88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Grat, grat!!!
  • ventel
    Egyenlőre csak érdeklődést akartam kelteni:)

Egyébként, sieghardt(offi)
  • GamerAdams007
    Valami olyat mondhattál volna még azért, hogy ez egyáltalán official szerverre vonatkozik-e, meg hogy Bartz, Teon, Hindemith, Sieghardt, v meiken gondoltad, mert vannak itt több szerver játékosai is.
  • ventel
    Hali!

Keresk max lvl 63( min 52) as tankot raid boss kill céljából.

Pm ventel
  • Szekijoe
    Grat
  • Endaer
    Szerintem a WinZip10-est probald, C4et, C5ot mindig azzal sikerult kitomoritenem, a tobbivel tenyleg CRC hibasnak jelolte minden mas program, de azzal mukodott rendesen, es ki tudtam tomoriteni.

Gwenhyfall, gratulalok! :)
  • mAilkaEVO3
    grt:D
  • ZsuzS
    http://www.lineage2.com/Knowledge/race_human_changejob.html

itt le van irva miből mi lesz.
  • FragStaR
    Grat neki !!
  • Gordis2k
    Gwenhyfall egy újjab magyar NEMES(Noblee) GRATUTLÁLOK!!

LVL76EE/75HE
  • phalanx
    semmi baja a winrar-nak 3.62 van a gépen ennél frissebb nem létezik... csak ez a rohadt zip amit letöltöttem crc-s, a második letöltésnél 95%-nál megállt, harmadik letöltésnél 82%-nél szakadt a net a 24 órás bontás miatt... most kezdem negyedjére
  • KABALL
    WTB MAJA CIRCLET AND GLOVES(Sealed vagy Unsealed) AND
    Soul bow HURRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
  • GamerAdams007
    én inkább a legfrissebb WINRAR-t ajánlanám :) nekem is ez volt a bajom, azzal ment
  • gPROject
    és van a tyrant meg a destro is ugye, igaz azok csak orcok :)
  • phalanx
    L2_C4_Installer.zip <---- ehhez a filehoz kéne egy crc vagy md5 sorszám
  • PhoenixKnight
    Nincsen legerősebb... De ugy nagyából az íjászok(rogue és utána hawkeye) a "legerősebbek"
    Bár nagyábol igy van a pvp: Ijász megöli a mágust, a mágus megöli a tankot, és a tank megöli az íjászt és akkor van a tőrös, gladi meg warlord akiket nem tudok hova tenni :D
    Meik szerveren játszol?
  • Ioles
    Harcos vagyok és 20-as szintű, harcosból melyik a legerősebb kaszt?
  • PhoenixKnight
    Human mystic utána wizard és utána Necro
    De necro csak akkor legyél ha tényleg szereted a mágusokat...
    Probáld ki a harcost meg a mágust alacsony szinten és aztán döntsd el :p
  • Ioles
    És pl. az alkasztokat, mint pl a Necro azt hogy fejleszthetem/érhetem el?
    Mert én csak megyek és ölök
  • PhoenixKnight
    Jah ezt akartam írni , hogy Sk az talán nem unalmas annyira
    Bár én nem szeretem a Shillien knightot mert nem jo tank és nem jó varázsló, szóval mindenben olyan félig jó..míg a DA legalább lehet jó Tank vagy lehet jó DD
    Kétségkívül Paladin a legjobb tank meg majd interludeban TK is jó lesz
    De élvezetben DA meg Sk jobb mert van esélyed 1v1 ben igy néha kereshetsz ellenfeleket hogy szórakozz
  • juzosch
    "A tankokat elég lassan lehet szintelni és 1 kicsit unalmas"

A Shillien Knight kicst kivétel. Lassan fejlődik, de az egyik legélvezetesebb kari, egyáltalán nem unalmas.
  • PhoenixKnight
    Szerintem olyan kasztok jók amiből kevés van ... :P
    pl: Tankok(Paladin/ Dark avenger /Shilien knight / Temple Knight)vagy Human warriorok(gladiator / warlord)
    Persze nem véletlenül van kevés belőlük : A tankokat elég lassan lehet szintelni és 1 kicsit unalmas(én pl Dark avenger vagyok) a Gladiator elvileg a legjobb 1v1 kari de gyakorlatba az 1ik lerosszabb mert lassú, a Warlordot sztem poén szintelni csak 1v1be nem az igazi,bár sokan mondják hogy siegen az 1ik legjobb
    Ha szeretsz hátbatámadni valakit akkor a Treasure Hunter a legjobb
    Ha a legerősebb kaszt akarsz lenni( Nc bácsi kedvence) akkor Necro legyél
    Ha meg szereted a sok futást akkor Íjász
  • daemonervosa
    Van video frintezza raidrol?
    vagy vmi durva c5 os raidvideoja :)
  • Endaer
    Sanca, bocsi!!! Ismertem, van is a vinyomon par videod. :) Sorry! :)
  • Tufa
  • Ioles
    Végül Human Fighter lettem, sztem jó, és kardot használok
  • gPROject
    akkor még M3ph1st0 nem volt a klánban(pár napja vettem be) csak DEnER
    előfordulhat, hogy találkoztál velük, mert c5 óta nem játszottam az accjaimmal sieghardton(oktober óta a franzon sem), unokatesóm Frank(Lolita) használta őket
  • GamerAdams007
    Jól emléxem ennek az Epidemic-nek az a jele, hogy egy pirosas-rózsaszínes kockába fekete E betű?
  • Gordis2k
    Nem mindegy? Megtutad belőle jelenleg 2 nagy magyar klán van.:)
  • GamerAdams007
    "Epidemic NewHope a legnagyobbak most."

