88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
szeretnék ennyire elkeseredni :D -
Gorndor #58307 Az első értelmes válas kössz Gordi már értem... -
én a +13-as set-et adtam el 195M ért kb 1-1,5 hete -
zsííír milka köcce hogy elintézted<3
így most egy kicsit könnyebb lesz a dolgom úgy érzem:P -
"egy ICA-s csinálta a fegyót utolsó elkeseredésében"
nekem teljes elkeseredésemben sokkal durvább dolgok szoktak összejönni az is igaz, hogy pont ellenkezőleg, teljesen negatv irányba :) -
Jah főleg hogy egy ICA-s csinálta a fegyót utolsó elkeseredésében aztán véglis mégsem hagyta abba a játékot egy darabig....Természetesen amikor abbahagyta szépen eladta egy enemynek 2000~3000 usd-ért ha jól hallottam -
nézegettem a fegyvereket az off site-on és most vettem észre milyen jó dolog is lehet tőrös hero-nak lenni :)
Infinity Stinger
Increases MaxMP, MaxCP, Atk. Spd., MP regen rate, and the success rate of Mortal and Deadly Blow from the back of the target. Silences the target when a critical attack occurs and has Vampiric Rage effect. Also enhances damage to target during PvP.
-
szép kis felszerelés
-
ezt el se kezdjetek :D -
+ a sok free szerveres player
azért a wownak sokkal nagyobb reklámja volt, lineage-ről itthon szinte nem is lehetett olvasni, max valami apróbetűs részben 1-2 sort
renegeteg potenciális játékos még a mai napig nem tudja, hogy létezik ez a játék -
számold bele a kóreában élő tobbmillió l2 játékost és akkor mi nyertünk:P -
A wow is jó játék , csak a grafikája egy hoki :/
Ha l2 szerő grafikája lenne akkor amugy tuti wowoznék :) -
LineageII #58296 tök kiábrándíttó h sokkal többen WoW-oznak:D -
PFFFF kis vicces:)
Na szoval azért kell ennyi szerver mert tudod nem 200 player van mind a freek 90% án hanem 200000player de amugy 1 millio aktiv account csak nem egyszere játszik mindenki. És érdekes lenne 200k player egy szerveren...
És nem 1x es a rate ez igy nem telyesen igaz.
Pontosan arról van szó ,hogy a szerver az etalon nincs szorzó ami itt az érték azt szorozák a free szervereken 2x 4x 10x 5000x.
Tehát nincs szorzó hanem etalon érték van. Free szerverek viszonylatában 1x rate a drop spoil adena xp sp quest. -
üdv a valóságban. itt nem fogsz egy hét alatt max szintre jutni.
sok magyar meg tudtom szerint a sieghardton van. -
és ilyet lehet látni manapság DE villageben, egy fostalicska dfkljsghdfklj nevű törpe delevelel az őrökön majd pedig mennek ki spoilolni a denevéreket. az altommal nem is igen tudtam arrafele szintezni a kéttucat klóntörpétől -
Gorndor #58292 és melyiken van sok magyar? -
vagy mind2-t cserélném unsealed nm helmetre+50m :)) -
látam már 40 fölött is, de nemtom miért ilyen drága
pár napja unsealed +4-es nightmare robet/+3nm gloves/+0 nm bootsot vettem 35milláért, de nem tudom jó ár e értük
nekem nem tűnt soknak
pl. dc robet 40m alatt nem lehet kapni és már láttam 30m-ért is unsealed +3-as nm glovest vagy bootsot
nagyon össze-vissza vannak az árak
hamár itt tarunk kis apróhrdetés: wts bloody orchid/focus és clear soul bow vagy cserélém valamelyiket top a-grade one handed mage weapon-ra -
Sanca #58289 Az miert olyan nagy szam? Mennyi sieghardton a maj light amugy? Mert hogy nalunk olyan 30m, de par honapja meg 20m volt. -
a cipot 8 millaert vettem :)
helm meg kesztyu még vár a nagy kapásra ::) -
KABALL #58281 Nekem miért nincsen sose ilyen mákom? 
Eddig csak magamat sikerült 1szer le scaneleni.
Pedig ugy kezdem a napot hogy pia,ugyzárom hogy piac,meg közbe egy kis piac....
-
nm helmetet vagy recit vennék óccsón :)
pm riverdesouza, ha valakinek van eladó -
megyek ss ert giranba erre mit látok ?!
