88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
az egy idióta, üsd ahol éred
-
" hátig nem volt herojok szét aláztuk őket.. -
Sorbon #59422 Imádom ezt a srácot mindig kiállt harcolni és soha nem bsoezott mint a nagy átlag. Mostanában azonban mindig ezt a pm-et kapom tőle....nem értem miért 

-
ja catalisk be is jelentette hogy amint lesz server transfer mindannyian mennek a bartz-ra... erre kíváncsi leszek
de lvl 8-as clan meg 2x akármennyi hero nélkül, nem hiszem hogy labdába fognak rúgni az uprising mellett
-
Dallie #59420 filefront reggel óta szar - karbantartás volt. -
Itt van par video, hogy ma sz@r az a mass pvp. Bartz ownol minden szervert. Mi meg orulunk 1 9vs9nek... -
. -
Dallie #59417 Tallum Glaive már nem aktuális, vettem egyet. -
WTB Feathered Hat Fabric meg színes kagylocskák ( Jade, Yellow, Black )
Pm Tibcse játékba -
Dallie #59415 Amúgy mindegy, akkor összekraftolom, a sisakon kívül úgyis minden BW-hez van matim:) -
Dallie #59414 Arra várhatsz amikor ő subolni fog :) -
NINCS játszon a bishoppal érje el a 75 öt és szépen subolja le gladinak KKTHX -
Dallie #59412 KERESEK KÖLCSÖNBE / VÉTELRE:
EW-A (2-3 darab)
Tallum Glaive
B-grade dual
+egy végre egy kis szerencse majestic ékszerek kraftolásakor
ui: Gordi, megvan még a BW heavy szett amit anno használtam? Pyros újra játszana a gladijával :) -
Dallie #59411 Van egy kamera ikon, azt megbököd amikor fel akarsz venni és újra amikor leállítod. A Replays könyvtárban megtalálod az így gyártott .l2r fileokat. -
ventel #59410 Ahogy én kivettem 1 havi díjból kijön a transfer. Annyit lehet megér, hoggy nem hajnalban kell játszani, hanem lehet napközben is. -
Még midnig arra hogy kék legyen a neved.m ondhatnád népszerűségmérőnek is.oylan hiedelmek voltak hogy minél kékebb a neved annál kisebb esélyben droppolsz halál esetén.De ez 1.nem bizonyitott. 2. már nem droppolsz halálnál(csak ha 5pk felett vagy és piros). 3 pls ne krdezd meg megint mire jó mert semmire :D
Állítólag lehet hogy lesz. Ez sem biztos. Ha lesz akkor cksa a karit tudod átvinni semmilyen cuccot nem tudsz velevinni.És pénzbe kerül.Így sztem nagy része a társaságnak marad. -
GCsab #59408 Sziasztok!
A játékban hogy lehet kamerázni? Nem sürgős de azért kéne :) -
var #59407 Akkor valaki meg tudná mondani, hogy mire jó a rec point/eval score?
Ilyen tényleg lesz, hogy át lehet helyezni karit egyik szerverről a másikra? Ha igen, akkor hogy működik ez pontosan és át fogtok-e menni?
A választ előre is köszi! -
Dallie #59406
-
Igen rád varunk ingame... -
lesz valami banzaj? -
Kb 45 perc!
A Valort én nyomom először, ha enemy jön akkor "last man standing" vagy pr-ezünk
-
ingy3nfr3g #59402 kösz mindenkinek :) -
hmmz Szeki te már otthon? ha indula a manula pls csak csörgess meg és jövök gép elé. :D -
Ah igen Anakin is igaz nálunk Anakin sosincs ezért hagytam ki
-
Lilith (Discipines necropolis mélyén teleport gömbbel lehet bejutni hozzá DE csak ha a DAWN nyert az előző héten) last hit grp 100% esélyel nevel 11-12es crystályt
Baium (ToI 13 felett teleporttal lehet hozzá bejutni queszt is kell) last hit party 100%os eséllyel 11-12es cry
Ember (FoG mélyén) last hit grp 5% esély 11-12cry (állítólag)
remélem elég. -
Kristály 11-es és 12-es szintre történő fejlesztése
11 és 12-es szintre a következő szabályok érvényesek:
1. 11 és 12-es szintre csak Anakim, Lilith és a legfőbb Raid Bossok (Antharas, Baium…) megölésével fejlesztheted a kristályt.
2. Egyszerre akár egy teljes parti fejleszthet kristályt ezeken a mobokon. Nincs szükség a kristály használatára, mindössze arra kell figyelni, hogy csak egy darab 10 vagy 11-es kristály legyen nálad, és valamelyik csapattársad vigye be az utolsó találatot. Akár egyszerre 9 kristáylt fel lehet húzni.
3. 11 és 12-es szint elérése közben a kristály nem semmisülhet meg, 100%-ban sikerül
Forrás : L2.IXYS.HU (ha nem igy van akkor bocsánat, én ezt találtam róla) -
ingy3nfr3g #59397 nemeza lenyeg, :) amugy meik boss alkalmas lv 11-es kek cry-ra? :)
-
11-12-13 at nem kell szivni. Ha a boss alkalmas ra abban a partyban kell lenned aki az utolso utast beviszi es a zsebedben legyen a kő. Hol ölsz te 70+ os raideket offon??????? -
ingy3nfr3g #59395 valaki tudna helpelni pls :)
soul cry-t akarom lv 10rol lv 11-re huzni de hiaba szivom a bossokbol a hp-t a cry-al nem fejlodott mar 3 db boss on sem.... -
wtb Sgrade HP reci -
az az érdekes az én netemmel hogy reggel meg délelőtt jó, de napközbe mikor játszok, nem csinál semmit a karim(persze lélegez meg ilyenek-csak mert sokan keverik a laggot a szaggatással) de hogyha kattingatok akkor megy, csak én azt nem látom sőt buffolni is tudok csak még mindig egy helyben áll a karim, cs-be meg megállok 2 secre aztán meg tovább :P -
Kedves Barátaim:).
Mint azt már biztosan tudjátok Cukipofát bannolták(Gattaca) szegény édes kis drágám:(.
De újjászületett Hahopihe néven és megkezte fejlődését, hogy mindenki kraftosa munkába álhasson.
Ebben szeretnék segitséget kérni, mégpedig a receptekben ha bárkinek van fölösleges materiál vagy b-grades receptje amit szivesen feláldozna kérem ne halogassátok:)
Ide is irhatjátok vagy gameba pm Shanway Hahopihe Gwenhyfall Matildka Mailka.
Köszönöm szépen:) -
Ha a net miatt nem tudunk játszani akkor valszeg :P
-
sanyiiiii #59390 Most ez L2 forum vagy "ki szopik a legnagyobbat a netével" fórum? 

-
Mi ugyanazert 13K-t :P kozel lakunk egymashoz, megis mi tobbet fizetunk...talán mert később kötöttük? -
Bah hát igen Emitel az problémás eset nem is kicsit! Nekem is az van és se sávszélt nem akar bővíteni se csökenteni az árakat. 2mb-es netért fizetek havi 12k-t elég gázos! -
WTS Sgrade elixir receptek (HP/MP) -
Igaz, rosszul emlékeztem, Emitel a problémás . Vegülis -tel /-tel
-
az a 24 mb úgy 24 mb hogy a megrendeléstől számítva 3 hónap míg bekötök, atán ráfogják hogy nem bírja a vonalad felezik a segességet és jó esetben lesz 12 mb de inkább 8... aztán ha szerencséd van naponta csak 2x,3x fog szakadni a net ha nincs akkor meg óránként