88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
proba, szinten bocs -
Dallie #59005 Gordi, azt hiszem tudom, miről beszélsz. Sajnos/szerencsére (ezt mindenki döntse el maga) lehetőség van arra, hogy ha tudatosan kimész pvp-zni, akkor egyből frenzyvel rongyolj be az ellenséges csapat közé, még könnyebb a helyzeted, ha van egy csapat is ami támogat. Itt egy videó, elég új, titán hero csinálta:
http://files.filefront.com/Titanwmv/;6535837;;/fileinfo.html
A zenét viszont kapcsold ki benne, mert nagyon szar :). -
Dallie #59004 BSZ herr híró :) -
Sanca #59003 BSZ Szeki! -
PhoenixKnight #59002 csak gondolkoztam rajta :D már 54es vagyok majdnem(4 % kell) :P -
Dallie #59001 Egy képpel lejjebb. -
BSZ Szeki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Végre van egy régen áhított karid full király cuccban, ki ne találd hogy most meg ez se tetszik!!! Előbb-utóbb úgyis fog kelleni egy szub is, legalább tudod mi lesz az -de addig még 30x megváltozhat a véleményed. 
-
Szerintem neked még kicsit odébb van, mire lehet subclassod (már ha aktuális az aláírásod)
-
PhoenixKnight #58997 SZerintetek mien subclasst érdemes felvenni hogy gyorsan szinteljek és jo pvp kai legyen? Nukeren(SH/necron gondolkotam de nincs és nem is lesz boxolt SE m szoval nemtudom) -
Aszubklasz lenyege a subclass^^ kérdez bátran:)
-
BSZ!
-
BaalKain #58994 BSZ Szeki! -
Itt olvashatsz róla... -
Atrium #58992 hello mindenkinek megint. már kérdeztem egyszer, csak sajna nem kaptam rá választ. hátha msot tud valaki válaszolni rá :) mi a subclass lényege? :) -
nem a ti hibátok h nem mondok semmit de a ti hibátok h ebből következtettek
téma lezárva -
tekerj egy kicsit le az ablakban 
-
Nem értettem milyen 245ös run speedről beszélsz :D
De Te a casting speedjet nézted annak. a run csak 195.Azért az sem rossz
Amúgy nem látoom a 700as pdef-et sem :( csak 1265öt.Az már nem is oylan rossz szerintem. -
az hogy semmit nem mondasz szerintem nem a mi hibánk :D
és onnantól hogy nem kell fizetni a szerverért és nem official tényleg nem ide tartozik.ezért irányitottunk free-re :p
ha oda sem tartozik akkor nyiss új topicot :) -
Persze igen ninjaloot 4x-5x miért? -
Ölt már meg bárkit titán Orkoron kívül ? -
BaalKain #58985 Majd egyszerűsödik a helyzet ha bármikor be tudsz logolni egy Soultaker heroval 

-
?ez nekem szól?miért is nem tudom milyen a játék?miből itélted meg?az h nem tudsz rola attol még játszok vele énis -
de minek akarsz szervert, ha azt se tudod milyen játék lol -
Gordi jojon az l3 es megfektetek en minden Orko fajta ocska Zold Rusnya Orkot : ) -
na de ezt nembirtátok volna mondani? -
tegnap Te is igen szépen ötél al-ban, 3-4 ütés egy 5x-ös hp-s mob
nem semmi
tőrös szart se ér :(( -
l2ben nem. -
wowban is lehet -
Lol... persze nem sok biztos azert ölt meg 3 ötéssel ORKOR.
Ami meg nem is lenne nagy szám de 3 ütés=3 halál... igen 3x ütöt meg 3 x haltam bele meg a groupom is mindenki egy max 2 utés volt...
Nerfeljük a meleeket.. -
Lineage Online játék, nem offline :/ Nem hiszem, hogy lehet offline szervert csinálni... :D -
Dallie #58975 Orkor Imperial Tomban klánhall buffokkal és egy haste2 potival szólózgatott elég sokat azokon a bug-triókon (nem jut eszembe a nevük, talán Abraxion az egyik belőle). -
Dallie #58974 Gordi, az már az NCsoft szar desingjának a hibája, hogy a nukerek ellen a legtöbb meleenek (talán C5 tőröst leszámítva) nincs sok esélye.
Azért interlude-ra kíváncsi leszek. A gladikkal biztos meg fog gyűlni a bajotok, a skilljeik az SS miatt igen nagyot fognak sebezni filcen, és mindegyik critelhet is. Meg kapnak dasht, ami a koreai szerver infói alapján igen rövid cooldown-nal rendelkezik (1-2 perc), valamint kapnak 7 sec sérhetetlenséget is.
És ha jól láttam, a tőröst leszámítva az összes melee kap egy CP-heal képességet is, ami 1000 CPt tölt vissza és csak 10 sec a cooldown-ja =). -
lol, vajon orkor ebből a lvl 80-ból mennyit nyomott élőben..... xD (jaredi szindróma ) :D -
az offline szerver és a free server között igen csak tágas a különbség
és hanem tudtok rola semmit attól még nem lesz free szerver témájú -
nubyy #58971 Ty:) -
hat nemtoom mi okoz akkora fejtoorest, de szamomra egyertelmuen praktikai okok miatt van az ott...es meg igyis bovelkedem a szabad gombokban. -
mielőt elbiznád magad azért cancel vagy ancor hamar szomurúvá teszi az orcot:)
Nem is beszélve a 3,5 k matac+1730cspeed ben laaadot 700% esélyes m kritről ajaj:)) -
fr0z3n #58968 100k /db -
Dallie #58967 Gordi válaszolt helyettem :)
Az a pdef a hero zerk és a rage(-30% pdef, +65% patk, +3 accuracy) miatt alacsony, nomeg ugye Draconic szettben van, ami nem versenyezhet az IC pdef-jével (egyre több titán választja a draco armort, most nem megyek bele, miért).
Hidd el, nem hülye benyomni egy íjász ellen a raget - ellenben be fogja nyomni a Guts-ot és a Parry stancet, 5000 pdefje és 2500 mdefje lesz másfél percig, és mozogni is tud, nem mint egy UD-ben levő tank.
Amúgy ok, a 245 runspeed song és PoW miatt is van. De Zealottal egy titánnak minden csiricsáré szar nélkül is 200+ runspeedje van egy percig, a dash meg mennyit is tart egy íjász/tőrösnek? 10-15 sec?:) És ha ezek a kasztok leviszik 30%-ra, akkor nem frenzyt fog nyomni először, hanem gutsot, amitől csak karcolni fogják, utána meg battle roart, ami gyógyít rajta 4 ezret. Aztán leviheted megint 30%-ra, akkor már nyom egy frenzyt és kb. 2 ütés kell akárminek.
ÉS akkor még nem beszéltünk arról, hogy Orkor hero, és ha baromi nagy gáz van, elnyomja a heroic miraclet is :).
Tessék szépen utánanézni annak, egy jó titán mit csinálna adott helyzetben, nem annyit elhinteni, hogy lol pdef, egy lövés egy íjásznak. Az a kép csak azért lett berakva, hogy megmutassa a max. elérhető offenzív erőt - bár ennél feljebb is lehet menni, hiszen PoW van rajta, és nem CoV.
Uff, szóltam:)
ui: orcs forever! :)