88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    Ez az, amit én úgy nevezek: túlzásokba esés, meg idealizmus... De hát megteheted. Sirchet tudok csak példaként említeni: nem botolt, nem vett adenát, stb... mégis sikerült pénzt csinálnia, igaz, ordenáré nagy kockulással, manorozással, stb... Ha Ő tudott játszani, akkor meg lehet csinálni - csak akarni kell. De, mint tudjuk, közel sem kötelező... Sajnálom, ami történt, akkor is hiányozni fognak a számomra csak nagyokként emlegetett magyar játékosok - ezt nem tudta elvitatni bennem a walker használata sem.
  • SiSkO76
    Két hete próbáltam ki trial L2-t, a fórumot 1.5 éve olvasom.Gondoltam ennyi free szerveren eltöltött idő után ideje megnézni milyen az of.Reggeltem, játék elindit, elf csaj kari.Sajnos az első másodpercben elment a kedvem az egésztől.Amerre néztem 4-6 vagy isten tudja hány fős törpebot party ment, mint egy rakás fasz egymás után.Sajnos ekkor értettem meg, hogy valóban igaz amit itt oly sokan irtak.Bot nélkül soha semmit nem érsz el és nem lesz értelmes karid.Vagy veszed a zsét de az meg szintén zenész.Tisztelet a kivételnek aki kizárólag önerőböl, sok-sok óra munkájával ért el valamit.Sajnos igy már az L2 nem vonz mert sosem botoztam és nem is fogok.Aki meg ilyen segitséggel meg "ülve" érte el a lvl 7x meg noob übertáp karakterét, annak remélem egy szép kövér ban lesz a jutalma.
  • phalanx
    erről beszélek én is, ha már egyszer bannolnak, bannoljanak MINDEN walker usert vagy pedig ne bannoljanak senkit (ne értsetek félre, örülök hogy a többiek megúszták :D)
  • Sámán
    Vagy ugye itt a másik lehetőség... KÉREM VISSZA ÉN ISAZ ACCUNKAT!!!
  • Sámán
    A képet azért raktam be hogy nem igazán van vége, és akiket eddig láttam sétálókat "eltűnni" szó szerint az orrom elől, ahogy Mailka is írta és ahogy Ceri is eltünt mögülünk, azok egy idő után feltünedeznek... Girani piacon árusként, vagy vadi új botcsapatban...
    Ez az nc-soft féle nagy becsületes játék, nagy becsületes banokkal...

Persze aki megszegi a szabályokat viselje a következményeit -de akkor viselje mindenki más is aki szintén elkövette a botozás szörnyűséges vétkét
  • GamerAdams007
    akkor bocs, nemtom miért gondoltam hogy te karid... amúgy meg sztem próbáld meg te is felhívni őket hátha visszakapod Asan-t
  • Anahita
    nem az én kiskarim AvatarOfHope. az én prófétám Anahita(lv52) és sosem volt klánban.

3 héttel ezelőttig sosem botoztam egy percet sem. rá kellet jönnöm hogy vagy botozok vagy csóró maradok és nem jutok egyről-kettőre.
    az is bosszantó volt, hogy gyakorlatilag nem láttam olyan karit aki ne 2 bottal a seggében ment volna. a kisértés nagy volt, én csak egy kis pénzt akartam farmolni magamnak, de ncsoft bácsi kalapácsa lesújtott. [beledugott egy botot a seggembe :)]
    szal részemről annyi volt az official. sajnálom nagyon, de mégegyszer nem kezdek új karit.
    sok sikert, becsületes játékot aki marad vagy újrakezd.
  • Sámán
    Ezt a képet kb 5 perce csináltam HV mellett... Nem igazán válaszolnak és már vagy fél órája ott fekszenek...
  • Gordis2k
    távol kelet : 9millió aktiv account, europa+délamerik: 100k aktiv account.

10%? leszarnak ezek minket csak épp nem hirdetik :)
  • homeless
    Sőt menjetek tüntetni!! Borogassatok kukákat giranba és gyújtsátok fel a stridereket!:DD
  • Cobra.
    Egy ilyen eset után az lenne a legjobb megoldás szerintem, ha akinek ismerősét bannolták, az a köv. hónapot nem fizeti be. Ha a szervernek csak a 10%-a kihagy 1 hónapot, akkor talán meggondolják, hogy legközelebb bannoljanak-e embereket ilyen mennyiségben.
  • FragStaR
    sztem kb 1000 embert bannoltak^^
  • mAilkaEVO3
    persze senki nem mondta hogy nem lehet megpróbáli minden lehetőséget é smeg is kell! sőt remélem hogy ha mást nem is de akinek a main-ja van "szabin" vissszajöhet :)
  • Tüskés
    köszi, örülök, hogy megismertelek, viszlát.
  • GamerAdams007
    Ne kezdjetek vitázni, mer ez is tele lesz flémmel, mint a Gw fórum vmeik nap... az meg senkinek nem kell
  • darkmenx
    amig nektek csak par buffer tunt el addig meglehet probalni telefonalni, vagy pl. iluvatornak mivel neki pont h a main karijat basztak ki

