88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hivatalos oldalról szted mi a fenét töltenél le, ha nem a full game-et? -
Axe7200 #57599 Hi. a hivatalos oldalon az a teljes játék, csak tört? mert azt mondják ha játszani akarok onnan töltsem le. free szervereken akarok játszani, csak kérdezem hogy az a teljes játék-e. -
köszi szépen :D -
Sorbon #57597 Grt!!! 

-
Grat Fragstar Boldog szulinapot COV mester -
BSZ Diniz bácsi 
Grat Frag
-
ladylilien #57594 hi all!
Van 1 eladó L2 accom 2K-ér.
30 napos ajándék játék van hozzá.
Még nincs aktiválva sem!!!
pm-be lehet érdeklődni. akit komolyan érdekel adom adatokat és kilehet próbálni!!
-
elragadom a lelked -
Azt tudom gordi és ha sikerült volna akkor a mistyc muse elég gyorsan 78 lett volna 

No mindegy majd legközelebb -
KABALL #57591 gart
-
BSZ Diniz!
-
és miért mert bafaszsoft kitalálta a hero 1 ütésel vigye le a cpjét...
Nem tudtam volna de ha otvagyok talán át tudom varázsolni valahogy shanwaynek): -
az gáz :S -
BSZ Diniz!!!
naja de mostanában Catalystnál van szal elég esélytelen a dolog...

Goooordi vazze legközelebb állítsd be hogy csipogjon vagy nemtom!!
-
Amióta Zriche pontosan látszik a térképen esélytelen egyedül megvédeni, ahogy felveszi valaki vagy droppolja valaki -azt ugye mindenki mindenhol látja- már indul is a hajsza -sőt az is látszik ha valaki valahol kilépett vele 

-
Én mindíg mindtam, hogy sokat alszol
Mondjuk az a gáz, hogy nem tudtad volna megtartani azzal a karival.
-
Nem igaz ezt a szerencsétrenséget:) -
Hát a törpének is jól állt:( (pl stormblaznek aki elfutot vele...
Az a durva hogy 6 napig lett volna nálam 8600min:( -
Dallie #57582 Zariche destroyer kezébe való ^^ -
Néha az élet akora geci , hogy az valami hihetetlen....
7.46 prckor kieset a zariche hozám...az lvl19 es bot karimhoz...
8.13 kor keltem és csak anyit látam ahogy elfutnak vele...
Ez bazdmeg:) azt a kurva:) -
Dallie #57580 BSZ
-
WOOHOOOO BSZ SLAAAACCKEEER ;))))) -
najó #57578 BSZ Diniz!
-
de sajnos a belépés nem oldódott meg vele. no, de ez már free szerver kategória szal nem is firtatom tovább -
robe pont nem kell köszi.az esett nekem is az event alatt.
#57492 <- itt már leirtam
"wtb avadon gloves&boots&helmet fabric
avadon helm recept " -
KABALL #57575 Milyen matikra gondolsz pontosan mert robbol van egy raklapnyi....
OCSOn adom
-
6millió körül van a piacon -
BaalKain #57573 Mennyi ma egy circlet? -
WTB avadon matik -
Faszaaaaa!!! Köszi Illu a hírt, legalább valami jó hír ezen a nyomorult napon 
-
Dallie #57570 Én nem játszottam vagy két hete, azóta a GSS és AA adena árak iszonyatosan megugrottak (valamelyik este benéztem 2 percre Pyroson), gondolom ez magával hozta a Gemstone-ok és csomó más cucc drágulását is:( -
Meg mindig WTB Red 12 haláli ez a piac mult het kedd 65 mill a piros 12 péntek 90 milla
-
Na végre egy jo Hir kosz Ilu 
-
Dallie #57567 Nagyobb sávszélességre való átállás 2007 január közepén kezdődik, és a munkálatok néhány hónap alatt befejezőnek. Az átállás ideje alatt néhány perces leállásra lehet majd számítani. -
Mert csak azt írják hogy telefonelőfizetés nélkül is kínál majd ADSL-t 2007 első felétől...de akkor a sebesség növelés is akkortól várható? -
és ez mikorra várható?:$ -
grat
-
OFF
gogo 8 Mbit
A Magyar Telekom mai közleményében bejelentette azt is, hogy újra jelentősen megnöveli az ADSL internet-hozzáférések sávszélességét, díjmentesen. A sávszélesség-növelés - adott csomagtól, és műszaki lehetőségektől függően - akár kétszer, háromszor vagy négyszer gyorsabb internetezést is lehetővé fog tenni az összes jelenlegi és új ügyfél számára. A jelenleg 512 kbit/s sávszélességű szolgáltatásnál akár 1 Mbps, a jelenleg 1 Mbps maximális letöltési sávszélességű csomagnál akár 4 Mbps, a jelenlegi 2 Mbps vagy 3 Mbps sávszelességű csomagoknál pedig akár 8 Mbps lehet a maximális letöltési sebesség. A jelentős sávszélességnövelésben feltehetően komoly szerepet játszott az is, hogy így ugrásszerűen megnő a potenciális T-Home előfizetők tábora.
Link: http://www.isite.hu/index.nof?o=0&hid=1222&nyelvid=1&k1=5
ON -
Jaja ti nagyon szep munkat vegeztetek es a tobbiek is bent, csak en erzekeltetni akartam a sancanak hogy egy Hero daggerre volt egy low lvl TH egy sps es egy BD, no meg persze az a hero dagger egy eleg tapasztalt kari szoval.... a ti teljesitmenyeteket emeli a hozzaszolasom :)
ami idebent volt az meg egyszeruen csodas volt ahogy a Csari ownolta a wc herot nekem mar csak asszisztalnom kellett de en inkabb akkor is azzal voltam elfoglalva hogy mentalisan demoralizaljam az ellenseget:) szal szep volt es csak megerositeni tudom Gordit abban hogy a magyarok mentettek meg ezt a varat ez TUTI!
ui.: egy oraval a siege vege elott tehat felidoben gondolkodtam hogy egy DC utan kikapcsolom az aramelosztot....ennyire volt csak remenytelen es innen felalltunk FASZA VOLT:) -
Rubyca.... grat !