88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    az egy idióta, üsd ahol éred
  • Gordis2k
    " hátig nem volt herojok szét aláztuk őket..
  • Sorbon
    Imádom ezt a srácot mindig kiállt harcolni és soha nem bsoezott mint a nagy átlag. Mostanában azonban mindig ezt a pm-et kapom tőle....nem értem miért
  • phalanx
    ja catalisk be is jelentette hogy amint lesz server transfer mindannyian mennek a bartz-ra... erre kíváncsi leszek de lvl 8-as clan meg 2x akármennyi hero nélkül, nem hiszem hogy labdába fognak rúgni az uprising mellett
  • Dallie
    filefront reggel óta szar - karbantartás volt.
  • MeoH #59419
    Itt van par video, hogy ma sz@r az a mass pvp. Bartz ownol minden szervert. Mi meg orulunk 1 9vs9nek...
  • Sanko
    .
  • Dallie
    Tallum Glaive már nem aktuális, vettem egyet.
  • meszitibi
    WTB Feathered Hat Fabric meg színes kagylocskák ( Jade, Yellow, Black )
    Pm Tibcse játékba
  • Dallie
    Amúgy mindegy, akkor összekraftolom, a sisakon kívül úgyis minden BW-hez van matim:)
  • Dallie
    Arra várhatsz amikor ő subolni fog :)
  • Gordis2k
    NINCS játszon a bishoppal érje el a 75 öt és szépen subolja le gladinak KKTHX
  • Dallie
    KERESEK KÖLCSÖNBE / VÉTELRE:

EW-A (2-3 darab)
    Tallum Glaive
    B-grade dual
    +egy végre egy kis szerencse majestic ékszerek kraftolásakor

ui: Gordi, megvan még a BW heavy szett amit anno használtam? Pyros újra játszana a gladijával :)
  • Dallie
    Van egy kamera ikon, azt megbököd amikor fel akarsz venni és újra amikor leállítod. A Replays könyvtárban megtalálod az így gyártott .l2r fileokat.
  • ventel
    Ahogy én kivettem 1 havi díjból kijön a transfer. Annyit lehet megér, hoggy nem hajnalban kell játszani, hanem lehet napközben is.
  • ZsuzS
    Még midnig arra hogy kék legyen a neved.m ondhatnád népszerűségmérőnek is.oylan hiedelmek voltak hogy minél kékebb a neved annál kisebb esélyben droppolsz halál esetén.De ez 1.nem bizonyitott. 2. már nem droppolsz halálnál(csak ha 5pk felett vagy és piros). 3 pls ne krdezd meg megint mire jó mert semmire :D

Állítólag lehet hogy lesz. Ez sem biztos. Ha lesz akkor cksa a karit tudod átvinni semmilyen cuccot nem tudsz velevinni.És pénzbe kerül.Így sztem nagy része a társaságnak marad.
  • GCsab
    Sziasztok!

A játékban hogy lehet kamerázni? Nem sürgős de azért kéne :)
  • var
    Akkor valaki meg tudná mondani, hogy mire jó a rec point/eval score?
    Ilyen tényleg lesz, hogy át lehet helyezni karit egyik szerverről a másikra? Ha igen, akkor hogy működik ez pontosan és át fogtok-e menni?
    A választ előre is köszi!
  • Dallie
  • Gordis2k
    Igen rád varunk ingame...
  • Akhi
    lesz valami banzaj?
  • Szekijoe
    Kb 45 perc!
    A Valort én nyomom először, ha enemy jön akkor "last man standing" vagy pr-ezünk
  • ingy3nfr3g
    kösz mindenkinek :)
  • mAilkaEVO3
    hmmz Szeki te már otthon? ha indula a manula pls csak csörgess meg és jövök gép elé. :D
  • Szekijoe
    Ah igen Anakin is igaz nálunk Anakin sosincs ezért hagytam ki
  • Szekijoe
    Lilith (Discipines necropolis mélyén teleport gömbbel lehet bejutni hozzá DE csak ha a DAWN nyert az előző héten) last hit grp 100% esélyel nevel 11-12es crystályt

Baium (ToI 13 felett teleporttal lehet hozzá bejutni queszt is kell) last hit party 100%os eséllyel 11-12es cry

Ember (FoG mélyén) last hit grp 5% esély 11-12cry (állítólag)

remélem elég.
  • meszitibi
    Kristály 11-es és 12-es szintre történő fejlesztése
    11 és 12-es szintre a következő szabályok érvényesek:

1. 11 és 12-es szintre csak Anakim, Lilith és a legfőbb Raid Bossok (Antharas, Baium…) megölésével fejlesztheted a kristályt.

