88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Pixe
    A kép az lemaradt
  • Erotikus
    Üdv mindenkinek!
    Az egyik barátom odata az ő felhasználoi nevet és a karaktert azt monta be is vetek egy klanba de nem nagyon volt aktiv söt már nete se sincsen szoval én folytatom az ő torpe kariat :) valoszinüleg már hétfön jövök csak time cardot kell venem :)
  • Pixe
    Ilyen lettem hála PusziNyuszinak a sponzoromnak
  • xt198
    én azt látom hogy +4 es, csak maga a kard, nem a glow... nem?
  • saim
    Hello!

Eladó plaync account 10k HUF-ért (tartalma: lineage2 / guildwars / city of heroes & villains) Ha érdekel valakit, ha részletesebb info kell írjon privát üzenetet.

...további szép napot!
  • ZsuzS
    pl mert a siege szombatrol vasarnapra virradoan ejjel 03:00-tól 05:00ig van . a masik meg vasarnap 23:00-tól 01:00-ig. És EU zerveren ez délutánra esik nem éjjelre. (de ez csak egy példa)
  • dragster
    Mondjuk én alapból nem értem ha valaki évekig nyomja 1 szerveren,rengeteg ismerőse,barátja van akkor miért akar átmenni másik szerverre :)
  • mAilkaEVO3
    sajna rosszul látod :( +4es :D
  • Nethyrrea
    szerintem itt is kvázi egyszerűen meglehetne oldani a teljes karakter transzfert, de ezzel szerintem csak azt akarják megakadályozni hogy az emberek nagyon elkezdjenek ideoda mászkálni. mittomén, ha szarul áll egy klán szénája akkor tömegesen átmennek másik szerverre, vagy szerintem egy karitranszfer ha nagyüzemben csinálják szerintem az olimpiába meg az ostromokba is beleszólhat
  • Nethyrrea
    szerintem amint megkezdődik a transferelés, eléggé meg fog ugrani a cuccok eladási ára, a vételi meg a paldóra zuhan kb.
  • Sámán
    Eddig 2 külön szerveren csinálhattál 1-1 ugyanolyan nevű karit...
    Ebből is biztos lesznek gondok...
  • var
    Ha mentek akkor gondolom európai szerverre, de mennyire valószínű ez? Ha mentek akkor Teon v Franz?

Üdv
  • Dallie
    Hülyeség az alapján kiszámolni, hogy mennyiért venné meg xy girani shop a cuccaimat. Majd akkor nézzék, ha a másik szerveren bemegyek a boltba és meg tudnám venni belőle az összes cuccot amiket akarok. Az overenchantolt dolgokról nem is beszélve. Ha a WoW-ban meg tudták oldani a teljes karaktertranszfert - és ott van párszáz szerver. Mindegy, lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, mindenesetre slampos megoldásnak tartom és egyértelmű "lehúzásnak" - ha átmész máshova, kezdd újra a grindelést a cuccaidért (a boss ékszereket meg sem merem említeni, 4-500 millából mi a fenét kezdesz 77es szinten? Még akár a teonon is, ahol alacsonyabbak az árak mint a Sieghardton).
  • phalanx
    bárcsak működne az 1. opció bannolt accountokkal is
  • daemonervosa
    érdekes :
    Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)60009 db ma 14:40 MeoH

ha belepsz , hogy irni szeretnel akkor meg 60613 at ir, gondolom ez azzal magyarazhato ,hogy itt a torolt postokat is számolja.
    mert ugye a quote miatt a post sorszáma is kell !

:)

• MeoH #60613
    Sz@rre-huggye... Amugy sztem korai ezen agyalni. Ha lesz ugy is minden reszlet tiszta lesz, azt irany Teon....
  • Sirch
    Ha így tesznek, nem kapják meg az szintüknek megfelelő adenát.

Arról nem is beszélve, hogy mikor kiszámolják a karaktered vagyonát egyértelműen nem a piaci árakat nézik, hanem a szerver álltal beállított értékeket. Azt mondjátok, jóval nagyobb vagyonotok van, mint a kiírt összeg? Akkor menjetek el egy shopba, és nézzétek meg, hogy a 120 misis A-s helmetet mennyiért venné meg a szerver...
  • Gordis2k
    Megint ittál valmit??
    60610 a te beirásod lol:) kb 2 hete én irtam be a 60000est):.

Álj le a cuccal:):):)):)
  • daemonervosa
    csak arra akartam rávilágitani hogy 60000 postot átlépte a topik...

