88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Goku az van, hogy a skill elnyomasa utan fel tudjak healolni is fel is szoktak. Az van hogy, a hero zerk miatt ilyen alacsony a pdefje és ahoz hero ud is jár:).
    És az van, hogy 1484 pvp pontot sem lopta. És még az van , hogy orkor komplet groupokat pusztit el 10-15 másodperc alatt.
    Szoval az van, hogy Orkor OWN és pro...
  • L2Goku
    ohhh vagy az armor ala bever egy toros neki osszt csokolom :)
  • L2Goku
    Ez Szep es jo hogy ien ugyes , de nezd a Pdefjet , ha ralo egy attomra buffolt ijasz arra az ocska 700 pdefre hat nemis kell mondanom hogy a cp je 1 loves es a maradek 2k hp ja meg egy ss nelkuli loves ugye?:D Ez igy szep es jo hogy ennyire majer a gyerek de harcba kell vilogtatni a tudast :D
  • Facek
    annó én is néztem/csekkoltam h mikor fogy el mert akkor kellett visszamenni városba tankolni
  • xt198
    köszi :)
    lenne még 1 kérdésem.
    Légyszives mondjatok nekem lvl40-50 -re katakomba/necropolist, illetve lvl60-70re, és 70+ is
    köszi előre is.
  • Gordis2k
    Az és az.
  • xt198
    ez az orkor az az orkor, akinek a subja necro (sieghart), illetve ellensége még az ICnek?
  • Gordis2k
    Na azon ő is gondolkodik:)
    Vagy felveszi kézbe fegyó helyet és dobálja.
  • mAilkaEVO3
    még azon gondolkodtam a nyílveccőt miajóéletnek tetted ki a shortcut-ra?
  • FragStaR
    Meg a +6 os draconic Set nélkül ami szintén ad evat
  • nubyy
    A Kail's Coinok mennyit ernek kb? L2WH nem irja:S
  • ZsuzS
    kivánsi lennék mennyi ez 6song nélkül :D
  • Dallie
    lvl 80 titan hero:

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?p=1753116#post1753116

(12 ezer patk, 156 accuracy, 384 crit, 1114 atk speed, 1314 mdef, 120 evasion (lol, mindez rage-ben, ami levesz egy jó adag evasiont), és a legjobb, 245 runspeed
  • mAilkaEVO3
    lol lehet hogy a nem látogatott free szerver nem látogatott fórumjára gondol :DDDD
  • Gordis2k
    és büntetőpont jár érte.
  • Nethyrrea
    "A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges"
  • xt198
    lol... free szerver forumnak 0 látogatottság? akkor te valahol egy m
    ásik dimenzioban élsz lol.
  • maffioso
    na ja de viszonylag nulla a látogatottsága
    gondoltam tudtok segiteni
    erős gépem nem nagyon van szoval internetre nem is akarok hanem egy offline szervert csinálni
  • xt198
    ügyesen és okosan, free szerver forum.
  • maffioso
    hogy tok én hostolni egyet?
  • Monoton
    és a nyelvtudás :)

• Cobra.
    A sok ember és a 99.9%-ban hibátlan dolgok, amik a fizetős előnyei. Lag van offon is, mivel a legtöbb Amerikában van, csak maga a szerver nem problémázik.
  • Cobra.
    Kap sword/blunt masteryt, és a Sonic Blaster/Buster/Storm skillek meg a Fatal Strike is megy karddal és blunttal. De természetesen én is a dualra szavazok, illetve mellé jól jön néha egy blunt.
  • GamerAdams007
    update-ek, működő skillek, laggmentes szerver (najó néha van lagg), működő beast SS/Sps/Bsps, működő summonok, bugok nelkuli szerverek, nagy mennyiségű ember... a többit majd a többiek sorolják :)
  • Monoton
    csao

nemrég toltam free serveren és gondoltam előfizetek rá

csak egy kérdés

free n miről maradtam le amiről fizetősön jo lehet :9

amugy angolt nemnagyon vágom -.-
  • Gordis2k
    lollol nem a kard a baj hanem aki hasznalja nincs ra 35 otan masterije es skilje se.
    Dual ennyi mashoz ne nyulj kkthx
  • Pucher
    Azért van erős egy kezes kard is, de igaz h a kétkezes erősebb.
  • maffioso
    localhoston hogy lehet tolni?lehet h hülyének néztek de kiakarom probálni
    pmbe üzenjetek légyszi
  • Cobra.
    Ha már nem dual, akkor legalább blunt legyen, az egykezes kard a legrosszab választás.
  • Atrium
    :):):) köszi a választ. főleg a másodikat xD csak azért akarom cserélni a fegyót mert hát feleslegesen minek tanuljam meg azt a sokféle támadást ^^
  • Gordis2k
    1. Eszedbe ne jusson gladival nem dualozni:)
    2. A macro sajna neha megszakad ha kozben barmit nyomsz.
  • Atrium
    hello. van egy gladiatorom és próbáltam csinálni makrókat. 1et dual swordnek, 1et sls-nek+shield-nek. de valamiért a kardot+pajzsot nem veszi elő rendesen. néha az egyiket, néha a másikat meg van hogy mindkettőt :o érdekes :) valaki tud segíteni? vagy esélytelen hogy ez működjön? előre is köszi a válaszokat.
  • ZsuzS
    azt hiszem fáradt vagyok. sokáig néztem mitől owned lianli a kép címe :D
    de megtaláltam :p
  • Sámán
    Hehe maximálva vannak az ellenségek???
    Bár a catások egy részének nem igazán jelent problémát hogy nincsenek war-ban azzal akik útban vannak
  • Gordis2k
    Lianli=Bonaparte Napoleon erre mérget vehetsz

Nem bajlodnak ingyen reputáció pont de ha szerencsétek van nem tudnak több háborút inditani):
  • ventel
    Hát ez nem egy jó hír.
  • Dallie
    Ha nem tekintenének annak, nem "bajlódtak" volna a klánház elhappolásával. Elég nyilvánvaló az Epidemic ICA-hoz való viszonya, és ők is tudják, hogy a "kicsik" előbb-utóbb megnőnek. LianLi-t lehet szidni sok dolog miatt, de azt el kell ismerni, hogy a klánvezetéshez és a szervezéshez ért, valamint tudja, kiknek-mikor-hol kell keresztbe tenni a hatalom megőrzése érdekében.
  • ventel
    Nem hiszem hogy ellenfélnek tekintenének minket. :)
  • jenu
    WTS/WTT Soul Bow +5 és Soul Bow +3 w/cs, ajánlatokat pm-ben kérném, előre is köcce.
  • Sámán
    Grat akik ott voltak, de azért remélem nem raktak rátok war-t, különben elég nehézkes lesz az a szintezés 76+ ig