88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
OK DMG:
5342
1811
9891
8756
4598
5895
1877
9783
7840
5613
738 ez nem tom mirefel
-
ATYA ÚR ISTEN!!!!!!!!
EZ MI EZ????
OK!!
Ez a legdurvább videó amit valaha láttam az allám a földön és nem hiszem el pedig éreztem már a hátamon ORKORT de ez.... -
Dallie #59502 Köszi Ilu, láttam pár napja, tény, hogy vicces, ahogy bevágja magát a tömegbe
-
ez egy állat 
Dallie ha még nem láttad feltétlen nézd meg
-
Egen, valoban felesleges a tiszteletre epiteni: a free szervereken sok dolog maskent van megvalositva, nekunk fogalmunk sincs azok mikentjerol, igy hiaba kapnak az oreg motorosok tiszteletet toletek (feleslegesen), siman mondhatnak minden joszandek ellenere hasznalhatatlan infokat. Nem veletlen az a megkulonboztetes a forum neve alatt piros betukkel, a ketto ket kulon vilag, kulon jatek, csak a kliens ugyanaz. Ez azonban semmire se jogositja fel a kerdezoket. -
a gond csak az hogy némelyik free szabályai annyira elütnek a hivatalostól hogy néha azt se tudjuk hogy mit akarnak kérdezni, mert míg nálunk akár hetekig kell agyalni, ott 2 perc alatt megvan, csak nemtudják hogyan. -
dragster #59498 Azt hiszem 1x Szeki tök jól megfogazmazta,aki nem tud 8 órát kockulni 1huzamba az ne gondolkozzon azon,hogy hivataloson játszik. Imho nem kell így lenézni azokat akik free szerveren játszanak. Sok ember aki freen játszik (többek között én is) azért jön ide kérdezni,mert "tiszteli" azok tudását akik offon játszanak.
Legyünk már kicsit barátságosabbak 1mással gyerekek
-
mármint az első hero-k ki ellen párbajoznak? -
sajat kasztjában 9 meccs ez hogyan mint mikor?:)) -
nagyon thenk
ju.
-
Nem tudom mi a nagy szam ebben, en par ora alatt lvl 80 tudok lenni...ez most miert nehez? -
Easy
Hát:
1. megléped a 75 öt
2. elmész oren mellé ott van egy kunyhó az öreg papper megadja a questet
3. Megölöd Cementeriben a Cabrio nevű raidboszt és visszamész a paperhez
4. Megölöd a raidbossokat Toi 3 Toi8 es Toi 10 en és visszamész a paperhez
5. Futkosol kicsit aden oren mert a paper megkér majd Hardinsban az öreg kitalalja a tutit nem kér sokat csak Baium vérét.
6. Elmész megszurkálod baiumot toi13on viszel a papinak 987 B cry meg egy dual SLSt és kész
7. Elmész Ivoryba és a mamertol az elfeknél kikéred az Elixir questet meg legalul a reagenteset
8. Kiütsz kb tök sok dolgot toiban meg BS ben.
9. Bedobod az ustbe és jol összekevered.
10. Elugras GC be es alul a csoportmoboknál nyirbálod a Tigrincset amig nem dob az nagy item.
11. Lemész antaras barlangba és lepofozol pár véres lovagot az nagy itemért.
12. na ezeket is belekevered.
ÉS KÉSZ.
MAjd legyel 78+ csinald meg a 3rd kasztváltot.
És utana legyel a suboddal is 75
Csinald meg a noblee questet
ÉS VÉGÜL CSALJ UGY MIND A CATALYST
Ennyi easy.
Az a hero aki a sajat kasztjában minimum 9 mecset játszott és neki van a legtöbb pontja. -
Gordi ha már ennyire szeretsz írni írd le plz, hogy lehet valaki Hero? :) -
LineageII #59491 szerintem itt is jól le van írva a subclass bár lehet h hibás :
http://www.mysticworld.hu/index.php?page=tutor&type=subclass1
http://www.mysticworld.hu/index.php?page=tutor&type=subclass2 -
kölcsönarmor volt mantától. (és tallum volt)
nekem avadon heavym van. ^^ -
Hát:
1. megléped a 75 öt
2. elmész oren mellé ott van egy kunyhó az öreg papper megadja a questet
3. Megölöd Cementeriben a Cabrio nevű raidboszt és visszamész a paperhez
4. Megölöd a raidbossokat Toi 3 Toi8 es Toi 10 en és visszamész a paperhez
5. Futkosol kicsit aden oren mert a paper megkér majd Hardinsban az öreg kitalalja a tutit nem kér sokat csak Baium vérét.
6. Elmész megszurkálod baiumot toi13on viszel a papinak 987 B cry meg egy dual SLSt és kész
7. Elmész Ivoryba és a mamertol az elfeknél kikéred az Elixir questet meg legalul a reagenteset
8. Kiütsz kb tök sok dolgot toiban meg BS ben.
9. Bedobod az ustbe és jol összekevered.
10. Elugras GC be es alul a csoportmoboknál nyirbálod a Tigrincset amig nem dob az nagy item.
11. Lemész antaras barlangba és lepofozol pár véres lovagot az nagy itemért.
12. na ezeket is belekevered.
