88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
wow gratz
Mindenkinek kellemes hetveget kivanok, en is megprobalom elutni az idot egy ceges konferencian egy Bbalatoni wellness hotelben
viszlat szombat este !!! -
Gratz! -
fogadjunk, hogy megint Jaredinek lesz elöször az új cuccokból....biztos nem veszi igénybe a GM kapcsolatát, bár lehet a legutóbb túlköltekezett mikor visszavette a bannolt karit. -
Gratula csítter! 

-
egyedül a nightmare ad +2int-et.de annál már jobb a sebesség amivel kasztolod.ha nagyon kell a skill enchantnál tudod a powert növelni 1 skillnek de azt sem éri meg. -
grat 
-
BaalKain #58382 Nah remélem sikerül linkelni a képet :)
-
1. Mflex HQ™
2. Nem tom
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. World of Warcraft
5. Ouverture facile
6. Partyarcok
7. Ki van fent legtovább?
8. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)<--- ilyet is ritkán látni :D
9. Arsenal
10. Battlefield 2
-
Kihalnak a farmerek:) -
nubyy #58379 Nem, tényleg elég gyenge mostanában... -
lehagytad az idézőjelet a kihaltról :D -
nubyy #58377 Sh :( -
Kurgal #58376 Ez melyik szerver? Elég kihalt a város a képen. -
Gorndor #58375 Csak én mondtam hogy nálunk nincsenek ilyen puccus PC boltok :) -
De termeszetesen nem egy Orc Fighter kezeben screeneltek le, h lassunk is belole vmit... -
ezek a fegyók régebben voltak linkelve, és angolul ráadásul asszem :)
de azért jók ^^ -
CD-Galaxis-ban is lehet kapni, bemész a boltba és aszondod Lájnédzs kettőt akarsz venni, és kapsz. -
jaja már megtörtént -
az uj bownak 11 kevesebb a Patk ja mint a draconicnak...
mivel A grade egy laza overenchanttal elég durvákat lehet kihozni belőle pláne ha lesz focus SA :)
legalább lemegy a soulbow ára :) -
PhoenixKnight #58369 AZ új kék kard is jó(a fighter nem a mystic) meg a piros is -
Nekem 1-2 kifejezetten tetszik -pl az a piros furcsa kard vagy az a Süsü karom elf lányka kezein 
-
Walker-júzer-csítter-Gugger, büszkélkedhetnél nagyobb zsákmányokkal is ha vissza jönnél hentelni 
-
Gorndor #58366 Ezer hala mar uton is van jatek ^^ -
itt egy másik -
Gorndor #58364 a galaxinetnél nem lehet megrendelni nem teszi a kosárba :( ott mégse lehet kapni nálunk meg media markt stb nincsneke :( -
Gorndor #58363 köszi mndenkinek azthiszem megrendelem a galaxinetbol -
jha... a legtöbbje egy másik fegyver koppintása, keverése vagy ha valami új az meg szarul néz ki
-
ventel #58361 Hát egyszerű, a monstani lesz a low S grade és jön majd a .. middle + top S :) -
ventel #58360 Hát:
Láttam multkor Tescoban is, ha meg jon a csomaküldős megoldás is,szerintem jo a kulfoldi is.
-
Vmi olyasmit irt hogy lesz uj a grade
például eddig volt carange bow/low A/ meg SB /high A/ és most a soulbow lesz a /middle A/ és jön egy high A ami durvább mint a mostani A, csak az a gond hogy akkor az S grade egy kicsit gagyi lesz, foleg az uj focusos ijj miatt :/ -
media markt, legalábbis a szolnokiban árultak nem olyan régen, de ne az eladókat kérdezd, mert azok csak a wow-ot ismerik :) -
http://www.galaxisnet.hu/ncsoft.php -
Gorndor #58356 Ha van valakinek egy felesleges acc-ja az tudna nekem irni egy mailt
[email protected] előre is köszi
És ha valaki abba tudna segíteni hogy Magyarországon hol lehet emgvenni a játékot azt is írd meg vagy ide köszi -
vennék som vagy fds fegyvert magic powerrel, ha esetleg van valakinek eladó, unsealed nm helmetet is, még mindig ^^ -
Miért kell egyre gázabb fegyvereket belerakni a játékba? :( -
ventel #58353 Lineage2.com-->My account -->Login -->Store(menu bal odalt) --> Valaszd a lineage2 reszt:
-----Buy the game from various online retailers /kapszdobozt
-----Buy the game instantly (retail code online, download, no box) /nemkapszdobozt
-
Gorndor #58352 És hol tudnám megrendelni a játékot?Seholse találtam :( -
ventel #58351 Vissza olvastam mit irtam, :)) valahogy nem megy a gépelés a meló helyről, sorry. -
ventel #58350 de OL az debuffol, meg CP tolt, amihz nem kell Cspeed, nem? Inkabb Matak, hogy befogjak az ellent, az atkok. -
Mostanában a Plaync osztogatott ingyen accokat nézd meg nem -e tart még az akció. Vagy esetleg valaki itt rádpmezik hogy van felesleges acca.