88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• laths
    ugyanezvan ha csbe visszaaltabolok,egyébként soha
  • Akhi
    kosz minden szakinak a valaszokat!
  • MeoH #60128
    Vki ram pmezhetni az uj ventri bealllitast. thx
  • VipJoco
    Jah pont az amit Meoh ír! Ennyi az egész és még subbra is jó lesz ha olyat választok!
  • nubyy
    KK, kocce, valtogattam mar, csak nem ilyen fegyokat:) Kocce meg1x
  • MeoH #60125
    Valszeg azota, amiota csak arra telik neki...:P Amugy plusz atc.speed, p.atck es malha. nem olyan szornyu.
  • Padidiver
    Egy kérdés:
    Hawkeye mióta használ tallum heavyt?:O
  • Sámán
    Mind a hérom 1720 c-krisó, vagyis át lehet váltogatni őket egymásra ingyen és bérmentve -meg bármi másra 1720 c-krisó értékben
    De csak az enchant fog rajta maradni (ha van rajta), sa leesik beváltásnál -upgradenél minden leesik róla!
  • Nethyrrea
    vidkarira vagy procira szavazok, l2-nél a proci maxon pörög, nézd meg hogy a hűtés megy-e jól.
  • Facek
    na de kérem...

• KABALL
    jha
  • nubyy
    Hulye kerdes: A Luxorys Sages Staffot ill. a Dark Screamert at lehet valtani upgrade nelkul Homu-ra?
    Ha igen akkor Sorbon, nagy gaz lenne ha meg maradna a ruci?
  • VipJoco
    Ismét lvl up
  • Sirch
    Nem lehet belőle gondod.
  • Sanca
    Nem hiszem hogy a TH a high-pointos classok kosze tartozna, a masik 4 viszont igen.
  • PhoenixKnight
    én remélem nem sikerül :D

Van még1 kérdésem walkerrel kapcsolatban : tesommal külön gépünk van és router van a nethez : ha ő használ walkert priv szerveren akkor ugye nc nem érzékeli ugy mintha én a saját gépemen használnám a walkert? Mert tesom kiprobálná priv szerveren én meg félek hogy a routernél vmi keveredik és a végén még kibannolnak a semmiért
  • Cobra.
    Akhi, vagy túlmelegszik a videókártya, vagy a táp haldoklik. Pucold ki a hűtőket a gépedben (tápot is fújd ki), ha utána is csinálja, akkor ellenőrízd a tápot.
  • TruBy
    Bat is jol nyomta, de ő TH Hero lesz sztem...
    Egyébként Kashej volt a PW és csak Syndisek voltak. 8 tag, amiből 6 hero biztos lesz
    Nah reméljük így már sikerül Aden-t bevenni :)
    Egyébként a tőrösök a leather strike-al arattak...volt belole par meglepetes
  • PhoenixKnight
    Syndicaten kivül van 1általán valaki olympiadban?:D jövöhéten jo lesz látni 16-20 heroet(összes heroe) 1 allyba :D Adent kell majd védeni ezerrel és nehéz idők fognak ránk köszönteni... Csak abban reménykedem hogy több seggnyalo klán nem lesz a szerveren.
    Aki nemjátszik franzon annak elmondom hogy összes várat syndicate segitségével vették be talpnyalo klánok kivéve 1et amit vasárnap sikerült elfoglalni az anti syndiseknek(kár hogy nem tudtam ott lenni)
  • Gordis2k
    prophet summoner glad th destro kb a sorend.

off
    Akhi:
    VAlami elmelegszik 90% hogy a videokartya 10% winyo lap proci.