2. Egyszerre akár egy teljes parti fejleszthet kristályt ezeken a mobokon. Nincs szükség a kristály használatára, mindössze arra kell figyelni, hogy csak egy darab 10 vagy 11-es kristály legyen nálad, és valamelyik csapattársad vigye be az utolsó találatot. Akár egyszerre 9 kristáylt fel lehet húzni.

3. 11 és 12-es szint elérése közben a kristály nem semmisülhet meg, 100%-ban sikerül

Forrás : L2.IXYS.HU (ha nem igy van akkor bocsánat, én ezt találtam róla)
  • ingy3nfr3g
    nemeza lenyeg, :) amugy meik boss alkalmas lv 11-es kek cry-ra? :)
  • Gordis2k
    11-12-13 at nem kell szivni. Ha a boss alkalmas ra abban a partyban kell lenned aki az utolso utast beviszi es a zsebedben legyen a kő. Hol ölsz te 70+ os raideket offon???????
  • ingy3nfr3g
    valaki tudna helpelni pls :)
    soul cry-t akarom lv 10rol lv 11-re huzni de hiaba szivom a bossokbol a hp-t a cry-al nem fejlodott mar 3 db boss on sem....
  • ZsuzS
    wtb Sgrade HP reci
  • Facek
    az az érdekes az én netemmel hogy reggel meg délelőtt jó, de napközbe mikor játszok, nem csinál semmit a karim(persze lélegez meg ilyenek-csak mert sokan keverik a laggot a szaggatással) de hogyha kattingatok akkor megy, csak én azt nem látom sőt buffolni is tudok csak még mindig egy helyben áll a karim, cs-be meg megállok 2 secre aztán meg tovább :P
  • Gordis2k
    Kedves Barátaim:).

Mint azt már biztosan tudjátok Cukipofát bannolták(Gattaca) szegény édes kis drágám:(.
    De újjászületett Hahopihe néven és megkezte fejlődését, hogy mindenki kraftosa munkába álhasson.

Ebben szeretnék segitséget kérni, mégpedig a receptekben ha bárkinek van fölösleges materiál vagy b-grades receptje amit szivesen feláldozna kérem ne halogassátok:)
    Ide is irhatjátok vagy gameba pm Shanway Hahopihe Gwenhyfall Matildka Mailka.

Köszönöm szépen:)
  • Facek
    Ha a net miatt nem tudunk játszani akkor valszeg :P
  • sanyiiiii
    Most ez L2 forum vagy "ki szopik a legnagyobbat a netével" fórum?
  • TruBy
    Mi ugyanazert 13K-t :P kozel lakunk egymashoz, megis mi tobbet fizetunk...talán mert később kötöttük?
  • VipJoco
    Bah hát igen Emitel az problémás eset nem is kicsit! Nekem is az van és se sávszélt nem akar bővíteni se csökenteni az árakat. 2mb-es netért fizetek havi 12k-t elég gázos!
  • Szekijoe
    WTS Sgrade elixir receptek (HP/MP)
  • Cobra.
    Igaz, rosszul emlékeztem, Emitel a problémás . Vegülis -tel /-tel
  • phalanx
    az a 24 mb úgy 24 mb hogy a megrendeléstől számítva 3 hónap míg bekötök, atán ráfogják hogy nem bírja a vonalad felezik a segességet és jó esetben lesz 12 mb de inkább 8... aztán ha szerencséd van naponta csak 2x,3x fog szakadni a net ha nincs akkor meg óránként