88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    Loool bocs én Rep pointot lattam :D
  • Sámán
    Neked valaha válaszolt már élő GM???
    Vagy ez a "nézzem meg a honlapot" is csak automata szöveg volt?
  • MeoH #59382
    Hehe, Cobra, de jopofa vagy:P Pantelel szemeztem regebben, de persze invitel terulten nincs. Hmm, tobbet fizetek 2megas netert most, mintha Pantelnel lenne 24megas. Asszem morcos vagyok. Bekaphatja az invitel...
  • var
    Na ezt bírom XD, és szerinted ott van írva valami erről?
    Az egyik GM is azt mondta mikor kérdeztem offon, hogy nézzem meg a honlapot... XDXDXD
  • PhoenixKnight
    Hát elég sok mindnre jo
    Ajánlom neked ezt az oldaltc5
  • var
    Most ez komoly hogy csak erre jó?
  • LineageII
    a mobilos kedvezményeinket inkább nem részletezném:D
  • LineageII
    nekem anyám a t-comnál dolgozik és olcsóbban van a kábelt tv + telefon + adsl :P
  • Cobra.
    Aki szídja az Invitelt, az nézze meg a Pantel "kínálatát"
  • mAilkaEVO3
    jah kék lesz a neved tőle :D
  • var
    Hello, a rec pont jó valamire azon kívül, hogy kék lesz tőle a kari neve?
  • Sorbon
    Szintén inviteles vagyok, szintén írtam egy hasonló hangvitelű e-mailt, és ugyanazt a választ kaptam.
  • MeoH #59372
    Jaja Invitel b@szik boviteni 1enlore. El is kuldtem oket az anyukban emilben, hogy ennyi penzert mashol 8m/bites netet vagy jobbat kapok, nem 2m/bitest. Erre azt valaszoltak, hogy jelen pillanatban a halozat technikai felmerese zajlik, ha lesz ra "felhasznaloi igeny"(WTF? ezek sztem teljesen hulyek...), akkor lesz savszelesites. Informaciot februar kozepen kozolnek. Eddig is kerik turelmemet. Nyasgem, bazd meg, nem varok...
  • Sanca
    Nem, C5-tol az epic bossok csak 80%-al dobjak a boss yewelt. A lvl differencia erre jon ra szorzokent.
  • GamerAdams007
    hu.inter.net FTW
  • xt198
    nekem meg basznak csinálni bármit is és már eléggé idegesítő...
    gg @ invitel
  • Facek
    nekem bővült 4 napra aztán viszaállt... ebből lehet megin telefon lessz
  • PhoenixKnight
    nekem is pocsék volt még tegnap is a net ( volt 1 óra amikro 5 percenként teljesen megállt a net ) most jónak tűnik
    Bár aztmondták hogy sávszélességet bővitettek(weboldalon) nekem mégsem bővült
  • Facek
    érdekes nemtudom még kinek van tvnetworkos nete, de irtatok h olyan laggotok van h megáll egy 10-15 sec re, na most ez nálam is van ,sehol máshol nem laggolok csak lineage, haverok nem laggolnak, már tvnetworkos ember is volt nálam azt mondta semmi baja nincs... leszophatja :D
  • Gordis2k
    Igen az lenne ha feher sarga vagy piros a mob. De special bossoknal a +3 szint 25% kall csokenti az esélyt:) És a nubok a fő DD groupba betettek 5 80+os karaktert... IDIOTÁK.
  • LineageII
    rá jár a rúd erre a szerencsétlen catalist-ra:D (azok alapján amit a fórumon olvastam)
  • Sámán
    Pedig azt 100% dobja nem????
    Ettől függetlenül úgy kell nekik!!!
  • Szekijoe
    LOL A catalistnak nem esett ring!
  • Szekijoe
    Eh a francba ha otthon vagyok tuti megfizették volna az árát a baium gyűrűnek én még tegnap is kérdeztem, hogy bekempeljük-e a portot akkor de nem volt még Baium
  • sanyiiiii
    Tudna nekem ajanlani vmi jokis guide-ot amiben le van irvamivel hol erdemes fejlodni, milyen cuccokra erdemes rahajtani, stb? elöre is köszi
  • Gordis2k
    Hát ez kész tegnap ráébresztettem Baiumot a Catalystra nem örültek:) szépen ki PR eztek:)):
    Aztán felmentem megint de már vártak.
    Átváltottam magam WC re és felteleportáltam ott ált lili hehe AFK nem akartam AFKban megolni ezért elkeztem utni SOMMAL:)
    közben megjött gondoltam Hülyülök egyet kézzel ütögettem meg játszottam kicsit:)
    LONGEST FIGHT EVER!!
    Később egy másik WC is csatlakozott iszonyat vicces volt:)
    Alig birtam klikkelni ugy rohogtem:)
  • Szekijoe
    Gratula
  • Dallie
    Grat:)
  • Nethyrrea
  • pharao
    BSZ Gordi és Söndi!
  • PhoenixKnight
    Boldog szülinapot!
  • GamerAdams007
    BSZ Mindenkinek! :)
  • TruBy
    BSZ Gordy es Söndi!
  • ZsuzS
    Van aki a lábán jár van aki a kezén :D És van aki a kardján ^^
  • ZsuzS
    Nah végre már mehetek én is :)
  • daemonervosa
    Amugy kb hány perc mire betolt a frapsod gordi?
    kb 20 perce tolti :/
  • daemonervosa
    szedd ki a link elol az sgforum.hu t :)
  • Typh00n
    Már csak Infernal Master recit vennék. TyphO0n/Rotkiv
  • Padidiver
    Naggggyyyyon szépen köszönöm mindenkinek!!!
    És viszont kívánom neked is Shanway alias Gordi:)
  • Dallie
    Én letölteni sem tudom :)