88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Valahol Ceri talált egy képet Jarediről -az a kategória aki ha este egy sötét kis mellékutcában szembe jön veled, vagy átmész a másik oldalra vagy visszafordulsz 
De L2-ben is úgytűnik megtalálja való önmagát...

-
Kár,hogy Catalystes... de majd rájön Ő is talán... egyszer...
-
Nagy kár, hogy Catalystes...
-
Na szoval ezert... -
Hellcome back... 

Jaredi express revbe ert, lehet rettegni...
-
Szeki mar nem en vagyok a te embered:( sajnos mar nincs anyi idom kuckolni, de egy jo hir valakinek nem valakinek igen:P acc-ot befizetem csak FUN :) ijaszkaval nyomom csak egyenlore vazsi kicsit hianyos szal mostantol lehet latni talan naponta ezt a szoveget: Akhi(Friend) has logged in. ! Ja és Ventri Off egyenlore... nos akkor go game 
-
Sorbon #56580 Offon van, de hogy free servereken mi a helyzet azt nem tudom... 
-
Sorbon #56579 5.5 patch óta van, es 3 sort lehet összesen berakni. -
Hogy lehet 2 sornyi eszközcsíkot berakni? -
LaWMaN #56577 Ha már nem találod, akkor kénytelen leszek én belinkelni
.
Az igaz, hogy péntek estétől vasárnap estig szedegettem ott a droppot, bár sajna néha más is rávetődött, de azért nem volt rossz. Fél óránként egyszer odamenni és összeszedni nehogy túl lagos legyen a sok szanaszét heverő cucc miatt
.
-
Dallie #56576 Nem rossz, de pár hete Pyros meg én több milliót szedtünk fel így a földről egy este alatt (talán 4-5m ha jól emlékszem), plusz rengeteg mati meg keymati :). Sajna a képet nem találom pedig mintha én is loptam róla. -
Sorbon #56575 Az ilyen helyeket szeretem, csak ritkan talalni ilyet:) 

-
ja. péemet varok -
KERESEM A HP s AOBAMAT
KINEK ADTAM KOLCSON? van 1 -2 tippem
-
Alig várom!
-
Anahita #56571 próféta milyen DYE-t rakjon fel? -
fr0z3n #56570 mar ingame megvolt de itt is: el van felejtve -
Ha már volt az Interlude-ról a kis ízelítő, itt egy oldal angolul a C6ról. Kezd eléggé kolosszális formát ölteni az L2, nem gondoljátok? 
Ha már közismert ez a link, elnézést a postolásért. -
ehh sorrysorry, latszik hogy meg kezdo vagyok, visszaszivtam -
Nem tudtam, hogy bárkit is érdekelne, itt én kis taknyos kezdő vagyok, ti vagytok túl az 1. meg 2. subotokon - mi újat tudnék én itt bemutatni? :) Amúgyis tök uncsinak tűnik egy idő után, hogy szinte mindig Catacombban készülnek a screenjeim^^.
Ha akarjátok, tudok külön mappát adni nektek, és lehetne ott is egy képgyűjtemény, amit Ti küldtetek el direkt erre a célra - én nem bánnám.
-
Hm-hm... de ismerős logo... 
L2 tali jó lenne, de amíg a kezemben nem lesz az indexem lezárt félévvel addig max melózni meg bevásárolni megyek sulin kívül...
De utána ha meglesz a félévem azért, ha nem azért...

-
Dallie #56565 Hát L2WH-n ezeket a bossokat találtam stage 11-re:
Roaring Skylancer (70) [11 - 12]
Beast Lord Behemoth (70) [11 - 12]
Meanas Anor (70) [11 - 12]
Eilhalder von Hellmann (71) [11 - 12]
Antharas Priest Cloe (74) [11 - 12]
Meanas Anor (75)
Persze itt van még Zaken/Lilith/Anakim/Baium, de őket gondolom hagyjuk :)
Szóval ezek vannak, nem ismerem őket, hogy mennyire nehezek, a választást rátok bíznám :) -
Vegre ujabb infok az interluderol. Korei nyelvtudas elony, de van par erdekes kepecske is
-
Dallie #56563 Vannak páran másik klánokban is Gordi, úgy 12-16 ember akiről tudok.
@ Error: köszi szépen, utánanézek, hogy melyik bossokon lehet 11-es cry-t gyártani. -
OMG kircsi tök szar érzés:( két magyar a szerveren akiről mégcsak nem is tudtam:(:(:(
Azonnali intézkedést igényel!
Sieghardt magyarjai gyüljetek ösznépi tali a hétvégén egyeztetek a magyar leaderrel és csinálunk egy magyar talit!! -
Mielőtt lenyomorékozod olvasd végig figyelmesen amt belinkelt. Segítek! A szövegben beszélget egy ramonEramona és egy ramonAramone, a 2 nem éppen egy személy karijai, és nem Rubyca-nak hanem egymásnak irogattak -szerinted Rubyca melyiket minősítette??? 

-
Üdv az újaknak!
-
ErrOrHUN #56559 nézd ki melyik bosst akarod leölni, aztán segítünk -
Dallie #56558 Jó reggelt,
főleg az IC-sekhez intézném ezt a kérdésemet: tudna e valamelyikőtök segíteni egy 10- kék cry 11-re húzásában emberbaráti szeretetből :), természetesen fizetnék érte valamennyit, de a piaci áron való megvétele egyelőre nagyon távolinak tűnik, mert annyira szar a piac, hogy nagyon, és nem tudok pénzt csinálni annyi időben amennyit most a játékra szánni tudok.
Dallie -
Skubizzátok a szigort l2 tök jópofa ha volt mar sry nekem új^^ Miert nem hirdeted? :) -
ilu az a key tényleg müködik bneten ?^^ -
Üdv:)
Ott a pont Ilunál.
Nem valami szép bemutatkozás :P
Rajtad kivül senki nem beszélt az igazi Ramonáról :P
Azért sok sikert OFFon és remélem jól érzed majd magad Sieg-en. -
grat a szubhoz csari 
söndi hát én akkor szanaszét röhögtem a fejem giránból elküldtük adenbe és vissza a csávót
ejj meoh mé nem nekem fizetted be az akkot :D -
Dallie #56553 kek -
fr0z3n #56552 nagyonis igazad van nem vele beszeltem 

-
1. üdv
2. te miről beszélsz? -
Elöszöris UDV mindenkinek a serveren! mostantol aktiv tagja vagyok offos kis epidemic clan-nak!
Es mingyart szeretnem is tisztazni, Rubyca, hogy mielott nyomorekoskodsz nezd meg kivel beszelsz...mert akire gondoltok az igy irja a nevet: ramonarAmone!
-
Ilyenkor kell elkezdeni magyarul anyázni és megkérni hogy ő is írjon vmit magyarul...Vaaaaagy modnod neki hogy oké de jöjjön el ide és ide és megkapja nah ebben a pillanatban elkezded költeni a pénzét mint ahogy cibu barátunk is ezt csinálta
-
Jó reggelt, én is sikeresen idetaláltam.
-
Azért annyi előnyünk megvan hogy igen feltűnő ha valaki nem magyarul akar kunyizni