a masik Tuskes -nek: nyugodtan szolhatsz nem fogok azert mas stilusban hozzaszolni egy szutyok forumhoz csak, mert neked nem tetszik
  • Tüskés
    hm. Akkor most szólok: Velem ilyen stílusban nem. ^^ Senki, sehol, semmikor. Köszönöm szépen megértésed.
  • mAilkaEVO3
    dmx nem egésszen. ez csunya massbann volt. DO,saints, és még 1-2 cata, necro egyik pillről a másikra kiürült. Mi pont saintsben voltunk és láttam hogy eltünnek a botcsapatok stb. Sőt aki csak bent ült farmerpartyban őt is bannolták :S igy nem csak 1-2 ember buffere "ment a levesbe" :S
  • darkmenx
    meg valamit akartam irni de aztan lemaradt kozbe :D
  • darkmenx
    az emberek 80% -a nem is tud errol a telefon szamrol ez az egyik, a masik, hogy az a nem amerikaban elo emberek nem nagyon szoktak telefonalni, mert kibaszott sok penzbe kerul es inkab hagyjak a faszba
  • Tüskés
    nem mondom, hogy ugyanerről az esetről írtak ott. De azért ha körülnézek, elég sok banról hallok-látok. Ha viszont tényleg ilyen sok acc-ot bannoltak most, szerinted mennyire valószínű, hogy egyénenként mindenkit meghallgatnak telefonon, és szép szeméért cserébe leveszik az acc-járól a tiltást?
    Nem akarok senkit visszariasztani a telefon felkapásától, felnőttek vagytok (remélem), el tudjátok dönteni. Én egy ilyen véleményt olvastam, gondoltam, megosztom veletek. Döntsön mindenki legjobb belátása szerint, neki mi éri meg, mi nem.
  • darkmenx
    itt nem is mass banrol van szo csak 1-1 ember buffererol... legalabb is mig volt erom olvasgatni a postokat :P
  • Tüskés
    "call or email, they don';t take calls for it, they won't even speak to you about it on the phone the dept that deals with it doesn;t have phone support only e-mail

so ya calling is pretty useless although i did manage to get an account unbanned one time that way

you can e-mail em, i doubt they'll unban it i know 100's of ppl who have tried in this recent mass ban"

Ezt innen idéztem: Idézet l2blahról

Magyarul: Telefonálni lehet, bár hivatalosan nincs telefonos szolgálat, és mass ban esetén nem szokásuk erről tárgyalni. Akitől idéztem, nem javasolja a módszert, bár neki sikerült már levetetnie telefonálással a bant egy acc-ról.
  • xt198
    mondjuk egy középfoku minimum :P
  • darkmenx
    *megfelelo* angol tudas azert nem art
  • darkmenx
    ja
  • fr0z3n
    Ez tuti???!?!
  • Sámán
    Valaki pls írjon aki már visszakapta mielőtt rászánom magamat a telefonálásra!!! Azért élőben kézzál-lábbal elmagyarázni valamit angolul más mint telefonban égni!
  • Padidiver
    Na srácok látjátok hogy jobb félni mint megijedni
  • darkmenx
    10bol 9ember visszakapja az accountjait csak felkell hivni oket: 1-512-225-6359
  • phalanx
    jól tudom hogy a D&D-ben nincs pvp?
  • GamerAdams007
    D&D-t haggyátok, gyertek Guild War-ozni!! (Persze csak ha abbahaggyátok L2-őt)
  • azirafael

Sajnálom mindenki bann-ját.. így már én sem fogok visszajönni játszani(pedig van 2 accomlvl 30 körüli karikkal)

Gyertek Dungeons & Dragons Online-t tolni!
  • GamerAdams007
    Ő még játszik azt hiszem, amúgy az én bufferem Teonon van, és Sheae a neve, Sieghardton nem volt healer/bufferem, csak nukerem annak meg amúgy is Demons kéne. Szal nem nálam van és amúgy pm rá AvatarOfHope-ra, sztem ő még játszik. És azt hiszem Asan kiskarija, de ez egyáltalán nem 100%.
  • Dallie
    Bocsi akkor keverlek valakivel :s Szóval, akinek van Avatarofhope nevű karija (asszem az a neve a prophetnek) akkor pls szolgáltassa vissza a divine szettemet, köszi:)
  • Sámán
    Sajnos tegnap este elszállt a netünk, ma meg suli, csak most olvasgattam végig a hozzászólásokat -nagyjából minden benne van ezekben...

Azért miis próbálunk magyarázkodni továbbra is
  • GamerAdams007
    Ezt most nekem mondtad? Csak mer nekem nem adtál soha Divine Set-et, de nem is kértem :D
  • Dallie
    Rá én is emlékszem, amikor 1-2 hónapja betört az összes 60%-os próbám akkor kiírtam titleba, hogy "fuk 60%" és kaptam egy figyelmeztetést hogy még egy ilyen és bannolnak :D
  • Gordis2k
    Igen basz ez egy szemét
  • Dallie
    Azért a Divine szettet szeretném visszakapni, ha már nem játszol:)