on
  • Sanca
    SH-n biztos hogy nem PW ownolja az olimpiat, meg Franzon kivul sehol sem:DD PP a legjobb olimpias class sztem, meg talan a destroyer.
    Az az PW ki mellesleg? Csak nem Bat?:D
  • Atrium
    sziasztok. a magozasrol szeretnek megtudni valamit. pontosabban a bevaltasrol. ha valaki tudna irni pár sort rola azt nagyon megkoszonnem. nem eredeti szerveren jatszom :S csak azert mondom hogy ha valaki csak akkor valaszolna akkor ne kerdezze. a valaszokat elore is koszonom.
  • Akhi
    off

szamitogepguruk! problematika van : a kep megfagy es 5 masodperc utan a kurzor is legutolso fagyasnal a gep magatol ujra indult, kb minden ujra inditaskor 10-15 perc telik el fagyasig alltalaba jatekok kozben szal ha snasz bongeszo megy nem fagy. szerintetek mi a hiba oka?:)

on
  • pharao
    Hi all!
    Franzon zajlik az élet! Olimpiad in progress...
    Hát nemtom SH-n mi a helyzet, de nálunk egy PW ownolja az olimpiát (Maja light+soul sepa). Azért a prophet és a warlock sem rosz, de azért az durva, hogy a tőrösük 2 szúrásbol öl :P Én ettől függetlenül EE párti vagyok (Hajrá KnuckleHeaD !!!)
    Az L3 fejlesztését abbahagyták, feloszlatták a fejlesztőgárdát és a nagyját kiválogatták, most ők az Aion-on dolgoznak. Van róla valahol infó az NCszaft oldalán, vagy nemtom hol, de majd ha megtalálom, belinkelem...
  • flipi
    lineage3 rol tud valaki valamit? kepet vagy barmit?
  • Cobra.
    24/7 bot-tal esetleg összejön egy varázslónál.
  • Yossarian
    azt nem mondta, hogy botolni kell :) bár lehet, hogy így értette azt, hogy tudni kell a módját.
  • Padidiver
    Jaja sztem volt már rá példa persze nem kevés pénz és botolás kelett hozzá!hipi hopi 75!
  • Sorbon
    Na szóval pár kép tegnpról aztán lassan beszúrom én is a videót....

• Yossarian
    Sziasztok. Egy okos ember azt mondta régebben, hogy az offon 1 hónap alatt meg lehet csinálni a 75-öt, csak érteni kell a módját.
    Igaz lehet ez?
  • daemonervosa
    jo lett a fraps ,meg csinalj egy párat és akkor végre nyithatok egy FragStaR mappat is :)
  • FragStaR
    Itt az újabb szigorú videó Szuperramboistencsászárok
  • xt198
    szal akkor voltak nagy fightok :) azok a jok
  • ZsuzS
    sosem voltunk meg siegen 12 partyval es 103 emberrel jelen szerintem :)
  • Gordis2k
    ventel restores 616CP kb 200x grat azt hiszem igazi életed lett az ICA ban:)
    97x615 cp kitudja hányszor:) azt hiszem ez a nem mindegy.
  • ventel
    Van rá igény. :)
  • ventel
    Ez nagyon komoly volt. Kár volt azért a tömeges DC ért. :(
    Nekem ami a legjobban tetszett a siegeben a következő: CP heal!, CP heal!, CP heal!:)
    Most végre láttam értelmét a karakteremnek:) kb 100 emberkére tolta. Még sok, sok ilyet.Jó volt a party is, csak legközelebb több mana kell az OLknek, vagy nemtom.
    Annyi negativum volt hogy eltévedtem a várban, es szembe találtam magam 20 NH al :(

ps: hero skillek undoritoak, az adenhoz vezeto kapunal mikor megkaptam a feart majdnem goddardig futottam vissza:)
  • Sorbon
    Jaja nagyon jó volt a siege, eddigi offos pályafutásom legjobb ütközetei. Csináltam képeket meg fraps-et is. Amint hazaértem meloból (kb. 18:00) felrakom képeket meg majd videt is ha van rá igény.
  • Facek
    Nem tudom én bármit rakok fel, akár l2wh ról nem indul el a játék :(
  • Sanca
    OMG. Azt visszaepxelni kb 40 ora lol. Meg jo hogy interludban hasznat tudja venni az sp-nek:D