88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    A balta 1 AoBA volt... :D
  • PhoenixKnight
    Tudom hogy nincs rá masterym bár ez a p atakon nem nagyon látszódik meg
    Azért van great swordom mert a cwh ba csak ez volt mivel tegnap voltam olyan hülye hogy 1 köcsög scammernek adtam a baltát meg a full platet... ezután cwhból kaptam 1 great swordot meg bw settet
    Frozen labyrintot probáltam de az XP elég pocsék
  • Sámán
    Uh... egyébként... egyébként... na mindegy, azért a többi amit írtam érthető (már szerintem)...
  • Sámán
    Elöször is szerintem great swordodat cseréld be vagy egy damára vagy egy aobára, mert DA-nak nincs kétkezes kardra masteryje
    Egyébként frozen labyrinth-ba van pár sword weak-es mob -de ha baltát szereznél, akkor balta weak-esek is vannak
    Egyébként régebbi helyek közül fp mellett marsh stalkereknél meg lehet maradni akár 61ig is (addig zöldek és herba is potyog belőlük)
  • PhoenixKnight
    Nah msot hogy új fegyom emg ruhám van megint nemtudom hogy hol szinteljek :D légyyszi segitsetek:(BW setem + great swordom van) 52es szint
  • Sirch
    Már volt róla szó korábbi hzozzászólásokban. Ott van a lap alján a kereső, próbáld meg azzal megtalálni.
  • saimon1983
    1 olyan kerdesem lenne hogy hogy lehet elöhozni a console-t lineage2-be?
    Segitsetek pls
  • saimon1983
    hali van fenn most valaki?
  • Sámán
    Human mystic female-en nm light szerintem most jobban néz ki
    A többi nem rossz
  • GibboRamone
    Voltam.
  • GamerAdams007
    nekem is légyszi
  • TruBy
    Mi az hogy overlord? nem ijjász vagy?
  • mAilkaEVO3
    PM ment :P
  • GibboRamone
  • Dallie
    El.
  • ZsuzS
    pár új
    ruhatextúra interludeban
  • Gordis2k
    Jé szoloban lehet ölni a bosszokat?
  • ErrOrHUN
    asszem raidelnünk kéne :D
  • Gumbo
    Te jó ég! Hova tünt Pyros elől Daille??
  • GamerAdams007
    amint látom RisingSun-nak annyi :D
  • MeoH #58746
    Frag, megint nem vagy kepben? Sebaj... (Lasd title)
  • FragStaR
    jól néz ki meg minden de hogy következik belőle h feltapoltak a bossokat? :)
  • Rowen
    Kicsit feltápolták C5-ben a raid boss-okat :DD-ütős a csapat
    EZT NÉZZÉTEK
  • ArTe
    Hi fiatalok :)
    Mizu veletek, megy a happy hunting ? :)
    Toljátok még az officialt ? :)
  • GamerAdams007
    Valaki más tapasztalt már olyat, hogy amikor elindítja L2-őt, akkor X-Fire-n egy pillanatra ki is írja, aztán mikor bejön a login screen akkor meg úgy jelzi, mintha nem is játszanék vele?
  • Padidiver
    Frag addig nem kell amíg MOsa 3rd flooron bemész a rejtett szobába...oda jó a key of thief.de aztán föl kell menni a splendor roomba ahol viszont mar kell mert azt nem engedte kinyitni key of thief-el sajna.de majd sztem holnap megcsinálom.
  • gPROject
    gondolom csak subosok-nak van a quest
  • FragStaR
    hajnal 2 ig vártam rád lél Egyébként tőrösel lehet csak megcsinalni (azzal viszont gond nélkül főleg th val) szal neekd nem lesz gond. Ja és vigyel key of thief et!! key o teh splendor room sztem nem kell hozza.
  • Padidiver
    Frag te pecs azt mondtad együtt csináljuk merthogy nekemis megvan!de azért grat
  • Szekijoe
    Jah melóhelyről, kb 19ig tuti itt leszek és holnap is be kell jönnöm
  • daemonervosa
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1733053#post173305

lawl

dvp pwned
  • FragStaR
    te most munkahelyről irogatsz? Bereportollak a főnöködnek slackerkedésért
  • Szekijoe
    A kedvedért megnéztem az én accom 2004 április 30án lett vásárolva. De az elején mindenki softosan játszott 1-2 óra játék/nap és az SS/besps-t csak hírből ismertük. Tehát nekem 2és fél év kellett. Soha nem donateltem, de most éppen van 200m tartozásom és még így sem vagyok topposan felszerelve, de a Sieghardon én vagyok a legjobban felszerelt magyar játékos.

Mostmár ha van rengeteg pénzed amit a játékra akarsz fordítani és elég bevállalós vagy akkor kb 6 hónap a 78/78. (a 6 hónap rengeteg donattel és vásárolt 78as partyn kívül tartott bufferrel hozható össze, jah és ez DD classra vonatkozik supportot tovább tart)
  • jenu
    WTB 70+-os tőrős account, esetleges ajánlatokat pm-ben kérném, előre is köszi!
  • dadas9999
    szép, grt
    hány hónapig/évig kell egy 78/78-ért kockulni? :)
  • Sámán
    WAO! 4k küldi item... Ennyiért akármelyik küldiből jól jössz ki
    De mindenféleképpen GRAAAAAT!!!!!
  • FragStaR
    Az első értelmes questem amit érdemes is volt megcsinálni
  • Szekijoe
    mondjuk tegnap betankoltam a gólemet WoA-ban persze csak ud-ben 10 másodpercig de szerencsémre a tank visszahúzta magára. néha elderként nagyobb agrót generálok mint az ijjászok.
  • Szekijoe
    ameiket hívják partyzni
    Mondjuk az ee esélyesebb mert nehezebben hal meg a hero UD/pr combo miatt mondjuk mivel first target vagyok elég jó eséllyel belémszakítják a pr-t
  • Sanca
    Grat! Igen durva a 78/78 :)
    Melyik klasszoddal tervezed megutni a 79-et vagy 80-at?