88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    25 orat dolgoztam, vele tobb mint 200 layerbol áll, pure skill.

http://img81.imageshack.us/my.php?image=lineage2wallpapercontessc5.jpg

• daemonervosa
    csak azert nem csinaltam enis mert europaba nem kuldenek nyereményt.. nc
    amugy tuti nyertem volna :/
  • PhoenixKnight
    Nem is tudtam hogy nmana burn ien jo : FP be teleportalta es mire betoltotte 10 masodperc alatt mar nem volt manám
  • ErrOrHUN
    nemmellesleg iszonyat gyengék ezek a wallpaper-ök
  • PhoenixKnight
    bocs jobb sarok
  • Gumbo
    asszemetek.... nekem meg volt de törölték filefrontról...
  • VipJoco
    Semmi bann dolog nem volt benne ha erre gondolnál! SSky írta meg az igazságot: TANULINI Kell (kellene )

Excal1bur ebben vagyok már vagy 1-2hete amióta nem játszok!
  • Facek
    Lucifernek megvan kerd el tőle(asszem)
  • PhoenixKnight
    Ohh 1ébként wallpaper contestet allytárs nyerte :P nézzétek meg az első helyezet bal sarkát :)
  • ErrOrHUN
    sírtam a röhögéstől, megvan valakinek? :D
  • Facek
    Darth volt =) amúgy jocónak tanulni kell =)
  • PhoenixKnight
    Lol patanegrohoz csatlakoztál ... :D azok eléggé syndicate talpnyaloak ( abr a klánok 90 % a az ) :D
  • ErrOrHUN
    az monológ volt egyetlen résztvevővel, csak már nem emlékszem a nevére :D
  • Padidiver
    Ezaaaaaz ossszatok!!!!Végre legalább van valami na igen meohnál a pont vaze!
    Egyébként Jocó veletek mi történt megint quitting?:O
  • Facek
    áhh elkéne kérnem lucitól a felvett mp3 at olyan régen hallottam....
  • Gumbo
    ja meg aki résztvevője volt az ominózus INCO-s TS beszélgetésnek, akkor az ha emlékszik a dologra, veszi a poént :)
  • Gumbo
    tudom, de muszáj volt kicsit flamelnem :P
  • VipJoco
    WTS 67 +86.62% HE! Tallum heavy set+ DC light set, BO set, 15kk, +30k ASS, +az összes eddig gyűjtött mati! Franz
    Ajánlatokat pm-ben várom, Thx
  • Facek
    HANGSÚLY
  • VipJoco
    Nekem se jöhet minden össze
  • pharao
    Nem a számon volt a hangsúj, de gondolom ezt te is vágod... (mass pvp)
  • PhoenixKnight
    mass pvp :D
  • Gordis2k
    9PVPző pár?
  • Gumbo
    és a 9v9et minek hivod?
  • VipJoco
    Te is elég szánalmas vagy! Leoltod szerencsétlen embert mikor csak egy magyar srácot vernek vissza mert akkora nyomorék volt, hogy botozott jah és clános karival! GZ
  • MeoH #60763
    Goku ezt kicsit benezted:P Szted ki fogadja el a rezet, ha korbeveszi 25 high lvl enemy...? Az aki afk es a setaloban be van pipalva az autorez:P
    BM, Te meg ne itelkezz, ha nem tod mirol van szo, sztem...
  • Facek
    pwnd
  • pharao
    A videó egy Brotherhood-os magyar srácról szolt, aki botozott és 3500 pontot vesztett általa a klán annyiszor rez-elték... Nemtom Goku neked mi ebben a pvp, én úgy tudtam a pvp 2 ember közt zajlik, nem pedig bot vs ember...
  • pharao
    Tudtommal Trubynak semmi köze a videóhoz, csak Blah-on találta és belinkelte, hogy megmutassa azt, hogy a magyarok még mindíg bátran botoznak és hogy ez milyen szánalmas. Nemhiszem hogy arra verné, hogy milyen jó hol -30 delvl-t kapott a srác érte. Mi ebből a tanulság: sose hagyd bekapcsolva az autórez fogadást :P
  • TruBy
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=69082
    Kosz sracok rendesek avgytok ^^
  • xt198
    haha. ownd
  • Padidiver
    Én nem töltöttem le a videót de így az alapján amit a goku mondott vmiféle gank lehet,de egyébként ő truby.mit vártál goku?
  • Szekijoe
    Hm. Kicsit mintha alábecsültem volna a FoD-i CH ostromot. Szerintem a mi 2 grp-unk egyedül nem tudta volna időre kinyírni a bosst. Lol én azt hittem 2 partyval gyaloggalopp lesz. De a Dakkwraith-es tankok nélkül szerintem jó eséllyel némeik mob hullám hanyattlök minket. Mondjuk így is elég sokszor én tankoltam a mobokat Frag nagy örömére Az uccsó bossnál a bossal együtt körbevett a DarkWrath zerg is úgyhogy mozdulni sem tudtam. Hát sajnálom hogy elmaradt a beigért pvp Cereal nagyon kiállt mellettük és így enemy hiányában nehéz De szerintem funból megérte elmenni.

Jah ma lecsekkolom mit lehet venni a CH-ban szerintem S MP/HP elixir reci és Fettered hat reci. Ha valakinek kell akkor pm meVásárlási áron adom.
  • Tufa
    tard? :D
  • L2Goku
    Gratulalok eleg nagy skill kell hoza hogy 1 embert 25 en lebirjavok verni . Szanalmas hogy ien emberek vanak mit te hogy ezt elvezik.. sot es meg forumra is felrakjak.. biztos buszkevagy magadra amikor csinaltad ezt a videot.... tenleg nagy PVP!
  • mAilkaEVO3
    zOMG :D
  • PhoenixKnight
    Franz leállt nemrég ( bár már ujra van) épp anchor vlt rajtam :D de 1 Phoenix Knightal simán kinyirtunk 1 Necrot , stunolni kell csak :)
  • PhoenixKnight
    A srác a Brotherhood nevü klánban volt ami full magyar de már megszünt :) csatlakoztak az ally társukhoz... És azok akik ölik a botot azok az allytársaim :D
  • GamerAdams007
    Na nagynehezen letöltöttem... egész videó alatt azon gondolkoztam, hogy miért okézza le, aztán amikor megláttam a végén a 3200 repu pont feliratot leesett...
  • Cobra.
    A harrasment az zaklatás.