88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    fileplaneten volt, de amugy asszem csak amcsiknak engedi regelni :/
  • Saccard
    Nem tudjátok véletlenül, hogy hol van trial serial? Vmiert a gs-est nem fogadta el.
  • PhoenixKnight
    Én láttam ien topicot hivatalos forumon és l2blah n is
  • killer123
    De én csak game activation card-ot kaptam.
    Nincs alapbol 30 napom jáccani?
  • GamerAdams007
    Na akkor ott az Activate gombra kattintasz, és ott legörgetsz, kiválasztod, hogy Game Time Cardot adsz hozzá, lekaparod a GTC hátáról a fekete ragyát, és beírod oda a game time cardod számát, nem a game activation cardod! Na ha ez megvan, akkor van 45 napod játszani.
  • phalanx
    én ilyenről nem hallottam.... mellesleg ha lessz transfer nyilvánvaló hogy a franz kimarad belőle
  • killer123
    aha
  • PhoenixKnight
    Ugyhallottam hogy NCNA kijelentette hogy nem lesz kari traszfer szerverek között.. pl a szerver traszfer tönkretenné Franzt mivel még nincsenek 3 subclassos karik és s grade is ritka...

• GamerAdams007
    Tehát akkor az ADD GAME serialozáson túl vagy, és egy keretben megjelenik a Lineage 2 az Account Management oldalon, és ott van egy Activate gomb?
  • killer123
    Hogyan is kéne akkor meséld el pls.

Onnantol hogy felraktam a gépre a gamét.
  • killer123
    Igazad van de a játékban meg azt irja ki alul hogy lejárt a licensem és hosszabitsam meg.
  • GamerAdams007
    Biztos, hogy az ADD GAME opció alatt adod meg? Mert nekem inkább az ACTIVATE utáni update with serial v mihez hasonlít ez a szöveg.
  • killer123
    Már beirtam de semmi
    ugyan az hogy "That serial code does not appear to be a valid Upgrade serial code. Please verify that it was entered correctly from your Upgrade. You must purchase a separate Upgrade if you wish to use this payment option."
  • meszitibi
    Ócsón eladó 2* 210Milla Adena 210M - 18k HUF ameddig a készlet tart
  • GamerAdams007
    A 20 digites serialt oda írod be, hogy az Account Management oldalon van egy ADD GAME, és akkor oda?
  • daemonervosa
    Vegyel egy 60napos gametime cardot és ha aktivalod 90 napot ad hozzá
    Ha nem mukodik azert ne verd le rajtam :)
    szoval csak tipp
  • killer123
    Na szal tud valaki segiteni?

