutatni? :) Amúgyis tök uncsinak tűnik egy idő után, hogy szinte mindig Catacombban készülnek a screenjeim^^.

Ha akarjátok, tudok külön mappát adni nektek, és lehetne ott is egy képgyűjtemény, amit Ti küldtetek el direkt erre a célra - én nem bánnám.
  • Sámán
    Hm-hm... de ismerős logo...

L2 tali jó lenne, de amíg a kezemben nem lesz az indexem lezárt félévvel addig max melózni meg bevásárolni megyek sulin kívül...
    De utána ha meglesz a félévem azért, ha nem azért...
  • Dallie
    Hát L2WH-n ezeket a bossokat találtam stage 11-re:
    Roaring Skylancer (70) [11 - 12]
    Beast Lord Behemoth (70) [11 - 12]
    Meanas Anor (70) [11 - 12]
    Eilhalder von Hellmann (71) [11 - 12]
    Antharas Priest Cloe (74) [11 - 12]
    Meanas Anor (75)

Persze itt van még Zaken/Lilith/Anakim/Baium, de őket gondolom hagyjuk :)
    Szóval ezek vannak, nem ismerem őket, hogy mennyire nehezek, a választást rátok bíznám :)
  • MeoH #56564
    Vegre ujabb infok az interluderol. Korei nyelvtudas elony, de van par erdekes kepecske is
  • Dallie
    Vannak páran másik klánokban is Gordi, úgy 12-16 ember akiről tudok.

@ Error: köszi szépen, utánanézek, hogy melyik bossokon lehet 11-es cry-t gyártani.
  • Gordis2k
    OMG kircsi tök szar érzés:( két magyar a szerveren akiről mégcsak nem is tudtam:(:(:(

Azonnali intézkedést igényel!

Sieghardt magyarjai gyüljetek ösznépi tali a hétvégén egyeztetek a magyar leaderrel és csinálunk egy magyar talit!!
  • Sámán
    Mielőtt lenyomorékozod olvasd végig figyelmesen amt belinkelt. Segítek! A szövegben beszélget egy ramonEramona és egy ramonAramone, a 2 nem éppen egy személy karijai, és nem Rubyca-nak hanem egymásnak irogattak -szerinted Rubyca melyiket minősítette???
  • Sámán
    Üdv az újaknak!
  • ErrOrHUN
    nézd ki melyik bosst akarod leölni, aztán segítünk
  • Dallie
    Jó reggelt,

főleg az IC-sekhez intézném ezt a kérdésemet: tudna e valamelyikőtök segíteni egy 10- kék cry 11-re húzásában emberbaráti szeretetből :), természetesen fizetnék érte valamennyit, de a piaci áron való megvétele egyelőre nagyon távolinak tűnik, mert annyira szar a piac, hogy nagyon, és nem tudok pénzt csinálni annyi időben amennyit most a játékra szánni tudok.

Dallie
  • FragStaR
    Skubizzátok a szigort l2 tök jópofa ha volt mar sry nekem új^^ Miert nem hirdeted? :)
  • FragStaR
    ilu az a key tényleg müködik bneten ?^^
  • mAilkaEVO3
    Üdv:)

Ott a pont Ilunál.
    Nem valami szép bemutatkozás :P
    Rajtad kivül senki nem beszélt az igazi Ramonáról :P

Azért sok sikert OFFon és remélem jól érzed majd magad Sieg-en.
  • Ogrus
    grat a szubhoz csari
    söndi hát én akkor szanaszét röhögtem a fejem giránból elküldtük adenbe és vissza a csávót
    ejj meoh mé nem nekem fizetted be az akkot :D
  • Dallie
    kek
  • fr0z3n
    nagyonis igazad van nem vele beszeltem
  • phalanx
    1. üdv
    2. te miről beszélsz?
  • ooorrrsss
    Elöszöris UDV mindenkinek a serveren! mostantol aktiv tagja vagyok offos kis epidemic clan-nak! Es mingyart szeretnem is tisztazni, Rubyca, hogy mielott nyomorekoskodsz nezd meg kivel beszelsz...mert akire gondoltok az igy irja a nevet: ramonarAmone!
  • Padidiver
    Ilyenkor kell elkezdeni magyarul anyázni és megkérni hogy ő is írjon vmit magyarul...Vaaaaagy modnod neki hogy oké de jöjjön el ide és ide és megkapja nah ebben a pillanatban elkezded költeni a pénzét mint ahogy cibu barátunk is ezt csinálta
  • Tüskés
    Jó reggelt, én is sikeresen idetaláltam.
  • Sámán
    Azért annyi előnyünk megvan hogy igen feltűnő ha valaki nem magyarul akar kunyizni