88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    proba, szinten bocs
  • Dallie
    Gordi, azt hiszem tudom, miről beszélsz. Sajnos/szerencsére (ezt mindenki döntse el maga) lehetőség van arra, hogy ha tudatosan kimész pvp-zni, akkor egyből frenzyvel rongyolj be az ellenséges csapat közé, még könnyebb a helyzeted, ha van egy csapat is ami támogat. Itt egy videó, elég új, titán hero csinálta:

http://files.filefront.com/Titanwmv/;6535837;;/fileinfo.html

A zenét viszont kapcsold ki benne, mert nagyon szar :).
  • Dallie
    BSZ herr híró :)
  • Sanca
    BSZ Szeki!
  • PhoenixKnight
    csak gondolkoztam rajta :D már 54es vagyok majdnem(4 % kell) :P
  • Dallie
    Egy képpel lejjebb.
  • Taptarap
    BSZ Szeki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sámán
    Végre van egy régen áhított karid full király cuccban, ki ne találd hogy most meg ez se tetszik!!! Előbb-utóbb úgyis fog kelleni egy szub is, legalább tudod mi lesz az -de addig még 30x megváltozhat a véleményed.
  • Cobra.
    Szerintem neked még kicsit odébb van, mire lehet subclassod (már ha aktuális az aláírásod)
  • PhoenixKnight
    SZerintetek mien subclasst érdemes felvenni hogy gyorsan szinteljek és jo pvp kai legyen? Nukeren(SH/necron gondolkotam de nincs és nem is lesz boxolt SE m szoval nemtudom)
  • Gordis2k
    Aszubklasz lenyege a subclass^^ kérdez bátran:)
  • GamerAdams007
    BSZ!
  • BaalKain
    BSZ Szeki!
  • GamerAdams007
    Itt olvashatsz róla...
  • Atrium
    hello mindenkinek megint. már kérdeztem egyszer, csak sajna nem kaptam rá választ. hátha msot tud valaki válaszolni rá :) mi a subclass lényege? :)
  • maffioso
    nem a ti hibátok h nem mondok semmit de a ti hibátok h ebből következtettek
    téma lezárva
  • GamerAdams007
    tekerj egy kicsit le az ablakban
  • ZsuzS
    Nem értettem milyen 245ös run speedről beszélsz :D
    De Te a casting speedjet nézted annak. a run csak 195.Azért az sem rossz
    Amúgy nem látoom a 700as pdef-et sem :( csak 1265öt.Az már nem is oylan rossz szerintem.
  • ZsuzS
    az hogy semmit nem mondasz szerintem nem a mi hibánk :D
    és onnantól hogy nem kell fizetni a szerverért és nem official tényleg nem ide tartozik.ezért irányitottunk free-re :p
    ha oda sem tartozik akkor nyiss új topicot :)
  • Gordis2k
    Persze igen ninjaloot 4x-5x miért?
  • FragStaR
    Ölt már meg bárkit titán Orkoron kívül ?
  • BaalKain
    Majd egyszerűsödik a helyzet ha bármikor be tudsz logolni egy Soultaker heroval
  • maffioso
    ?ez nekem szól?miért is nem tudom milyen a játék?miből itélted meg?az h nem tudsz rola attol még játszok vele énis
  • xt198
    de minek akarsz szervert, ha azt se tudod milyen játék lol
  • L2Goku
    Gordi jojon az l3 es megfektetek en minden Orko fajta ocska Zold Rusnya Orkot : )
  • maffioso
    na de ezt nembirtátok volna mondani?
  • gPROject
    tegnap Te is igen szépen ötél al-ban, 3-4 ütés egy 5x-ös hp-s mob
    nem semmi
    tőrös szart se ér :((
  • Tufa
    l2ben nem.
  • maffioso
    wowban is lehet
  • Gordis2k
    Lol... persze nem sok biztos azert ölt meg 3 ötéssel ORKOR.
    Ami meg nem is lenne nagy szám de 3 ütés=3 halál... igen 3x ütöt meg 3 x haltam bele meg a groupom is mindenki egy max 2 utés volt...
    Nerfeljük a meleeket..
  • GamerAdams007
    Lineage Online játék, nem offline :/ Nem hiszem, hogy lehet offline szervert csinálni... :D
  • Dallie
    Orkor Imperial Tomban klánhall buffokkal és egy haste2 potival szólózgatott elég sokat azokon a bug-triókon (nem jut eszembe a nevük, talán Abraxion az egyik belőle).
  • Dallie
    Gordi, az már az NCsoft szar desingjának a hibája, hogy a nukerek ellen a legtöbb meleenek (talán C5 tőröst leszámítva) nincs sok esélye.

