88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
PhoenixKnight #58766 A balta 1 AoBA volt... :D -
PhoenixKnight #58765 Tudom hogy nincs rá masterym bár ez a p atakon nem nagyon látszódik meg
Azért van great swordom mert a cwh ba csak ez volt mivel tegnap voltam olyan hülye hogy 1 köcsög scammernek adtam a baltát meg a full platet... ezután cwhból kaptam 1 great swordot meg bw settet
Frozen labyrintot probáltam de az XP elég pocsék -
Uh... egyébként... egyébként... na mindegy, azért a többi amit írtam érthető (már szerintem)... 
-
Elöször is szerintem great swordodat cseréld be vagy egy damára vagy egy aobára, mert DA-nak nincs kétkezes kardra masteryje 
Egyébként frozen labyrinth-ba van pár sword weak-es mob -de ha baltát szereznél, akkor balta weak-esek is vannak
Egyébként régebbi helyek közül fp mellett marsh stalkereknél meg lehet maradni akár 61ig is (addig zöldek és herba is potyog belőlük)
-
PhoenixKnight #58762 Nah msot hogy új fegyom emg ruhám van megint nemtudom hogy hol szinteljek :D légyyszi segitsetek:(BW setem + great swordom van) 52es szint -
Már volt róla szó korábbi hzozzászólásokban. Ott van a lap alján a kereső, próbáld meg azzal megtalálni. -
saimon1983 #58760 1 olyan kerdesem lenne hogy hogy lehet elöhozni a console-t lineage2-be?
Segitsetek pls
-
saimon1983 #58759 hali van fenn most valaki?
-
Human mystic female-en nm light szerintem most jobban néz ki 
A többi nem rossz
-
Voltam.
-
nekem is légyszi -
Mi az hogy overlord? nem ijjász vagy? -
PM ment :P -

-
Dallie #58752 El. -
pár új
ruhatextúra interludeban -
Jé szoloban lehet ölni a bosszokat? -
ErrOrHUN #58749 asszem raidelnünk kéne :D -
Gumbo #58748 Te jó ég! Hova tünt Pyros elől Daille??
-
amint látom RisingSun-nak annyi :D -
Frag, megint nem vagy kepben? Sebaj... (Lasd title) -
jól néz ki meg minden de hogy következik belőle h feltapoltak a bossokat? :) -
Rowen #58744 Kicsit feltápolták C5-ben a raid boss-okat :DD-ütős a csapat
EZT NÉZZÉTEK -
ArTe #58743 Hi fiatalok :)
Mizu veletek, megy a happy hunting ? :)
Toljátok még az officialt ? :) -
Valaki más tapasztalt már olyat, hogy amikor elindítja L2-őt, akkor X-Fire-n egy pillanatra ki is írja, aztán mikor bejön a login screen akkor meg úgy jelzi, mintha nem is játszanék vele? -
Frag addig nem kell amíg MOsa 3rd flooron bemész a rejtett szobába...oda jó a key of thief.de aztán föl kell menni a splendor roomba ahol viszont mar kell mert azt nem engedte kinyitni key of thief-el sajna.de majd sztem holnap megcsinálom. -
gondolom csak subosok-nak van a quest -
hajnal 2 ig vártam rád lél Egyébként tőrösel lehet csak megcsinalni (azzal viszont gond nélkül főleg th val) szal neekd nem lesz gond. Ja és vigyel key of thief et!! key o teh splendor room sztem nem kell hozza. -
Frag te pecs azt mondtad együtt csináljuk merthogy nekemis megvan!de azért grat 
-
Jah melóhelyről, kb 19ig tuti itt leszek és holnap is be kell jönnöm
-
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1733053#post173305
lawl
dvp pwned -
te most munkahelyről irogatsz? Bereportollak a főnöködnek slackerkedésért -
A kedvedért megnéztem az én accom 2004 április 30án lett vásárolva. De az elején mindenki softosan játszott 1-2 óra játék/nap és az SS/besps-t csak hírből ismertük. Tehát nekem 2és fél év kellett. Soha nem donateltem, de most éppen van 200m tartozásom és még így sem vagyok topposan felszerelve, de a Sieghardon én vagyok a legjobban felszerelt magyar játékos.
Mostmár ha van rengeteg pénzed amit a játékra akarsz fordítani és elég bevállalós vagy akkor kb 6 hónap a 78/78. (a 6 hónap rengeteg donattel és vásárolt 78as partyn kívül tartott bufferrel hozható össze, jah és ez DD classra vonatkozik supportot tovább tart)
-
WTB 70+-os tőrős account, esetleges ajánlatokat pm-ben kérném, előre is köszi! -
dadas9999 #58732 szép, grt
hány hónapig/évig kell egy 78/78-ért kockulni? :) -
WAO! 4k küldi item... Ennyiért akármelyik küldiből jól jössz ki 
De mindenféleképpen GRAAAAAT!!!!!
-
Az első értelmes questem amit érdemes is volt megcsinálni -
mondjuk tegnap betankoltam a gólemet WoA-ban
persze csak ud-ben 10 másodpercig de szerencsémre a tank visszahúzta magára
. néha elderként nagyobb agrót generálok mint az ijjászok.
-
ameiket hívják partyzni 
Mondjuk az ee esélyesebb mert nehezebben hal meg a hero UD/pr combo miatt
mondjuk mivel first target vagyok elég jó eséllyel belémszakítják a pr-t
-
Sanca #58727 Grat! Igen durva a 78/78 :)
Melyik klasszoddal tervezed megutni a 79-et vagy 80-at?