88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Milyen tűzfalt használsz, illetve van-e routered? -
cicanilla #58643 c5 kliens leszedés megoldódni látszik, ha úgy sem megy a dolog, visszatérek Hozzátok a szokásos kérdéseimmel, bár remélem, erre nem lesz már szükség... -
dee, elmondtam hogy a c5-ös klienst a spawnpointról hogy tudod leszedni, 2 kattintás és nem kell regelni sehol :) -
aham koszi :) -
szio!
nem a dinamikus ip nem gond. Az van hogy minden kedden 2 órás karbantartás van és azért nem tudott csatlakozni az update szerverhez olyankor irja ki azt amit irtál. 19-19:30 után próbáld még állnak a serverek.
ui:
asszem én a mai napot kihagyom :( golod volt most értem haza és ideJe aludni hamár az elmult 28 órában nem tettem meg :D -
cicanilla #58639 A Gamestar decemberi számának melléklete volt egy dvd, azon volt a két hetes trial verzió, arról töltöttem le a klienst.
Kedves Laths! Én letölteném, ha tudnám, hogyan kell... el tudnád magyarázni priviben, milyen programmal és hogyan szedjem le? A DC++ kell hozzá, vagy melyik program? Segítesz? -
Hmmmm akkor en tudtam rosszul.Par hete nekem ugyanigy nezett ki ha anyammal dumaltam l2 kozben :)
-
még mindíg áll az ajánlatom h letöltheted tőlem az updatelt klienst... -
Az amit látott az ingame friends beszélgetés, ami azt jelenti h online volt az adott ember... -
melyik újságban volt kliens???? -
Tudtommal Empik teljesen felhagyott az L2-vel .
Amit lattal a screenshoton,az ingame msn hasznalat kozben. -
cicanilla #58633 Mindenkinek, aki eddig segített:
Az újság dvdjéről végre feltöltöttem a klienst, mégis sikerült, ennek ellenére nem müxik a dolog, a hibaüzi ugyanaz... A feltöltés képernyőn megjelenik egy connection failure felirat, majd rögtön azonnal rajta a windowsos The connection to the update server has been terminated... az nem lehet-e a gond, hogy a netkapcsolatom olyan, hogy dinamikus IP címek vannak, az internetbeállításoknál nincs fix IP beírva, csak amit automatikusan talál a gép. -
PhoenixKnight #58632 Nuker az 1ik legjobb grindelő 10xer gyorsabb mint 1 tank , jobb 1v1 ben
dadas: volt már varim és tudom hogy kihal hamar szörnyektül.. ezért vagyok tank emrt ezt a dolgot utálom
mass pvp be meghal hamar a vari de viszont 1v1 be ő az 1ik legjobb
1 mindig varit huzó ember meg azért kezdene el sírni hogy mien lassan szintel és sebez pvpbe
-
optionsba game fulnel, kapcsold ki a game padot. -
húzd ki a kormányt/joystickot/gamepadot, az megoldja -
Olyasmi mint L2, csak sajna nincs brez 

-
srácok lenne 1 problémám. most kezdtem el a lineage-t, de a kamera, egyfolytába forog, és felölnézetbe megy. akárhogy huzom lefele vagy oldalra a jobklikel, ugyanugy visszamegy, és egyfolytába pörög pörög, és már nagyon szédüök :D vki pls help -
mijaza mentőset? -
Amúgy betörtem 2 som-ot, most inkább gyűjtögetek Vipi cuccaira és sosenemtöbbet60%
-
Most ilyen mentőset játszok (kell a kess) meg tanulgatok (végülis vizsgaidőszak van vagy mi a szösz?!) 
Amúgy xp-zni őszintén? 1-1 buffra ugrom be, de akkor amihez épp kedvem van -egy kis paci, egy kis tőrözés, egy kis nyilazás, egy kis kardozás, kicsi vazsi, netántán egy kicsi spoil -egyik karim sem tép ezerrel a 80felé, de ha kicsit több időm lesz...
-
WTS: mana burn, mana storm,clarity,major heal, major group heal, summon cursed bones, SB
ha kell akkor ingame PM meh
da3m0n3rvosa -
Vipííííííííííí
Xp-zni mivel szoktál? régen láttalak
Nekem kellene ES ostrom előtt 1 orától ostrom végéig, Vagy SE, huh lényegében nekem mindegy meik
Csak legyen feliratkozva Dawn-ra. És legyen nála courge scroll
Mikrofont/fejhallgatót mikor szerzel?
Ha partyzni van kedved megtalálsz!
-
Gordi felre ertettel, cinikus probaltam lenni. Bar teny, hogy 1 full buff ijjasz(BD,SWS,PPes warlock) kokemeny, de aze 1 full buffos nuker is oszt szepen dmgt, es nem tudsz arrol meggyozni , hogy szegeny nukerek milyen gyengek. Nukerek meg mindig erosek, igen vege mar a C3-C4 kiralysagnak, kicsit balanszalva lett a dolog. Jo pelda erre, MB es EL.Prot.ban X2k 9500dmgvel szakitott darabokra:P Es ne az olimpiat vedd alapul, mert akkor a legerosebb kaszt a jatakben a PP lenne... Avval van bajom, hogy tul overpowered mar mindenki. -
L2-ben sohasem az egyenlőség volt a cél! 

