88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
nubyy #56668 Pl. milyen cuccok eshetnek?
-
Anahita #56667 eventes macskánál lehet venni majd.
amugy annyira nem világos nekem a crono fegyveres tökszétverés.
az előző eventnél elmentünk mindig egy eldugott helyre és tucatszámra csaptuk a tököket cronoval.
de én nagyon sok tököt csaptam a piac közepén is, márpedig ott boldog-boldogtalan ütötte azzal a fegyoval ami épp a kezében volt. és ugyanolyan arányban hullottak a cuccok belőle mintha csak cronoval ütötték volna. -
Az Event macskától tudod azt is 10 pollenért venni. Egyedül csak az 1 pollenbe kerülő magot vedd, a 10 polleneshez kell legalább 6 ember, hogy időben szétverjétek. Viszont a nagy tök sokkal több dolgot dob (ha szerencsétek van). -
PhoenixKnight #56665 és honnan szerzek ien chronot ? -
PhoenixKnight #56664 hoops elfelejtettem frissiteni és látom már najó elmagyarázta az event lényegét köszi -
PhoenixKnight #56663 Légyszi mond el hogy miről szól (elolvastam angolul de nem nagyon fogtam fel) :D -
najó #56662 Egy tökfun:DDDD -
najó #56661 Pollenek fognak esni,pollenből kell venni magot,a magra rakell szorni meg 5 pollent,amitől megnő nagy vagy kis minöségü tökké,amit szetkell verni(legalabb 5főnek,hogy sikerüljön) de csak chrono fegyot hasznalva es kifog potyogni csomocsomo hasznos dolog. -
TÖKÖSEEEEVVVEEEENNNNTTTT!!!!!!
MILIÓÓÓÓKKKK!!!! MIIILLLIIÓÓÓÓÓÓKKK!!!!!
Tökös event tökös event tököd event:)
-
ingy3nfr3g #56659 hát ez mien rossz én mindig utáltam wowban a pvp rendszert nagyrész azért is hagytam abba :)
-
ingy3nfr3g #56658 hát az téjnleg nemrossz de a vari a wowban is megáll :P
viszont rugóval téjnleg nagy poén minden ugrásnál az ellen mögé ugrani és belekritezni egy vidámat :) -
PhoenixKnight #56657 Jah 1ébként elég durva dolog történt velem :P : Az imperiumban votam akadémia tag amikor az 1ik klántag felvette a zarichot... az ellenség valahogyan megtudta a srác szintjét és még azokét is akik védték (szerintem walkert használtak)... Még aznap kirugtak engem emg 1 másik akadémia tagot mert azt gondolták hogy kémkedünk az ellenséges klánnak...
ÚRisten ez csak 1 játék !!! ki a halál akarna kémkedni, ez nevetséges. Nyugtassatok emg hogy nincs sok ien ember aki ien baromságot talál ki -
PhoenixKnight #56656 Valaki légyszi elmagyarázná hogy mit kell csinlni az új eventbe?
Kösz -
PhoenixKnight #56655 L2 be az a jó hogy pvpzhetsz vagy PKhatsz bárhol bármikor
a WoW az inkább PvE a L2 meg PVP
Nem baj hogy a lineage nem olyan kidolgozott mint a wow...
L2vel azok játszanak (szerintem) akik vmi teljesen mást akarnak mint a WoW
Az Ncsoft ott rontotta el hogy Európában nem is reklámozza a játékot pedig szerintem elég sokan nyomnák ha hallanának róla. Asszem Guild wars a 2. mmorpg ami csak annak köszönhető hogy reklámozták mert szerintem nem valami csúcs játék
u.i. : L2 FOREVER !!!!!! xD -
Gumbo #56654 én arra gondoltam, hogy nem állunk egymással szemben és nyomjuk az F1-et, hanem hogy futkosunk össze vissza, és nyomkodjuk a skilleket. azt a rengeteg skillet, ami élveztesebbé teszi, nem csak, hogy ki lő először criticalt -
duel nem pvp
és mivel saját frakcióst nem tudsz megölni csináld azt, hogy levered duelben 10 hpra, akkor megadja magát, de közben az ellenkező frakcióból lesben vár egy haveros aki beviszi a halálos ütést aztán mondhatod neki, hogy pwned:D -
ingy3nfr3g #56652 hát a pvp-része a duellel nagyon elvan baxva szerintem....
duel pff és ha leakarom pkzni akkor kihívom duelre? :D -
Gumbo #56651 jó lenne, ha átvennének pár dolgot a WoW-ból, pl a pörgősebb harcrendszerét :) az tuti lenne :D -
Kurgal #56650 L3 hivatalosan bejelentett már? -
Frag de unatkoztal:P Na, osztok 1 kis szigort en is. Teny, hogy lesz L3, es U3 motorral, de azok a fas kepek nem L3 SSek. Csak 1 U3 demovideo, de valszeg abban is lehet majd szamolgatni a fuszalakat, mar akinek van vasa... L3 tutyi kicsit mas lesz, a chaotic throne mar ennek az eloszele, mert nehany ex-wow fejleszto is benne van, ami nem biztos hogy hatrany, de majd kiderul (Wowba ugye nincsnek herok...:P). L2 szerverek valszeg L3 utan is lesznek, csak gondolom nem ennyi.