Ez nekem szólt, mint középkategóriás klán kérdésemre, vagy másnak?
  • Gordis2k
    Epidemic NewHope a legnagyobbak most.

A lineage nem olyan egyszerő ,hogy lesek elf és jól duálkarddal ölök aztán szétvarázsolom a pocokot a sarokban.

DE!
    Segítek:

ORK: Harcos, nagy erő pusztitó támadások és hp királyság. Mágus nagyon nehezen fejleszthető de a lagerősebb pvp kasztok kőzé tehető mindkettő varázslatai főként másokat erősítenek vagy tömegeket aláznak gyökketőre...
    Harcos nem tol neház fejleszteni kiválo kezdő kari
    Varázsló eszméletlen nehéz fejleszteni kizárólag kitartó embereknek ellenben magas szinten atombomba.
    Elf,darkelf,ember : Harcos Törös(tipikus fejvadász kaszt) Ijász és általában egy speciális kaszt elfeknél énekkel erősíti a partit dark elfeknél tánccal és az embereknél itt találhato a pusztito Gladiátor és a tömegpustito alabárdos Warlord. ezenkívül minden kasztnak megvan a saját paplovagja (nehéz páncélos ölhetetlen ám őlni csak alig alig képes kasztja. röviden törös ilyász könnyen fejlődik warlord eszméletlen kőnnyn az erősíto kasztok csak partyban közepesen és végől a tankok társaságtól függöen de nem túl könnyen.
    Elf,darkelf,ember : Varázslo + fő részre osztható pusztitó elementál mágusok erősitő és yógyitó mágusok és végül az idézők(idézet lényekkel ölnek) és egy mindenek felet a Nekromanta egy inbalanszált idéző aki gykorlatilag a sötét energiák pusztító mágusa. A tévhittel elentétben nem a legkönnyebben fejlödő szekció. Illetve Vagy a leggyorsabban fejlődő(amenyiben mana töltö segíti) vagy a leglassabban fejlődő kaszt.
    Törpe,: csak harcos a leggazdagab ám nehezen fejleszthető kaszt. Egy aki beszerzi az árut amiből készülnek a fegyverek és egy aki összekovácsolja.

Nagyon lerövíditve ez a lineage!

Személyes megjegyzés:

Törös: Nagyon élvezetes könnyü kaszt olcsó fentartás kimagaslo harci telyesítmény érdekes képeségek(álhalál és lopakodás hátbaszurás és kivégző mozgások)

Ijjász: Redkivűl erős de igen drága kaszt jelenleg a legerőseb(egyszerü) pvp kaszt. Érsd ugy nagyábol agyon buffolod(ezek a segitó varázslatok amit a Buffer kaszt tud adni)és klikelsz esetleg hátrálsz.

Varázslo: ha van pénzed mégegy accauntra ezzel király lehetsz bárkit bárhol megölhetsz. Ha nincs meg probálhatod de sirni fogsz...

Ork: Hát ez megy és öl vagy öt ölik meg kb.

Kérlek mond el mi az amit egy játékban szeretsz csinálni és pontosabban útba igazítalak.

Esetleg hátha más is ír leírást más szemszögből.
  • GamerAdams007
    M3ph1st0-val taliztam még mikor 20as volt, és DEnER-el dualboxolt, DieMyDarling karimat én is akkor húztam Talking-on. Academy-tok van?
  • gPROject
    az alsó 4 kari az enyém a másik 2 Frankenstein-é

• gPROject
    saját klán
    nem hiszem, hogy rajtam kívül találkoztál volna valakivel :)
    igaz van benne vagy 6-7 karakter és ebből 2-3 Frank-é(Lolita) "volt", de azokat is én használtam ebben a hónapban
    lehet velem beszéltél, nem emléxem :PP
  • Facek
    hmm nem igazán éri meg max annak akinek nincsa bankártyája..
  • GamerAdams007
    Melyik az a 3?
  • GamerAdams007
    Naja, de máguson és harcoson belül is vannak alkategóriák. Pl. harcosnál: íjász, tőrös, tank, varázslónál: healer, nuker, buffer. Szal az se mindegy, hogyha mondjuk harcos leszel, akkor azon belül hová specializálódsz. Arra viszont figyelj, hogyha mondjuk kezdesz egy harcost, akkor nem specializálódhatsz minden harcos kasztba, csak abba ami a fajodhoz tartozik, tehát az se mindegy, hogy Human, Elf, DarkElf, stb leszel, ezek között nem csak kinézeti különbség van.
  • KABALL
    Hát 3 magyar klán is van amelyikhez kedved van. :)
  • Ioles
    Nemtudom eldönteni hogy melyik legyek. Harcos vagy mágus. Mind2őnek vannak előnyei és hátrányai
  • Cobra.
    Olyat kezdjél, ami neked tetszik. Varázslók egyedül is jól fejlődnek, de ha nem tetszik az a játékmód, ami varázslóhoz kell, akkor ne az legyél. Mobok ellen talán a SpellHowler a legjobb, de PvP-ben már nem az igazi.