88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Mivan ezt az arrow dolgot nem vágom az nem csak ahhoz kell h megidézhesd egyébként pont ee megy ilyenek estek ki szal eléggé gg volt
  • Sanca
    Mellesleg mennyi discetek volt a vegere? Mert ha 3nal tobb van sztem alig lehet megcsinalni. Foleg ha valamelyik supportrol van szo, abbol 1-2 disc is eleg azt gg. Nekunk 1 archer discelt, igy meg tudtuk csinalni, kell 1 kis mak hozza. A stunning arrowokat meg ha jol tudom a stunnolos/dancelos songra tartogattuk.
  • Sanca
    Nem, de kis valoszinuseggel akar vissza is kerulhetne a replay(ami tenyleg nem keszult:P) a vezetoseghez, es annak nem lenne jo vege:)
  • Sanca
    Ja, egyebkent

• ErrOrHUN
    miért szted olvassák a fórumot? :D
  • Sanca
    En nem vettem fel, es sztem mas sem. Meg ilyesfajta replayt nem adhatnank ki amugyse klanon kivul.
  • FragStaR
    sanca tudnál szerezni replayt frintezza öleésről mert megint baromira nem tudtuk kinyírni .. (mármint csak felvette vki az allytok ból)
  • Gordis2k
    Álmodoz csak tápos ijjász:)
  • Sanca
    Viszont +1 accuracy az kurvajo. Dodging az meg gondolom evasion. Szal +1 accu, +1 eva, es mondjuk +5% crit dmg, hoho...:D
  • Gordis2k
    Hát ettől nem leszek izom álat:)
    +6 matac lol:) az 10 dmg
  • FragStaR
    Na itt egy újabb videó pts ről ptsaugmentation.avi
  • FragStaR
    Na késő van már megyek aludni ...
  • GibboRamone
    Vegyel egy uj gepet!
  • B@lu
    CSa all!

Problemam: Az outlook express 6 uzeneteimnek a szovegtorzse eltunt, tehat ures az uzenet ablak!! mit tegyek??? kosz a helpet!
  • Cobra.
    Hmm, ilyet még nem láttam. Videókártya Ncsoft szerint elég neki, szerintem egy file checket futtass le. Mási kkarakterrel se tudsz belépni egyébként? Ha a check után se tudsz bemenn ijátékba egyetlen karakterrel sem, akkor küldd el a hibaüzenetet az Ncsoftnak.
  • nubyy
    Kocce
  • KABALL
    6
  • Dallie
    5-7m.
  • Looooser
    sziasztok itt mi lehet a probléma?:
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1667 MHz with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (8421)

Assertion failed: GIsDynamicRecompile || GIsEditor || GetSuperClass() || this==UObject::StaticClass() [File:.\UnClass.cpp] [Line: 857]

History: UClass::Bind <- (Class DarkElf.AnimNotify_Channeling1) <- ULinkerLoad::CreateExport <- (AnimNotify_Channeling1 7257545) <- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad124 7257545)) <- TArray<< <- TArray<< <- UMeshAnimation::Serialize <- (MeshAnimation DarkElf.MDarkElf_anim) <- LoadObject <- (MeshAnimation DarkElf.MDarkElf_anim 7257545==7257545/15300262 4158324 3107026) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MDarkElf NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- NConsoleWnd::AddCharacterInfo <- UGameEngine::AddCharacterInfo <- d <- CharacterSelectionInfoPacket <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharacterSelect <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
  • nubyy
    A 60%-os Lance reci mennyit er? L2wh-n nincs fent:(
  • Sorbon
    Pár PrtScr a tegnapi siegről...

• Sanca
    "banyaszni" = benyulni a mob seggebe es kihuzni par alapanyagot, amit alapbol nem kopott ki. Scavanger/BH rulz:D
  • qwer2000
    Hali!
    Köszi a válaszokat.
    Van 1 régebbi offos accom és azt akarom felkelteni és játszottam a gondolatta,hogy 2. karinak csinálok 1 törpét de még nemtom.
    A bányászat meg valószínű free serveres dolog lesz uánajártam kicsit.
    Köszi még1X.
  • GamerAdams007
    LoL szerintem ez a bányászat a Spoil-t akarja jelenteni xDD
  • Cobra.
    Meoh pontosítsuk, 1 free szerveren van ilyen mod tudtommal, illetve lehet, hogy csak volt.
    Ha a törpéd scavenger, akkor a mobokat tudod "bányászni" plusz alapanyagért, ha meg artisanod van, akkor elsősorban lőszergyártással tudsz pénzt keresni.
  • MeoH #60523
    Free szerveren lehet banyaszni veluk, de az sajat cucca a szervernek. Hivatalosan nincs ra mod.
  • qwer2000
    Arról már hallottam,gondolom ezaz ,hogy D-S grade cuccokat belehet törni és abból lesznek kristályok.
  • Monoton
    kristalyt tudsz törni
  • qwer2000
    ok köszi akkor megint csak haver szórakozik ;)
  • Dallie
    Nem lehet.
  • qwer2000
    sziasztok!
    Lehet hülyének fogtok nézni,de lenne 1 furcsa kérdésem :)
    Még életemben nemvolt törp karakterem és olyat hallottam,hogy lehet velük bányászni amivel elég jól lehet pénzt szerezni.
    Ez tényleg igaz? és ha igen vki leírná nekem hogy működik?
    Köszönöm!
  • fr0z3n
    itt van a CIKK
  • Facek
    nem úgy értette =) hanem hogyha lenne a jákétba egy Hong vs dvp, akkor milyen lenne életbe ? ahogy a példa mutatja-dvp jól kinyirta Alex... ot.
  • xt198
    lol szerintem azért annyira nem fasz senki hogy 200.000$ fizessen egy játékért, mert börtönben van a karaktere, te azt hitted a jatekba tettek börtönbe? :)
  • Sámán
    Jah, főleg élőben... Ahogy azt a "példa" mutatja...
  • MeoH #60513
    Hat Netty dvp eleg brutal pvps, nagy mecs lenne 1 dvp vs Hong...
  • Sirch
    Nem donate miatt. Halált okozó testi sértés vádjával áll bíróság elé. Az óvadék arra jó, hogy szabadlábon védekezzen, de tudtommal el fogják ítélni. Ezesetben az ukrán törvények szerint akár 15 évet is kaphat.

Egyébként egy másik L2 játékost ölt meg.
  • Nethyrrea
    ahhoz képest hogy a legdurvább, még nemhallottam róla. szóval számomra még mindig Hong a legdurvább pvp-er
  • Gordis2k
    Nem bármit!! Akármit:)
  • BaalKain
    Gondolom nem a donate miatt került börtönbe