88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
reputation pontok pontosan pontok ^^
és hogy mire jó? klán szintet lehet velük növelni és ha megvan a megfelelő szint,akkor klán skilleket lehet rajtuk venni. -
ezt monnd mailkanak is
-
dadas9999 #60826 a repu pont mi pontosan és mire jó? -
Sorbon #60825 Innadril, Oren, Giran, Gludio illetve egy darabig Goddard is. Ez a tegnapi eredmény, ma pedig nekimegyunk Adennek is^^ -
PhoenixKnight #60824 Grat -
WoW Giran mienk Oren maradt Allyban :D CATALOST:D kb ennyi :D
PAINTRAIN?:D
-
ErrOrHUN #60822 owned Giran :D -
Na éppen hazaértem a baráti összejövetelből és máris gyilkolni akarok! SSky neked véged! :D Egyébként gratu -
PhoenixKnight #60820 azthittem tobb lesz tőle az FPS :D kösz hogy szóltál :P -
texture filter-t miért kapcsolod ki? csúnya lesz tőle a játék, de fpsed nem lesz több
-
PhoenixKnight #60818 Jah és megöltünk 1 piros srácot aki kidobott 1 majestic earring +3t(unsealed) és épp hozzám került :P -
PhoenixKnight #60817 Hát a siege az elég jó volt bár csak várat buktunk :D pedig majdnem midnehol nyertünk és meglepetést okoztunk (legalábbis ahol én voltam) Néhány kép:
-
Gratty! -
Sanca #60815 Meg az anchor is sokszor bejon. Pl 5000+ mdeffel ugy leanchoroztak hogy csak neztem:P -
Sorbon #60814 GRAT!!! -
akor meg min lepödtél meg?
A silence brutálisan jól jön be ennyi nincs semmi titok. -
azokat az embereket szertem akik úgy ítélkeznek, h fignjuk nincs a helyzetről. No offenzz
az úgy volt, h az arc elkezdett piszkálni, én hívtam egy 78as advanturer havert, gondoltuk szétcsapjuk a csávót, de nem így történt, így meg sem próbáltam én se silencelni. Én bekaptam a silencet, s elfutottam tp megmentett, haver meghalt.
S másodjára sem történt másképpen O.o
-
Erre csak annyit tudok mondani GRAT te mocsok! -
-
acumen > all
. -
A 700mdef vicc :) es a silence 80% ban landol. De azt hogy 2x egymás után az igazolja, hogy visszlát érdeklődj free forumon.. A silence 1+ percig tart ugyanis így nem értem, hogy mult el mielőt meghaltál. A silences som szart sem ér. -
fr0z3n #60807 CSS recit vennek naon! pls akinek van pm ingame redruby, thx!!! -
74-en nem olyan sok az a 700mdef... Summoneremnek 68on 717, úgy hogy a lánca low b, és a többi ékszerén sincs semmi +
-
hát engem ez a silence téma eléggé izgat, mivel tegnap egy 74es necrótól kétszer egymásután kaptam a silencet, pedig én is 74es vok, 700mdef és mental 4 volt még rajtam, s ráadásul csak egy valhallája volt:(
létezik-e valamilyen képlet a debuffok landolására? s ha igen, a mental shield, a magic barrier, az arcana védelem, esetleg az egyes alaptulj mennyire befolyásolják azt -
Nem:) Ha bármilyen támadó varázslattal lövöd akkor hat 10% esély hogy szilenceled de a buff véd ellene, Tehát kb1% az esély ha buffban van. Nem jön be csak waros vagy flegelt célponton. -
zátony #60803 ok. akkor megnyugodtam! kösz!!! -
Mindenkinek annyi idő, leterhelt a szerver, és amúgy is sokat kell tölteni... -
zátony #60801 helló, mindenki!
a kérdésem: letöltöttem a lineage II chronicle 5-öt és feltettem... a patcheles mindenkinél ÓRÁKBA tellik?? (4Mb/s os netem) és reggel 11 óta patchel...
miért?????? -
PhoenixKnight #60800 RM fog nyerni mert mellette áll az összes klán +csak nekik van prophecyük és CoV uk
És miközbe irom ezt outlaw foreste összefutok 1 heroval meg Zasadaval és meghalok (mind2en subon voltak) aztán visszamegyek klántársakkal de már 5-6 76+os emberke vár :D -
ha dark típusú mágiát lövöldözöl az ellenre, 10% esély hogy kap mellé egy silence-t is (dark pl akármelyik curse, vagy életszívás, ilyesmi) -
hello
vki elmagyarázná nekem, h működik a SoMon a magic silence sa?
When using bad magic against a target, casts Silence upon target with a 10% chance of success. Effect 1. Enhances damage to target during PvP.
akkor bármilyen célpontra 10% eséllyel jön be? Mégha nem is fleggelt embereket lövök? -
Sanca #60797 Kivancsi leszek mi lesz siegen. RM vagy Invincible kerekedik felul:P -
PhoenixKnight #60796 Ez meg a mai siege setup lesz :P bocs hogy ennyit irok :D 1ébként ott az allyinfo
-
PhoenixKnight #60795 Megpróbálok siegen screenshotokat csinálni hogy lássátok mien a siege nálunk :P -
PhoenixKnight #60794 Benne vagyunk csak eltunt az ally crest ( ami kb percenként megtörténik)
Tudom hogy nem tanknak való azért irtam DD DA t :D Az a jó hogy a grades fegyo nem kell mert vezsek majd 1 damat meg 1 aoba healthet raidre(dama a legjobb pvpre/jobb mint dle/ meg pvere , health meg RB vagy durvabb party helyeken ) -
Hat nem igazan tanknak valo set, de nagyon sexy vagy ^^ Amugy h-h nem vagytok mar benne az allyban? -
PhoenixKnight #60792 most remélem már jó:D
-
PhoenixKnight #60791 DD DA :P viphunter adta kölcsön az armort
remélem sikerül a kép -
dadas9999 #60790 a repu pont mi pontosan és mire jó? -
Rosszul írtad, Lájnédzs Kettő-nek kellett volna... így az egész nem ér semmit, bár második helyezett még lehettél volna vele... 

most remélem már jó:D