88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    zsir :P
  • Sanca
    max lvl 80, skillek 78-ig vannak, interlude-al 80ig lesznek skillek (interludos max lvl-t nemvagom, lehet hogy megemelik), adatbazis pedig lvl 85-ig van, szal majd 2-3 ev mulva lehet hogy az lesz a max:D
  • Tufa
    80
  • xt198
    egyvalamit nem értek...
    msot akkor hogy is van, max lvl80? vagy 79? vagy 78? vagy wtf :S
  • BaalKain
    Nem tudja vki hogy kell vagy egyáltalán lehet-e még trial accot csinálni?
  • BaalKain
    Jó de te 800at vettél :)
  • Dallie
    Nyerjen nekem valaki 3 EWA-t plxplxplx :(
  • GibboRamone
    Eddig akkor en vezetek 3EWAval! :DDD
  • gPROject
    én is vettem 100 játékra valót, de én 1x se jutottam mér brez-ig sem
    még jó, hogy tegnap a kifarmoltból nyertem párat, mert ma tönkre vert az a kurva macska :(
  • ZsuzS
    nekem a legnagyobb még csak a 4EAB de EWAra hajtok ^^
  • Sámán
    Nekem is összejőőőtt!!!
    Cuccoska felhomályosított hogy igenis megéri tovább játszani breznél
    Ha a brez után az ew-c nem jön össze , akkor jó eséllyel kaphatsz brezt ugyanúgy (vagy bsoe-t) -ha utána cseszed el mindig kicsit jobbakat kaphatsz -pont második ew-a-ig jutottam volna -amikor elrontottam kaptam 4 ea-b-t
    Persze bevásároltam 5k-ért szivecskékből -volt amelyik csak 7k-ért volt (100-t) -de az egész kijött 6 misiből és lett egy rakat brez, pár bsoe, 1 ewa, 4 eab, meg soksok scroll/poti
  • FragStaR
    Kőő-papír-ollóó-ewa
  • GamerAdams007
    Pff, csak azért raktam be, hogy most így nézek ki...
  • Cobra.
    Ezen mit kell nézni?
  • GamerAdams007
  • BaalKain
    Sztem 63ért egy shield scroltt is el lehet majd adni 1 hónap múlva... Szel lehet hogy bevásárolok szívrészletekből.
  • Sámán
    Jött egy bsoe is, de csak véletlenül, azt hittem már a breznél tartok
  • Sámán
    Hehe, én még 100at nem hiszem hogy beváltottam (max 70-80 körül) és 9breznél tartok
    3x még lehet mákja bárkinek cicánál
    Egyébként jah, spájzolni érdemes -ez úgyis fogyóeszköz, aa ára nem fog lejjebb menni, még ha most kicsit olcsobb is (bár legrosszabb esetben 1.5m lesz szerintem). Buff scrollokon kívül jönnek azért rendesen 10esével g magic haste poti, g swift a poti is -amik szintén nem olcsók
  • BaalKain
    Huh nemtom honnan jött a 72, természetesen 63k.
    De mondjuk veszel 100 garnitúrát 6.3 milláért, sztem lehetetlen hogy legalább 4 brez ne jöjjön ki belőle és már meg is van az ára. Mellette van kismillió potid meg scrollod...
    Nyílván lejjebb mennek most az árak, de hosszútávon elég jó pénz lehet.
  • Sámán
    72? Egy szivecskét (9 darabkát) von le ha 8x nyersz akkoris ha legelső körben veszítesz akkoris
    Egyébként én már kaptam a cicától 10 sima, bolti heal potit is -szerencsére csak 1x
  • BaalKain
    Nem értem miért adják el az emberek 8k-ért a szívdarabokat...
    72-ből kijön egy szív amiért legrosszabb esetben is egy 100k-t érő buff scrollt kapsz.
  • Facek
    meg hogy euró vagy dollár. Sajnos az új accountok már alapból euroról mennek, nemtudom ha másik országot állítanánk be dollár lenne
  • Nethyrrea
    nemegész 3ezer forintra :) árfolyamtól függően
  • nubyy
    En is a GC-t hasznalom, de csak azert mert az itteni gepes bolt rendeli es 6k-ba faj:) Annyit siman meger az L2:D Ha kartyarol megy ugy mennyire jon ki havonta?
  • Nethyrrea
    nekem mastercardról megy.

