88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Faszom az NCsoftba:(

Bárkit bannolitak???

Nevetséges lassan nem marad player lineageban:(
  • xt198
    hát igen, ezért is szép teljesítmény, mert tény, hogy használ botot, de őt nem kapták el, ez a szép :D
  • KABALL
    WTB Maja Light SET!
    Illetve a csizma már meg van.
    AND Soul Bow (C-S)!
    jelige: ÓÓÓÓÓCCSSSSÓÓÓNNNNN
  • fr0z3n
    ez igaz hogy mi is hasznalunk walkert, csak minket bannolnak, öt meg nem
  • Nethyrrea
    lol, jaredi az első 75-ösök között volt sieghardton, a legeleje óta játszott(sőt, ha jólemlékszem asszem az első 75-ös volt, ottvoltam a raidján amikor csináltuk golkondát). és ahogy nézem ti se vagytok túl szerényen eleresztve ingame walkerrel meg egyebekkel ^^
  • Padidiver
    Diniz!!!!
    És mit kapok ha szerzek neked zarichét?Mert nekem elég könnyű még 5 szint kb egy hónap és simán leölöm majd a zarichést úgyhogy majd kellene beszélni erről a MM-es tőrröl!
    Köszi Szeki. Az utánam következő máslista már tovább fogja bírni biztosan.
  • B@lu
    Kiegeszites a szeki hozzaszolasahoz:
    Azzonnal hivj fel, uzenj, pmezz,galambposta, msn, uvegbe egypapir es bele az oceanba, drotposta, stbastb NEKEM mert az az en kezembe valo!!! az osszes buff a rendelkezesemre all csak ww poti meg qhp kell es OWNNNNNNN>ALL.

ennyi
  • xt198
    gz! :)
    Kár hogy nem veszített xp-t powerkiller... hogy azt az embert mennyit szopattuk :D
  • Szekijoe
    Beírom ide is hogy mindenki tudja$
    Ha véletlenül hozzád kerül a zaricse akkor a teendők:
    Szerezz BSOE-t (minimum 1 de nem árt ha több)
    Amíg kicsi a zaricse és catalystost látsz BSOE.
    Ha Floranban vagy akkor ventrillón vagy ally chaten csődits minél tőbb havert oda.
    Simán le kell gyilkolni mindenkit gondolkodás nélkül mert kb 200-300 halál után lesz elég erős a kard. Akit a zaricsi öl meg az nem veszít xp-t!!!
    Szerezz L2day scrollokat! Szerezz elixirt/qhp-t ha nincs akkor minimum ghp-t.
    És lehet menni funnolni.

Ha Egy hero party körbevesz és cicázik veled nincs esélyed inkább bsoe és relogg. A tőrösök legyenek az elsők akiket megölsz mert 1 szúrással meg tud ölni mivel benyúl a cp-d alá! A Hero 1 skillből viszi le a CP-det nullára. Délelőtt és kora délután tudsz funnolni. Este és éjjel a Catalyst könnyen összehoz egy egész hero partyt. Kb ennyi.
  • Gordis2k
    Grat hallotam:)
    Igen ilyenkor kilog szol minden havernak és 11-16 ig szépen meglép 10-20 szint:).

Nekem is sikerélmény:

4 avadon robe, 4 doom heavy és 2 leather armor of doom kraftbol sikerült:
    MIND!:)

Tegnap este kiskarizás közben megtörtént a csoda
    Igaz később Szeki felvilágosított, hogy ki kellett volna logolnom
    De azért a köcsög powerkillert megfektettem, pedig még 2- catalystos is rajtam volt, köztük a kis bu... stomblaze is
    Nem baj majd legközelebb még ügyesebb leszek
  • ulrik
    udv!

a necronak a forget skillje mire jo?
  • Midas
    Minden játékban vannak bugok és olyan emberek mindig lesznek akik megpróbálják ezt kihasználni, és a képeségük is megvan erre esetleg.
    Ezen kár siránkoznod, a wowhoz volt olyan dll amivel gombnyomásra ölted a mobokat offon.
    Volt aki meguszta volt aki nem, vállald be de ha megbux ne itt siránkozz.
  • Cobra.
    Azért ez az Ncsoftra nézve eléggé égő, hogy még mindíg megy a dupe-olás.
  • Endaer
    ez Blah-os info? mert akkor raszokok a blah olvasasara^^
  • Dallie
    24/7 = a hét minden napján, napi 24 órában.
    exploit = a játékban felfedezett programhibák kihasználása, saját haszonszerzésre (illegális)
    dupe = cucc duplázás
  • Sirch
    Az ájulást bevállalom veled :D
  • fr0z3n
    valaki megtenne hogy tisztazna szamomra par fogalmat? biztos en vagyok a noob de vannak hozzaszolasok amikbol egy kukkot se ertek pl mi az hogy:
    24/7ben botoztak,
    exploitoltak,
    dupeoltak.

