88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Na most hány magyar játszik akkor franz on ?! És mind 1 klánban van vagy fele itt fele ott? Csak h képben legyek
  • Nethyrrea
    hát nekem ez nem tűnik valami jó klánnak...legközelebb akkor is repülsz a klánból ha a leadernek épp vicces kedve van vagy menstruál? nemtudom miért akarna valaki egy ennyire önző és bizonytalan klánhoz csatlakozni..
  • PhoenixKnight
    Köszönöm a tippeket Dallie neked is
    EV tényleg nem rossz de csak partyval lehetséges( épp most fejeztem be 1et ott) :P
  • PhoenixKnight
    Hát syndicate 1 kicsit előrébb tart mint a szerver többi klánja miután Franz indulása után RM é lett a zarich :D (asszem már az első honap végén volt 70es szintü a Russian Maffiaba) De pl ami szerintem elég vicces hogy élvezik hogy leölhetik a szerver maradék részét miután esélyed sincs ellenük(syndin belül van a 3 legnagyob klán) , de amikor már ők a kicsik (subclassal , amit eddig még csak syndi tag ért el) akkor meg kilépnek néhányan a klánbol mert akkor már nem élvezetes miután ők a kicsik és simán leölik őket

A többi klán meg nem összefog hanem 1más ellen harcol...Vannak allianceok akik nyalják a syndi seg*** pl a Freedom

U. I.: 1ébként RM nem rossz klán (szervezettség szintjén) de jol megfogják szivni amikor a szerver utoléri őket
  • ZsuzS
    esetleg EV.jó exp
  • matamm
    1ső :D zarichével próbálták megölni de mi odaértünk. Itt úgy megy h allyn beszól a leader h 5perc és itt tali aki nem jön repül a clanból.
    ez a buffos témát nem értem söndi h mire akarsz rámutatni. Franz alapból party orientált még a kevés adena miatt meg azééé ittt beír allyfül lfg party 1ből invite fullos party!! macskás csak sws bd prophet stb...go AL stb és akkor megállás nélkül csak farm. profi szinten tolják 24clannal vagyunk warban...
  • gPROject
    második nekifutás a raidnek?
  • gPROject
    ez a lehető legjobb duo ami létezik l2ben
    én is prophet/he-val tudtam iszonyat haladni
    tigrisek után nálam jöttek a doom knightok aztán blazingben denevér/fa/orc, majd death forest(ezek mind questek miatt is)
    élőhalottakon valami irgalmatlanul lehet fejlődni a holyval, 1-2 lövés/mob
  • Padidiver
    Háth hallod tompika igenis van mire nagy arcnak elnni amíg egy akkora clanba amibe te vagy két archernek jut egy azaz egy darab buffer akkor ott már rég gond van sztem ugyanis jelen pillanatban ők a legjobb melee-k l2 ben szal gg
    egyébként grat a raidhez meg a lvl-hez is
  • daemonervosa
    hehe :)
    Ez a logo valahonnet ismerős nekem :)
  • matamm

nem röhög:D:D
  • Nethyrrea
    ami késik nemmúlik
  • matamm
    Gordi nagy az arc de nemtom mire...eljátszod itt a nagy halált havonta 1x h nincs party abbahagyom stb...nállunk pezseg az élet és full jó minden a server összehasonlíthatatlan...és Igen Sub questet csináltuk és me mi menő má a Franz h nem gyökerekkel van tele
  • Cobra.
    Ilyen szitnen csak a Harit Lizardman Archer van, illetve Devilsen van 50 körül íjász, de gondolom oda nem akarsz menni :)
    Haritoknál nem tudom van-e herb, de SA kristályt tudsz lvl5-ig csinálni rajtuk.
  • Dallie
    Eh, ott nem esik herb? Nem tudom, amikor én arra jártam, még nem estek ilyen táp dolgok :)
  • gPROject
    szerintem valamilyen archer mobokat keress, azok ellen van ugye a da-d és általában azok jó exp-k
    dv-be ne menj szerintem, mindenképp olyan helyett keress ahol kapsz herbet
  • Dallie
    DV?
  • PhoenixKnight
    Szerintetek hova érdemes menni lvl 51 en ( tank) szintelni? Bluntom van
  • Gordis2k
    Ne mar megoltétek Golkondát???
    De durva ez a Franz.
    Mi 5 dik 6diként szoktuk bár már vagy 5 napja nem öltük lusták felmászni.

