88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    A bd lehet 77-es is
    És meg lehet csinálni ha 1-2 DD csak 76+os Mondjuk az Sgrade weap kötelező a dd-knek.
  • Endaer
    Kár, hogy az én C5 kliensem azt mondja erre a .rep-re hogy nem lejátszható... :(
  • Facek
    Volt anno videó róla mikor még nem jött ki a c5 hja elég durcás.
  • Gordis2k
    OMG a végén a raidboss fightet full grafikán minimumra lassitva... isteni:)
  • Gordis2k
    Ja a 78+ alapkövetelmény:)
  • Gordis2k
    Biztos vagyok benne nagyon nagyon kevesen még sosem jártatok a 4sep riftben!!
    Egy gyors leírás:
    A Birodalmi Temetőben (Imperiál Tomb) létezik egy küldetés. A szörnyek elözönlöték a temetőt és a relikviákat elragadták összetörték. A relikviák(siremlékek) őrzöi megbiznak minket, hogy gyüjtsük össze ezeket nekik. Hát jó harzosként nemet is mondunk erre gyorsan:):). Ám az örzők nem hadják anyibban és megigérik minden 1000itemért cseréba egy különleges receptet kapunk ajándékba(1000item= 1 véletlenszerű S-weapon reci) hát jó de kapzsi harzosként igent mondunk:) (80-87 es vérengző fenevadakból megölni kb partynként 10-15k drabot huh nem öt perc. Igy kicsit elégedetlenkedik a harcos. Ám a rendkívűl kedves szellem odaböki . Nem kell mást tenned csak öld meg a gonoszok vezérét és megengedem, hogy te válasz receptet...
    Lol hát lásuk mi is ez:
    Egy rift (zárt katakobba egy csapat lehet egyszere benn) 5 szoba a legdurvább szörnyek tömege és 50perc hogy végigmenj a raidboss megölésével együtt.
    Hát akkor egy kis minta egy nem sikerült riftről sajna lejárt az idő.
    C5 ös ingame replay. a num bill. pluszal gyorsit minusszal lassithatod
    sajna nem látszik 6-10 debuffot raktak ránk...pl egyet ami nem engedi hogy healtoljon a healer:)

Ez itt a replay:)
  • Szekijoe
    BSZ BM
  • Szekijoe
    Nekem mindegy velem vagy nélkülem! De rá kell állni az ügyre! Mert este később már túl elfoglalt lesz az ally!!!!!
  • Szekijoe
    Milka!!!!!!!!! Este logolok csak mielőtt lenne este a gyülekező megkell próbálni néhány fesztivált nyomni!!! Állítólag 6k repu lol azt meg kellene csípni.
  • Szekijoe
    Iratkozz DAWN-nak (jah ez 50k ba kerül neked) és ha akarsz menj köveket gyűjteni Necrókba/katakombákba. Ha DUSK-nak iratkozol akkor keddtől jön a debuff egy hétig.
  • Gordis2k
    A Seven Signs A jó és a rosz küzdelme. A dawn a jó a dusk a rossz minden második héten megküzdenek az elsőbjégért. Az első héten megy a küzdelem a gyözelemért ez két részből áll.
    1. A katakombák mélyén gonosz és szent lényekkel harcolva Kövek esnek a lényekből piros kék zöld. Ezek a kövek az ősi harc maradványai amelyik oldal több ilyen követ gyüjt össze az nyer.
    2. Nyerne ha valaki nem küzdene megy a jó és a rossz arénájában itt szintnek megfelelő ugynevezett riften kell végig menni. Egy zárt szobába kerül a csapat és ott egy rámpán álva várják a seregek érkezését. Majd a szörnyek elkezdenek özönleni minden irányból egyre gyorsabban és egyre több minnél tovvább életben maradz annál tőbb pontot hozol az oldalnak.
    Egész egyszerüen el kell döntened melyik oldalra állsz Jó vagy Rosz. a papoknál feliratkozol. De ha vesztesz akkor 1 hétig nem tudsz bemmeni a katakombákba és a szelemmel átokkal sujtanak mely erősen gyengít a harcban 1 hétig(attac és C speed. Ha a Dusk oldal nyer akkor a várak fele hpval vannak ellátva(fal és ajtó). Minden oldalon több lehetőség van amire iratkozhatsz az első mindegyiknél a semleges résztvevő. A második a harcos ha nyer az oldal van rá esély hogy +5% cpd lesz egy htig nekem még sosem volt(ehez a te oldaladnak kell megnyerni az összes tornát és a kőgyüjtést is) És aha az utolso nyer mindenben akkor nem lehet a siegen idézet siege lényeket használni ill a letet zászlo hpja is kissebb)

