88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #59624 kb. minden mobból. -
Ez a 2 perc azért elég karcsú, gondolom nem esik túl sűrűn a herb. -
Minden herb az adott buffból maxosat ad 2 percre (ha van summon peted csak 1 percre, de 1 percre a pet is megkapja) Mondjuk amikor bevezették még pl herb of magic empo3nál jóval többel növelte matk-ot -de most már mindegyik csak a maxos buffot adja... 
Ettől függetlenül többnyire lehet velük haladni
-
ventel #59621 Köszi. -
ventel #59620 herb = lvl 3 empo i think:P -
ventel #59619 Melyik karaktert szereted jobban? AW t vagy az SH t? -
kicsit lassú :(
amiért belinkeltem: elég szépen dob a herb a matkon -
vajon működik-e ez a képmegosztó oldal?
-
Nekik? A vilagon mindenki használj vagy hassználta nemrég. -
jah, csak nekik valszeg 1)elég kapcsolatuk van a GM-eknél 2)elég mély a zsebük hogy meggyőzzék a gmeket hogy mikor ne nézzenek oda a logba. -
Sorbon #59614 Egyébként meg muszály használni a térképét hogy lásd mikor jön az enemy különben véged, ugyanis ő használja.... 
-
Sorbon #59613 Hűha akkor most mi lesz kibannolják a server 90%-át??? 

Egyébként pedig Gatti report volt sztünk sajna, ugyanúgy ahogy Nasa barátom is
-
Sorbon te nem olvastad, hogy már az IGW-t is tudják szűrni és bannolnak is érte?
Ha nem, akkor kérdezd meg Gordis-t. -
Mivel a C5-ös dolgokat a fejlesztőnek kell beraknia, így mindenhol olyanok lesznek, amilyenre a fejlesztő gondol :)
Én most egy normális high rate-et kerestem, de semmi, van 2 elfogadható L2j, viszont semmi offmod :( (L2j-nél is csak a leírás alapján elfogadható, ki nem próbáltam) -
Sorbon #59610 Odajött megnézett és két lövés voltam neki....HURÁÁÁÁÁ 

-
ami a múlt ismeretében enyhén viccesnek tűnik^^ -
ilyen noname szarok nemcsoda :D -
Dylan C4 ben ált át:( -
És ezért képesek megvenni? retards. Na és Dylan? -
NEM L2j még véletlen sem OFF pts mod Requiem world és még valami pill nézem L2synergia mindegyiken C5 os skillek es mindegyik offmod köszi...
SZART SEM ÉRNEK nem bukóságbol jo játékra tényleg CSAK nehogy azt hidjétek szinte off ... hiú ábránd. -
Ez valami gagyi L2j, de már van pár moddolt C4pts alapú is. Hétvégén indul elvileg az első full C5 offmod (majd kíváncsi leszek mennyire full valójában).
Mondjuk a C4pts kikerülése nagy segítség volt, mert a Prelude szervert már nem nagyon lehetett továbbfejleszteni, már a C3-mal is gondok voltak. -
sőt, sztem tyc is csak azért van -
charlie asszem azóta hogy kilépett és eladta a kariját? ha jólemlékszem. ő azon játékosok egyike akit csak azért tart catalyst befizetve hogy még véletlenül se IC-s legyen belőle a hero, neadjisten egy másik klán tagja. -
http://www.worldl2.com/
? -
l2j -
Nézd nem bunkoságbol de egy szar kiprobáltam csak pár példa:
A necro hullabol 10% hpt sziv.. Offon 60%-70%-80% mob szintjétöl függ
Vampirik claw nem 20% ot sziv... hanem 80% at
A transfer pain 50% ban ossza a sebzest és nem a mob viszi el a 100% ot és utana a nuker...
A pet kb akorát üt mind egy ijjász offon de nem mind egy lvl40es... mert freen ennyire gyenge.
És ezt 1 ora alatt tudtam meg ki tudja még mi van..
-
-
Tudom hogy free szerver meg minden, de azért az durva baszki hogy már van full c5 retail (ami most megy c5) elvan lopvá és már van szerver.... -
Tudom, de egy arva buffert se olyan konnyu am talalni ha nem Shanway a nevem... :) -
Nem tudok erre sokat mondani de ha nincs partyd csinálsz...
Képtelenség hogy egy törös nem tud egy buffer kell az istenért. Nem bunkóságból tudod , hogy kedvellek de az ICA nem csoda de oriási az élet csak illeszkedj be. -
grat :) -
GRATUUU -
You have earned Sword of Miracles
*sponsored by Cuccoska and Endaer -
elismerésem, az azért nem lehetett vidám... -
Dallie #59590 Charlie istentuggya mióta :) -
Dylan, Charlie mióta Catalystesek? -
ventel #59588 a 66 nak kb 80 % at egyedul fejlodtem fel és nem azért mert nem volt kedvem menni partyzni. -
megoldjuk, ha megengeded^^ -
Van valakinek SoM craftere? Már nem igazán maradt pénzem arra, hogy milliót fizessek egyetlen klikkelésért. -
Kerio, nem Panda, mert a Panda az víruskereső :D