88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Az még el is menne, na de törpilány barna hajjal?!
  • phalanx
    kár hogy semmi köze a lineagehez, max a történethez, de magához a játékhoz semmiképp
  • dadas9999
    legjobb rész a törpe lány a gólem tetején :)
  • Facek
    Gladiátor, szőke hajjal, van olyan :)
  • Cobra.
    Ez nagyon durva videó, az eddigieknél jóval hosszabb és már beszélnek is benne. Lehet mégis lesz egyszer egy hosszabb film, talán L3 kezdésével?
  • Gordis2k
    Jó a videó DE!

Egykezes kardos Human Fighter pajzs nélkül az mi az??
    Fehér hajú Humán harcos az mi az?
  • Cobra.
    Sajnos nins olyan szerencsénk
  • Facek
    Nem adok neki 1 évet és tuti kijön egy Lineage The Movie :)
  • Nethyrrea
    az nem egy bot automessage? :D nem lennék meglepve ^^
  • MeoH #59455
    Uj CGmovie, termeszetesen Dark elf pownolassal. filefront vagy itt, cel mentesevel.
  • TruBy
    Otthon ne felejtsd a tajkártyádat...
  • fr0z3n
    de gonoszak vagytok
  • Gordis2k
    JAAA az ugy jó megvan már a nagy csapat? Sokat kel várni minden nap leőlik sajna sok itt a 60+ os kari.
  • GCsab
    egyedül biztos nem fog menni többen is megyünk majd :)
  • Gordis2k
    NEM jo csak DVD abbol is csak a 4,47GBos jo es Erton márkájú. Ha offon leszolozod valakaszt megkapod az igazgatoi széket ncsofttól.
  • Akhi
    neee sirok:DD na ez a Rohoges most jol esett:D
  • Akhi
    Cd re is jo ha ra fer,Ha valakas-t megolod kapsz egy nyakit,xp-t par elf csajt es 2 d elf utcalanyt aszem enyi ja meg buszke lehetsz magadra hogy TE egyedul Gcsabi le olted Valakast!
  • Sirch
    Ha megölöd Valakast, akkor postai utánvétellel sok gratuláció mellett kapsz az NcSofttól egy ajándék DVD-t, a szerveren eltöltött legszebb pillanataidat tartalmazó visszajátszásokkal.
  • GCsab
    Ja meg még azt akarom kérdezni, hogy ha megölöm Valakast akkor mit kapok vagy mit kap a party?
  • GCsab
    Az nem jó ha a filmeket CD-re írom ki nem pedig DVD-re?
  • Akhi
    Ezt ertem Chari,De pl lehetnek keretek 2 armor set 2 fegyo nemi adena es igy vissza , es arrol is volt szo hogy egyszer lehet csak menni masik serverol nem percenkenk. Mind 1 mint ahogy az egesz lajnedzs tarsadalomban van Mindent a gazdagoknak semmit a szegenyeknek Hajra gazdag kiscsavok alapon! Hat barhogy is lesz remelem mashogy:P akkor en huzok teon vagy franzra emberi idoben siege stb.
  • ZsuzS
    Ja de az sem lenne jó,ha egy olcsóbb szerveről ,,lizingelnél,, egy új fegyót :D
  • ZsuzS
    Én most is tudok nappal játszani :D
  • ZsuzS
    Ilyenkor kell neki magyarul irni valamit rögtön eltűnik :)
  • Endaer

forras
  • Akhi
    Fel szeretnem huzni a bishopot 52 re szal holnap es hetvegen lvl45 Bishop lf group
  • ventel
    :)
    Nekem soha ne segíts:PP
  • GamerAdams007
  • Akhi
    l2r fajlt ki irod DvD re 2.4 x sebbesegel Neroval aztan otthoni dvd lejatszoba megtudod nezni
  • GamerAdams007
    Most írták előtted... amikor elindítod a game-et, de még nem jelentkezel be, akkor ott a jobb-alsó menübe van 1 replay gomb. Na azt megnyomod, kiválasztod a listából a videód, majd OK-t vagy Play-t vagy nemtom mit nyomsz, aztán lejátsza. Nem kell átírni avi-ra, és nem is működik úgy...
  • GCsab
    Hogy lehet megnézni a videókat mert már próbáltam átírni az "l2r"-t átírni "avi"-ra de nem tudja lejátszani társítani vindows media player-re de nem bírja lejátszani:(!!! hogy lehetne megoldani?
  • Sámán
    Amikor beloggolsz van egy olyan h replay -ott próbáld
  • GCsab
    OK már megtaláltam már csak azzal szenvedek hogy nem tom lejátszani a készített videókat
  • GamerAdams007
    ALT+C és ott megtalálod.
  • Akhi
    ja bocs el is felejtetem a sok anyuci kedencet soory nem szoltam
  • GCsab
    Az stimm hogy van 1 olyan kamera vagy milyen gomb, De hol van az a gomb???
  • Sámán
    Gondolom Sieghardton sem a két kezével farmolta össze a cuccait aki át akar menni. Mit számít még pár száz dolcsi hogy ott is egyből übercuccai legyenek?!
  • BaalKain
    Hja csak bedonatel pár milliárdot és már kész is.
    Én is gondoltam arra, hogy átviszek párszáz millát teonra, addig amíg viszonylag van értéke a sieghardt-i adenának...
  • Akhi
    Ennek tokre semmi ertelme nem lesz ott al majd a skac 80/80/80 karijaval tok meztelenul... Ertelem? = 0
  • Endaer
    slacker :)