koszi
  • B@lu
    inkab bcheaterek
    szerinted miert bannoltak a catalistbol napokkal ezelott embereket? mert exploitoltak? igen exploitoltak, asszem dupeoltak is!!!! C5 BEN!!!!!!!
    foldre dobtak a fegyot de ne mjott be nekik mert mindenki bannolva lett akin kereasztul ment... vannak erdekes dolgok...tudod mint a matrixban...
  • Sámán
    Inkább full milliomosok
  • Hunter of Deer
    Hát az már egész szép bátor emberek vannak
  • GamerAdams007
    Asszem volt már ide linkelve kép +13as Drac Bow-ról, meg +16-os A-s vagy S-s Dualról.
  • Hunter of Deer
    Bot csodákra képes! xD
    Egyébként ti hanyasra tudtatok eddig fegyot felnyomni 65%os rate mellett?? mert láttam pár offos szervert ahol már elég jó fegyókkal rohangáltak az emberek offon.
  • Gordis2k
    Pontosan tudom ,hogy miért irtad és gyűlölöm azt az alatomos csaló bandát...már akkor 24/7ben botoztak mikor ncsoft azt sem tudta mi az..
  • Endaer
    ruhellem a Catalystet, es vele minden tagjat, meg barmilyen erdekszovetsegeset... ugyhogy felreertes ne essek, a cikk beidezeset nem a csodalkozassal vegyes tisztelet hanem ugyanaz a megfontolas ihlette, amit Gordi kristalytisztan le is irt; gondoltam, ez teljesen nyilvanvalo mindenkinek, de ha nem, hat elnezest. :)
  • GamerAdams007
  • Gordis2k
    MÁRRRR elnézést!!!!

Egy barátom felhívta a figyelmem egy apróságra mai elkerülte a figyelmem!!!TAPS TAPS TAPS!!
    NEM SEMMI!!!!

LE A KALAPPAL!!

Azárt Felhúzni egy karit 80/79/xx re botból anélkül, hogy nem bannolnak se téged se a 3-4 buffboxodat.
    Hát RESPECT!

Ahogy NCsux fogalmazott:
    Szalutálunk nagyságod előtt Üdvözlettel legjobb báratod és kedvenc GMed
    GM Chris
    NoCommentsoft
  • Padidiver
    WTB-Proof of motherfuking catching fish!
    Ha valakinek van pls pm me vagy L2-ben fontos lenne:)
    KTHX
  • mAilkaEVO3
    hehe holnap megyek UPChez mert 2k/s letöltéssel nem igen tok virgonckodni O.o sg betöltési ideje 2-3 perc ICA fórum 5-8 ha nicns időtúllépés igy nem erőltetem a dolgot.
  • Endaer
    penteken ha hazaertem, megint ajulasig jatszom, aztan ezt teszem szombaton is es vasarnap is - ki tart velem? :)
  • Padidiver
    Kockaaaa?azt se tudja mi az!
    L2 kliens sincs a gépén csak walker z megy 24/7 ben jól beszél milka a kockák őedig mi vagyunk!!
  • mAilkaEVO3
    lófaszt kocka 24/7 Texasi Lotyó (GYK: walker) :D
  • xt198
    ő... kocka.
  • Dallie
    Eladó:
    Tallum heavy szett (sisakkal)
    Infernal Master w/focus
    2 db +4 Black Ore gyűrű
    1 db +4 Black Ore füles
    1 db +3 Black Ore füles
    1 db +3 sealed majestic nyaklánc

Pm itt, vagy ingame levélben Pyroskanak.
  • Endaer
    First Level 80s in North America/Europe

Congratulations to Jaredi of Sieghardt and Trystant of the Hindemith server, the first players to reach level 80 in North America/Europe! Jaredi reached level 80 on November 18, 2006, and Trystant reached level 80 on December 13, 2006. We salute you for your dedication and passion for Lineage II.

• Gordis2k
    Ha ez működne már rég lenne 40 antqueen ringünk :( :( :(

De sajna c4 ben szartak rá, C5 ben meg ant queen raidboss lett... Igy magas karik nem segithetnek ergo +20-30 ember kell az alapon felül:(

Ezért lett ilyen drága mert kinek van 40-50db 40-43lvl es karija
  • Sanca
    Talan, he vegereerek a dvd letolteseknek:)
  • B@lu
    mert azt mindenki alt karival vagy subclassal farmolja amit 43 on tartanak
    es van 2-3 magas nuker a csicskak leolesehez
  • Jungle
    http://sanca.uw.hu/Innadril-Dion%202005-12-11%202000kbps.avi
    Innadril-Dion siege, 2005.12.11, 190MB, 13 mins.
    You can see in the video a well-organised life-crystal rush, some fierce battle in the courtyard, and in the throne room, a casting-interruption in Dion castle in a 20v1 battle, and a nice micro-pvp in a 5v1 fight.

Sanca hacsak nem nagy teher tudnád ezt a videódat rehostolni? elkezdtem végigmenni a blahos listádon és itt elakadtam