88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Padidiver
    Um...
    Elvileg a donate nem jár bannal mert a játékon belül csak a pénzt kapod meg,a bötbbit neten intézed és semmi köze az accauntodhoz ha jól tudom.
  • Endaer
    elmeletileg bannal jar ha donatelsz, es rajonnek - eppugy mint a botozasra. Gyakorlatilag ezt is ugyanugy csinaljak, meglehetosen sokan... PayPal-on keresztul, bankkartyas fizetest kinal a legtobb (vagy az osszes?) ilyen oldal, tobbet azonban nem tudok. Olvasni kell, gondolom, mint a legtobb esetben, es ha elolvasod az angol leirast, akkor megerted. Ha nem tudsz angolul, akkor meg bele se fogj, ez alap kovetelmeny sajna.
  • Torch
    Sziasztok.Segitsetek már légyszi,offical severen valo donate-tel kapcsolatban.Hogy,és hol tudom megtenni?
    Csak hitelkártyával tudok donatelni?
    Az feltétlenül kell hozza?
    Elöre is köszi.
  • FragStaR
    NCOTp az vmi ncsoftos account vedelmi stuff ha megprobalnak sikertelenul belepni a felhasznaloneveddel (magyaran a jelszavad elirjak) kuld vmi smst vagy mi. De ez csak ázsiában él.
  • FragStaR
    azett csúszkás mert ugy lovod be ahogy akarod mi ertelme lenne megvaltozatni ha ugyanugy csak 5 fokozat lenne csak csuszkával
  • GamerAdams007
    ő izé a némításra gondolsz? mert az is volt már c4-c5 óta
  • GamerAdams007
    a login meg a pass alatt van valami NCOTP, az mi?
  • Sirch
    Nem a csúszka a fontos, hanem ami alatta van ;)
  • Szekijoe
    Tuti lemaradtam valamiről mire is várok én C1 óta?
    Ez engem a L2 hangerő szabályozójára emlékeztet (és mivel minden csúszka osztáson áll tuti nem lehet fél osztásra állítani ergó semmi változás)
  • meszitibi
    Ja rájöttem én lüke ...
  • meszitibi
    Ez mi a fene FragStaR ?
  • Jungle
    Valaki tudja a destruction tombstone kb mennyit kóstál piacon?
  • GAthersw
    Mire is?
  • Endaer
    Ogri bacsi, en sose jatszottam veled Offon, hiszen csak tavozasod utan jottem - de NFen anno, idonkent jokat beszelgettunk, ezert en is orulnek ha visszajonnel.
  • FragStaR
    Vááááaááááá vazeg nem hiszem el vééégre!!! mióta várunk rá c1 óta ?
  • Sámán
    Ittvoltittvolt... de a privijeit nem olvassa el
  • Gordis2k
    De most, hogy itt voltál egy kicsit jobb:)

Megvédtük Runát:):) és kivégeztük az összes bosst.
  • Chear
  • ZsuzS
    te is, de ventrire is oylan ritkán jössz
  • Ogrus
    hiányoztok csudára nagyon
  • xt198
    igy van, wow mellett énis aktívan tolom l2-t, már amikor van időm meg kedvem :D
  • Sámán
    Jó, azért nekem sem állt meg az életem ezzel
    Csak már úgy megszoktam hogy L2 itt van ha van pár szabad pillanatom (órám/napom)
  • TruBy
    Hallod Vipi, én is azért hagytam itt offot, mert tesómat kibannolták :P (ikrek vagyunk..szted?).
    Nah mind1, most free-ztunk egy darabig, aztán gyorsan meguntuk, most uj MMO-kat tesztelunk, mindaddig amig ki nem jon az AION...majd meglátjuk milyen lesz...ha jó, akkor még gépezünk, ha nem akkor meg felnövünk, és elkezdjük életünk új szakaszát
  • Sámán
    Nemcsak az exp, de a drop is -kevesebb felé megy ha véletlenül esik valami -és azért a legtöbb helyet normális cuccban 3-an de max 4en simán lehet tartani
    Amíg mindenki béna cuccokban rohangált mindenhova kellett 8-9 fős party -most aki nincs toppos cuccban be se veszik sehova
    (és mellesleg szólózni se tud)
  • Sámán
    28-n járt le Vipi acca -akkor még ugye úgy volt soha többé újra, meg nckorcsl2csapat, és eladjuk az accot -de már most hiányoznak a karijaim
    Sajna Ceri accáról úgytűnik lemondhatunk...

De az a baj hogy most tényleg kezdkem el megint ezt a szólózós szenvedést 1 accal?!
    Vagy fizessem az accot hátha beesik 1-1 jó kis party 1 héten 1x?
  • ZsuzS
    Inkább az a baj hogy a legtöbben a gyors fejlőés érdekében inkább támogatják a duót triót ... mert akkor ,,jó az exp,,
  • Gordis2k
    Nagyon nagyon szomorú és én is visszasírom.
    De képzeld 3 napja volt egy ilyen party:) de jó volt monostery of silenceben.
  • Sirch
    Hát erre csak azt tudom mondani, hogyha valamilyen partyzás készül, szóljatok nekem is, mert már a tököm tele van a szólózással! :(
  • Akhi
    Nem banoltak csak miutan kihagytam 2-3 honapot szet esett minden:( nagy partyknak anyi duo-k triok vanak:( pedig 9 fos party az igazi:( luke ncsoft... inkabb a solo-t tamogaták.. mint hogy a nagy partykat támogatnák..:(
  • xt198
    banoltak? vagy már nem játszol?
  • Akhi
    Hiányzik:(

• jótevő
    hello! valki nem tudja megmondani miért nem enged fel a szerverre miután az accountommal belépek?
  • Pukkka
    Az én élettapasztalatom pedig azt mondja, hogy tanulj meg olvasni mielőtt okoskodsz. És akkor én itt be is fejeztem.
  • Chear
    Élettapasztalatom azt mondatja velem, hogy ez a lenézés dolog 90%-ban a a "lenézett" egyén komplexusa miatt jön létre, a "lenéző" nem szándékozik lenézni Téged. Az internetes kommunikációban ez még hatványozotabban jelentkezik.
  • GamerAdams007
    Asszem rift-be vannak.
  • ZsuzS
    valaki nem is olyan régen valahol elveszve a sorok között keresett bizonyos mobokat :D nah én is kerestem őket de nem tudom hol vannak. elég új hangzású nevük van talán c5ös területen :S
  • ingy3nfr3g
    akkor végre jöhetnek a képek :)
  • xt198
  • GAthersw
    WTS +16 Ban Hammer /w Post Deleting SA

Komolyan srácok, csak velem akartok kibaszni, mert ennek amit összeírkáltatok 2 oldalon keresztül semmi értelme. Már az első 4 postban elbeszéltetek egymás mellett ezért vitáról nem is lehet beszélni. Törölgetni visszamenőleg már nem fogok, úgy is elolvasta már mindenki, de innentől kezdve minden flame/off vs free/pvp count pr0/tökös gyerek/omfgcarebearn00blol hozzászólás törölve lesz.
  • xt198
    idióták