Tovvábbáa nyertes oldal találkozhat a különlegges Mammonokkal(kovács és árus) Ezek tárgyakat adnak(a-gem s-gem és cry brez bsoe enchant scrol) A kovács meg az a gradés cucokat javitja meg valamint SAt rak az a és s grades fegyokba(ennél tudod a fegyvereidet váltogatni c-gradig pl: Top c ij top c polera)

• mAilkaEVO3
    BSZ nektek Gordi és Söndi :PPPPPPPPPPP
  • Typh00n
    Infernal master pengéket és receptet vennék. Ingame TyphO0n vagy Rotkiv néven vagyok elérhető.
  • Atrium
    hello. valaki meg tudja mondani mi az a Seven Signs és mi a lényege? :) ty
  • Gordis2k
    Boldog Születésnapot BlackManta allias Söndör
  • TruBy
    Tesomnak utzenem hogy huzza a karim, mert betegszabin van :)
  • Endaer
    nekem is sikerult letolteni es vegigvihogni :)
  • nubyy
    Te hogy lettel megint 73???:O
  • Dallie
    Orkor és Jaredi, hm, necces :D
  • Sorbon
    Hát izéééé majdnem....
  • mAilkaEVO3
    izgi nekem müxik és gordinak is O.o
  • mAilkaEVO3
    lol azt irja fentvan de nem tom törölni,modosítani. nah upload megeccer:(
  • Sámán
    Együttérzek!
  • daemonervosa
    ez a link nekem nemnagyon akar mukodni :/
  • mAilkaEVO3
    egy kis fraps a tegnapi drogozásomról:DDD
    I belive i can fly:D
  • fr0z3n
    A fileplanet-en az összes eddigi lineage és "C" fenn van, neked [EZ] fog kelleni
  • GamerAdams007
    Valaki meg tudná mondani nekem, hogy az X-Fire miért nem méri, mennyit Lineage-ezek? Amikor elindítom a game-t akkor jelzi, hogy azzal játszok, de amikor már bejön a login screen akkor meg megint úgy jelzi mintha nem játszanék. :/
  • GamerAdams007
    Kiegészítők, teljesen mindegy melyik verziót töldöt, mert inditáskor letölti a legfrisebb verziót magának... Fileplaneten egyébként azt hiszem a Chronicle 5 van fent.
  • Akhi
    Tudtam en hogy szipozol:P:D
  • Nethyrrea
    lépcsőn
    KÖszi a segítséget, most szedem a hivatalos fileplanet-ről leszedhető klienst remélem azzal bejutok.
    A chronicle 1 és 2345 mit jelent egyébént, ezek kiegészítők? Én sima Lineage2-t szedek .. kezdek belezavarodni :)
  • GamerAdams007
    gratz!
  • xt198
    gz
  • Akhi
    You have earned Sword of Miracles (A 7 dik sikerult pff)
  • xt198
    owned :P
  • daemonervosa
    Superman-hero-nobless lawl
  • Sirch
    Tudtam, hogy te vagy a Superman, nem is értem, miért tagadtad eddig!
  • Cobra.
    Ez a lebegés benne volt valamelyik C5 movie-ban (vagy a Prelude-ban?)
  • pongi10
    valaki el tudná magyarázni hogy tudok feljutni Toi-ban a 11. emeletre???köszi
  • mAilkaEVO3
    hmz érdekes dolgok történtek ma pagansba :P
    Rámcsukódott az egyik ajtó és nagyon fura effecje volt:DDDDDD