88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ventel #60467 ANNYI+ HOGY.
azt írták: ha aktivalod az acc-od, kb fél nap mire a pts en is műlödni fog az elérésed.(source: off. forum) -
active acc kell hozza, szal igen, be kell fizetned -
qwer2000 #60465 Sziasztok lenne 1 kérdésem.
Nekem van offos accom,de 2 hónapja nem fizettem már be a havidíjat.
Ettől független kitom próbálni PTS-t vagy bekell mindenképp fizetnem? :D
-
Elég érdekes ez a pts! Megvettem a full S ékszerszetet. Mikor ujra belépek nincs scak a nyakim, poénos dolgok. Jah meg tényleg alig van zseja az embernek -
Ehh ez a Primeval Island ez gáz... egy Full Partyt kiírtott 3-4 mob!! Ha van magyar klán, esetleg magyarok összehoztak már jó partyt, és van még hely akkor bevehetnétek engem is :/ SheaeNeo 76 Soultaker... -
http://l2p.bravehost.com/buffs.html
ez segít -
ventel #60460 HAli!
Kellen nekem info a 4 78 as buffrol, melyik mit ad pontosan.
Link vagy teljes tudásanyag:P
ty,ty -
uh nem figyeltem hogy free szerveres vagy. Hm akkor 8 órás Saints/Disciple/DarkOmen party alatt tuti kiesik fél set Agrade armour set emelt raten. Egyszer régebben kaptam egy frees ismerőstől egy Saintses walker reportot 1 nap = kb 2 full set. ToI-ban ezt tuti nem übereled. De ha mindenáron ToI-t akarsz akkor a recept ha van rá 4 napod akkor: ToI-7 en 1 nap, Toi 8-on 1 nap toi 10en-2 nap VAGY ToI 7 1nap, ToI 9 3 nap. Esetleg Toi 5ön eltöltesz egy kis időt DE az piros papyruszt ad ami szerintem idő pocsékolás. -
ErrOrHUN #60453 offmod servereken ne nagyon keress a mobokban recit, csak ha c5.5ös a dropjuk -
Csak C5-től (ha jól rémlik ott is csak a legutolsó update óta) lehet spoilozni az A-s recepteket. -
mex23 #60451 Köszi a gyors választ. Tényleg lehet ilyesmit spoilozni??? Eddig azt hittem csak a legacy of insolnace-vel lehet beszerezni. Hol lehet esetleg találni infót arról, hogy mit kellene spoilozni? Én nézegettem több oldalt, ahol le vannak irva a droppok, de azok azt mutatták, hogy ilyen reciket nem lehet kiszedni mobból. Esetleg lehet, hogy azok C4esek és a recik csak C5től spoilozhatók? -
Szerzel egy spoilos törpét és 1 buffert és go beast farm Agrade sapi recit spoilozni. Nem könnyű de tuti megéri. -
mex23 #60449 Köszi szépen. Volna még egy kérdésem, ha lehetne. Az érdekelne A grade sityak, kezes lábas reciket, ha jól tudom TOI Blueprintek gyűjtésével lehet szerezni. Esetleg meg tudnátok mondani, hogy melyik blueprintért mit lenne érdemes ütni? -
én inkább test drive unlimiteddel barmolok most^^ -
Sgrade armours reci lvl 5 kell hozzá kesztyű/cipő/sapka reci kb 10 óra jó partyban HA nincs senki más a partyban akinek esne a queszt item. body armour reci 25-35 óra mobölés HA nincs másik kari aki ugyanúgy gyűjti a quesztitemeket.
HA többen vannak a partyban akiknek kell a queszt item akkor az időt annyival kell szorozni amennyinek fel van véve a queszt.
Jah és a reci random!a 750es adhat 400k-t is nem csak random cipő/kesztyű/sapka recit tehát itt 10% hogy azt kapod amit szeretnél, a 2500asból (testpáncél reci) abból még nekem nem volt hogfy csak zsetont adjon tehát itt 25% hogy azt kapod amit szeretnél. -
major arcana + acus AMace a jobb -
mex23 #60445 Sziasztok!
Valaki esetleg nem tudná nekem leirni miket lehet venni a varka silenosoknál és ketra orkoknál, ha megvan az alliance elég magas szinten és hogy ezeket mennyiért lehet beszerezni? Illetve hogy a pénz amit használnak mennyire nehezen jön a questből?
Köszi
-
Jippy nem kell subclass quest!! :D Így legalább kipróbálhatóm az Elemental Summonert is, talán LIVE-on SpS helyet mégis ES leszek ^^ Kiderül...
-
Necrónk DC robe + acus arcana mace, vagy major arcana + acus AMace a jobb? -
Ehhe nekem máer lejött, fölraktam, mostmár csak updateli, ami úgy 10 perc, utána kezdem a karim. :) -
ErrOrHUN #60441 -
Na azt hiszem én TH/Spellsinger/Elemntal Sumo, AAAAA nemtok dönteni...
-
PTS = public test server
jön az Interlude. előtte 1 hónapig van a pts ahol ki lehet próbálni.ezalatt javitgatják még a megjelenésig.ezt freen nem tudod kipróbálni. -
én BD :D 2 szálon nyomom de ugynézki az update lesz a nyerő DL az 50-120k között ugrál:s
-
PhoenixKnight #60437 Én DA leszek...
A grades ruhát ha kraftolom akkor még mammonhoz mennem kell?
Másik kérdés: 100misi elég ? pl mennyi 1 forgotten blade focus SA val? -
Csak S grade et tudsz venni készena többit kraftolni kell (100% os reci) -
Egyébként LvL 77 210milla sp és 100 milla adena -
-
-
-
Monoton #60431 ám lehet hülyeség demiis ez most?
eddig freen toltam :P -
nubyy #60430 Kb. 20 perc mulva egy necrot:) Ill. st-t. -
Énis már 56%nál vok, szal én majd csak holnap lépek be. Na de milyen karit kezdtetek? :PP -
PhoenixKnight #60428 Én is 650 el szednék de nem vagyok előfizetve fileplanetre :) majd este lejön (van amikor 300al és van amikor 50el tölt) már a felénél tart:P -
: ( -
Csiter Geci : )
Vagy te bedonátoltad magadnak hogy töbel tölcsön mint 200-300k ?! vagy wtf?:) -
csinos ^^ -
EzAz megy újra!! -
Depth of field effect ? O.o -
nubyy #60422 Még 1 ora:S:S:S