88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem vagy egyedül!
-
hát engem sikerült megtéveszteniük
-
regisztrálni minden esetben kell. a gamecard arra jó hogy az van bankkártya helyett.
Franzon is vannak meg teonon is találsz de a legtöbb még midnig sieghardon van sztem -
A Gameguard az a cheatvédelem, neked Timecard kell :)
Sieghardton és Franzon van a legtöbb magyar, de Teonon is előfordul ember, de akik ide járnak, azok az előző kettőn vannak tudtommal. -
Szevasztok! Hol lehet MO-n gameguard kártyát venni, mert mennénk off-ra, de nem tudunk kártyát venni!
És egy másik kérdés: melyik szerveren vannak a magyarok, hova menyjünk, bartz, franz...? melyik?
És ha gameguard kártyát veszünk, akkor is regisztrálnunk kell a plaync-nél?
egyenlőre ennyi :) -
IC fórum alliance részében a vent topik mindig tartalmazza a legújabb jelszókat, ne tévesszen meg hogy le van zárva régóta. :) -
Miutan mar 2x minositenek vissza vendegnek a banatos forumon, a tokom sem fog 3x is kuncsorogni 1 hetig hogy lassak is vmit...
Szeki'ba pm ment. thx -
Az IC fórum Ally section 5. thread ban van az új jelszó. Akinek nincs hozzáférése az pm ezzen nekem és elküldöm az új jelszót. -
Kiprobaltam, nem... Szoval en is varnak pmben jelszot:P -
ErrOrHUN #60903 eza jelszó? :D -
WTB: doom gloves,boot parts pm ingame vagy itt :) -
valki küldje már el itt sgn pm-be az új IC-s ventri jelszavakat, elfelejtettem őket
-
jaja ha tiszta a lelkiismeret nyugottan reklámálj!! -
wow söndi nem lett volna baj csak éjfél után chellom egadta magát igy gordi is meg én is kiestük és kb 30 sec-el elöttünk Odin is elszállt szal egyik grpból 2 DD másikból EE kiesett :S igy nem sok értelme lett volna maradni. kb 4ig voltam fent addig vissza se jött a net valamikor DE jöhetett vissza. sztem fixálták a sávszéleket az upgrade miatt csak ez balszerencse hogy pont tezza raid alat :S
ma pl már jó volt a netem és nem csak 22-után mint az elmult napokban.
GFG chello :( :S :D -
Mar keresett egyik ismerosom, es ugyanezt mondta :)
Jah és írtam levelet PlayNC-nek egybol hogy mi a tokom ez, husveti csomag vagy valami, de meg valaszt nem kaptam...Remelem ez csak valami veletlen permanent bann, vagy ilyesmi... -
Truby ha valóban nem használtál jó ideje se IGW-t, se OGW-t, akkor ne hagyd magad. Kérdezd meg miért lettél letiltva és ha nem adnak egyértelmű választ, akkor írd meg nekik, hogy bíróságra viszed az ügyet. -
Ehh GuggiTrubi...
Ez szomoru. Bombazd a playnct, azt vmit csak roffognek. (Lattam kerestettek msnen, ha megaktualis, akkor ide vagy SGre dobjatok pmt, mert a 7en szinte csak a munkahelyen jutok nethez, igy msn is eleg inaktiv...)
-
Sanyeee #60895 vki pls tudna adni egy linket ahonnan l2 C5 system mappát tölthetek le? -
háth akkor ez van de legalább megpróbáltátok!ameddig én ott voltam siralmas volt>< -
O.o
volt raid, bementünk tezzához de 4 partyval bebuktuk -
írj a plaync-re -
majd képeslapot küldenek
-
Annyi az egészben a poén, hogy levelet se kapott!!! -
Az utóbbi időben árulni se ültél be botból???
Pl Giranban sem nagyon vannak akik sétából makróznak már...
-
Mit ír a levél??? -
Ehh lol ez ugyanaz itt a godard -i goddard2.avi -
Aden Siege Fraps is felkerült -
Részvétem de ha télleg nem botoztál akkor?
Egyébként meg srácok arra gondolok, hogy amíg nincs bent a leader vagy fang vagy anilee addig elég esélytelen ezt a dolgot összehozni....egyszerűen lehetetlen hogy az emberek befogják a szájukat,stb aztán meg jön hogy ennyi partyval ők így nem mennek be szóval elég necces.
-
lol:/ -
Your account has been blocked, and is not playable.
Ennyit erről!!!!!!!!
Olyan ideges vagyok hogy majd fel robbanok! Már 3-om hónapja mióta visszajöttünk soha nem botoztam, felhúztam a karimat magas szintre, 1 hétig nem volt befizetve az accom, majd mikor befizettem megvettem egy soulbowot, majd kiültem árulni, és lám, semmi levél semmit nem kaptam, csak annyit, hogy nem birtam ma belépni...és emnyit erről! bye-bye sracok -
nubyy #60882 Ahh, ez qrva nagy vid^^ -
? Kiváncsian várom én is? -
miért is? -
bővebben?
-
Én már sejtem miért nem tud ica néha raidelni amikor lenne rá esély... 
-
Aden Siege Gyors FTP rőő a népnek 2007.03.25-AdenSiege -
-
játékosra -
Tomasius #60874 Malariat és a cholerat a mobok magukra rakják vagy ránk? Hogy kellene működnie? -
Az account gazdája lusta volt megnézni a freemail címét, így az imént derült ki, hogy itt szopatta a fejem... azért köszi