88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• VipJoco
    Jah most láttam meg én is azaz Detto rávezetett thx azért az infót
  • MeoH #60329
    Joci mielott megorulnel, idezet a hivatalos oldalrol:
    "Players may be unable to log into the game. We are working to resolve this problem as quickly as possible."

Ncbacsi elkurt vmit...
  • GamerAdams007
    Ha routeres vagy akkor próbáld meg közvetlen a gépbe dugni a netet. Tűzfalra visszatérve a Winfos tűzfal is ki van kapcsolva?
  • VipJoco
    Alapból nincs tűzfalam se virusírtóm, gg mappa meg már annyiszor lett törölve, hogy már a system mappát is töröltem!
  • GamerAdams007
    Tűzfalat kapcsold ki, töröld ki a GG mappát, és nézd meg úgy mit csinál.
  • BaalKain
    Engem a gép beenged a laptopon meg gg hiba...
    GG ncsoft
  • VipJoco
    Jah és kb 1órája tökölök vele és mindig GG azaz hiába törlöm udatelem semmi! Valami okos ötlet? nem akarm most újratenni Ma este még el kell adnom 105000ASS-t
  • phalanx
    gordi beszélni akarok veled, gyere msn vagy vent
  • GamerAdams007
    én se tudtam... töröltem a gg mappát azt szvsz beengedett
  • PhoenixKnight
    Végre NCsoft megcsinálta a GG t olyanra amienre kell? Én soha nem használtam walkert és be tudtam lépni (az elején kaptam errort 2szer)
    Kiváncsi vagyok hogy tényleg emiatt nem tudnak belépni az emberek vagy csak simán rossz ... Remélem az első :)
  • Gordis2k
    Hát ez az...:( nem tudjuk
  • Akhi
    anno nalam volt a doom setedel utana Gwenel probaljatok vissza emlekezni Gwentol kihez ment att
  • GAthersw
    meg az MMes Crystal Daggerem :DDD
  • PhoenixKnight
    Én nem vagyok valami gazdag és soha nem voltam az de szerencsére klán adott BW setet meg greatswordot amiből keshanberket csináltam , azelött meg 40es szinttől 52 ig FP armor + yaksa(azt is kaptam xD)
    Ha nem segitettek volna valószinű már rég abbahagytam volna a játékot...
    Én 1 honapja adtam kölcsön a clan oath heavy armoromat erre a sráctol nem tudom visszakérni mert azota 1szer se volt online :S
  • B@lu
    nalam a mana upos c-s staffod es a d grades fisted (11 es vagy 9 es ) van
  • Padidiver
    Látszik is hogy nem voltál Clan Leader...
  • GamerAdams007
    D-nél nagyobbat nem is adnék kölcsön...
  • Gordis2k
    Rohadt idegesitő ha egy 55millás cucot kölcsönadsz és basznak visszaadni.....
  • GamerAdams007
    Lehet vmeik azóta már bannolt karinál van...
  • phalanx
    teeeeeee rólam se feledkezz meg
  • Gordis2k
    NEEEEM nem a csapat tagja:( sajna egy olyannak adtam akit ritkán látunk:(:(:( lehet bucsúzhatok töle:(
  • Szekijoe
    Hunky-t megnézem este, de ő általában az én íjjaimmal tolta. Az tuti, hogy utoljára az én Soul Bow-mat használta és csak amikor már nem játszott akkor adtam el róla a Soul-t de megnézem a wh-ját. Hátha van benne egy elfekvő BoP
  • GamerAdams007
    Nektek se működik alul a kereső? :( FireFox-ot használok, abba nem ment, de most megnéztem IExplorer-be is, abba se jelenít meg 1 üzit se :((
  • pharao
    Detto volt az első magyar, aki sikeres kaszt összevonást csinált, azaz a Silver cheater-ből és a Texas Ranger-ből alkotta meg a Silver Ranger-jét, mostanában sztem meg a Necro subbját tolja :P . Amúgy Hunky még azelött játszott, mielött mi mentünk SH-ra, késöbb visszajött egy kis időre, de úgylátom nem volt sokáig. Sztem a két ember kizárva, bár Hunky cuccaira sztem a fene sem emléxik.
  • Sirch
    Próbáld meg legközelebb a community board Memo részére lejegyezni a játékkal kapcsolatos emlékeztetőket, mert azt nem tudod elhagyni.
  • GamerAdams007
    Detto nevén úgy fél órát gondolkodtam, csak az jutott eszembe, hogy RS tag volt, amikor NeoDancert toltam, akkor volt 73-74. Hunky-t meg onnan tudtam, hogy belogoltam DieMyDarling-al oszt megnéztem. Mást nem láttam ijjászt RSben. Van vagy 15 tag benne, mindenki abbahagyta már, v más klánba van, v egyéb.
  • Gordis2k
    miket tudsz:)
    DE nem :(:(:( kinek adtam:((:
    Tobbet semit nem adok senkinek:(
  • GamerAdams007
    Hunky 64 Silver Ranger, még mindig az RSben van, szal enyhén inaktív. És ha jól emlékszem akkor Detto is Silver Ranger.
  • nubyy
    Hm, Kaballka meg Sylvan4ss van akit ismerek.
  • GibboRamone
    Én magyar ijasz voltam, de nekem soha nem adtal semmit.
  • Gordis2k
    Kinél lehet:(

Kellene a bopom:(
    Ijjász magyar kiket ismertek?
  • Gordis2k
    Továbra sem találom a füzetem amibe leírtam kinál van a BOP om . Aki tudja kinál lehet kérem jeleze. Magyar ijász kerestetik:(
  • fr0z3n
    uhumm, csak sajna a kicsi hungaryba nem szállit egyik se :(( pedig vettem volna egyet...
  • nubyy
    Ahh, mar mind1, nemreg talaltam 1-et 6 millaert, azert kocce:)
  • phalanx
    wow Epic Collection csak 10$
  • ZsuzS
    nekem van elado avadon gloves-om
  • GAthersw
    Baby Cougarból nem lesz trained. Baby Cougart fel tudod lvlezni aztán egyre többet healel majd (lvl80on is lófaszt) a Trained Cougar meg Beast Farmon lévő cougar-t ha eteted Spiceval akkor egyre nő és vagy 5x HPs dúrva lesz belőle vagy Trained Cougar ami healel/buffol egy ideig.
  • nubyy
    Akkor majd meg keresek piacon, eddig csak olyan 12 milla korul talaltam, annyit meg nem adok erte pedig a tobbi cucc mar megvan:( Akkor majd kereslek:)
  • Sorbon
    Sajna nem tudom eladni mert egyben kell a sett...Általában este 18:00-23:00(hétköznap), hétvégén pedig all day online vagyok általában.
  • MeoH #60291
    Itt is van par logo