88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
milyen ruha ez? -
Az új bónuszruha MeoH -n
kep1
kep2
2k mdef (majdnem) -
voltak meg paran így szolhattal volna es akkor össze lehettet volna rakni egy grp ot a maradekbol -
bölcs -
kb az uccsó pillanatban tudtam csak belogolni szóval kérdeztem allychaten aztán mondták hogy thuuléknak kéne bd (közbe pedig már volt nekik egy). szóval javarészt buff nélkül toltam végig a sieget, és magamnak táncoltam mert a partim javarészt halott volt és adenben toporgott :D -
Hát te meg mifajta grp ba voltal ? Árulás !!!
-
nekem nem volt zoomhackem, úgyhogy nemfértbele az összes malac a képbe, csak ennyire :D
-
BaalKain #60865 Az emailban új jelszót küldtek, amit kis-nagy betűkre figyelve kell beírni. Ez után kéri az új jelszót. -
3200-3300 FT ha euróban fizetsz. Akik már sokadik éve tolják offon azok dollárba fizetik, nekik asszem csak valami 2900 Kb. -
Hali! Valaki tudna segíteni? Account gondok...
Van egy PlayNC acount, aminek megvan a felhassz.-a és a biztonsági kérdés válasza is, ezeket megadom majd kiírja, hogy a jelszó sikeressen törölve lett és hogy küldtek e-mail-t, amiben ez áll: A jelszó sikeressen megváltozott (javítsatok ki ha tévednék). Majd visszaküld a log in képernyőre. Beírom az accot már az általam kitalált jelszóval és valami piros blabla szöveget ír ki, hogy szar a jelszó. Mit csesztem el? Talán van valami értékes az e-mail-ban? (Nem az enyém az acc, ezért vagyok ilyen tudatlan...). Helppet előre kössz
BB
-
Atrium #60862 sziasztok
eddig free szerveren játszottam, viszonylag alacsony rate-eket kerestem, de elég nehéz élvezni a játékot ha a legtöbben 275 dollárért megveszik a +15ös miracolt +10es dc robe-al meg +10es tateossian settel :) most szeretnék játszani eredeti szerveren. csak az érdekelne mennyibe kerül havonta. a választ előre is köszönöm. -
Sanca #60861 Lol, einherjar mindig is csicska volt sztem:)
bat azert nagyobb egyeniseg, mindig a sajat feje utan ment. -
Tomasius #60860 Adent hogyhogy eladtátok 6kkk-ért? o.O -
PhoenixKnight #60859 Jah de eniherjar vagy mi a franc a neve mindig mondja hogy batman ugy táncolt akkor ahogy ő akarta :D hát Franzon syndicate nagyjából egyenlő exilel ugy hogy midennki velük van kivéve az én allym :D lefaps ugye allyba velünk :) Valaki azt motna hogy gondolkozik rajta hogy átjöjjön franzra :D -
Sanca #60858 Az egyik oldalt eltalaltad(exile), a masik oldal sose a syndicate volt. Egykor ugyan tagja volt a syndicate az anti-exile oldalnak(meg bat leadersege alatt), de akkoris csak a leggyengebb lancszem voltak a tri-allyban.
En az unforgivenben vagyok, IA ally, mely tagja az anti-exile koalicionak(IA+TT+amaranth+vendetta).
Azt tudtad hogy anno teonon a lefap(eniherjar)-IA meg RM(bat)-syndicate ugyan azon az oldalon harcoltak? Azt most meg olik egymast franzon, hehe:D -
PhoenixKnight #60857 Na jo ujrafogalmazom mert elég vicces lett az eleje :D SZoval csak néhány klárol halottam teonon :) -
PhoenixKnight #60856 Csak néhány klánról haottam teonrol ... meikbe vagy ? exil vagy jo kis syndicate :D ? -
Csak mert jól néz ki
-
Sanca #60854 Az mar egesz sok. Talan tul sok is, sztem idealis a 100-vs-100 lenne, es akkor talan nem is lagolna annyira. Mi 450+an szoktunk lenni, 1 CC mindig full. Na meg ott van meg az nmy is. -
nha hat gratula mindenkinek ezert mar megerte xpzni
-
gratu nektek, ica-nak :P
rég láttam már ennyi embert egy siegen. talán utoljára amikor megvédtük girant, aztán mentünk antharast ölni (először) ic-vel, meg pár soással -
egy vessző kimaradt az erre csak ennyit után:X -
Catalyst.justgotowned.com!
Erre csak ennyit én végig frapsoltam az egészet lett egy pár giga majd meglátjuk hogy mit lehet használni belőle. -
198 an voltunk + a sallang ti hányan szoktatok lenni? -
Sanca #60848 Hehe, nalunk 9x kevesebb hog cannon, es 9x tobb ember szokott lenni(sajnos). -
Na akkor csak, hogy átérezd itt egy jo kis képgyüjtemény:)
Ez nem volt akármi bakker:) több mint tíz siege golem:)
Van ingame videom is:) majd berakom. -
Gratulaaaa! (Sajna én bealudtam a fiammal
)
-
Pontosan emléxem:)
Lianli: Grats
Blesssoul: THX
Lianli: We dont come back to hard to win
Blesssoul: No chance for u.
Lianli: The NovaVita dont win today agains Catalist.
Blesssoul: What u mean.
Lianli: My clan is stronger than urs.
Blesssoul: Yes i see looser.
Lianli: U fear to come with only NovaVita
Blesssoul: I see u cant loose lianli.... -
valaki emlékszik mit irt Porthiosnak Lianli? nem hallottam és érdekelne -
Hát azt hiszem a TOTÁLIS DESTRUKCIO jelző épp megfelel!!
Gludio
Dion
Giran
Inadril
Oren
Aden
Ezeket a várakat foglaltuk el lol:)
Ősi elenségünk megalázva oldalgot el és nem is probált visszavágni:) -
Monoton #60842 Skull Of The Dead: A-Grade
ezmire valo? -
nubyy #60841 Ty:) -
23h :) -
hehe azaz ezt nem lehet elmondani ezt érezni kell :) de télleg :D -
ott nemigazán tudsz 'melegíteni', mert nagyon más a játék officialon és freen... amikor először léptem be officialra olyan érzésem volt mintha más játékkal játszanék, annyira más a hangulata, ott minden jól működik, stb... -
nubyy #60833 Hány órakor kezdődik a siege? -
Sieghardt -
hi!
melyik severen toljátok? -
Gumbo #60830 lol? 71 fps ilyen tömegben... -
Nagyon jó egy siege volt bár sztem a mai még jobb lesz. És tényleg durva volt hogy zászló nélkül tudtuk elfoglalni Girant erről azért fél éve még álmodni sem mertünk volna sztem. De ami igazán meglepett hogy mennyien voltunk. Mondjuk phanteon osokat nem tom honnan szedtek elő de ők is voltak páran meg a blackheart is képveiselte magát jópár emberrel. Szegény Catalyst