88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cobra.
    Bocs Gordi, de még ha csak az lenne az egyetlen hibád, de számomra teljesen értelmetlen az egész, amit írtál. A 3. mondatnak indult betűhalmazból nem jöttem rá, mit akartál írni...
  • Sámán
    Pedig pont azt vettem észre hogy az utóbbi héten megint feltünedeznek a botok az eldugottabb helyeken, és nem csak "xsyzrth" nevű karik, hanem kivétel nélkül mindenhol 1-2 magyar is!!!
    Könnyű, gyors xp+vagyon szerzési lehetőség, de mostanság rákapni sem kell nagyon, 99% BAN!!!!!!
  • Gordis2k
    Nem akarok vészmadárkodni de jobb félni mind sírni!
    Minden officialon játszó játékos hadja abba egy időre a sétáló használatát(ingame).
    Jelenség 100%, hogy nagyon jo informátora van a Catalystnak és az elmult két napban Chiqo jaredi hapoom50 Wacko Stormblaze perceket töltöt a walker rangyben és nem csináltak semmit falco50 elöttem futot 1 percig és nem vett észre 400 rangeban majd megoltem. Wacko és a buffere BS ben elfutott melletem úgy, hogy szabad szemmel láttam!!

100% hogy leáltak a sétálo hasnálatával és ez nem véletlen.
  • Gordis2k
    Nem, lefelé megy 49 pontja lehet kb. de 2 nap van még feedelni..
  • Sanca
    Nem felfele megy a kerekites olimpian? Azaz ha 11-et vesztett akkor sztem 51-55 pontja volt, most meg 40-44 pontja van.
  • Gordis2k
    Igen minden lépésünkről tudnak nevetségesen átlátható, kém van jelen...
  • Dallie
    Hajrá Gordi, kell még egy magyar szentjánosbogár:)
  • Nethyrrea
    a kém miatt nem biztonságos?
  • Gordis2k
    Minden siegeharti noblees segitseget kérném ingamében is fogom de az ICA forum nem biztonságos!!

Tegnap este idrial elbaszta a lépést és gizzie ellen ment kikapot, Gizzinek 78 pontja van é idrialtol kapot 11 pontot!!
    ami azt jelenti idrialnak körübelül 55-59 pontja volt nekem jelenleg 55 és még kell 1 mecs tehat valamilyen uton modon kéne nekem préselni egy győzelmet.
    Idrial nem ment be többet és mátol gizziék campelik az olympiát gyertek ell főleg diniz és akhi fölösleges pontjai kellenének teront legyőzte gizzie és 16 pontot kapot táhát több mind 80 pontja van...

Gwenyt hozom és még szervezek akit tudok hátha meglesz ebben a hónapban.
  • LaWMaN
    Nem, nincs félbehagyva, ez ekkora. A file egy ingame visszajátszás mentés, amit csak az L2 segítségével tudsz lejátszani, ugyanis a file csak a ki, hol, merre, mit és meddig információkat tartalmazza, meg a mivelt. Az összes többi nagy helyet foglaló dolog pedig a Lineage 2 könyvtáradban található meg hozzá.
    Tehát a file-t bemásolod a Replays könyvtáradba, ha nincs, akkor a legeygszerűbb ha belépsz a játékba és ott felveszel egy kis videót, ami a könyvtárat is létrehozza hozzá (a parancsikonok között ott van egy kis kamera ikon, azzal tudod megtenni). Ha a file a helyén van, akkor a bejelntkező képernyőn van egy Replay gomb, innen érheted el a játékban felvett visszajátszásokat. A listából kiválasztod a megfelelőt és máris nézheted. Szabadon lehet zoomolni, forgatni tetszésed szerint, csak a szövegboxok, buffok nem láthatóak.
  • Dallie
    Egy ingame felvétel a tegnap esti Heine ostromról, főleg a csatáról a hídon.
  • TruBy
    Nethy nem jól csinálod!! Én minden este filefrontról töltöm a videókat!! elindítok max3-at, köztük 300+ MB-ostól a 700+MB-osig, ami igaz 10-15-el jön, de reggelre lent van mind a 3-om...délutánra meg megtom őket nézni...^^
  • Nethyrrea
    vagy ez most nemtommiez tulajdonképpen
  • Nethyrrea
    ööö.lol? ez egy 3 megás erősen félbehagyott valami :D
  • Dallie
    Nem tudom, nekem a filefronttal nagyon ritkán van gondom, általában 200-400k/sec sebességgel jön, nagyon ritka az, amikor csigalassú.
  • LaWMaN
    Tessék Nethy
    Heine ostrom replay
    Az ingame felvett videók visszajátszásai nem nagyok szerencsére.
  • nubyy
    Kocce:)
  • Saccard
    Valamiert nem vagom mi van azt irja ki, hogy nem vok benne a databankban... ?
  • OregSaman
    Csakhogy nem találok hozzá mást.....
  • dadas9999
    videókártya driverre tippelek
  • dadas9999
    http://l2.onlinewelten.com/content.php?inc=l2keys
    asszem 7 napos
  • Saccard
    Hali megvan a játék de kéne hozzá trial acc. Nem tudtok segíteni, hogy honnan tudnék ehhez kódot leszedni? Vagy már nincs trial? Thx.
  • OregSaman
    Hali!

