88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ventel
    Srácok!

Szerintem a ma hajnal ropant jó volt.
    Megvolt az első kata elleni küzdelem:)
    Hora meg löni is tudott:)
    szoval jó uton haladunk. Csak kitartás.
    +10 szint meg S grade es lett volna pvp pont is talán :)
  • ooorrrsss
    uccso proba
  • ooorrrsss
  • ooorrrsss
    OWNED LianLi ennyiennyi
  • Szekijoe
  • Lreane
    http://www.sg.hu/galeria/1162875032/11628750321169778654.jpg
  • Akhi
    Koszonom
  • Dallie
    Akhi, holnap délelőtt megpróbálok összedobni egy magyarított összefoglalót az Interlude-ról.
  • Akhi
    Skacok valaki lecci ha van egy kis ideje regeben is irtam mar , C6-s skillekrol egy kis infot plizz vagy barmirol sajnos angolbol 0 vagyok de folyatnam a nyalam picit mar az uj dolgokra:))))) elore is nagyon koszi aki leir egy kis infot (foleg sps,he,bishop skillek erdekelnek de a tobbi is, meg minden mas)
  • xt198
    énmeg emléxek rá amikor még szekiékkal 60on toltuk giran melletti katakombába vagy hol, és ott akart trainelni minket, csakhát nem jött össze neki :)
  • Nethyrrea
    hátigen, powerkiller mainje elég keményen AW, emlékszem rá c2-ből toi 10-en :D
  • xt198
    xaxaxaxaxaxa
  • FragStaR
  • KABALL
    Akhi számítunk rád is.
    Ne parázz ezen én is csak 5 perce tudom pedig klántag vagyok,vagy mi fene.
  • Akhi
    Ahh meg johogy szolt bar ki is bar az en kasztom elegg szar minek is szolnanak:)
  • Szekijoe
    Fun ostrom!
  • Akhi
    Miert mi lesz?
  • B@lu
    EN MEGYEK MA
    MA IS ES MINDEN ESTE
  • Dallie
    Tudom, mikor kell visszatérni:) Ott leszek.
  • laths
    waaa bishop lfg kene az a 76!!!:)
  • Szekijoe
    Hajnal 3kor FUN!!!!!
  • Sámán
    Ok, tényleg AW
    Legalábbis bd-ként elég nehezen lehetne ghost hunter hero
  • Sámán
    Akkor a szubja bd???
    Vagy jó, akkor nem tudom -de én úgy emlékszem IT-ben mintha mindig is bd-ként nyírt volna ki minket
    És mintha szubként tőrözött volna...
  • gPROject
    powerkiller mainje aw, régen toiban partiztam vele gattacaval
  • Sámán
    Powerkiller mainja is bd, mégsem igazán őszinte annak a mosolya aki összefut vele
    (Jó, tény hogy kizárólag lesből támad és többnyire nem győzi menteni a hátsóját ha őt lepik meg)
  • Nethyrrea
    naja, én is ezért akarok már subolni, jólesne egy kis 1-2 lövés egy halál típusú pvp élmény :D bd-vel...mintha fogpiszkálóval macerálnék valakit
  • Akhi
    :( Mindig lemaradok,csak olyankor vagyok ott mikkor az ic zergelik:( nalam a lelkesedes = a nullaval
  • FragStaR
    Hú lassan 1 hónapja nem is lőttem rá senkire de ez a mai nagyon jól esett. Asszem 80+ repupontot szereztünk. De a legjobb az volt mikor visszamentünk miután a bishop mass rezelt és egy lövés egy ember -esdit játszottunk. Az ilyen mindig jó... növeli a lelkesedést
  • Sámán
    Én sosem folytam bele ilyesmikbe, de én is úgy tudom hogy nagy ellenségeskedés azóta van amióta közölték hogy mindenki az allyban kötelezően vagy felveszi IC nevet (kimondottan Unityre célozgatva) vagy mehet a fenébe... -ez nem bennfentes infó, inkább csak pletyi, sokan hangoztatják, de nem tudom mi igaz belőle
  • xt198
    azért lépett ki anno unity az allybol, mert ergu asszem kapott egy pm-et vmeik nagy ic klantol hogy vagy szétoszlik a klán és minden tag kb. másik klánba megy az allyba, vagy hello...
    szal n1. én mai napig beszélek msn-en zeával, dushatarral is...
  • Dallie
    Majd mindjá' megkérdem Dushit, hogy mi ez a hirtelen felindulásból elkövetett declare-war spam :)
  • PhoenixKnight
    A francba.... Azért köszi
  • Padidiver
    ILu én ezt elfogadom, sőt igen már várták ezt a dolgot mert az utolsó hetekben a másik két clan tehát nem az old unity hanem a másik két új akkora fasz volt hogy nem lehetett bírni sajna és erre vezetett de ők nagyon meglepődtek ment össze vissza a pm hegylánc talán megoldódik.
  • GamerAdams007
    L2WH Franz-i árai alapján Great Sword 16m, AOBA 30,9m, szal 2x annyi az AOBA.
  • PhoenixKnight
    Great Sword és AoBA 1 árban vannak?
  • phalanx
    attól még hogy nem akartak wart, nem fogják hagyni magukat... csak arra akrtam kilyukadni, hogy az IC sose akart igazán együttműködni velük, csak olvass egy kicsit vissza az IC forumon mindenki már az első perctől fogva úgy viselkedik mintha a unity mindíg is az IC ellesége lett volna és a nyálukat csepegtetve vártak erre a pillanatra ... unitynek nagyon is megvan az oka hogy sose kereste az IC-sek barátságot és mindíg tartották a taválságot közös alliance meg szóba se jöhetett, elég ha csak arra gondolsz mi történt amikor legutojára közös allyban voltak és hogy hogy végződött a dolog...
  • xt198
    teljesen egyetértek vele, tapasztaltam :D
  • mAilkaEVO3
    lololol ha már igy indulsz neki ... jóhogy. Lehet ölni BDvel mass PvP-n:D
  • Nethyrrea
    én max meghalni tudok gyorsan az én classommal és felszerelésemmel :D
  • Gordis2k
    Megy az ica segiteni.

Háború van kétoldalú öld őket ahor éred, hogy minnál előb vége legyen.