88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Split
    kösz :)
    esetleg a Cougart nem tudja valaki? :D
  • GibboRamone
    itt rengeteg van -> http://l2db.ru/crests.php
  • Split
    jah és mégvalami... valaki nem tud egy Klán-logó szettet valami Zip-be csomagolva? :)
  • Split
    véletlenül valaki nem tudja h. hogyan lehet a Baby Cougar-ból Trained Cougart csinálni?!
  • mAilkaEVO3
    Bsz !
  • juzosch
    Az adatforgalomban nem csak az van benne, hogy ki mikor van beloggolva. hanem minden egyes kattintás, mozdulat, a környezet midne változása. És ebben keresnek jellemző mintákat. És vannak a walkerekre jellemző minták.
  • Gordis2k
    Egy "barát" NC softtól.
    Nem, nem tudják logolni mert nem ogről van szó. Hanem igről. Az igét offon jelenleg megfigyeléssel bannolják.
    És miután érkezik az Interlude (c6) ezért piszok sokan dolgoznak a szerveren és ennek keretén belül csinálnak egy klasz kis tisztogatást:).

Ettől függetlenül megvan az esélye a visszamenőleges bannak is.
  • GibboRamone
    Gratu Baaal!
  • BaalKain
    Adatforgalomból sokra nem tudnak következtetni, az emberek egy része egész nap bent van. Nappal játszik este meg piacon ücsörög.
  • BaalKain
    Aktualizáltam az aláírásomat
  • Cobra.
    Amikor benyomna kegy ilyen mass bant, akkor nem mindegy mikor botoztál az utóbbi hetekben? Ilyenkor úgyis a logokat nézik szerintem, nem azt, hogy épp ki van bent bottal. IGW-t is gondolom csak az adatforgalomból tudják kiszűrni valahogy.
  • BaalKain
    Én ha ideges vagyok jól meghajtom a kocsimat
    ((ami sokkal jobb mint milkáé ))
  • Nethyrrea
    én doom3-azok vagy test drive unlimited, mikor hogy :DD
  • Sirch
    Úgy legyen.
  • nubyy
    Ezek az infokat kitol kapjatok? Csak ugy kivancsisagbol?
    (Sorbon, nem tom kell-e teljesben neked az Ava set, de ha nem kell akkor megvennem a gloves-t, pm-re nem nagyon jott eddig ossze azert irom ide:))
  • Padidiver
    Srácok minden magyar aki használja a walkert és esetleg még nem hallott róla az hagyja abba egy időre-->ezen a héten mass bann lesz sieghardton!
  • Gordis2k
    Valakinek adtam kölcsön egy +3 as cheap shotos bopot. Kellene vissza plsz.
  • Gordis2k
  • Gordis2k
    lolka:)
    20 perces az majd sotolok minyá
  • Szekijoe
    Eh egy titán frenzyben egyszemélyes hadsereg!(ráadásul Orkorról beszélünk akin az összes klán buff +pp buff van.)
  • Tufa
    Vki tudna nekem mutatni egy screenshotot a clarity durationjáról? egykét ember szerint nem 20perces offon..
  • Dallie
    Ez olyan ellentmondásosan hangzik. Mármint, hogy egyszemélyes zerg :)
  • Szekijoe
    Logikai játékokkal kell benne játszani, utóbbi időben ezt tolom HA Orkor lezergel, engem megnyugtat.
  • KABALL
    BSZ
  • Szekijoe
    BSZ
  • Sorbon
    Köszönöm^^
  • Gordis2k
    BSZ Frag
  • ZsuzS
    BSZ
  • MeoH #60262
    BSz Frag!!!
  • MeoH #60261
    Hat sztem a csukat dropolta...
  • Sirch
    Látom Nightmare setben nyomod!
  • Gordis2k
    Ez a lineage3? Nekem bejön!!!
  • mAilkaEVO3
    yay Frag nemt om mit szedsz de lekéne állni veel sűrgőőősseeen:D:D:D:P
  • FragStaR
    Szeki lol ezmiez?^^
  • ZsuzS
    Grats a kék ikonhoz :)
  • Sorbon
    lol na ezt is végre kiprobáltam
  • KABALL
    http://www.lineage2.com/
  • ToNyOcSkA
    hali bocs hogy kozbe szolok a nagy taktikazas kozbe de vkinek nincs egy viszonylag normalis linkje c5 rol?:)
  • Sanca
    Atlag kb 20x haltak az archerek, 5x a supportok, atlag exp vesztesseg kb 4% lehetett(mind az 5 grp kapott 10-10 BREZ-t). En 2%-ot vesztettem, de volt olyan is aki 20%-ot.
    Taktika: 5 db COV archer grp, ha AOE van akkor mindenki fut fal fele, supportra vigyazni. Mindenki venten, ha bishop/ee meghal, bishop rezeli masik csapatbol egybol.
  • ZsuzS
    Miről maradtunk le?