Az összes healer sírhatna hogy őket meg aztán mindenki más legyakja pvp-ben
és nerfet minden más kasztnak!!!! 
(olympia más tészta)
Persze ha lenne recept a "legerősebb karira" úgyis mindenki azzal tolná -és mégse...
-
Erre a pvp dologra annyit tudok mondani hogy....Általában vazsik egyedül mennek pvp-zni ha megfigyeled és általában egy nmy kb 30 másodperc persze akkor közbe még egy cigire is rágyújtasz!A másik...
Amíg ICA-nak íjász grp-jai vannak méghozzá minimum 3 darab addig csak ő rájuk kell koncentrálni és én ezt el is ismerem és így van jól ráadásul pvp-ben Melee vel mondjuk egy tőrössel nemtom hogy ölsz meg egy necrot aki simán slow-ol esetleg anchor és akkor jól kiröhög vagy pedig magic critical!szal lehet hogy ez amit leírtál ezt ők is így gondolják de az biztos hogy nem így néz ki játékon belül olympia meg sztem egy kicsit más tészta... -
Sanca #58619 Ugyan ugy nem fognak skilleket hasznalni az archerek. -
Sanca #58618 En archer utan kezdtem nuker subot, es sokkal, de sokkal gyorsabb a fejlodes, legalabbis az volt, most nem tudom.
Mondjuk unalmasabb class az tuti -
jah majd többet skilleznek az arcserek meg str-re lesz nyomva minden :) -
archer pwnz, nemvéletelnül kezdtünk fullbuff-archer-uber-power partyt :)
Amugy szerintem is jót fog tenni DW/doF nerf . -
dadas9999 #58615 egy mindig harcos karit húzó egyén kezdjen el egy varit.
ő fog legjobban sírni amikor 1 gyenge szellőtől is elfekszik, állandóan meghal ha véletlen 2 mob ráugrik. varázslós mob egy lövésből leteriti.
siegen, masspvp-ben az elsők közt lesz aki meghal.
sps még a mob elől sem tud elfutni mert a mob gyorsabb nála, ugyhogy ha elfogy a mana akkor becseszett neki. buffer nélkül állandóan üldögel.
-
ehhez képest beszúrtál már pár tucat pvp képet amin kifektettél egyszerre több enemyt
bár nekem lenne 2 subos 75+-os karakterem
nem értem miért vagytok ennyire kiakadva, ha nem tudtok már annyira fejlődni 200+ lvl-el a karitokban
én még a büdös életbe nem voltam siegen, raiden voltam kb. 5x(legutoljára több, mint 1/2 éve), partyzni meg nem is tudom mikor voltam(mostanában voltam párszor Pyroska-val duozni, de ezt azért nem nevezném partynak)
persze tudom ez mind rajtam múlik, meg kellene talulnom angolul, nyalnom kellene mindenkinek, hogy vigyenek partyzni stb., de nem megy :)
ezzel csak azt akartam mondani Gordi, észre kellene venned, hogy messze a szerencsésebb playerek között vagy
magyarokon kívül is van más akivel játszhatsz, ha elégedetlen vagy esetleg keress másik klánt, neked már semmi veszteni valód sincs -
dadas9999 #58613 empik is játszik? lol, végre egy tökös csávó -
Nálunk megmondták h siege előtt 2 órával legyünk itt(bár nem nuker az egész klán de vannak szépen sh,sps ek) és úgy másfél órával kezdet előtt már összevoltak állva nagyjábol a gruppok, aztán még szervezkedtünk, elmendtünk raidelni, ch aztán siege :D -
Akkor miért beszéltél rá a nuker subra? 
-
azt hiszem ez azt jelenti hogy még tovább nézzük ketra falu egzotikus tájait 
-
uh>< -
hehe sirni nekem lenne okom IC gaiters/ gloves craft betört mind2 :8
-
Gordi!
Légyszíves fejezd be a sírást.
HA nuker grp-t akarsz ostromon, akkor csináld és ne rimánkodj érte!
Van 1 trükk, amit úgy látom még nem lestél el tőlem. Nem ostrom előtt 30 percel kell megépíteni, hanem akár másfél órával és levinni xp-zni bárhova. Vésd az eszedbe: Mindenki CSAK és kizárólag a főnökség felé rinyál lefelé határozottságot kell mutatni! Ha látják hogy jól csinálod a dolgod követni fognak, ha pedig az derül ki, hogy gyenge vagy, én magam fogom kérni a leváltásod. Köv ostromra szinte csak magyarokból össze tudsz állítani egy erős nuker grp-t. HA akarsz. -
BaalKain #58606 Jóvan bakker törlöm is a 79-es necromat és indítok egy summonert!
-
Ja és az a ICA kezdőképe a weboldalon:
A nukerek is ott vannak ám csak nem engedik kijönni öket a CH ból nehogy reput veszitsenek... vagy MM or necro lfg válasz can u log with fragstar or laths? can u log with any archer?
Aki azt mondja nem igaz egyrész előre kérjen bocsánatot a hazugságáért másrészt akkor irja le miért nem:).