88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Hódoljatok uratoknak ehehee !! ^.^

elég nehéz szülés volt de még mindig kell sp ...
  • Szekijoe
    Huh én Fritenza után elmentem aludni 3 kor. Hajnalban Baiumot is kinyírtátok? Vagy az mára marad? Esetleg Cata lefarmolta?
  • Szekijoe
    Jah Gratula minden résztvevőnek! Végre összehoztuk! A mi partynkban főleg egy SR esett hanyatt sokszor, a többiek mind nagyon jól bírták. Már érzem, hogy 3 naponta ide fogunk járni
  • phalanx
    porfelhő.... csak a durván lebutított grafika miatt ennyi látszik belőle
  • Facek
    a 2. képen cereal feje felett az a pixeles feketés szürke cucc vajon mi lehet ? :D
  • mAilkaEVO3
    ps: +4 CON saved my ass :D 4x voltam 100 HP alatt de eccersem haltam GG:D partychatben elhangzott párszor "Our grp is PR0 imo" :P
  • mAilkaEVO3
    WOW Tezza down :D

• Gumbo
    láttam vmi beta képeket, ahol meg votlak csinálva
  • MeoH #60700
    Hmm, igaz. De ezek nem is fognak valtozni 1enlore. Csak az As seteket kalapaltak ossze.
  • Gumbo
    a human magen a C grades light armorok még mindig robe kinézetűek.
    én azokból ítéltem
  • Dallie
    "köcsög destroyer" :D
  • MeoH #60697
    Sztem is. Lasd: human/orc mage, light/heavy
  • ZsuzS
    de XD (pl orc female mage - dc light! eddig nem volt ilyen textura,úgy nézett ki mint a robe)
  • Gumbo
    nem
  • FragStaR
    Elfelejtettem szólni, hogy fent van a TK s videóm. Érdemes megnézni nem hiszem h túl sok TK t láttok :) Sh -n si van vagy 5 sztem. Nem gyenge de lehet látni hogy elég sok kaszt megfogja bár igazából 78 on lenne az igazi touch of life al az majdnem egy 2 perces ud amiben tudsz mozogni is.. PTSTK jah sajna elég nagy kicsit jobban is megtömöríthettem volna asszem de azért mégis csak 15+ perc
  • Facek
    nekem működött!
  • MeoH #60692
    Probafulke asszem mar interludes
  • mAilkaEVO3
    nekem se müködött :(
  • phalanx
    nállam ez nem működik PTS-en, mindíg ctr+alt+del-el kell bezárni a játékot, viszont van akinek meg működik
  • fr0z3n
    huhh el se merem hinni végre megcsinálták!!:

"When a player loses connection with the server, the player will be automatically moved to the login screen. (Previously, the player had to move there manually.)"
  • Akuman
    koszi a valszokat

(nem azt akarom hogy helyettem csinaljon mindent csak 2 accontot hasznalok egyszerre /egyidőben, es igy könnyebb ugralni a ablakok kozott..illetve gyorsabb
  • Sámán
    Szerintem ez is eléggé állat...

(ejtsd ki ami az = után van és...)

Where's the rabbit? = Hole a new see?
    I have two cats. = One kate much come.
    It's cold outside. = He dag one keen.
    I have six pocket knives. = One hut bitch come.
    T-shirt in holes. = Luke ash tree cow.
    The pony is slipping. = Chew seek a cheek cow.
    I have sixty two goats. = One hut one Kate catch came.
    Seagull egg = Sheer I toy ash.
    There are two men over the bushes. = Kate fare fee one a bock Ron tool.
    I like you! = Beer lack!
    Mother's calling you! = A new soul!
    There's a shredded crow on the iron. = Tape at war you one a wash on.
  • PhoenixKnight
    Hát még mindig van penalty ... kb 1 orát elszámitottam +cl még nem online :(
  • TruBy
    Nah kb most született Franzon az új nagyhatalom? O.o még semmi változást nem éreztem
  • ZsuzS
    TEssék :távol kelet
  • ZsuzS
    koreai szerver képein angol szöveget -azaz rendes általunk használt betűket- még nem láttam. így nehéz angolul ,,beszélni,, :p
  • matthew 55
    Nagyon nagy!
  • B@lu
    OFF

Ezen beszartam KIBA***** JO

ON
  • PhoenixKnight
    Elkezdtem a kis törpémet szintelni ;) már 22 es és szerencsére lántárs odaadta a top D s cuccát szoval elég gyorsan haladok necro of sacrificeban
  • TruBy
    Ragd már be a képet ><
  • PhoenixKnight
    jah végre talán megtörik az unalmas RM lealáz mindenkit :D
  • Typh00n
    Mennyit ér SHn 1 tallum plate armor reci kb?
  • TruBy
    Izhisnek ígérkezik :)
  • PhoenixKnight
    RM azért erős mert a szerver klánjainak kb 90 % az ő oldalán áll ráadásul kb 10 herojuk van míg nálunk még nuublesz sincs
    Általában a siegek : 200vs 700 szokott lenni és RM mindenkinek segít védeni vagy támadni a várat (mult szombaton csak diont sikerült elfoglalnunk)
  • PhoenixKnight
    Hát Russianmaffianak volt 1 alliancea a tribunallal és OGD vel de annak már anny viszotn a magas szintüeket átvitték RM be szoval az a klán erősebb mint 1 egész alliance de a 2./3./4. legerősebb allience most egyesül kötük az én klánom is (sleepers) szóval invincible alliance: Lefaps heartbreakers és Sleepers :P
  • Gordis2k
    Mesély? Alli Fuzió?
  • Gordis2k
    Megint ittál?):):):D:D:D

U.I. kipróbáltam nekem nagyon bejőn , viszont csak csufám volt de az is tuti!!

a /attackforce és a /useforceskill már odivatú!!
  • PhoenixKnight
    Franzon 22 orátol uj nagyhatalom születik :P
  • Akhi
    Na ez mar kemeny dio, de tudok erre is egy jo megoldast be mesz a konyhaba, a fogpiszkalos dobozbol kiveszel par fogpiszkalot, jo celzasal korbe rakod a ctrl bill-t, addig meg az megnem szorul olyan modon hogy netalan nagyob ero kifejtese eseten nem mozdul az addig rogzitet helyerol(pl bill csapkodas) es igy mar lazan elfekudve a fotelodban egyik kezel pvpzel a masikal bambit szurcsolsz
  • Gordis2k
    Az utolso a listan a kujimujimo az lesz az.