60005 db <<-----
  • gPROject
    eladjátok a cuccaitokat sieghardton, az abból származó adenát is eladjátok és a kapott pénzért vesztek az új szerveren adenát, + ugye megkapjátok a szinteteknek megfelelő összeget is
    így olyan sokat nem bukhattok a dolgon csak megfelő időben kell majd cselekedni, amikor még eladható lesz a sieghardtos adena és nem kerül még olyan sokba a másik szerveren
  • xt198
    hát elég nagy faszság hogy cucc nélkül rakod át, + most van s-graded, átviszed lvl80an a karit, kapsz 700millát, és kb. felét tudod megvenni annak ami kell (+ ha nem sikerül a kraft) vicces.
  • GamerAdams007
    ehm... esetleg másik topikba akartad írni, vagy a ICA honlap linkjére akarsz célózni?
  • ErrOrHUN
    minden oké gerike? :D
  • daemonervosa
    ding-ding 60001. post !

:)
  • Tufa
    eladod a cuccaid hogy 200m legyen nálad, a többit meg elrakod.
  • Dallie
    Nekm azért piszkálja a csőrömet, hogy meztelenül pakolnak át. Nekem jóval több, mint 200 millányi cuccom van pl...
  • Gordis2k
    Sőt!!
    Egy másik tökéletesen békés szerveren 3 hónap power level aztán vissza a régi cucaikhoz...
  • Sanca
    De jo... Kocsog carebearek igy elbujhatnak mas vev mogott...
  • Akhi
    En is teonon gondolkozok, mert akkor tudnek siegelni is:)
  • Nethyrrea
    az a kesh alig +4-es, csak a hely teszi
  • MeoH #60598
    Hmm az a 4es opcio erdekesen hangzik. Aimful asszem erosodik az allytok par magyarral, ha ezt tenyleg megeljuk...
  • Akhi
    jo lenne ha a sub karikert is szamolnanak:P
  • Gordis2k
    És mégegy fontos dolog mielőt alszok!!

Koreában elindult az új spec szolgáltatás!!

KB. 3 hónap mulva indul kicsit furcsa de azért jo.
    1. Karakter áthelyezés (nem szerverek közt hanem két saját accod közt) 4200FT
    2. Nem csere (férfi/nő) 2000FT
    3. Karakter név csere(létrehozol egy level 1 es karit a névvel ezt törlik és a te karid neve átváltozik arra) 4200FT
    4. Szerver transfer!! Ugyan telyesen meztelenul teszik át a karit de! a szintednek megfelelő adénát adnak miután elenőrizték, hogy kb. tartalmazot e min. annyit az accod. 6000FT
    Level <-> Adena
    40-51 <-> 50M
    52-60 <-> 100M
    61-70 <-> 200M
    71-75 <-> 300M
    76-77 <-> 400M
    78-79 <-> 500M
    80 <-> 700M

És it a koreai forrás tehát kb 3-4 hónap nálunk.
  • Gordis2k
    Köszi én elfelejtettem lesotolni:).

Na megyek is aludni. Durva nap volt.
  • xt198
    egy kérdés mailka
    mitől vörös a kesenberged? :)
    vagy csak rosszul látom?
  • mAilkaEVO3
    lehet bevan kapcs a minimum fram rate (ALT+P)-t probald és utánna tudod állitani a detailst bár felbontást igy is kell, hogy tudd variálni.
  • mAilkaEVO3
    lol wow és zOMG. több mint 10 óra kempelés TOI13on és végre spawnolt és meg is felküdt a szemét Baium :D Volt szép Drop is ring is igy Gordi megkapta a régen beigért gyűrűjét:D
    Grtaz Góódi :D ( bár te jól alukáltál alata :D) jójó csak a raid alatt ott unatkoztál velünk végig TOI13-on :S :D
    Jah és külön köszönet érte hogy amig nem igen vagy aktiv használhatom:D^^

Ps: ez az üzene nem jött volna létre ha nem kérsz meg rá (GóódI) :D
  • Sirch
    A te problémádra meg segítségül hívtam közös barátunkat és barátnőnket (remélem senkinek nem kell bemutatnom őket), és bár egyetemes megoldást sehol nem találtam a 610es hibára, azért jópár játékosnak sikerült leküzdenie ezt akadályt. Volt, akinek megoldást jelentett a gameguard mappa törlése, majd a sstemen belüli L2.exe-vel indította a játékot. Volt akinek elég volt resetelnie a modemet új IP címért. Volt, akinek le kellett húznia a routerét vagy Hubját, mert az okozta a problémát, esetleg a tűzfalon engedélyezni kellett a LineageII.exe, L2.exe, GameGuard.Des valamint a GameMon.Des kimenő jeleit. És volt, akinek az internet explorerén kellett a proxy-beállításokat ellenőrizni, mert a játék az explorert használja, függetlenül attól, milyen más böngésző van a gépeden.
    Az Erő legyen Veled!
  • Sirch
    ALT+ENTERrel ablakba teszed, és akkorára méretezed a felbontást, amekkorára jólesik.
  • pongi10
    hali!lenne gey olyan problémám hogy a menüben nem lehet semmit látni mert olyan szar a felbontás mit lehet ezzel csinálni?előre is köszi