Kellene egy kis segítség:
    Feltettem a game-t majd ráment a C5, inditottam majd befrissitette a netről.
    Aztán indítom tölt egy keveset majd "fekete képernyő" effektus töltés nélkül.
    Valakinek valami ötlete?
    Bár nem erős a gépem, azért vinnie kellene nem?
    1,7 celeron, 512 ram, 64MB abit siluro GF4 Ti4200, winxp.
    Köcce előre is
  • dadas9999
    ha L2J:
    http://www.l2jserver.com/
    http://www.l2jdp.com/
  • Nethyrrea
    az a baj hogy én már letettem arról hogy bármit is leszedjek filefrontról, főleg az ilyen többszáz megás múvikat. valamiért a letöltés onnan sose mászik 5-6k fölé. rohadjanak el. előfizetni meg nemfogok fast passra ezért
  • Dallie
    Heinét. Van fenn egy replay L2gurun az ostromról, a csata a hídon nagyon jó :)
  • Nethyrrea
    tegnap? jeruzsálemi népfrontot játszottunk adennál, így a FIRST el tudta szedni a várat (nemtommelyiket így hirtelen) a noblehouse-tól.
  • Cobra.
    Nem könnyű még (elfogadható) L2j-s szervert se csinálni, ha nem értesz legalább alapfokon az SQL-hez meg egyéb programozáshoz, akkor ne erőlködj.
  • Gajdee
    Sziaztok.
    Engem nagyon érdekelne a server készítés. Hogy egy jól működő c4-et ki tudjak hozni belőle. Amúgy abszolút nem értem mit kellene csinálnom. Nézelődtem pár oldalon, de sehogy sem tudtam megérteni mit kellene csinálnom hogy menjen. Ha valakinek van használható információja, leírása, progija, esetleg tudna segiteni MSN-en keresztül vagy Ventrin vagy akármi az szóljon legyen szíves. Bármi féle segítséget elfogadok.
    Előre is köszi
  • Cobra.
    Azért ne molyan rózsás a helyzet a C5-ös free szerverekkel, kb olyanok, mint a C3-ra moddolt C1-ek, csak ugye a C4-es dolgok működnek. Geobug van bőven (még régi területen is), pár C5 skill még nincs megoldva.
  • Szekijoe
    Rengeteg rush Adennál. Az MM-eddel arattál volna. (igaz sokat haltál volna De tuti sokat kinyírsz) Csak hogy elképzelésed legyen 3k+ spirit orem ment el és 13scrollal volt kevesebb nálam a végén igaz párat szétosztottam
  • Gordis2k
    Gyors válasz: NEM.

Mi volt tegnap a siegen?
  • GamerAdams007
    már nagyon sok free-n C5 van, és meglepő módon a laggot, meg 1-2 bugot leszámítva 95%-osan jól működnek a c5ös freek...
  • nubyy
    Gyors kérdés: a Necro forget skillje megy playerre?
  • Gordis2k
    Igen sajna ez van de előb utób a free is c5 lesz + a donéterek és az elvakult idiota istentjátszo GMek.
  • Nethyrrea
    inkább az a szánalmas hogy ilyen sehonnai akárkik vannak catalystben akik kitudja honnan de herok lettek, pedig én c3-ig hírüket se láttam. sőt, lehet hogy c4 közepén jöttek be.
  • MeoH #59053
    Aham. Frag, de korai vagy. Vagy csak most fekszel:P
  • FragStaR
    Akkor ezért nem voltál 1 hétig^^
  • MeoH #59051
    Hat errol sirok c5 kezdete ota. Ahol feltunik 1 hero ott xartak a pvpnek. 5let: Menjunk at mind freere, azt pownolunk:P Vagy irany Franz, az meg heromentes ovezet... Jelentem osszeallt az uj vas, szoval delutan ujra csatasorba allok.
  • gPROject
    ugye mondtam, ha nem vagyok van raid :PP