88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Goku az van, hogy a skill elnyomasa utan fel tudjak healolni is fel is szoktak. Az van hogy, a hero zerk miatt ilyen alacsony a pdefje és ahoz hero ud is jár:).
És az van, hogy 1484 pvp pontot sem lopta. És még az van , hogy orkor komplet groupokat pusztit el 10-15 másodperc alatt.
Szoval az van, hogy Orkor OWN és pro... -
ohhh vagy az armor ala bever egy toros neki osszt csokolom :) -
Ez Szep es jo hogy ien ugyes , de nezd a Pdefjet , ha ralo egy attomra buffolt ijasz arra az ocska 700 pdefre hat nemis kell mondanom hogy a cp je 1 loves es a maradek 2k hp ja meg egy ss nelkuli loves ugye?:D Ez igy szep es jo hogy ennyire majer a gyerek de harcba kell vilogtatni a tudast :D -
annó én is néztem/csekkoltam h mikor fogy el mert akkor kellett visszamenni városba tankolni -
köszi :)
lenne még 1 kérdésem.
Légyszives mondjatok nekem lvl40-50 -re katakomba/necropolist, illetve lvl60-70re, és 70+ is
köszi előre is. -
Az és az. -
ez az orkor az az orkor, akinek a subja necro (sieghart), illetve ellensége még az ICnek? -
Na azon ő is gondolkodik:)
Vagy felveszi kézbe fegyó helyet és dobálja. -
még azon gondolkodtam a nyílveccőt miajóéletnek tetted ki a shortcut-ra? 

-
Meg a +6 os draconic Set nélkül ami szintén ad evat -
nubyy #58956 A Kail's Coinok mennyit ernek kb? L2WH nem irja:S -
kivánsi lennék mennyi ez 6song nélkül :D -
Dallie #58954 lvl 80 titan hero:
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1753116#post1753116
(12 ezer patk, 156 accuracy, 384 crit, 1114 atk speed, 1314 mdef, 120 evasion (lol, mindez rage-ben, ami levesz egy jó adag evasiont), és a legjobb, 245 runspeed
-
lol lehet hogy a nem látogatott free szerver nem látogatott fórumjára gondol :DDDD -
és büntetőpont jár érte. -
"A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges" -
lol... free szerver forumnak 0 látogatottság? akkor te valahol egy m
ásik dimenzioban élsz lol. -
na ja de viszonylag nulla a látogatottsága
gondoltam tudtok segiteni
erős gépem nem nagyon van szoval internetre nem is akarok hanem egy offline szervert csinálni -
ügyesen és okosan, free szerver forum. -
hogy tok én hostolni egyet? -
Monoton #58946 és a nyelvtudás :)
-
A sok ember és a 99.9%-ban hibátlan dolgok, amik a fizetős előnyei. Lag van offon is, mivel a legtöbb Amerikában van, csak maga a szerver nem problémázik. -
Kap sword/blunt masteryt, és a Sonic Blaster/Buster/Storm skillek meg a Fatal Strike is megy karddal és blunttal. De természetesen én is a dualra szavazok, illetve mellé jól jön néha egy blunt. -
update-ek, működő skillek, laggmentes szerver (najó néha van lagg), működő beast SS/Sps/Bsps, működő summonok, bugok nelkuli szerverek, nagy mennyiségű ember... a többit majd a többiek sorolják :) -
Monoton #58942 csao
nemrég toltam free serveren és gondoltam előfizetek rá
csak egy kérdés
free n miről maradtam le amiről fizetősön jo lehet :9
amugy angolt nemnagyon vágom -.- -
lollol nem a kard a baj hanem aki hasznalja nincs ra 35 otan masterije es skilje se.
Dual ennyi mashoz ne nyulj kkthx -
Azért van erős egy kezes kard is, de igaz h a kétkezes erősebb. -
localhoston hogy lehet tolni?lehet h hülyének néztek de kiakarom probálni
pmbe üzenjetek légyszi -
Ha már nem dual, akkor legalább blunt legyen, az egykezes kard a legrosszab választás. -
Atrium #58937 :):):) köszi a választ. főleg a másodikat xD csak azért akarom cserélni a fegyót mert hát feleslegesen minek tanuljam meg azt a sokféle támadást ^^ -
1. Eszedbe ne jusson gladival nem dualozni:)
2. A macro sajna neha megszakad ha kozben barmit nyomsz. -
Atrium #58935 hello. van egy gladiatorom és próbáltam csinálni makrókat. 1et dual swordnek, 1et sls-nek+shield-nek. de valamiért a kardot+pajzsot nem veszi elő rendesen. néha az egyiket, néha a másikat meg van hogy mindkettőt :o érdekes :) valaki tud segíteni? vagy esélytelen hogy ez működjön? előre is köszi a válaszokat. -
azt hiszem fáradt vagyok. sokáig néztem mitől owned lianli a kép címe :D
de megtaláltam :p -
Hehe maximálva vannak az ellenségek??? 
Bár a catások egy részének nem igazán jelent problémát hogy nincsenek war-ban azzal akik útban vannak
-
Lianli=Bonaparte Napoleon erre mérget vehetsz
Nem bajlodnak ingyen reputáció pont de ha szerencsétek van nem tudnak több háborút inditani): -
ventel #58931 Hát ez nem egy jó hír. -
Dallie #58930 Ha nem tekintenének annak, nem "bajlódtak" volna a klánház elhappolásával. Elég nyilvánvaló az Epidemic ICA-hoz való viszonya, és ők is tudják, hogy a "kicsik" előbb-utóbb megnőnek. LianLi-t lehet szidni sok dolog miatt, de azt el kell ismerni, hogy a klánvezetéshez és a szervezéshez ért, valamint tudja, kiknek-mikor-hol kell keresztbe tenni a hatalom megőrzése érdekében. -
ventel #58929 Nem hiszem hogy ellenfélnek tekintenének minket. :) -
WTS/WTT Soul Bow +5 és Soul Bow +3 w/cs, ajánlatokat pm-ben kérném, előre is köcce. -
Grat akik ott voltak, de azért remélem nem raktak rátok war-t, különben elég nehézkes lesz az a szintezés 76+ ig