88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cobra.
    Panda vagy melyik tűzfallal összeakad a legutóbbi GG update és sajnos csak a tűfal uninstallja segít. XP saját tűzfala jó, meg azt hiszem ZA is (bár ez utóbbi alapból kerülendő szerintem :) )
  • Akhi
    Ventel 1 hetig nem talaltal partyt????
  • Endaer
    Az én tippem VGA driver hiba, de alapvetően passz, a hibaüzenet alapján többet tudna mondani a számtech boltosod is.
  • Blackrav3n
    Hi!
    Felraktam az l2-t, végigment az autoupdate, de mikor indítanám el, és a kis kép eltünne, a gép kékhalállal leáll. Máskor nem csinálja ezt, C4 ment rendesen, már egy csomó driver cseréjét próbáltam, a játék is többször újra lett telepítve. A memória jó a gépben. Mit lehet ezzel kezdeni???????
  • nubyy
    Ty:)
  • nubyy
    Lehet venni black m. mammonal, 400k-ert:D:D
  • ventel
    1-2 milliát ér kb, de ha nincs a piacon akkor szerintem többért is megveszik :)
  • Dallie
    Szemét dolog más baján nevetni de én bizony jót rötyögtem ezen Akhi :)
  • ventel
    Sejtem miért mondod, de 2 nap meg mindig jobb, mint 1 hét.
  • Akhi
    HÁHÁ ezt a hozza szolast SpiderHUnak is ajanlom!!!
  • ventel
    a modern verzio az nem a lvl52 buff slot bovito?
  • BaalKain
    Honnan van neked olyan? :)
    Én 35-ért szoktam látni mostanábad de volt már 30-ért is. Legtöbb amennyiért láttam 60m volt eddig.
  • nubyy
    Ancient Book - Divine Inspiration (Modern Language Version) <-- Ezt mennyiert lehet eladni? L2wh nem irja:)
    Kocce
  • ventel
    Igen 31.
  • Endaer
    a lineage2.com szerint 31, ugyhogy akarhogy is szamoltad ki, de jol szamoltal :)
  • gPROject
    31 cast van vagy valamilyekből nincs hero?
  • Endaer
    3 fer egy allyba.
    Amit meg akartam fogalmazni, hogy az ICA nem arany elet igerete, aki nem ezt keresi benne, mint ahogy en se, annak minden nehezseg ellenere jo hely. Interlude-tol kezdve a maxoshoz kozelito OLek hianya pedig (ahogyan Typho0n is mondta) sulyos hatrany lesz a Catalyst ellen. Igy is siman lezergelnek minket par hero skillnek koszonhetoen... akkor meg viccesebb lesz ha bejonnek azok a sokszereplos aoe spellek, ahol ordenare pusztitast lehet vegbevinni az "erok osszeadasaval".
  • ventel
    ha jol sejtem ezt nem egészen így akartad megfogalmazni :)
    IC hany clanbol all?
  • Endaer
    ha belátják ép ésszel, hogy villámgyorsan fel kell húzniuk 1-2 77es szintű OLt, akkor magukkal csesznek ki szerintem, mégpedig nagyon. :)
  • ventel
    Hát meglatjuk mi lesz. Ha nem kiváncsiak rám és nem visznek sehova akkor én is passziv leszek. És játszok magamban mint eddig.
  • GibboRamone
    CSak neked!

• Sorbon
    Mit adnék ha egyszer végre a bufferjét is leölhetném...azt mindig megmenti
  • Endaer
    ...ha majd megismernek minket, újoncokat, akkor lesz már változás. De az sok időbe is kerülhet. Nem, nem akarok elriasztani senkit! Csak erre is fel kell készülni annak aki bekerült. Csak annyit akartam ezzel, hogy reálisan lássák majd az újak (ha lesznek), mi várja majd őket.
  • Endaer
    Azt azért lássuk be, hogy hiába vagyok ICA tag, órákon át kell LFGznem aztán többnyire azért sikerül partit kapnom mert elég magyar lesz online. De ha 2 napig nem sikerül ilyet elcsipni akkor 2 napig 90% eséllyel nincs partym. Úgyhogy aki bejut ICAba, ne higyje hogy onnantól minden rózsaszín ködben úszik és eltűnik az official minden nehézsége. A fejlődés nehézsége ugyanúgy megmarad, csak a lelki része lesz új: az, amikor órákon át annyi figyelmet sem kapsz mint a homokozóban hagyott macskaszar. Azzal legalább néhány kisgyerek játszik olykor, igaz, véletlenül...
  • ZsuzS
    15-16ot akartál irni? XD
  • xt198
    3. kép :)
    hány herojuk van? ha jol láttam 5-6... ugye? :D
    sikerült elfoglalni/védeni adent?
  • ventel
    Igen:)
    11 tol mar hozzátok tartozom, vagymi?:)
    Free re azert akartam átmenni mert nem volt party,OL val a solo meg nem valami nagy elmeny, de adodott egy lehetőség, megprobláltam és.... estétől már solozni nem is merek majd elmenni:)
  • ZsuzS
    Nem is olyan régen írtál oylat hogy elmész free-re (nem emlékszem pontosan hogy ez rövid időre szólt e vagy hosszútávra)
    de akkor ez mostmár semmisnek minősül?maradsz?
  • ingy3nfr3g
    megint idepofátlankodnék egy kérdés erejéig :)
    az érdekelne hogy hol lehetne megnézni meik bossoknak nincs minjonja és a lvjük 70 vagy nagyobb :)
  • ZsuzS
    heroic valor.
    hero tudja feltenni egesz alliancera.
    +patk +pdef
    spirit oreba kerul
  • VipJoco
    Sorbon mi rajtad a legfelső képen az az ökölbe szoritott kéz buff (utolsó buff) és mire jó?
  • ventel
    11 pm körül online leszel ma?
  • Gordis2k
    Nem épp ez volt a téma fegyver ellen fegyverrel! Befizetnek 2 groupot erre ha jól értettem . Karakterenként 7$ a díja.
  • gPROject
    gondolom nem stormblaze árulta el neki a titkot :)
  • Nethyrrea
    lehet hogy mi is használnánk(vagyishogy ők), ha lenne rá időnk és nem futnánk négyen ötfelé a hero feartől, és kapnánk egyenként 5k-s sebzéseket a hero grandeur miatt xDDDD
  • ventel
    Ezt Ti is használjátok, vagy csak az ellen?
  • sanyiiiii
    Jah, ellen alap bkukó egy harc XD
  • Cobra.
    De, ezt írd meg a NCSoftnak, ha szerencséd van akkor a feljelentett embereket banolják, nem téged :)
  • Gordis2k
    OKEEEE
    Este kicsit dumaztunk na jo kb 5 perce.

Létezik a Supermen nevű botprogramnak egy olyan változata ami:
    1. 4 hp és 3 cp potit kezel egyszerre..
    2. pvpben kite atack funkcio ez anyit tesz addig tavolodik amig te meg nem fordulsz es hatba lo majd ujra tavolodik ..(ezzel ölt meg stormblaze eszméletlen..)
    3. party assist counter attack... na ez a lényeg akit a partiban a legnagyob sebzés ér arrol leveszi hogy ki támadja és azonnal támadja.
    Magyarul ha rálössz valakire a partyban azonnal minden dd téged lö abban a pillanatban....

Azt hiszem ez ellen nem lehet harcolni...
  • Sorbon
    Isten jo volt a mai siege, főleg a unity földbe taposása... Pár pillanatkép:

.

.

.