88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• B@lu
    wow gratz

Mindenkinek kellemes hetveget kivanok, en is megprobalom elutni az idot egy ceges konferencian egy Bbalatoni wellness hotelben
    viszlat szombat este !!!
  • Szekijoe
    Gratz!
  • Sanko
    fogadjunk, hogy megint Jaredinek lesz elöször az új cuccokból....biztos nem veszi igénybe a GM kapcsolatát, bár lehet a legutóbb túlköltekezett mikor visszavette a bannolt karit.
  • Sámán
    Gratula csítter!
  • ZsuzS
    egyedül a nightmare ad +2int-et.de annál már jobb a sebesség amivel kasztolod.ha nagyon kell a skill enchantnál tudod a powert növelni 1 skillnek de azt sem éri meg.
  • ZsuzS
    grat
  • BaalKain
    Nah remélem sikerül linkelni a képet :)
  • Inferno
    1. Mflex HQ™
    2. Nem tom
    3. A Pc-s játékoknak leáldozott
    4. World of Warcraft
    5. Ouverture facile
    6. Partyarcok
    7. Ki van fent legtovább?
    8. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)<--- ilyet is ritkán látni :D
    9. Arsenal
    10. Battlefield 2
  • daemonervosa
    Kihalnak a farmerek:)
  • nubyy
    Nem, tényleg elég gyenge mostanában...
  • Nethyrrea
    lehagytad az idézőjelet a kihaltról :D
  • nubyy
    Sh :(
  • Kurgal
    Ez melyik szerver? Elég kihalt a város a képen.
  • Gorndor
    Csak én mondtam hogy nálunk nincsenek ilyen puccus PC boltok :)
  • GibboRamone
    De termeszetesen nem egy Orc Fighter kezeben screeneltek le, h lassunk is belole vmit...
  • xt198
    ezek a fegyók régebben voltak linkelve, és angolul ráadásul asszem :)
    de azért jók ^^
  • GamerAdams007
    CD-Galaxis-ban is lehet kapni, bemész a boltba és aszondod Lájnédzs kettőt akarsz venni, és kapsz.
  • Padidiver
    jaja már megtörtént
  • daemonervosa
    az uj bownak 11 kevesebb a Patk ja mint a draconicnak...
    mivel A grade egy laza overenchanttal elég durvákat lehet kihozni belőle pláne ha lesz focus SA :)

legalább lemegy a soulbow ára :)
  • PhoenixKnight
    AZ új kék kard is jó(a fighter nem a mystic) meg a piros is
  • Sámán
    Nekem 1-2 kifejezetten tetszik -pl az a piros furcsa kard vagy az a Süsü karom elf lányka kezein
  • Sámán
    Walker-júzer-csítter-Gugger, büszkélkedhetnél nagyobb zsákmányokkal is ha vissza jönnél hentelni
  • Gorndor
    Ezer hala mar uton is van jatek ^^
  • phalanx
    itt egy másik
  • Gorndor
    a galaxinetnél nem lehet megrendelni nem teszi a kosárba :( ott mégse lehet kapni nálunk meg media markt stb nincsneke :(
  • Gorndor
    köszi mndenkinek azthiszem megrendelem a galaxinetbol
  • Facek
    jha... a legtöbbje egy másik fegyver koppintása, keverése vagy ha valami új az meg szarul néz ki
  • ventel
    Hát egyszerű, a monstani lesz a low S grade és jön majd a .. middle + top S :)
  • ventel
    Hát:
    Láttam multkor Tescoban is, ha meg jon a csomaküldős megoldás is,szerintem jo a kulfoldi is.
  • daemonervosa
    Vmi olyasmit irt hogy lesz uj a grade
    például eddig volt carange bow/low A/ meg SB /high A/ és most a soulbow lesz a /middle A/ és jön egy high A ami durvább mint a mostani A, csak az a gond hogy akkor az S grade egy kicsit gagyi lesz, foleg az uj focusos ijj miatt :/
  • gPROject
    media markt, legalábbis a szolnokiban árultak nem olyan régen, de ne az eladókat kérdezd, mert azok csak a wow-ot ismerik :)
  • phalanx
    http://www.galaxisnet.hu/ncsoft.php
  • Gorndor
    Ha van valakinek egy felesleges acc-ja az tudna nekem irni egy mailt
    [email protected] előre is köszi
    És ha valaki abba tudna segíteni hogy Magyarországon hol lehet emgvenni a játékot azt is írd meg vagy ide köszi
  • gPROject
    vennék som vagy fds fegyvert magic powerrel, ha esetleg van valakinek eladó, unsealed nm helmetet is, még mindig ^^
  • gPROject
    Miért kell egyre gázabb fegyvereket belerakni a játékba? :(
  • ventel
    Lineage2.com-->My account -->Login -->Store(menu bal odalt) --> Valaszd a lineage2 reszt:
    -----Buy the game from various online retailers /kapszdobozt
    -----Buy the game instantly (retail code online, download, no box) /nemkapszdobozt

• Gorndor
    És hol tudnám megrendelni a játékot?Seholse találtam :(
  • ventel
    Vissza olvastam mit irtam, :)) valahogy nem megy a gépelés a meló helyről, sorry.
  • ventel
    de OL az debuffol, meg CP tolt, amihz nem kell Cspeed, nem? Inkabb Matak, hogy befogjak az ellent, az atkok.
  • Szekijoe
    Mostanában a Plaync osztogatott ingyen accokat nézd meg nem -e tart még az akció. Vagy esetleg valaki itt rádpmezik hogy van felesleges acca.