88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Faszom az NCsoftba:(
Bárkit bannolitak???
Nevetséges lassan nem marad player lineageban:( -
hát igen, ezért is szép teljesítmény, mert tény, hogy használ botot, de őt nem kapták el, ez a szép :D -
KABALL #57437 WTB Maja Light SET!
Illetve a csizma már meg van.
AND Soul Bow (C-S)!
jelige: ÓÓÓÓÓCCSSSSÓÓÓNNNNN
-
fr0z3n #57436 ez igaz hogy mi is hasznalunk walkert, csak minket bannolnak, öt meg nem -
lol, jaredi az első 75-ösök között volt sieghardton, a legeleje óta játszott(sőt, ha jólemlékszem asszem az első 75-ös volt, ottvoltam a raidján amikor csináltuk golkondát). és ahogy nézem ti se vagytok túl szerényen eleresztve ingame walkerrel meg egyebekkel ^^ -
Diniz!!!!
És mit kapok ha szerzek neked zarichét?Mert nekem elég könnyű még 5 szint kb egy hónap és simán leölöm majd a zarichést úgyhogy majd kellene beszélni erről a MM-es tőrröl!

-
#57433 Köszi Szeki. Az utánam következő máslista már tovább fogja bírni biztosan. -
Kiegeszites a szeki hozzaszolasahoz:
Azzonnal hivj fel, uzenj, pmezz,galambposta, msn, uvegbe egypapir es bele az oceanba, drotposta, stbastb NEKEM mert az az en kezembe valo!!! az osszes buff a rendelkezesemre all csak ww poti meg qhp kell es OWNNNNNNN>ALL.
ennyi -
gz! :)
Kár hogy nem veszített xp-t powerkiller... hogy azt az embert mennyit szopattuk :D -
Beírom ide is hogy mindenki tudja$
Ha véletlenül hozzád kerül a zaricse akkor a teendők:
Szerezz BSOE-t (minimum 1 de nem árt ha több)
Amíg kicsi a zaricse és catalystost látsz BSOE.
Ha Floranban vagy akkor ventrillón vagy ally chaten csődits minél tőbb havert oda.
Simán le kell gyilkolni mindenkit gondolkodás nélkül mert kb 200-300 halál után lesz elég erős a kard. Akit a zaricsi öl meg az nem veszít xp-t!!!
Szerezz L2day scrollokat! Szerezz elixirt/qhp-t ha nincs akkor minimum ghp-t.
És lehet menni funnolni.
Ha Egy hero party körbevesz és cicázik veled nincs esélyed inkább bsoe és relogg. A tőrösök legyenek az elsők akiket megölsz mert 1 szúrással meg tud ölni mivel benyúl a cp-d alá! A Hero 1 skillből viszi le a CP-det nullára. Délelőtt és kora délután tudsz funnolni. Este és éjjel a Catalyst könnyen összehoz egy egész hero partyt. Kb ennyi. -
Grat hallotam:)
Igen ilyenkor kilog szol minden havernak és 11-16 ig szépen meglép 10-20 szint:).
Nekem is sikerélmény:
4 avadon robe, 4 doom heavy és 2 leather armor of doom kraftbol sikerült:
MIND!:) -
Tegnap este kiskarizás közben megtörtént a csoda
Igaz később Szeki felvilágosított, hogy ki kellett volna logolnom
De azért a köcsög powerkillert megfektettem, pedig még 2- catalystos is rajtam volt, köztük a kis bu... stomblaze is