10k? anyáás, anno cdgalaxisban néztem karácsony környékén, ott csak 5 volt. már ott nem lehet kapni, pc dome-ban is nemkaphatóra van kiírva de ottis csak 4990 a megjelölt ár. inkább rendeld külföldről, lefogadom hogy jobban kijössz belőle. anno, amikor RF online kijött, itthon magyarországon késett kb 2 hetet, úgyhogy angliából rendeltem meg a game.com-ról. és tudod mi a vicc? kb 3 ezerrel olcsóbban úsztam meg (csomagolással, szálltással, minden egyébbel együtt) mintha itthon a cdgalaxisban megvettem volna. és a harmadik munkanapon csöngetett vele a postás.
  • Monoton
    csakmert sokan irtak hogy nem lehet gamecard ot kapni

multkor láttam a játékot MM be 10 k ért

és hozzá gamecardot 8-9 kért
  • ZsuzS
    én utalok
  • Monoton
    hy

ti mivel töltitek az accountot

átutalás vagy gamecard?
  • Sirch
    Cserélgesd, azért vannak a klántársak.
  • KABALL
    Nagyon GGÁZZZZ!!!! Van amiből van 1 raklappal,de olyan is van amiből mondjuk csak 3 db van össz vissz amég másből 25-30 is akár...
  • xt198
    gathersw dolgozott :)
  • Sámán
    Szerintem nem. Jó sokat váltottam be, és mentem vissza gyakni -hol egyikből jön több hol másikból. Eleinte pl 2-esből alig esett, most legutóbb 5-ös volt a döntő hogy hány szivecske lett kirakva -ugyanazokból a mbokból
  • Nethyrrea
    jah, énis este szerintem megyek darálok egy kicsit az altjaimon hogy összeszedjek pár szivet, és majd éjjel árulom a cbspst tovább. bár ahogy néztem, mintha mobfüggő lenne hogy a szív melyik részeit dobja.
  • Sámán
    Jó ez a kis eventecske, 2.5 óra alatt 27 szivecske jött össze -ebből lett 3 brez a többit elbénáztam és egy rakat buff scroll meg mammonos potik jöttek
    Egyébként szerintem brezig érdemes elmenni a cicával, ha 2x nyersz bsoe ha 3x brez -de ha bebuksz akkor azt kapod mintha csak 1x nyertél volna -vagyis valamilyen greater potiból 10et vagy 1 buff scrollt.
    Bsoe nem olyan drága, ha bukod és jön egy emower scroll sokkla többet ér, breznek lehet hogy most le fog menni az ára, de úgyis mindig ipari mennyiség kell belőle, szóval érdemes kockáztatni aa úgyse lesz olcsóbb
    Amik utána jönnek nyeremények szerintem nem érik meg hogy veszíts rajtuk 1 brezt -kivéve ha 8x nyersz és ew-a -de részemről ebbe bele se fogok
  • Sámán
    Majd szombaton leszek nappalos, addig kizárt
  • Cobra.
    Menjél...dolgozni
  • mAilkaEVO3
    wtb b cry pm ty
  • nubyy
    Probald meg mindenkepp sztem! Ha nem sikerul akkor is kapsz buff scrollokat. Mindenkeppen kapsz v.mit:D
  • xt198
    hát ugyan nem jatszok ott, de szerintem probald meg a macskanal 2x 3x, ha nem megy, add el (ha van kedved időd farmolni :D)
  • GamerAdams007
    Elég jól esnek a szívecskék (ez kb. 10-20 perc alatt esett):

Mi éri meg jobban, hogyha próbálkozok a macskával, vagy hogyha eladom piacon a darabokat?