88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ez de szar siege volt
-
megnézém én is akkor majd holnap úgy hogyha kikapcsolom, nekem be volt kapcsolva az is -
szerintmem meg így sokkal élethűbb a grafika mint ha be lenne kapcsolva az élsímítás.... sokkalta szebb a víz.... -
él simítást legközelebb kapcsold be hamár full grafiról beszész, mert így csúnya
-
tessék az én vizem :)
-
akkor minnyárt csinálok az én vizemről képet :) -
én csak azt vettem maxra ami a víz minőségét növelte a többit nem, mivel az volt a lényeg... egyébként meg semmivel nem tűnik jobbnak a tied mint az én 9600-osom -
a kép lemaradt 
-
GamerAdams007: nem felvágásból de egy ati 9550-el full grafikán...
-
ErrOrHUN #58515 Meoh pm me itt ha vagy, C-s tőrös rucit kérném el -
aalat #58514 Hali!
Én a teonon játszom már egy ideje (lvl54 sk), van is egy kis klánunk, de kevesen vagyunk.
Mindenki magyar a klánban, de mivel iyen kevesen vagyunk (6 fő), a többiek elég inaktívak.
Általában 2-3 ember van fennt egyszerre, és ezen kéne változtatni.
Szeretném kérni, hogy aki aktívan játszik a teonon, írjon nekem itt, vagy játékban ( Kormika a nevem ), hogy esetleg megismerjük egymást, alapítsunk egy nagyobb klánt, hogy együtt lehessünk.
-
L2 client is based on the Unreal Warfare Engine, so it makes it easy to open some doors.
1- When building warfare bin, there's an option do disable the console object, and btw they also changed its name to L2Console.
That dumb fellows from NCSoft forgot to close the Log window and they left a door to the game console.
To open it just run L2 with the following parameters or create a shortcut to L2.exe with the follwing target:
"c:\Lineage II\System\L2.exe" -log
You will notice a Log window will open too, and you can use that log window to send console commands to the game.
It also accepts Unreal Script too. -
van konzol mivel unreal engines a játék. régen csítelni is lehetett vele -
ne légy láma :D ez nem FPS :D nincs console (szvsz) :D -
ulrik #58510 Üdv!
nah müxik végre az acc.
tudna vki server-t ajánlani melyikre érdemes menni?
hol van több magyar stb, thx -
Koviking, nem szeretem magamat ismételni, de:
"Egy picit szigorítottak a GG beállításain. Valószínű fut a gépeden valami alkalmazás, vagy folyamat, amit a GG hack- vagy cheat-proginak érzékel, és lelövi. Mivel azt mondod, ilyenkor újraindul a géped, valószínű, hogy valami rendszerfolyamatot állít le, ami elengedhetetlen a Windows működéséhez. Ajánlom a winUpdate-et, nagy valószínűséggel megoldja a problémádat még azelőtt, hogy a GameGuard szerver üzemeltetői kijavítanák saját hülyeségüket." -
Lehet memóriahiba is, a játéknak elég sok kell (ha esetleg túl kevés swapfile van engedélyezve, talán még az is okozhatja). Jó lenne, ha leírnád, hogy mit ír ki a Windows a lefagyáskor. -
az egyik freeszerver oldalán olvastam hogy a gameguard csinalt kékhalált...
töröld le, update, ugy probald? -
próbálj startképernyőn egy full checket nyomni neki, hátha. tűzfalat nézd meg be van-e kapcsolva, esetleg valami nemszereti (némelyik vírusirtónak is van tűzfalfélesége), esetleg ha van akkor router beállításokat megnézni, több ötletem nincs. -
Nah megsiege-ltük Franzon Aden-t...136-an voltunk és nem bírtunk el au olvasóteremben lévő guardokkal...2 óra eredménye -15% :P
Nembaj, majd legközelebb -
cicanilla #58504 Játszottam előtte free szerveren pár napig a C5-ös gamestaros verzióval, de a játék telepítése előtt kitöröltem a host file-ból amit beírtam előtte a free szerver miatt. Holnap rendszerújratelepítés és meglátjuk :) majd írok, hogy megjavult-e :) remélem :) -
koviking #58503 De ugyanilyen hiba jelentkezett már nem fizetősön is nekem és ott se tudtam kijavítani :S. -
koviking #58502 Még játszani se sikerűlt belépnem de az lenne. -
első kérdés: hivatalos fizetősön játszol? -
koviking #58500 Sziasztok!
Lenne egy válaszra váró problémám: Mikor beakarok lépni a játékba kék halál , semmi féle hibaüzenet vagy valami célzás arra , hogy mi lehet a baj. E hiba kijavítása végett újra rakatam eddig 4X a játékot 1X a windost 1X videokari drivert scan disk-et nyomtam töredezettséh mentesítettem és láss csodát még mindig kék halál. Kérlek segítsetek ez így nagyon gáz :(.
Előre is köszönöm bb -
még mindig él a kérdés, hogy hozom be a konzolt? :D -
A HOST nem módosítja az update-csatlakozás IP címét. -
KABALL #58497 Ez elött teljesen véletlenül nem jácottál,valamiféle "free" serveren?
Mert ha igen akkor a Host miatt nem tucc feljönni. -
cicanilla #58496 Pedig már szolgáltatót akartam váltani emiatt... létezik, hogy két napja nem jó a szerver? Azóta hiába próbálkozom... meglátom, hátha a rendszertelepítés segít. Muszáj lenne megoldást taláni, mivel már ketyeg a 60 napom is... addig is próbálgatom szorgalmasan :) köszi a tanácsokat mindenkinek :) úúúúgy szeretnék már játszani! :) -
Romel #58495 Köszi, majd kipróbálom! :) -
cicanilia ha mikrohullámosneted van,és 512,avval semmi baj
,ne legyen tüzfalad aktiv,és semmi gond nemlehet,lehet,h. magában a szerverükben van a gáz,várjál picit,és probálgaszsd
-
cicanilla #58493 A tűzfalat már kikapcsoltam, a rendszert még nem próbáltam újratelepíteni, de most az következik... azzal nem lehet gond, hogy mikrohullámos 512-es sebességű a netem? -
aalat #58492 Sziasztok!
Magyar játékosokat keresek a teonon.
Ha játszik ott valaki, írjon lécci. -
tűzfallal próbálj okoskodni
-
probléma nálam is előfordult néha megoldás : rendszer ujrarakása -
cicanilla #58489 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség... megvásároltam a gyári c4-es lemezt, feltettem a gépre, majd katt az ikonra, de nem frissít... az automatic update ablakot behozza, de rögtön jön is rá egy hibaüzenet, amit ha leokézok, eltűnik az egész... a hibaüzi: The connection to the update server has been terminated. Mi lehet a gond? Tudna valaki segíteni? Légyszi :) -
LineageII #58488 nekem is 9600 xt-m van:D nagyon jó kártya:) -
Közepes grafikai beállítások mellett az én új grafkártyámon (Sapphire Ati Radeon 9600XT) ilyen:
Ha maximumra állítom a grafot akkor meg ilyen:
-
én nem :/ -
és hogy hozom le a konzolt, ha megnyomom a 0-át, akkor beírja hogy 0.
:S help me plox :P