Nem baj majd legközelebb még ügyesebb leszek
-
ulrik #57427 udv!
a necronak a forget skillje mire jo? -
Midas #57426 Minden játékban vannak bugok és olyan emberek mindig lesznek akik megpróbálják ezt kihasználni, és a képeségük is megvan erre esetleg.
Ezen kár siránkoznod, a wowhoz volt olyan dll amivel gombnyomásra ölted a mobokat offon.
Volt aki meguszta volt aki nem, vállald be de ha megbux ne itt siránkozz. -
Azért ez az Ncsoftra nézve eléggé égő, hogy még mindíg megy a dupe-olás. -
ez Blah-os info? mert akkor raszokok a blah olvasasara^^ -
Dallie #57423 24/7 = a hét minden napján, napi 24 órában.
exploit = a játékban felfedezett programhibák kihasználása, saját haszonszerzésre (illegális)
dupe = cucc duplázás -
Az ájulást bevállalom veled :D -
fr0z3n #57421 valaki megtenne hogy tisztazna szamomra par fogalmat?
biztos en vagyok a noob de vannak hozzaszolasok amikbol egy kukkot se ertek pl mi az hogy:
24/7ben botoztak,
exploitoltak,
dupeoltak.
koszi
-
inkab bcheaterek
szerinted miert bannoltak a catalistbol napokkal ezelott embereket? mert exploitoltak? igen exploitoltak, asszem dupeoltak is!!!! C5 BEN!!!!!!!
foldre dobtak a fegyot de ne mjott be nekik mert mindenki bannolva lett akin kereasztul ment... vannak erdekes dolgok...tudod mint a matrixban... -
Inkább full milliomosok 
-
Hát az már egész szép bátor emberek vannak 
-
Asszem volt már ide linkelve kép +13as Drac Bow-ról, meg +16-os A-s vagy S-s Dualról. -
Bot csodákra képes! xD
Egyébként ti hanyasra tudtatok eddig fegyot felnyomni 65%os rate mellett?? mert láttam pár offos szervert ahol már elég jó fegyókkal rohangáltak az emberek offon. -
Pontosan tudom ,hogy miért irtad és gyűlölöm azt az alatomos csaló bandát...már akkor 24/7ben botoztak mikor ncsoft azt sem tudta mi az.. -
ruhellem a Catalystet, es vele minden tagjat, meg barmilyen erdekszovetsegeset... ugyhogy felreertes ne essek, a cikk beidezeset nem a csodalkozassal vegyes tisztelet hanem ugyanaz a megfontolas ihlette, amit Gordi kristalytisztan le is irt; gondoltam, ez teljesen nyilvanvalo mindenkinek, de ha nem, hat elnezest. :)
-

-
MÁRRRR elnézést!!!!
Egy barátom felhívta a figyelmem egy apróságra mai elkerülte a figyelmem!!!TAPS TAPS TAPS!!
NEM SEMMI!!!!
LE A KALAPPAL!!
Azárt Felhúzni egy karit 80/79/xx re botból anélkül, hogy nem bannolnak se téged se a 3-4 buffboxodat.
Hát RESPECT!
Ahogy NCsux fogalmazott:
Szalutálunk nagyságod előtt Üdvözlettel legjobb báratod és kedvenc GMed
GM Chris
NoCommentsoft -
WTB-Proof of motherfuking catching fish!
Ha valakinek van pls pm me vagy L2-ben fontos lenne:)
KTHX -
hehe holnap megyek UPChez mert 2k/s letöltéssel nem igen tok virgonckodni O.o sg betöltési ideje 2-3 perc ICA fórum 5-8 ha nicns időtúllépés igy nem erőltetem a dolgot. -
penteken ha hazaertem, megint ajulasig jatszom, aztan ezt teszem szombaton is es vasarnap is - ki tart velem? :) -
Kockaaaa?azt se tudja mi az!
L2 kliens sincs a gépén csak walker z megy 24/7 ben jól beszél milka a kockák őedig mi vagyunk!! -
lófaszt kocka 24/7 Texasi Lotyó (GYK: walker) :D -
ő... kocka. -
Dallie #57405 Eladó:
Tallum heavy szett (sisakkal)
Infernal Master w/focus
2 db +4 Black Ore gyűrű
1 db +4 Black Ore füles
1 db +3 Black Ore füles
1 db +3 sealed majestic nyaklánc
Pm itt, vagy ingame levélben Pyroskanak. -
First Level 80s in North America/Europe
Congratulations to Jaredi of Sieghardt and Trystant of the Hindemith server, the first players to reach level 80 in North America/Europe! Jaredi reached level 80 on November 18, 2006, and Trystant reached level 80 on December 13, 2006. We salute you for your dedication and passion for Lineage II.
-
Ha ez működne már rég lenne 40 antqueen ringünk :( :( :(
De sajna c4 ben szartak rá, C5 ben meg ant queen raidboss lett... Igy magas karik nem segithetnek ergo +20-30 ember kell az alapon felül:(
Ezért lett ilyen drága mert kinek van 40-50db 40-43lvl es karija -
Sanca #57402 Talan, he vegereerek a dvd letolteseknek:) -
mert azt mindenki alt karival vagy subclassal farmolja amit 43 on tartanak
es van 2-3 magas nuker a csicskak leolesehez -
Jungle #57400 http://sanca.uw.hu/Innadril-Dion%202005-12-11%202000kbps.avi
Innadril-Dion siege, 2005.12.11, 190MB, 13 mins.
You can see in the video a well-organised life-crystal rush, some fierce battle in the courtyard, and in the throne room, a casting-interruption in Dion castle in a 20v1 battle, and a nice micro-pvp in a 5v1 fight.
Sanca hacsak nem nagy teher tudnád ezt a videódat rehostolni? elkezdtem végigmenni a blahos listádon és itt elakadtam