88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
    reflections be van kapcsolva? lehet attól, még nempróbáltam nagyon
  • nubyy
    Az mitol van, h ha setaloval akarok belogolni akkor nem engedi beirni az ID-t es a PWD-t?
  • FragStaR
    Lehozod a konzolt "~" vagy "0" es beírod, hogy /r_ext_compiled_vertex_array 1 majd újraindítod a játékot vagy nyomsz egy /vid_restart -ot és jó lesz!
  • Romel
    Igen, de jó. És hogyan sikerült ilyenre varázsolnod? :P
  • fr0z3n
    hali, valaki tudna adni egy linket fileplanet-en kivul ahonnet normalis sebessegel le lehet szedni l2 c5-ot?
  • phalanx
    nekem ilyen
  • Gordis2k
    Jóóókis családi vita):
  • Romel
    Lenne egy kérdésem: Miért nem ILYENa víz a játékban, ha maxon van minden??? Vagy ezt konzolparanccsal lehet csak bekapcsolni?
  • PhoenixKnight
    Ééés végre beléptem az 5x esek klubjába :P
  • Sirch
    Egy picit szigorítottak a GG beállításain. Valószínű fut a gépeden valami alkalmazás, vagy folyamat, amit a GG hack- vagy cheat-proginak érzékel, és lelövi. Mivel azt mondod, ilyenkor újraindul a géped, valószínű, hogy valami rendszerfolyamatot állít le, ami elengedhetetlen a Windows működéséhez. Ajánlom a winUpdate-et, nagy valószínűséggel megoldja a problémádat még azelőtt, hogy a GameGuard szerver üzemeltetői kijavítanák saját hülyeségüket.
  • nubyy
    Itt vannak fent: http://www.billbrownmusic.com/
  • Kori
    a játék zenéit mp3-ban honnan lehet letölteni?
  • GamerAdams007
    check files-t nyomj neki
  • tomi85
    Más progi megy, L2 nem... De furcsa mód akkor is megy, amikor a Guardot nem engedem fel... ha felengedem, akkor hal el
  • daemonervosa
    fogós kérdés xD
  • Prof William
    Indítom a L2, bejön a Lineage felirat a kötelkető képpel majd nem csinál semmit a gép. Mitől lehet ez?
  • Nethyrrea
    egy kérdés. officialon játszol?
  • Cobra.
    Tomi ha a játék újrarakása sem segített, akkor valami nagy gubanc lett nálad. Más programok mennek rendesen?
  • fr0z3n
    hat szerintem tokmindegy
  • Padidiver
    Nem törlik az összes kari megmarad csak egyszerűen leblockolják az accot és nem tudsz belépni vele többet....
  • tomi85
    Ehhez hogy jön a ban? Sztem azt mára írták, de most itt mi van nálam?

Segítsen vki! Tegnap megszakadt a netem, így a játék kilépett! Visszalépésnél az Nguard be akart jelentkezni, megengedtem. Ezután a kis bejelntkező ablakocska után nem a belépéses ablak jön, hanem a monitor kikapcsol, gép lefagy. Ha nem engedem az Nguard-ot, akkor belépőablak feljön, de kiírja, hogy frissíteni kell. Mit tegyek? Játékot újraraktam, nem segített, vga drivert újra raktam, nem segített, directX-et újraraktam, nem segített, új system mappát raktam, nem segített, új host file-t szereztem nem segített! Segítsetek, mert Klán quest lesz a hétvégén, és amúgy is kellene a játék! Köszike!
  • Sorbon
    Ez official (fizetős) server, és vannak bizonyos szabályok amiket be kell (kéne) tartani. Többek között ilyen szabály az is hogy nem szabad walkert használni. Aki használja felvállalja annak a lehetőségét hogy bann-t kap (azaz törlik az adott accounton lévő karaktert.) Remélem így már érthető..
    Ruby pedig nálad akartam SOM-ot craftolni...
  • tomi85
    mi az hogy van bann?! Ezt most nem értem... Tört serveren? Vagy mi ez, fejtsétek ki bővebben pls!
  • phalanx
    nekem is így volt, engem is utólag bannoltak
  • FragStaR
    Minden pénteken este 7-8 felé van bann mostmár
  • tomi85
    Segítsen vki! Tegnap megszakadt a netem, így a játék kilépett! Visszalépésnél az Nguard be akart jelentkezni, megengedtem. Ezután a kis bejelntkező ablakocska után nem a belépéses ablak jön, hanem a monitor kikapcsol, gép lefagy. Ha nem engedem az Nguard-ot, akkor belépőablak feljön, de kiírja, hogy frissíteni kell. Mit tegyek? Játékot újraraktam, nem segített, vga drivert újra raktam, nem segített, directX-et újraraktam, nem segített, új system mappát raktam, nem segített, új host file-t szereztem nem segített! Segítsetek, mert Klán quest lesz a hétvégén, és amúgy is kellene a játék! Köszike!
  • GibboRamone
    Nagyon sajnalom ami tortent. Kedvenc torpim voltal. Remelem osszefutunk meg vmi mmorpg-ben a jovoben!!!
  • ventel
    :(((
  • Dallie
    Ruby, 1 vagy 2 hete? De miért használtál?:( Tudod jól, hogy már vagy 2 hónapja folyamatosan tisztogatnak:(
  • xt198
    ugye nem kaptál bant mailka?
  • fr0z3n
    csak azt nem ertem mier most lettem bannolva mikor 1 vagy 2 hete hasznaltam utoljara OOG-t :(
  • mAilkaEVO3
    Sráácocok egy nagyon fontos dologra szeretnémismét felhivni a figyelmeteket

OOG-Walkert SENKI ISMÉTLEM SENKI NEEE HASZNÁLJON OFFICIÁLON:(((( OOG = BAN
  • Sámán
  • mAilkaEVO3
    buzzzd :(
  • fr0z3n
    hello mindenki
    sajnos elerkezett szamomra is a veg ideje elert engem is a "vegzet kalapacsa" bannolva lettem. RuByCa nincs tobbe. DE! szeretnem megoszonni mindenk a jatekelmenyt akivel volt reszem benne! es sok sikert kivanok mindannyiotoknak aki meg megmaradt sziasztok!
  • mAilkaEVO3
    yup jó :D Live most aktuálissan használt csak updatelni kell még PTS szokottlenni de az a PublicTestServer ami reméljük nemsokára jön :D
  • Prof William
    Lineage 2 C5 Live clientet töltöm. Ez jó vajon? Nem akartam a fileplanetról szeni, valamiért iszonyú lassú nekem...
  • gPROject
    lvl55 sh lfg
    lvl61 aw lfg
    ^_~
  • dadas9999
    24 óráig ne csinálj semmit, mert akkor megint elindul a 24 óra várakozási idő. jártam én is már így csak én elrontottam és egyből bannolt hogy csalok :)
  • ulrik
    oké, akkor egyenlőre várunk, köszi