88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
WTB RED Soul Crystal Stage 12 -
Dallie #56707 Minden MMO grindos, tökmindegy milyen címet mondasz nekem:) Ha nem akarsz grindolni akkor irány a kalandjátékok :P Új Runaway pl, meg a Sam and Max :P -
reggel 5 tol esik
-
Anahita #56705 Valley of Saint-ot próbáld be.
nekem mé nem jön a pollen? 30-as karinak és nagykarimnak sem dobott még egyet sem egyik mob sem. -
NEkem mondod? asreverünk 30% a legjava abahagyta a játékot...:( olyan nevek, hogy sirok. -
Ejj , naon rendes vagy hogy segitesz ilyen kezdon mint en :) de tudod neha nem irjak am ki mit arulnak cselesek ezek a jatekosok:)))
-
Sanca #56702 A faszom kivan mar az allando grinddel... -
1-2 jártasabb ember véleményét kérném, hogy hova érdemes mennem 56 Spellhowlerrel? Outlaw Forestet részben kinöttem és uj vadászmeszökre kivánok lépni... -
Itt az uj patch angolul. Van par erdekes dolog 
-
minek körbe járni? :) alt+c és ott van find private store, bepötyögöd iron, aztán enter, és kizöldíti, hogyha van :) -
187 Sop,2671 Iron ore erdekelne a Sieghardton MOST! :) 120342534 korbe jartam a piacot es nincs:( -
OMGOMGOMG!!!
Oke 78-80 uj skillek!!
1. Self res vagyis magadat fel tudod eleszteni...
2. Conter atack még nem tudom mi lehet
3. Advenced war skill 380 as kari felbuffol egy 80 as karit aki istenkent osztja az eszt valameddig..
Köpeny
78-80 uj petek a sumonereknek.
3 új zariche fegyó...
És még rengeteg ujdonsás januártól a pts en és februártol C6(tulképen C5+update de legyen C6)
Na és itt lehet mazsolázni:) -
PhoenixKnight #56696 Ééés igen már van 5 pollenem :P -
PhoenixKnight #56695 Akkor visszaszivom az NC bácsirol mondott dolgokat xD -
Mivel franzon vagy ezért nálad is este 10kor indul, mert mindenhol az ottani időzani szerinti este 10kor indul, vagy Franz = EU, azaz GMT+1, vagyis itthon a Franzon 10-11 körül kezdődik... elvileg -
PhoenixKnight #56693 Azért köszi! :D
Ok akkor mostmár értem az egészet (quest seed alatt a polleneket értettem xD )
Mondjuk NC bácsi bekaphatja mert az event este 10kor indul CDT időzónában amiröl fingom sincs mien gmt ( -6 vagy -7 ? )...
Európai szervereken nem kezdődik elöbb? -
ÁÁÁÁÁÁÁ, tényleg... na jó késő volt már... 
-
Sámán, nem tűntetni, hanem ültetni szeretné a magokat 
Bár nem tudom mi az a quest seed, de a tökös event pollenjeit kell magra beváltani, majd az dupla klikkel elhasználni, utána meg a pollent nyomogatni rá, amíg meg nem nő a tök. Érdemes egy quickbarra kirakni a magot, a pollent meg egy pick up parancsot :) -
Milka plz dobj rám egy pm-et hogy ezeket a statokat hogy csinálod :) thx
Egyébként meg volt Lineage jelmezbál :)
remélem nem mindenki látta már a képeket. -
*papírtekercs na...
-
Nekem a net bénázásain kívül még akkor csinált ilyet amikor kb 1% szabad hely volt a wincsin
-
A character status-nál az egyik fül (papírtekersz) quests, ott az adott küldire katt és alul abort -akkor eltünik a küldi is meg a hozzá tartozó összes külditárgyad. Ha csak az inventoryból törlöd ki, akkor nem mindig tűnik el az egész küldi pl:végtelen gyűjtögetősök stb
-
nubyy #56686 grt:)
Akkor csak nem nálam van (csak) gáz ha nalad is ezt csinalja. Forumokon is mondtak, h volt ilyen es ott driverfrissiteseket ajanlottak, de nekem jooval az utolso driverfrissitgetesi hullam utan jottek ezek. Leszedtem a hamchit is, egy kicsit jobb lett de csak annyival, h mostmar megall a kari az mp-re, azt leszamitva joo. -
Köszönet Dettonak a powerlvl-ért. 

-
Dallie #56684 Nekem detto, ma este 2 buffkört tudtam menni, közben folyamatosan 4-10 secre megállt az egész nálam, aztán kidobott és most vissza se tudok menni. -
nubyy #56683 Nem tudja v.ki, h mitol lehet az,h olyan laggom van, h csak a karakter all meg korulotte minden megy, a mob lazan agyhelyenpufol, de ez a megallas kb. 2-5mp-ig tart. Olyan mintha szakadozna a net. Pingelésre csak azt irja ki, h a server nem valaszolt idoben. Semmi masban nincs laggom csak l2-ben és ott is csak offon. Ezt egy par napja csinalja es eleg idegesítő cdl kozben. -
inventoryba jobb klikk -
kockaméter :D
egyébként gz :)
nekem msot ilyen 2300-2500 körül járhat, csak már uninstalálltam, mert csak foglalta a memóriát -
PhoenixKnight #56680 Lenne még 1 kérdésem: ezeket a questseedeket hogy lehet elültetni(gondolom ugy mint a sima seedeket de én azt se tudom xD)? -
-
UT csak 16 óra?
-
fr0z3n #56677 Gratu
amugy mire jo ez az Xfire?
-
juzosch #56676 134h a 168-ból? Szép. -
hmmmz WEEEEEEEE pzsgőőőt bontuunk :P 3000hrs played with Lienage2:P OMFG:P
-
Köszönöm :) -
csak bizonyos területeken lesznek őslények, nem az egész játék lesz ilyen :) -
giran nagy wh torpefönök
-
Tudja valaki, hol van az az NPC, akinel a clan leader kezdemenyezni tudja a vezetovaltast? Csak mero kivancsisag, bar ki tudja, mikor fog kelleni^^ -
Jo3y #56670 Hát ahogy nézem L3 is ütös lesz nemkicsit..mind1 végülis mert ha kapok uj gépet azmár azért birja majd xD
Viszont c6 nekem ilyen Jurassic Park feeling, lehet csak én vagyok igy vele nameg ezek az uj fegyok..kiváncsi leszek rájuk hogy hogynéznek ki majd élőben éshogy milyen erösek is lesznek :)
De az uj summonok nagyon jól néznek ki..nálam elsö a warlock macsekja, oan jópofa :)
De a legjobb ez az uj enchant effect lesz..majd hétvégén keresek nektek róla képet :) -
Hydroceph #56669 enchant scrollok, greater amgic ahste poti, soul crys, grtr haste poti, grt swift attack poti etc...
chrono fegyo csak a nagy tokhoz kell, azt idore kell elverni, azert kell tobb tag, asszem 10 pollener kapsz egy chrono fegyot, es nem biztos de asszem 50 pollen kell egy nagy tokhoz vagy mi, azt kell leverni es sokkal tobb cumo hullik mint egy kis tokbol....sry ha nincs 100% igazam =/