Mailka ezert kivancs lennek, hogy az europai szervereken ez, hogy menne. Sztem a 180-200ping pausalja le a jatekot... -
PhoenixKnight #56648 Kiváncsi vagyok hogy mi lesz L3ban : valoszinüleg tök más lesz mint az l2 ami nembiztos hogy jo lesz :(
Sztem nagyobb különbség lesz mint az L1 és az L2 között -
hát erre nemtudok mást mondani, csak azt hogy: aztakurvaéletbe! :P -
Mailka, termeszetesen nemgond :)
L3: mivel az L2 jol tejel, megertem, hogy nehez azt mondani, "ennyi, tobb bort nem nyuzunk le a Lineagerol". Annyiszor lathattuk mar, hogy az NCSoft inkabb kereskedokent dont egyes lepeseirol, es nem feltetlenul szigorral, igazsagosan... -
Dallie #56645 Miért ne lenne? -
Szóval mégis lesz L3 érdekes.
-
hehe :D remélem nem baj :D szoktam nézni a shotokoon a PM-et ha van vmi olyan TOP Secret azt kitakarom :D 
-
hehe, Mailka, meglepett hogy a screenshoton ott vilagit a nevem^^
-
És itt van pár kép a Lineage III ból is csak h teljes legyen a keresztmetszet
Mint látható Unreal 3 engine ergó a következő technikai újjításokat hozza magával --> 64 bites procikat kihasznája / dual core (több magos procik) támogatottsága / directX 10 (gef 8800+) + SLI (naná) Eszméletlen über a u3 engine szal gondolom Lineage3 alatt is osztani fogja a szigort bár nyilván kelleni fog alá a megfelelő vas. Bízom benne h jól lesz optimalizálva (u1 és u2 motor is jól meg volt írva) és a gynegébb gépeken is futni fog Megjelenés 2007 vége korea (2008 eleje akkor EU ban gondolom) -
Na itt van pár info amit összelegóztam nektek az új "The Chaotic Throne" -ról Tények :
-A C5 lesz az utolso nagyobb update amit Chronicle-nek fognak hivni
-Ezentúl olyan tartalmakat fogunk hozzaadni a jatekhoz, amik megvaltoztatjak az L2 vilagat. Ezert is keszulunk uj nevet adni ezeknek a boviteseknek.
És az újítások amiket sikerült eddig kideríteni :
Új vadászterületek (vadászat alatt valószínűleg a PVE –t érti..Player VS Environment)
- Harc ősi lényekkel
- A vadászat nem minden az Interlude -ban, rengeteg az ősi teremtményekkel kapcsolatos kaland vár az új területeken.
- Új vadászat elgondolás
- Új vadászterület kerül a játékba – a katakombák és a szabad területek keveréke
- Az új „finomítási rendszer” lehetővé teszi a játékosok számára, hogy plusz tulajdonságokat adjanak bizonyos eszközeikhez.
Eszköz tulajdonság javítás (Gemstone szükséglet: 940 A grade gemstone)
A képen látható kard a következő enchantokat kapta:
(balról jobbra a képen)
- Aktivált skill: Blessed Scroll of Escape. Nem lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- Strength +1, Accuracy +2. lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- HP +91, Critical +2,8%, növeli a szörnyek gyűlöletét harcban (~aggro?). lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
- Evasion +2, Accuracy +2. Elérhetővé teszi a sérthetetlenség skillt. lehet eladni, vagy droppolni! (elejteni)
Új ruhadarab: köpeny
- Még nincs tökéletesítve, de lesz
Rang cuccok
-Új cuccok amik kifejezik a rangodat
Új fegyverek
-Valószínűleg A és S grade között lesznek új fegyverek, és egyenlőre még nem egyértelmű, hogy lesz-e S gradenál nagyobb kategória.
Új eszköz helyek
Több eszköznek lesz helye az inventoryban.
Esküvői terem kerül a játékba a nagyobb események és természetesen az esküvők számára.
-
Bár siege 1024x768 full minimum grafon is körökre osztott srtatégia :( azaz jácchatatlan :/
-
nyeem akaroook géépet upgadelni :( 
igaz nem is tudnek :/
-
De csak 100+ ezres videókártyával 
Ha bejönnek a lebegő köpenyek, akkor mindenki 1-2 szinttel veheti vissza a grafikai beállításokat. Nekem még az X800GTO2 is szenved néha 1280*1024 medium/high-on C4-en. -
Dallie #56636 Részletesebb textúrákat? Már most is olyan részletesek, hogy azt is meglátod a karin, ha 3 napja nem borotválkozott :) -
Hát nem tudom de idáig minden krónikában adtak új effekteket a grafikus motorhoz. c3 ban AA , c4 HDR , c5 időjárás effektek c6 ban remélem részletesebb textúrákat adnak majd hozzá nézzétek már meg milyen állatul néz ki : -
BaalKain #56634 Hali!
Meg van halva az NC server?
Most próbáltam regelni ingyenes accot de még a sajátommal sem tudok belépni... Pedig mostmár nagyon el kéne adnom pár cuccot :( -
Olyan szép fehér, csipkés szárnyú unit akarooook!!! 
Persze csak majd ha meg lesz a félévem
-
Fragnek kb olyan gepe van, mint NASAnak. Sztem neki nem kell upgrade... -
freeeg te vak vagy nem piszkáltak ezek semmit max bottal feljebbtúrkálták a textúra minőséget... hajrá lehet gépet uppolni
-
elég faszányosan néz ki úgy fest megpiszkálják a grafikus motort is akkor -
Dallie #56629 www.l2wh.com