88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ivory Tower 
Nekem is kiesett másodikra, de eléggé idegesítő a quest
-
Nekem masodjara kidobta.
-
Imperial tomb?:)
Ivory mellet a folyo parton egy kis haznál. Ogrinak én adtam 5dikre meglet:)
1/200 dobja a quest lehet 1 nap vagy egy honap is): -
A játék System könyvtárában van az options.ini file, ott írd át a felbontást. -
thx. 
[happy]
-
gregtom6 #58011 Hy!!Mitől van az,h a játék 640-es felbontásba jön be mindig?????hogy tudom visszaállítani 1024-esre?????rámegyek az optionsra,és nem csinál semmit.please help!!!! -
Matildnál IT-től nyugatra. -
thx:) és ezta whishing potis küldit hol tudom felvenni?
Ogri? Halp plz! :) -
Én úgytudom csak küldiből jön! Wishing potis küldi és asszem tudást kell kivánni -de Ogri tudna erről mesélni, ő 10-20x biztos megcsinálta a küldit mire jött neki 
-
ha veszel nekem egy majestic plate armort nem kürtölöm világgá giranban hogy tevoltál 
fene a beled, grat :P :D
-
KABALL #58006 WTB MAJA satyi és kesztyű,illetve soul bow (min+6 es CS)
Ty Ty
-
Akinek lógok materiallal, fegyverrel írjon privit MysticRiver-nek! Szeretném megadni, visszaadni őket. köszi -
Kekszakall #58004 WTB Guardian Sword Recipe! PM Okoska vagy itt irjatok priviben!
Koszonom! -
WTS +4 SOM w/ACU -- olyan 250Milla körül kérnék érte, mert ennyiért láttam olyat ami kéne nekem.. PM játékba ha érdekel valakit -
Bocsi, elszúrtam, most jó lesz: L2WH. -
Srácok kéne egy kis halp :/
Pa'agrios heart amuletet keresek egy ideje de nem tudom mi dobja. mpfun sem írja honnan kéne esnie se más amit néztem. Tudna segíteni valaki? PM plz! -
Ha van valakinek elado SoulBowja, akkor irjon plix, mert szuksegem lenne rá lassan és a farmereknél aélg drága :(
ha +4 vagy csipsotos az is jó :) -
Kekszakall #57998 Hi!
Keresek vetelre egy online jetek kodot. Lehet aktivalt is, csak olyan legyen amirol lehet torolni a karaktereket es nem setaltak rola. Vagy max egy SE maradhat rajta :)
Koszonom!
udv:
Szaki -
Huh, na erre csak annyit tudok mondani hogy GRAT!!! Ilyenekhez nagy mák kell! Pláne hogy nem vitték el, amíg elsóztad a gyűrűd
-
amúgyis elkellett adnom miatta a +3-as unsealed majestic gyűrűm 9milláért, mert nem volt annyi adenám :) -
miért, v12 magyar(tom ic-s törpe)? egy mezei törpe lánytól vettem pochi környékén, de tőlem lehet akárki akkor se adom vissza :P
volt nála még vagy 5 s grade fegyver, nem hiszem hogy nagyon megérezné a költségvetése ezt a kis malőrt :)
sry -
Amúgy egy nulla lemaradt róla... -
vegulis ha betorod s-cry ba már jól jártál :)
-
Nem de mert ünnep van átveszem töled 50millába.(ja és aztakurvaaztakurvaaztakurva) Csak adja isten nehogy V12 től vetted meg... -
Ha letrance elem az nmyt akkor 2 mana burnt tudok rányomni (épp hogy nem 3 mat) selfbuffban mielőtt kijön a sleep ből és olyan 300-450 manat éget le róla. A mana storm pedig fele olyan lassú nyilván mivel területre hat. De ha kap egy magical Backfire t is (mana szükséglet növelő) akkor egész jól el vagy vele. -
Mennyi pénz egy Basalt Battlehammer, megér 25misit? Azért kérdezem, mert ennyiért vettem egyet.
-
Tudod kb mennyi lehet a casting timeja meg a re-use timeja a manastorm/burn párosnak? vagy esetleg tudnál csinálni róla egy buffmentes fraps-et? -
Lesd meg ezt, Frag!! Igy higyen az ember az official oldalnak... Bar meg a MM Sa is kint van par jo tornel, nc. -
Sanca #57987 Fighter classnal marpedig STR alapu. Gondolom nyilvan a mystic classnal pedig INT, mint ahogy a kepen is. -
Na lehet jelentkezni pofonért akik azt mondták h STR alapú 

-
eeebaxtam a majestic craftot sallala! most inkább akkor gyűjtök pénzt és megveszem egybe. -
Combo skill és 77 es tudja adni és 78 as tod atombobát robantani -
KABALL #57983 Mondjuk én marha mód nem vágtam le hogy a videóban,mikor ölik a tiranusaurus rexet és a hátérben egy brontosaurus ugrál miközben egy terodaktilusz biciglizik...na de nem is érdekes.Tehát ilyen kék izé bizé meg piros izébizé sugarakat lőnek ott egymásra meg neki oda emide amoda...hogy az miért jó?mit csinál? hanyas lvl-től lehet olyannal lűűni?

-
miazhogy failed withdraw from party lol?! -
:DDDD
készek vagytok -
Csak aztán nehogy a lekvárraptor tegye el a nagymamahőst 

-
Én meg megülok egy Archeoraptilust :) -
KABALL #57977 Én majd megyek Terodaktiluszt csápolni 
-
és az nekunk jo lesz ? :) -
interlude