88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Még mindig nem c6 hanem Interlube... 
-
LineageII #57973 január közepén már c6 PTS??? -
Eddigi hirek alapjan januar kozepere varhato, de ha tevedtem, bocsanat. :) -
Mikorra várható a PTS? -
WTB SOM Blades pm ingame pls -
NA hát azért összehozom:) -
végre vége ennek a szemét eventnek
legközelebbi normális eventre megint várni kell legalább 1/2 évet, mert a következők(valami valentin napi szarság és a nyuszis húsvétkor
) szerintem megint szarok lesznek
-
-
hát igen szokták mondnai gyakorlat teszi a mestert :D hát van még mit gyakni:P:P -
ttompika.jpg - 0.19MB máshogy nem megy:D -
wtb som reci -
nekem látszik -
senki?
-
Ezt tudom ajánlani, ha látszik a kép:
-
fr0z3n #57954 SG Saját galéria? 

-
törölt hozzászólás -
vagy az atw. -
http://www.imageshack.us/
-
Akkor semmi?:(
-
http://www.imageshack.us/
-
bazz ezek a hirtelen ijesztgetős szarok... -
Lehet hogy már elmúlt karácsony, de nagyon durva, ne tévesszen meg senkit ahogy indul! 

Ide katt!
-
Amióta iaro elcsesződött, én a galériába felrakom, aztán onnan rakosgatok ide, csak arra kell figyelni hogy a link végén a "JPG" nagybetűkkel legyen, különben a kicsi képet rakja be -ezen kívül nem éppen valami végtelen tárehly... 

-
kepfeltolto szar... lassú, külföldön nem meg be se tudják tölteni az ott tárolt képeket -
Ha engedi sg forum akkor szerintem : http://www.kepfeltolto.hu/ -
Srácok segitsetek hova todom a legegyszerűbben felteni képeimet hogy meg tudjam osztani?
-
Valaki tud adni egy linket ahol a c5ös fegyverek megtalálhatók(kép,stat)? -
innentől PM pls :P köffke :) -
malcom #57940 En is szivesen jatszanam official a La2-ot csak hat meg kell mondanom az igazsagot, Karpataljan elek!Itt a szamitomgep Luxus! Az interne mar Ultra Luxus. Es ha fizetnek azert hogy jatszak (amire sem lehetosegem sem penzem nincs) akkor BIZTOSAN kiutalnank az osztalytarsaim meg a tobbiek, hulyenek neznenek! Es ez nem az o hibjuk mert itt a legtobb ember nem is halott olyanrol hogy online jatek. Meg egyaltalan szamitogepes jatekrol se! That`s Life. That`s S*ck! EZ van. -
malcom #57939 boci, boci i am Lama. Sry -
malcom #57938 nagyon nagyon Sorry. Nem irok ide Free servers dolgokat. Rosz helyen vok. Sorry a Lamasagert :-(
Kosz, hogy legalabb emberien tudtal valaszolni nem ugy mint valakik. Hm.....
BUEK neked is. -
JA
ES HA MAGA BILL GATES KER MEG RA HOGY HIRDESD A FREE L2 SERVERET, AKKOR SE ITT TEDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koci:) -
Figyi
ez az eredeti azaz fizetos, ugy is hivjak hogy official meg ha semmit nem is mond, es aki ide irogat az vagy aa fizetos, eredeti officialon jatszik, vagy nem irogat ide free serveres dlgokat:)
Buek neked is :) -
malcom #57935 Csak azert emlitettem meg mert amikor belepek a jatekba akkor kiirja hogy reklamozzuk mar a szervert es nekem lekiismeretfurdalasom volt.
Gondoltam megemlitem itt! De ha jo a magyar szerver(vagy ahol magyarok vagy angolok jatszanak) akkor en meg a haverjaim mennenk oda! Csak ingyenes legyen! Es C00L tarsasag!
-
TERJESZTENI FOGOM hidd el!!!!
-
malcom #57933 Jah megint en vok.
Te milyen szerveren jatszotok? C5? Es jo-e az szerver?Van lagg meg ilyenek? Restart milyen gyakran van?

Mert ha jo az a szerver lehet en is oda megyek jatszani, mert hat megis csak tobb a jatekos meg a magyar is nem?!?!?
Elore is koszi a Helpet!
La2 4ever!!!!
-
nem hinném hogy itt ez sok embert érdekel
-
malcom #57931 Tudok egy ingyenes La2 C5 szervert: http://la2.losena.ru
kell hozza egy kis orosz/nemet/angol tudas de a szerver nagyon cool! Ha tobbet akartok tudni kuldjetek E-mailt erre a cimre : [email protected]
Van magyar Clan! Keves a jatekos terjesszetek az oldalt. PLZ!
GYERTEK JACCANI INGYEN!
-
Ez lenni kici kinai ujevi szmsz, lenni olco nem draga. Mégisz mutatni, hogy van gondolász rád. Kivani neked jo ujévet, meg kiccaladod részire öröm, boldogszág. -
ErrOrHUN #57929 :D:D:D:D szted ki volt? :D:D