88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
PhoenixKnight #59384 Loool bocs én Rep pointot lattam :D -
Neked valaha válaszolt már élő GM??? 
Vagy ez a "nézzem meg a honlapot" is csak automata szöveg volt?
-
Hehe, Cobra, de jopofa vagy:P Pantelel szemeztem regebben, de persze invitel terulten nincs. Hmm, tobbet fizetek 2megas netert most, mintha Pantelnel lenne 24megas. Asszem morcos vagyok. Bekaphatja az invitel... -
var #59381 Na ezt bírom XD, és szerinted ott van írva valami erről?
Az egyik GM is azt mondta mikor kérdeztem offon, hogy nézzem meg a honlapot... XDXDXD -
PhoenixKnight #59380 Hát elég sok mindnre jo
Ajánlom neked ezt az oldaltc5 -
var #59379 Most ez komoly hogy csak erre jó? -
LineageII #59378 a mobilos kedvezményeinket inkább nem részletezném:D -
LineageII #59377 nekem anyám a t-comnál dolgozik és olcsóbban van a kábelt tv + telefon + adsl :P -
Aki szídja az Invitelt, az nézze meg a Pantel "kínálatát"
-
jah kék lesz a neved tőle :D -
var #59374 Hello, a rec pont jó valamire azon kívül, hogy kék lesz tőle a kari neve? -
Sorbon #59373 Szintén inviteles vagyok, szintén írtam egy hasonló hangvitelű e-mailt, és ugyanazt a választ kaptam. 

-
Jaja Invitel b@szik boviteni 1enlore. El is kuldtem oket az anyukban emilben, hogy ennyi penzert mashol 8m/bites netet vagy jobbat kapok, nem 2m/bitest. Erre azt valaszoltak, hogy jelen pillanatban a halozat technikai felmerese zajlik, ha lesz ra "felhasznaloi igeny"(WTF? ezek sztem teljesen hulyek...), akkor lesz savszelesites. Informaciot februar kozepen kozolnek. Eddig is kerik turelmemet. Nyasgem, bazd meg, nem varok... -
Sanca #59371 Nem, C5-tol az epic bossok csak 80%-al dobjak a boss yewelt. A lvl differencia erre jon ra szorzokent. -
hu.inter.net FTW
-
nekem meg basznak csinálni bármit is és már eléggé idegesítő...
gg @ invitel -
nekem bővült 4 napra aztán viszaállt... ebből lehet megin telefon lessz
-
PhoenixKnight #59367 nekem is pocsék volt még tegnap is a net ( volt 1 óra amikro 5 percenként teljesen megállt a net ) most jónak tűnik
Bár aztmondták hogy sávszélességet bővitettek(weboldalon) nekem mégsem bővült -
érdekes nemtudom még kinek van tvnetworkos nete, de irtatok h olyan laggotok van h megáll egy 10-15 sec re, na most ez nálam is van ,sehol máshol nem laggolok csak lineage, haverok nem laggolnak, már tvnetworkos ember is volt nálam azt mondta semmi baja nincs... leszophatja :D -
Igen az lenne ha feher sarga vagy piros a mob. De special bossoknal a +3 szint 25% kall csokenti az esélyt:) És a nubok a fő DD groupba betettek 5 80+os karaktert... IDIOTÁK. -
LineageII #59364 rá jár a rúd erre a szerencsétlen catalist-ra:D (azok alapján amit a fórumon olvastam) -
Pedig azt 100% dobja nem???? 
Ettől függetlenül úgy kell nekik!!!
-
LOL A catalistnak nem esett ring! 
-
Eh a francba ha otthon vagyok tuti megfizették volna az árát a baium gyűrűnek én még tegnap is kérdeztem, hogy bekempeljük-e a portot akkor de nem volt még Baium
-
sanyiiiii #59360 Tudna nekem ajanlani vmi jokis guide-ot amiben le van irvamivel hol erdemes fejlodni, milyen cuccokra erdemes rahajtani, stb? elöre is köszi -
Hát ez kész tegnap ráébresztettem Baiumot a Catalystra nem örültek:) szépen ki PR eztek:)):
Aztán felmentem megint de már vártak.
Átváltottam magam WC re és felteleportáltam ott ált lili hehe AFK nem akartam AFKban megolni ezért elkeztem utni SOMMAL:)
közben megjött gondoltam Hülyülök egyet kézzel ütögettem meg játszottam kicsit:)
LONGEST FIGHT EVER!!
Később egy másik WC is csatlakozott iszonyat vicces volt:)
Alig birtam klikkelni ugy rohogtem:) -
Gratula -
Dallie #59357 Grat:) -
-
BSZ Gordi és Söndi! -
PhoenixKnight #59354 Boldog szülinapot! -
BSZ Mindenkinek! :) -
BSZ Gordy es Söndi! -
Van aki a lábán jár van aki a kezén :D És van aki a kardján ^^ -
Nah végre már mehetek én is :) -
Amugy kb hány perc mire betolt a frapsod gordi?
kb 20 perce tolti :/ -
szedd ki a link elol az sgforum.hu t :) -
Typh00n #59347 Már csak Infernal Master recit vennék. TyphO0n/Rotkiv -
Naggggyyyyon szépen köszönöm mindenkinek!!!
És viszont kívánom neked is Shanway alias Gordi:) -
Dallie #59345 Én letölteni sem tudom :)