20 milláért Majalightot /unsealed/ :)
1 ezred másodperc volt mig behuztam es leokéztam :9 -
WOOHOO sikerült?:D GRAATZZ:DDD
JAJA tegnap kb 1 kor keresett Agnate hogy hun a pécsÁ-ba vagy :D mondtan neki, hogy hát kb 1 órája alukálsz. asszondja hijjalak fel:D há' mondom nem ugy megy az holnap suli stb ( RL > L2 ) mondja ok mondjük meg neked dobhacc a Drac ért:D -
aludj rá egyet aztán majd ugyis megváltozik a véleményed... :D -
itt csak a "rácok, nem unjatok f1-f5ig nyomkodni billt orakig szaro par%ér?" kuszobolod ki , egészenmás a helyzet ha van egy jokis party, raid, stb, a levelezés nemcsak abbol all hogy 4 5 db mobot utsz orákon át és várod a szpóóónt :) -
Hydroceph #58275 bazze de akkor mi értelme egésznek?
ennyi erovel ebayen veszel egy accountot subos karikkal rengeteg penzel, e sakkor nem fizeted havidijat honapokig h tudj botozni, hanem megveszed, karit atnevezed es tolod vagy mittomen :D igy is hulyeseg, mindegy en pk ftw -
Erre van az ingame bot kérlek :) -
Hydroceph #58273 srácok, nem unjatok f1-f5ig nyomkodni billt orakig szaro par%ér? minden nap, minden nap ugyanazok a skillek, minden nap ugyanott, kicsit uncsiva valt szamomra... -
Ezesetben én kérek elnézést :=/
Mi alapon sorsolnak? -
?
wtf :P -
OOMMFFGG!!!!
Imádom ezt a klánt most nyertem egy Drac LEather Armort!!!!
Köszönöm Exp istene!!!! -
Figyi egy probléma van veled hogy te ezt kiszámoltad és ők sztem ennyire nem számolják ki pontosan a dolgot csak csinálják ezerrel aztán lesz ami lesz vagy bann avyg nagy zséé nekik ez a lényeg!Nem kell sztem ennyit számolgatni ők sokkal egyszerűbb emberek:D -
csak ugye nem közvetlenül a farmer dja el hanem abbol kb fele vagy mégtöbb lejön mire te megkapod.. :/ -
erről van szó, ha pl 20 low level törpét futtat egy gépről az majdnem ezer dolcsi haszon havonta
-
logikus, de én a low level törpéken vagyok fennakadva.
------
nah nézzünk egy kis számolást hamár ugysincs szerver. :)
lvl 20 folotti törpe gludio mellett mindig van , tegyük fel hogy ratman warriort ol ami ugye pont megfelelő.
Ha megöl percenként 4-6 ot ,/mert ugye nincs nála semmi az égvilágon/
tegyük fel hogy percenként 4 bol esik is pénz, mivel a mob 122-208 adenát droppol, nézzünk átlagot, tehát 165 adenát/mob ami ugye 4*165 660 adena percenként , ehhez hozzájön a spoil amiben lényeges talán az animal bone, 1/3 as arányú droppja, mondjuk a 6 bol esik 2 bone , aminek a piaci értéke 900-1200 kozott mozog szoval legyen 1100/db.
Összesítve az 2200+660 = 2860 adena/perc.
Ha 24/7 ben öl akkor ugye az hetenete 168 óra havonta /30nap/ 720 óra, ha beleszámoljuk a delevelt meg a pakolást akkor kb 680-700 oróra jön ki.esetünkben legyen 700 óra!
700 óra = 42000 perc
42000 perc alatt pedig 120,120,000 adena /~120milla/
100 forint az nagyjából 1milla adena tehát 12.000 ft ot azaz ~63$ t keres amiből ugye 15 $ az account tehát 48$ marad.
Lássuk be ez nem nagy haszon tekintve hogy nagyon a MAXIMUMokkal számoltam , amiben ugye nincs benne a fulldropp, meg a keddi leállás valamint a különkböző szirszarok, szoval a cégek miatt elég kevés jut a farmernek.
Összegzés: lehet farmolni low levelen is, csak kisebb a haszon. talán ha több 10 accounttal tudja tolni akkor még szépen nyereséges is lehet :) -
Nemtom velem nár volt olyan hogy ránk loggolt MOS-ban egy bot csapat ami elég érdekes mert oda meg csak 70+ de inkább 75++ jár főleg ssnélkül.
És sztem nem azért botol hogy az accját be tudja fizetni hanem azért hogy amit elad és kap belőle adenát azt utána szépen eladja jóval drágábbért. -
Pedig nekem mégis az az érzésem hogy nem jaredi volt az első :)
-------
Nemláttam high levelen botokat amugy kb 1 honapja, aminek gondolom az az oka hogy nem járok olyan helyen :)
-------
Elkezdtem számolgatni, saccolgatni és nekem mindig ugy jött ki hogy egy 40 alatti törpe nem tudja megkeresni a 15$ t sem , szoval az account árát sem termeli ki , nemhogy a nyereséget... de tuti elb***ok vmit szoval ha valaki aki tudja a választ és végezne egy gyors számolást azt díjaznám.
Mert lowlevelen láttam egy rakás brigandinos törpét akik csapatták,szoval ezért nem értem a dolgot !
sry am a nab , :/!%/!%/
-
A botok delvlik magukat. Nekik nem cél a 80 mert akkor csökken a droprate.