ÉS KÉSZ.
Persze 99% hogy free szerveren játszol igy egyszerübb ha megkéred buta GM bácsit légyszi adjon szubot.
Ha a maradék 1% ban vagy ESETLEG akkor:Az első részMásodik rész. -
7Ryan7 #59488 Hy all! Valaki tudja hogy kell megcsinálni a subclass küldit? Ha lehetne részletesen irjátok már le PLZ! Mert nem igazán tudom hogy mit kéne csinálni! Előre is köszi a segítséget! -

-
Vipi party? -
A múltkor nem dc-hevy volt rajtad? Az low-A!
-
Akkor a hiba az Ön készülékében van. -
nincs normális cuccod? lol, nézz rám, lvl 75 létemre még mindig low B grade cuccom van :D -
Bocsanatot szeretnek kerni Szekitol,Milkatol,Gorditol sokat faradoztatok hogy bevegyenek a Novavitaba, De mai napon ugy dontotem kilepek nem nekem valo azt hittem jo lesz szep lesz meg minden de tobbet kesergek mint hogy jatszanak,Ez nem az en vilagom nincs normalis cucom ,Nem tudok mar kockulni hogy nagy szep es eros legyek,es ami a nagy baj szep magyar nyelven tudok csak beszelni. Szal bocs skacok att adom a helyem masoknak. Sok sikert az Icanak.
-
Toi 13 on van egy angyal ő a Házmester!! Töle tudod kibérelni a pecókat először elég egy 5 ágyas is az mondjuk nem tud mana kenyeret sütni de teleportálhatsz vele gondor palotájába. -
Felul nezet,oldal nezet,elol nezet,hatul nezet,Lanyoknak alul nezet -
GCsab #59479 A filmezéshez visszatérve, csak úgy lehet kamerázni hogy a manus nézetéból vagy lehet máshogy is? -
Jungle #59478 ostrom idején siege területen belül tudja ws idézni, 300 Crystals: C-Grade and each minute consumes an additional 70 Gemstones: C-Grade. -
GCsab #59477 Hogy lehet olyan robotot csinálni a játékban? Nekem van 1 tippem mégpedig az hogy a törpel és rengeteg pénz meg material! -
Jézus necro eddig is overpowered volt szerintem, persze kapjon még egy mountot is skillből, miért ne?
-
dadas9999 #59475 nem igazi a videjóó, mer a törpi lány nem tud felmászni a gólem tetejére..., bár lehet C6-ban már igen és csak a barna hajúak... :D
asszem a necro meg kap egy új skillt amivel fel tud ülni a summon zombi hátára -
Huhh nem igazán tudom mit szeretnél tudni a témáról.utána lvl 8ig fejlődhetnek a klánok.Reputation pontokat kell szerezni hozzá.Bizonyos raid bossok adják.Akadémiás karakterek fejlődésével is lehet szerezni.Heroságért is jár.Castle megtartásért illetve szerzésért.Illetve az ellenséges klánok tagjainak leölésével.(két oldalú klán war esetén). A pontokért klán skilleket is lehet venni nemcsak a szintet fejleszteni.
-
Vipi ESTE VAN!!:D -
Hát a mi Clan hazunk 40 Ágyas meg egy szekreny van benne ,masra is jo meg par cucot lehet venni tolle -
Atrium #59471 hello mindenkinek. msot olvastam a hivatalos oldalon hogy a klanoknak is van szintjuk. gyorsan utana is néztem mit hogy és találtam pár dolgot. clan lvl 5ig questeket. utána viszont semmit. hírnév pont vagy valami ilyesmi. sajnos ez angol tudásom még mindig elég szegényes :S ha valaki tud erről a témáról valamit az kérem írja le :) előre is köszönöm. -
Ne erölködj, sosem fogod megérteni mit...
-
Nemtom mit baszakodtok a hajszínekkel... ez nem C5 videó hanem C6... interludeba meg már lehet, hogy lesznek ilyen hajszínek, és akkor meg mégiscsak "igaz" a videó. -
Szerintem korrekt volt a videó. A fegyverek és az armorok is "valódiak" voltak, egyedül a haj színek nem. Az meg, hogy a human pajzs nélkül karddal van...akár lehetett sword singer subja is vagy nem donatelt eleget és nem tudott pajzsot venni :) -
GCsab #59467 Hogy lehet klánházat bérelni a játékban?
És ha már itt tartunk akkor az csak arra jó hogy van benne egy olyan manus aki extra helyekre tud elteleportálni? -
Sztem rohadtjó a videó... egyébként meg miért ne lehetne barna hajú törpe csaj? C6-ba lehet hogy már beteszik a barna hajat neki. -
Nem sok olyan L2 videót csinálnak aminek köze van a játékhoz 

De azért nekem tetszik