88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ZsuzS
    reputation pontok pontosan pontok ^^
    és hogy mire jó? klán szintet lehet velük növelni és ha megvan a megfelelő szint,akkor klán skilleket lehet rajtuk venni.
  • Facek
    ezt monnd mailkanak is
  • dadas9999
    a repu pont mi pontosan és mire jó?
  • Sorbon
    Innadril, Oren, Giran, Gludio illetve egy darabig Goddard is. Ez a tegnapi eredmény, ma pedig nekimegyunk Adennek is^^
  • PhoenixKnight
    Grat
  • mAilkaEVO3
    WoW Giran mienk Oren maradt Allyban :D CATALOST:D kb ennyi :D
    PAINTRAIN?:D
  • ErrOrHUN
    owned Giran :D
  • pharao
    Na éppen hazaértem a baráti összejövetelből és máris gyilkolni akarok! SSky neked véged! :D Egyébként gratu
  • PhoenixKnight
    azthittem tobb lesz tőle az FPS :D kösz hogy szóltál :P
  • phalanx
    texture filter-t miért kapcsolod ki? csúnya lesz tőle a játék, de fpsed nem lesz több
  • PhoenixKnight
    Jah és megöltünk 1 piros srácot aki kidobott 1 majestic earring +3t(unsealed) és épp hozzám került :P
  • PhoenixKnight
    Hát a siege az elég jó volt bár csak várat buktunk :D pedig majdnem midnehol nyertünk és meglepetést okoztunk (legalábbis ahol én voltam) Néhány kép:

• GibboRamone
    Gratty!
  • Sanca
    Meg az anchor is sokszor bejon. Pl 5000+ mdeffel ugy leanchoroztak hogy csak neztem:P
  • Sorbon
    GRAT!!!
  • Gordis2k
    akor meg min lepödtél meg?
    A silence brutálisan jól jön be ennyi nincs semmi titok.
  • David2
    azokat az embereket szertem akik úgy ítélkeznek, h fignjuk nincs a helyzetről. No offenzz
    az úgy volt, h az arc elkezdett piszkálni, én hívtam egy 78as advanturer havert, gondoltuk szétcsapjuk a csávót, de nem így történt, így meg sem próbáltam én se silencelni. Én bekaptam a silencet, s elfutottam tp megmentett, haver meghalt.
    S másodjára sem történt másképpen O.o
  • VipJoco
    Erre csak annyit tudok mondani GRAT te mocsok!
  • Facek
  • daemonervosa
    acumen > all
    .
  • Gordis2k
    A 700mdef vicc :) es a silence 80% ban landol. De azt hogy 2x egymás után az igazolja, hogy visszlát érdeklődj free forumon.. A silence 1+ percig tart ugyanis így nem értem, hogy mult el mielőt meghaltál. A silences som szart sem ér.
  • fr0z3n
    CSS recit vennek naon! pls akinek van pm ingame redruby, thx!!!
  • Sámán
    74-en nem olyan sok az a 700mdef... Summoneremnek 68on 717, úgy hogy a lánca low b, és a többi ékszerén sincs semmi +
  • David2
    hát engem ez a silence téma eléggé izgat, mivel tegnap egy 74es necrótól kétszer egymásután kaptam a silencet, pedig én is 74es vok, 700mdef és mental 4 volt még rajtam, s ráadásul csak egy valhallája volt:(

létezik-e valamilyen képlet a debuffok landolására? s ha igen, a mental shield, a magic barrier, az arcana védelem, esetleg az egyes alaptulj mennyire befolyásolják azt
  • Gordis2k
    Nem:) Ha bármilyen támadó varázslattal lövöd akkor hat 10% esély hogy szilenceled de a buff véd ellene, Tehát kb1% az esély ha buffban van. Nem jön be csak waros vagy flegelt célponton.
  • zátony
    ok. akkor megnyugodtam! kösz!!!
  • GamerAdams007
    Mindenkinek annyi idő, leterhelt a szerver, és amúgy is sokat kell tölteni...
  • zátony
    helló, mindenki!

a kérdésem: letöltöttem a lineage II chronicle 5-öt és feltettem... a patcheles mindenkinél ÓRÁKBA tellik?? (4Mb/s os netem) és reggel 11 óta patchel...
    miért??????
  • PhoenixKnight
    RM fog nyerni mert mellette áll az összes klán +csak nekik van prophecyük és CoV uk
    És miközbe irom ezt outlaw foreste összefutok 1 heroval meg Zasadaval és meghalok (mind2en subon voltak) aztán visszamegyek klántársakkal de már 5-6 76+os emberke vár :D
  • Nethyrrea
    ha dark típusú mágiát lövöldözöl az ellenre, 10% esély hogy kap mellé egy silence-t is (dark pl akármelyik curse, vagy életszívás, ilyesmi)
  • David2
    hello
    vki elmagyarázná nekem, h működik a SoMon a magic silence sa?

When using bad magic against a target, casts Silence upon target with a 10% chance of success. Effect 1. Enhances damage to target during PvP.

akkor bármilyen célpontra 10% eséllyel jön be? Mégha nem is fleggelt embereket lövök?
  • Sanca
    Kivancsi leszek mi lesz siegen. RM vagy Invincible kerekedik felul:P
  • PhoenixKnight
    Ez meg a mai siege setup lesz :P bocs hogy ennyit irok :D 1ébként ott az allyinfo

• PhoenixKnight
    Megpróbálok siegen screenshotokat csinálni hogy lássátok mien a siege nálunk :P
  • PhoenixKnight
    Benne vagyunk csak eltunt az ally crest ( ami kb percenként megtörténik)
    Tudom hogy nem tanknak való azért irtam DD DA t :D Az a jó hogy a grades fegyo nem kell mert vezsek majd 1 damat meg 1 aoba healthet raidre(dama a legjobb pvpre/jobb mint dle/ meg pvere , health meg RB vagy durvabb party helyeken )
  • GibboRamone
    Hat nem igazan tanknak valo set, de nagyon sexy vagy ^^ Amugy h-h nem vagytok mar benne az allyban?
  • PhoenixKnight
    most remélem már jó:D
  • PhoenixKnight
    DD DA :P viphunter adta kölcsön az armort
    remélem sikerül a kép
  • dadas9999
    a repu pont mi pontosan és mire jó?
  • GamerAdams007
    Rosszul írtad, Lájnédzs Kettő-nek kellett volna... így az egész nem ér semmit, bár második helyezett még lehettél volna vele...