Azért interlude-ra kíváncsi leszek. A gladikkal biztos meg fog gyűlni a bajotok, a skilljeik az SS miatt igen nagyot fognak sebezni filcen, és mindegyik critelhet is. Meg kapnak dasht, ami a koreai szerver infói alapján igen rövid cooldown-nal rendelkezik (1-2 perc), valamint kapnak 7 sec sérhetetlenséget is.

És ha jól láttam, a tőröst leszámítva az összes melee kap egy CP-heal képességet is, ami 1000 CPt tölt vissza és csak 10 sec a cooldown-ja =).
  • Nethyrrea
    lol, vajon orkor ebből a lvl 80-ból mennyit nyomott élőben..... xD (jaredi szindróma ) :D
  • maffioso
    az offline szerver és a free server között igen csak tágas a különbség
    és hanem tudtok rola semmit attól még nem lesz free szerver témájú
  • nubyy
    Ty:)
  • ooorrrsss
    hat nemtoom mi okoz akkora fejtoorest, de szamomra egyertelmuen praktikai okok miatt van az ott...es meg igyis bovelkedem a szabad gombokban.
  • Gordis2k
    mielőt elbiznád magad azért cancel vagy ancor hamar szomurúvá teszi az orcot:)
    Nem is beszélve a 3,5 k matac+1730cspeed ben laaadot 700% esélyes m kritről ajaj:))
  • fr0z3n
    100k /db
  • Dallie
    Gordi válaszolt helyettem :)

Az a pdef a hero zerk és a rage(-30% pdef, +65% patk, +3 accuracy) miatt alacsony, nomeg ugye Draconic szettben van, ami nem versenyezhet az IC pdef-jével (egyre több titán választja a draco armort, most nem megyek bele, miért).

Hidd el, nem hülye benyomni egy íjász ellen a raget - ellenben be fogja nyomni a Guts-ot és a Parry stancet, 5000 pdefje és 2500 mdefje lesz másfél percig, és mozogni is tud, nem mint egy UD-ben levő tank.

Amúgy ok, a 245 runspeed song és PoW miatt is van. De Zealottal egy titánnak minden csiricsáré szar nélkül is 200+ runspeedje van egy percig, a dash meg mennyit is tart egy íjász/tőrösnek? 10-15 sec?:) És ha ezek a kasztok leviszik 30%-ra, akkor nem frenzyt fog nyomni először, hanem gutsot, amitől csak karcolni fogják, utána meg battle roart, ami gyógyít rajta 4 ezret. Aztán leviheted megint 30%-ra, akkor már nyom egy frenzyt és kb. 2 ütés kell akárminek.

ÉS akkor még nem beszéltünk arról, hogy Orkor hero, és ha baromi nagy gáz van, elnyomja a heroic miraclet is :).

Tessék szépen utánanézni annak, egy jó titán mit csinálna adott helyzetben, nem annyit elhinteni, hogy lol pdef, egy lövés egy íjásznak. Az a kép csak azért lett berakva, hogy megmutassa a max. elérhető offenzív erőt - bár ennél feljebb is lehet menni, hiszen PoW van rajta, és nem CoV.

Uff, szóltam:)

ui: orcs forever! :)