De baium raid is elég uncsi már.
  • daemonervosa
    Én ugy leptem meg a 20 at anno hogy nem lattam embert,
    40 ig csak dionba
    de azert 40 folotti helyeken van élet, forest of deadbe tegnap este kb 30-40 emberrel talalkoztam :/
  • ulrik
    Sieghardt-on mennyien vannak kb., mert alig látok pár embert, vagy mindenki Giran, Adenban van?:)
  • phalanx
    jobb ha hozzászoksz, NCfos szarik a playerekre, pontosan tudják ki a bot és ki nem, de minden bottert sose fognak bannolni mert alig maradni játékos a szervereken, mindig csak kiválasztanak pár 100-at azokat lebannolják és úgy tesznek mintha foggal körömmel harcolnának a botolás ellen, propaganda az egész
  • daemonervosa
    decemberben 9-11 $ volt a 20 milla most meg 12-15 $

szoval látszik a "Banhammer " munkája :)
  • Szekijoe
    Az utóbbi időben 1-2hetente bann hullámok voltak és ezért van annyi bottörpe a kezdő városokban. Mert fejlesztik az új generációt.
  • matamm
    Gyerekek atom ez a Franz tegnap Golkonda Raid volt majd teszek fel képeket:D:D hja és végre megvan a lvl60:D:D
  • ulrik
    Akkor legalabb engednek, hogy lepk-za az ember karma nelkul:)
    Ezt nem hiszem el, hogy nem veszik eszre, annyira gaz, most kezdtem a gamet 3 napja, de mindenhol ilyenekbe BOTlok, alig latni normalis nevu jatekost, mondom hova kerultem:)

Jo mondjuk osszeszedtem mar 1-2 lvl mats recit osszeset, de igy 1/300 feletti cuccert azert meg kell izzadni rendesen az biztos, de erre van a spoilos torpe ennyi
  • Gumbo
    semennyire
  • ulrik
    Udv!

Kezdo varosok mert vannak tele ennyi BOT torpevel meg kinn is tele van, ilyen agfaga meg afasafs nevuek azt olnek mint egy terminator, ez mennyire szabalyos?
  • nubyy
    K, ty:)
  • Sámán
    Világoskékeken még nem annyira romlik a kékülés esélye, de sötétkékeken már alig kékülnek tőle -de amúgy műx
  • nubyy
    Hülye kérdés: A Spoil műxik full kék mobon?
  • Sámán
    L2 ingame msn-n beszélgethetsz az ingame friendlisted tagjaival, és ha be is jelentkezel (email/jelszó) akkor az összes msn-es ismerősöddel
  • Endaer
    Empik 3. napja van offon, es ugy nez ki, lesz ra penze, hogy maradjon is - Cuccoskaval megadtuk a kezdeti segitseget, hogy ne legyen gondja... a tobbit majd intezi. :)
  • Nethyrrea
    akkor ki se tudná csomagolni. de neki a játék INDÍTÁSÁNÁL jelentkezik a hiba, hogy az update serverhez nemakar kapcsolódni.
  • Padidiver
    Ez a második ez Tankoknak lesz kúrva jó ahogy érzem:P
  • Looooser
    elnéztem egy záró jelet
  • Dallie
    70*(2*2+2*3)/5 = 140

Tudod, műveleti sorrend :)
  • Looooser
    szvl akkor ha jól értelmezem vegyünk kis számokat
    p atakod 2
    skill powered 3
    és a pdefEM 5
    akkor 70*2*2+2*3/5= akkor max 57-58 között lessz rajtam nem? legalábbis ha jól értem...
  • Looooser
    igen de szerintem nálla is ugyan az a probléma mint ált mindenhát nem officiálos játékosnak... szvl letölti a rar file-t és kicsomagolásnál hiba üzenet...
  • Dallie
    Úgy néz ki, kicsit módosul a soulshot hatása a skillekre, amik Interlude-ban használni fogják az SS-t:

Interlude Effect of Soulshots
    70*(2*(PATK) + 2*(SKILL POWER)) / PDEF = damage

Change from C5: Skill Power is now doubled, and all skills that use soulshots now have a chance to skill critical for double damage.

Szóval úgy fest, a skillek, amik SS-t fognak használni, kritikus sebzésre is képesek lesznek. Gogo 7500-as power Crush of Doom crit (30 000 power ).

A másik infó:

Shield MDEF

At the same rate as a normal shield block occurs, users wearing shields now add their shield rating to their MDEF. Perfect Shield blocks can now occur for magic reducing damage to 1 or causing the spell to automatically fail.

Szóval sikeres shield block esetén a shield rating hozzáadódik az mdef-hez, valamint lehetőség lesz tökéletes shield blockra mágikus sebzés ellen is (1 sebzés, azaz failed).