Megvettem a saturnban a lineage2 cronicles 5-öt.
    Feltelepitettem de amikor aktiválni akarom a játékot akkor a kártyáán lévö kaparos rész alatti kodot beirom az aktiválo oldalon és azt irja nekem hogy nem érvényes kód.
    A jétékot 4990ft-ért vettem és tutommal 1 hónapig inygenes.
    Vagy rosszul tudom???
  • GamerAdams007
    Jah, de euróba se kell sokkal többet fizetni, mert 15$ volt eddig most meg 13€, ez 250 Ft különbség, annyira talán nem gáz, még hosszabb távon sem.
  • Facek
    Vagy nemtudom lehet h lehet csalni mondjuk amerika valameik részét jelölöd meg otthonodként akkor :)
  • Facek
    Sajnos ha uj accot kreálsz már csak euróba tucc fizetni ami jóval drágább mint a dollár :(:(:(
  • GamerAdams007
    Na lehet én is visszajövök Lineage-elni... amint azt esetleg páran észrevettétek jóideje nem voltam már... NeoDancer accját nemtom visszahozni, mer nem emléxek mi volt a kérdésre a válasz... :/ FearmYAnger és DieMyDarling viszont lehet, hogy visszatér :) No meg Sheae, hogyha Teonon játszok. Remélem hamarosan lesz character transfer, mert akkor átviszek mindenkit Teonra, mert van pár millám a kariaimnál Sieghardton. Nemtom még, de lehet újat kezdek. RisingSun-ról tud valaki valamit, hogy áll most a szénájuk, meg mi hogy megy most náluk?
    No ha meglesz az új grafkártyám, és végre nem lesz minden bugos mint a szar, akkor megyek, aztán megpróbálom felgrindelni vmeik karim 40+ra és a végtelenbe tovább xD Csak kéne valami jó cucc is persze :/
  • Saccard
    ok köszi
  • xt198
    asszem 15$ (~2500-3000forint)
  • Saccard
    Ok akkor én is kiprobalom, mennyi amugy a havidij?
  • xt198
    mindenképpen érdemes, wow mellett ezt tolom és jó
  • Saccard
    Sorry a kérdésért, csak azt szeretném megkérdezni, hogy van-e megközelitőleg-e olyan jó ez a játék mint a wow? Csak, hogy wow után érdemes-e felrakni, vagy nagyot csalódnék?
  • wolf000
    Akkor az sem gáz ha mondjuk valaki 10 más valaki meg 11es krisóval jön ugye? Sajnos a 68as anakazelen nem tudtunk húzni krisót az nem csak 1 legenda? :P
  • mAilkaEVO3
    ugytom 24h a spawn ideje és igen felmegy nem kell mindenkinél lenni crynak de a lasthit grpban minenkinek meg kell lenni (akinél van cry) az Enchant your weapon questnek és 80% alatti inventori kell.
  • wolf000
    Hi srácok megtudná valaki mondani hogy lilithnek mennyi a spawn time-ja?

24 vagy 36 óra?
    + még 1 kérdés ha a last-hit partyba nincs mindenkinek krisója akkor is felmegy 1 szintet?

köszi a válaszokat
  • killer123
    lineage2 serialomat irom be bocsika nem pedig game cardot.

Szal a serial-ra irja hogy beta kulcs.
  • Padidiver
    A Noble questet csak subon lehet elkezdeni lvl 52-es subbal
    Wow Catalyst nem kicsit mérges rámKicsit kikészítettem őket muhaha.
    Csak exp-lni nemtok vele
  • gPROject
    gamecard nélkül is működnie kell, minden hivatalos játékhoz jár 1 hónap játék gamecard-tól függetlenül
    csináltál accountot a plaync-n és amikor beléptél hozzáadtad a game add opciónál a lineage2 serialod?
    amennyiben igen, adj meg egy bankkártya adatai ahol kéri és már játszhatsz is
    gamecardot még sose használtam azzal nemtom mi a baj, de még most fölösleges elhasználnod az ingyen hónap mellé, majd ha az lejár

bár lehet tévedek, de akkor remélhetőleg kijavít valaki
  • killer123
    Nos senkinek nincs 5lete??
  • Sanca
    A noblesse questek nagy reszet CSAK a subbal lehet megcsinalni.
  • xt198
    pont ugy ahogy mondod, meglehet csinalni subbal, es mind1ik megkapja
  • GamerAdams007
    jah
  • murder
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a lineage2 c4 frissíti-e magát c5-re?
  • dadas9999
    a sub karival is meg lehet csinálni a noblesse küldit? és utána mindegyik kari megkapja a noblesse skilleket?
  • killer123
    Hali mindenkinek.

Megvettem a l2-öt és akadt egy kis gondom. A game card-ra amit mellékeltek hozzá 15 napos, de sehogy sem sikerül aktiválnom.
    Már van accom de ahol be kell irni a 20 betüt mindig azt mondja hogy ez egy beta serial szám vagy már lejárt. Szal akkor most mi van cummi ezerrel????
  • killer123
    Hali mindenkinek.

Megvettem a l2-öt és akadt egy kis gondom. A game card-ra amit mellékeltek hozzá 15 napos, de sehogy sem sikerül aktiválnom.
    Már van accom de ahol be kell irni a 20 betüt mindig azt mondja hogy ez egy beta serial szám vagy már lejárt. Szal akkor most mi van cummi ezerrel????